|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2008/II.
21.5.2008 11:34:44   
Bubamaraa
živjo nevesticeeee....user posted image user posted image user posted image

barbara ful lepi prstani....user posted image

fragola boš vidla kolk bo hitro preteklo.......prehitroooo  user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz sem včeri kofetkala z Anjo24 in se je moja hčerka naravnost zaljubila vanjo....... se je z njo zmenila, da ji bo na njeni poroki rožice nosila.... pa kr odseliti se je mislila k njej!!! sva prišle domov in je takoj začela pokat in gledat kaj bo k Anji odnesla...user posted image user posted image user posted image

kaj pa kofe???

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
21.5.2008 11:38:50   
NATAŠI
o bubica... kje si kaj ti.. a full ddv-je delaš. Lepo je da sta se imeli tako super z Anjo user posted image  user posted image  user posted image  ... ja jaz kavico danes ne morem ker mi je prepozno ... bi mi odgovarjal ob 14.00 ...pa takoo rada bi te videla in tvoj albumuser posted image

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
21.5.2008 11:50:18   
fragola
IZVIRNO SPOROČILO: barbara.a.

Fragola še mal še mal,jaz mam tud samo še en mesec.hudo a ne?

ma prav še malo, zdej se skozi neki dogaja, vsak dan mam pouhen , mi teži ker končam delat komaj ob 16-ih, potem moram pa vse tako hitet, ma bo že a ne, vsaj mi ženske zmoremo vse!!!user posted image user posted image user posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
21.5.2008 11:59:23   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠI

o bubica... kje si kaj ti.. a full ddv-je delaš. Lepo je da sta se imeli tako super z Anjo user posted image  user posted image  user posted image  ... ja jaz kavico danes ne morem ker mi je prepozno ... bi mi odgovarjal ob 14.00 ...pa takoo rada bi te videla in tvoj albumuser posted image

meni bi najbolj pasalo v petek ob 14.15 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
21.5.2008 12:13:46   
NATAŠI
ok bubica, zmenjeno .... jaz tud v petek ob 14.15 pridem 10000 %, samo da bom verjetno prišla za kakšne pol urce, ampak pridem pa user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1055
21.5.2008 12:20:12   
baguSka
Baguska kako si?

Zaljubljena...

user posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
21.5.2008 12:23:39   
baguSka
kaj pa kofe???

jaz sem naceloma mela danes v planu, da se dobim z vami... user posted image

me je pa pred kratkim kontaktirala ta moja prjatlca, ki se naslednjo soboto poroci... in jo fuuuuuull panika grabi!!!user posted image  je rekla, da danes nujno rabi vodko in da naj pricakujem njen klic... matr, prou skrbi me zanjo!!??user posted image  a tiste k ste ze porocene al pa k se vam bliza ta dan... a vas tud kaksna panika grabi???user posted image

sej jo skusam tolazit na vse nacine... ampak vem da, ko si down, da je tezko karkoli rect...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1057
21.5.2008 12:28:49   
NATAŠI
baguska verjeteno ima mal krize in je polna dvomov... ti jo le lepo poslušaj, spij kozarček z njo user posted image  ... in ji bodi v uporo... naj pa prave besede user posted image  v glavnem da je to to kar je čakala kar se je veselila in da sta za skupaj pa da bo itak vse ok, da boš ob njej cel čas naj jo ne skrbi .... boš ti poskrbela da bo vse teklo ok ... user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
21.5.2008 12:49:15   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

kaj pa kofe???

jaz sem naceloma mela danes v planu, da se dobim z vami... user posted image

me je pa pred kratkim kontaktirala ta moja prjatlca, ki se naslednjo soboto poroci... in jo fuuuuuull panika grabi!!!user posted image  je rekla, da danes nujno rabi vodko in da naj pricakujem njen klic... matr, prou skrbi me zanjo!!??user posted image  a tiste k ste ze porocene al pa k se vam bliza ta dan... a vas tud kaksna panika grabi???user posted image

sej jo skusam tolazit na vse nacine... ampak vem da, ko si down, da je tezko karkoli rect...user posted image

ti jo kr potolaži...zgleda da nekatere ful panika res zagrab....

jaz sem bila pa skor preveč hladna... edin, ko sem se začela rihtati mi je začel dogajat..user posted image

pol pa kava v PETEK 14.15. user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
21.5.2008 12:50:45   
fragola
mene zaenkrat ni še zgrabila nevem kaka panika, sem mirnauser posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
21.5.2008 13:17:46   
baguSka
pol pa kava v PETEK 14.15.

verjetno si mela v mislih 24.5.!?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1061
21.5.2008 13:19:38   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: fragola

mene zaenkrat ni še zgrabila nevem kaka panika, sem mirnauser posted image

mah njej gre kr precej stvari narobe in jo vse mori... frizure ji ne znajo nardit, vreme jo zafrkava (je rezervirala hiso na odprtem - brez strehe) in pojma nima kaj se bo zgodil, ce se do naslednje sobote tale dez ne umiri... za piko na i je pa se sedezni red hotla nardit vceri in se z njenim neki nista strinjala, zdej pa ze premisljuje, da bi kr skenslala vse skupi...

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
21.5.2008 13:20:21   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

pol pa kava v PETEK 14.15.

verjetno si mela v mislih 24.5.!?user posted image

ampak kot vem jaz, smo v petek 23.ga!?

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
21.5.2008 13:23:00   
NATAŠI
 ne ne ne ... ob 14.15 uri user posted image  ... bubica se vidimo user posted image  user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
21.5.2008 13:24:34   
NATAŠI
daj reč ji naj se ne obremenjuje z vremenom ker itak nimaš vpliva nanj ... naj si naredi njen dan v svojem srcu .... če bo pa dež bo pa full denarja pa bo ok user posted image  user posted image  ...  če jo pa sedežni red zajebava naj ga pa pusti in ga enostavno naj ne delata.. .frizura pa ... naj gre k najboljšemu frizerju za tisti dan pa bo že nekaj user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
21.5.2008 13:25:06   
NATAŠI
jaz pa pripravljam presenečenje za mojega user posted image  ki bo poročno darilo .... joj upam da mi bo uspelo dobit user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
21.5.2008 13:26:01   
bt08
O baguska!user posted image user posted image user posted image Bravo za zaljubljenost!user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne vem kej ste najdle te datume,ampak se noben ne ujema s petkom?user posted image

Panika?Mene ne grab,mene grab panika zarad keša,ker je na šiht kriza,to me gram,mogoče pa clo odpoved dam,da ne bo te panike.Kmal bo polna glava tega,pol pa sam vulkan!!!!!

Zdaj pa šibam v solarij pol pa k frizerju na probo,saj nekej lepga.

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
21.5.2008 13:55:25   
NATAŠI
barbara baguska je zabluzila v petek ob 14.15 user posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
21.5.2008 13:56:03   
NATAŠI
aja barbara daj se slikaj kakšna bo frizurca user posted image  ... pa uživaj user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
21.5.2008 14:00:20   
baguSka
če bo pa dež bo pa full denarja pa bo ok

ja ce bo dez, bomo predvsem VSI mokri... ker je poroka uzuni na prostem...user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
21.5.2008 14:02:20   
baguSka

barbara baguska je zabluzila v petek ob 14.15 user posted image

aja tooook zgodiiiiii?????????? user posted image user posted image user posted image

ah.. jst delam najmanj do treh... edino ce boste vsaj dve uri tam, da vas pridem pokukat...!?

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
21.5.2008 14:05:12   
fragola
zdej me je klicala prjatlca, kok je pridna ona mi že peče, jutri ji nesem še orehe, pa potem mi bo povedala vse kar je že nardila tako, da pole že z ostalimi skombiniram!!!! Ja nikej se dogajaaa!

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
21.5.2008 14:06:55   
fragola
IZVIRNO SPOROČILO: barbara.a.

Panika?Mene ne grab,mene grab panika zarad keša,ker je na šiht kriza,to me gram,mogoče pa clo odpoved dam,da ne bo te panike.Kmal bo polna glava tega,pol pa sam vulkan!!!!!

Zdaj pa šibam v solarij pol pa k frizerju na probo,saj nekej lepga.

ma saj veš da dnarja ni nikoli dovoljuser posted image

Ti pojdi v solarij da boš lepa zagorela, pa lepo frizurco naj ti naredi frizerka!!!

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
21.5.2008 14:30:30   
NATAŠI
Fragola a to ti peče že za poroko...

no imejte lep dan, jaz šibam domov... potem pa telovadba user posted image  .. uživajte user posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
21.5.2008 14:31:23   
Bubamaraa

ne ne ne ... ob 14.15 uri user posted image  ... bubica se vidimo user posted image  user posted image

saj ena, da ni blond....user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.