|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2008/II.
21.5.2008 15:29:18   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa

IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠI

ne ne ne ... ob 14.15 uri user posted image  ... bubica se vidimo user posted image  user posted image

saj ena, da ni blond....user posted image

user posted image user posted image user posted image

user posted image  kwa no... ce mi pa ni slo v mojo blond glavo, da boste ze tok zgodnje user posted image

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
21.5.2008 16:25:58   
FLASK_A
ojla!

Baguska, mene nič ne grabiuser posted image Jaz samo komaaaaj čakaaaaaam! Mogoče nekatere res tako odreagirajo, sam jaz nisem med njimi...

Pa super, da si in love! user posted image user posted image user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
21.5.2008 16:30:12   
FLASK_A
Sm bla včer ful razočarana, se nismo nč za šrango zmenil. So hotli preveč denarja, pa sem se mlajem rajš odpovedala. Presnete riti, dam keš hočjo!!!!user posted image user posted image user posted image   Sm jezna! kako pokvarjen je ta današnji čas, za sočloveka nimamo niti ene prijazne besede več, vse se vrti samo še okrog ojrotov, pol pa MOGOČE! pade kakšna prijazna besedauser posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
21.5.2008 17:26:23   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Sm bla včer ful razočarana, se nismo nč za šrango zmenil. So hotli preveč denarja, pa sem se mlajem rajš odpovedala. Presnete riti, dam keš hočjo!!!!user posted image user posted image user posted image   Sm jezna! kako pokvarjen je ta današnji čas, za sočloveka nimamo niti ene prijazne besede več, vse se vrti samo še okrog ojrotov, pol pa MOGOČE! pade kakšna prijazna besedauser posted image user posted image user posted image user posted image  

zato pa midva šrange nisva hotela.... že je dost vseh stroškov.....user posted image user posted image user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
21.5.2008 18:36:39   
lan
Ojla!

Jaz v petek na žalost ne bom utegnila. Imam kup enih sestankov!!!!!

Pa drugič................!

papa

Neposredna povezava do sporočila: 1080
22.5.2008 8:03:22   
FLASK_A
Mal za lušte...

http://miloshorvat.blogspot.com/

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Komaaaaj čakaaaaaaam!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lan)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
22.5.2008 8:03:39   
NATAŠI

ne ne ne ... ob 14.15 uri user posted image  ... bubica se vidimo user posted image  user posted image

saj ena, da ni blond....user posted image

user posted image  user posted image  user posted image

no pa dobro jutro user posted image

flaška upam res da se ti bo tole s šrango nekako dobr razvil ... brez kakšne žlehtnobe fantov .. ampak ne morem verjet da so tok hotr user posted image

Mi bomo imeli šrango ... zdaj pa razmišljam če bi se morala s fanti prej kaj dobit? Ma če so sosedi pol leta nazaj vzeli 500 eur mislim da bo tudi letos tako ... še ena skrb več user posted image   ... Sem pa bolj tradicionalist in si želim imet šrango, mlaje in vse kar paše zraven v petek večer in potem v soboto zjutraj user posted image

lan škoda da te ne bo, ampak razumemo saj si tik pred poroko user posted image  pa še "slavna" si user posted image  user posted image , mislim da te bomo takoj v ponedeljek že v časopisu vidle user posted image  user posted image  user posted image  ... se lahko kar me zmenmo da nam daš slikco jo prodamo za full časopisu in gremo potem vse skupaj na pizzooo user posted image  user posted image  user posted image  (te mal hecam user posted image )

Neposredna povezava do sporočila: 1082
22.5.2008 8:04:33   
bt08
Jutro!
Kako ste?Sam tko na hitro se vam javim,mal bom dans mela mira  pred računalnikam,ker nisem najboljše volje,sem se odločila da bom počivala,oči bojo počivale.Ker sem čist v minusu,ampak čist.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Se jutri kej javim ko bom prespala in bom boljše volje!

Aja frizura bo lepa,jo prilimam v priliki,nisem se pa slikala,doma pustil fotoaparat.

Fajn bodte!!!!

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

(odgovor članu lan)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
22.5.2008 8:07:13   
NATAŠI
flaška full dobre slike user posted image  user posted image  in slikane so pa tam kjer imava midva civilno poroko user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
22.5.2008 8:08:08   
NATAŠI
barabraa kaj je narobe user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
22.5.2008 8:11:28   
FLASK_A

flaška full dobre slike user posted image  user posted image  in slikane so pa tam kjer imava midva civilno poroko user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Jp, sam fotograf bo pa druguser posted image Ta prvi motiv mi je sapo vzel! Nisem še videla take fotke. Uf, res komej komej čakam!

Mah ta šranga, zdej bom pač brez, itak ni panike. Tolk res ne dam, ker ne serjemo dnarja. Frke pa ne bojo delal, ker smo se glih zato zmenili pred poroko, da se dogovorimo in da ne bo potem kakšnih incidentov. Tolk pa so fer, hvalabogu.

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
22.5.2008 8:12:38   
FLASK_A
Barbara, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bodi malo boljše voljeeeeeuser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
22.5.2008 8:14:05   
NATAŠI
ok, samo da so fer in ga ne bodo potem na poročni dan sral ... ker mene bi le to skrbelo ... Res k sreči da sta se spomnila in se prej dobila z njimi... Pa si se kaj pozanimala, ali so tudi drugim nevestam v vasi tolk vzeli denarja? Mislim ker je res drago user posted image , kot da ni dovolj že vseh drugih stroškov

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
22.5.2008 8:20:54   
FLASK_A
Aveš kak način imajo, pri dogovarjanju se skos vrtijo na 1300 EUR, potem pa popustijo na koncu na 1000. Sam nevem, od koga so ta denar (če sploh so kdaj ga) dejansko dobiliuser posted image Tuki tut ni tolk porok (se sploh nobene ne spomnemuser posted image ), pa nevem, koliko bi bila res cena.
Mah, res dobro, da smo se dobil prej, če ne bi bila taka scena na tist dan, da bi na koncu še jaz koga na gobecuser posted image

< Sporočilo je popravil FLASK_A -- 22.5.2008 8:21:17 >

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
22.5.2008 8:25:09   
NATAŠI
ja dobr da ste se dobili user posted image , mogoče ravno zato ker je tako malo porok potem postavijo tako visoko ceno

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
22.5.2008 8:42:10   
Bubamaraa

Mal za lušte...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Komaaaaj čakaaaaaaam!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

men gredo kr kocine pokonc.....user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
22.5.2008 8:46:29   
FLASK_A

Mal za lušte...

men gredo kr kocine pokonc.....user posted image

Jaz sem tut kar solzne očke dobilauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1092
22.5.2008 8:47:35   
NATAŠI
pa kaj smo vse čist preveč nežne, jaz sem imela tud vse pokonc user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
22.5.2008 8:48:44   
NATAŠI
flaška a boš imela kaj dekliščine

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
22.5.2008 8:58:22   
Bubamaraa
punce a vam neki povem??????  user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
22.5.2008 9:02:15   
FLASK_A
ne, nataši.

Bubamaraa, jaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!

Porkaš, morm it pospravljatuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1096
22.5.2008 9:06:17   
Bubamaraa
jst mam pa takole frizurooooooo....

user posted image

kot Dara Bubamara user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
22.5.2008 9:12:47   
FLASK_A

komej čakam jutri da te vidimuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1098
22.5.2008 9:13:39   
Bubamaraa

komej čakam jutri da te vidimuser posted image user posted image user posted image user posted image

boš vidla kolk mi pašeuser posted image user posted image user posted image .. čist zares.. ker predno sva se odločila za poroko sem že bila tko ustrižena....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
22.5.2008 9:15:03   
FLASK_A
škoda da ne bo sončno, bi imela še sončne špegleuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.