|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2008/II.
20.5.2008 12:54:39   
sepetalka
Dan drage moje,

matr sem jezna ko ris sedajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !! Moja ljuba tašča mi zjutraj naroči, če lahko prosim danes skuham za vse user posted image Ok ni blema, ne bo prvič. Grem k dr, se zamudim mal pol greva še z user posted image na občino, pa v trgovino pa v lekarno in je ura 12 ko prideva domov, tašča moja bodočauser posted image user posted image mi naroči če je lahko kosilo gotovo do 12:30. Ker sem pozna naredim sataraž  z dodatki da je malo bolj kosilu podobno, kaj pa loh sklanfaš skup v pol ure. Po pa ona pride domov in reče da je že jedla pri svoji ljubi hčerki!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ( pa še un smešek s torbico zraven) Če bi jo vidla, tako sem informacijo dobila od mojega, bi jo nadrla ko psa! J... mat:: kaj misli da je. Bo ona že na njivi delal pa ji ne bom ničskuhala, pič...jed... uffffffffffffuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Brez ljubezni so ljudje le tujci in obrazi le galerije slik in govorjenje le prazno pozvanjanje činel.

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
20.5.2008 13:07:52   
baguSka
ojoj sepetalka... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  men bi se dobesedno zrolal od take tasce!!!

a sta ze kej tuhtala, da bi sla zivet stran od nje??? tko lajk - cimdlje!!!???user posted image

(odgovor članu sepetalka)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
20.5.2008 13:09:25   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠI

Pa to je čar vsega... kdo se pa lahko pohvali s posebnim priimkom user posted image

ja, pa se unikaten bo!user posted image

ne ne... mojga bi glih zato zamenjala, ker ma sumnike vmes, ker mi niso glih vsec... priznam pa, da sem se ze feeeejst navezala nanj!user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
20.5.2008 13:12:59   
fragola
IZVIRNO SPOROČILO: sepetalka

Dan drage moje,

matr sem jezna ko ris sedajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !! Moja ljuba tašča mi zjutraj naroči, če lahko prosim danes skuham za vse user posted image Ok ni blema, ne bo prvič. Grem k dr, se zamudim mal pol greva še z user posted image na občino, pa v trgovino pa v lekarno in je ura 12 ko prideva domov, tašča moja bodočauser posted image user posted image mi naroči če je lahko kosilo gotovo do 12:30. Ker sem pozna naredim sataraž  z dodatki da je malo bolj kosilu podobno, kaj pa loh sklanfaš skup v pol ure. Po pa ona pride domov in reče da je že jedla pri svoji ljubi hčerki!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ( pa še un smešek s torbico zraven) Če bi jo vidla, tako sem informacijo dobila od mojega, bi jo nadrla ko psa! J... mat:: kaj misli da je. Bo ona že na njivi delal pa ji ne bom ničskuhala, pič...jed... uffffffffffffuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

oh te tašče smotane, mah pustijo na miro in naj te ne nervira, ker verjetno ona si samo to želi, da te spravlja ob živce!user posted image user posted image user posted image

Upanje zadnje umre!

Neposredna povezava do sporočila: 1004
20.5.2008 13:15:15   
Anonimen
O debata o priimkihuser posted image

Midva sva se skor pobila zarad tega. No ne midva....jaz pa tašča.
Jaz se nočem pisat po fotru od mojga. Raj kaktus naskočm pomoje k pa kej tacga. Pa sva se zmenila da bova dala pol njegovga pol mojga in prou kul priimk prideuser posted image . No pol je pa moja tašča histerične napade dobilauser posted image .
Tko da bova zdej mela priimek njegovih starih staršev, taščin dekliški, ta priimek je moj imel ob rojstvu.
Mi ni všeč, ampk sm že prebolela.
Bom pa Štrukeljuser posted image , pa glede na mojo težo je to grozno smešnouser posted image , zdej sm v prispodobi štukelj, pol bom pa tud v resniciuser posted image

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1005
20.5.2008 13:16:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sepetalka

Dan drage moje,

ojoj.....

Jaz predlagam da se odselta.
Midva sva bla tri leta pri njemu, sva se skregala zarad tega, jst sm si vse živce skurla....
Zdej je pa lušno k mava miruser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1006
20.5.2008 13:21:11   
sepetalka
¸nivama se kam odselit, pa tud moj ima rad zamljo in kmetija je le kmetija, sej to mi je prvič nardila in mi bo tut zadnjič, ker jo bom odslovila za nekaj časa s kuhanjem. Sej se znava zmenit ampak tokrat mi je pa stopla na živc, če me nebi prosila, bi že razumela ampak ker me je koza prosila, pol niti gor ni prišla da bi se opravičla ampak hit preobleč in spet od doma ! Joj, še moj je reku, jih bo že slišala, ji bom jaz že povedal. Moj hvala bogu je zmeri na moji strani! Joj kolk ga mam radaaauser posted image user posted image user posted image user posted image

Brez ljubezni so ljudje le tujci in obrazi le galerije slik in govorjenje le prazno pozvanjanje činel.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
20.5.2008 13:40:32   
NATAŠI
šepetalka user posted image user posted image user posted image  .. pa ni vredna tvojih živcev .. spreglej jo in bodi flegma. Meni moja zadnjič reče da je Timotej premal oblečen in ga moram bolj oblečt sem pa rekla da jaz pa že vem kolk mora bit oblečen in da je čist ok tako kot je... pa je bila samo tih ko miš .... drugače nas pa pusti pri miru, le rada bi da skos dol visimo user posted image

karin o sem se nasmejala tvoji zgodbi user posted image  user posted image  user posted image  oprosti ampak mi gre full na smeh ... ti priimki ja. Pa zakaj poslušata taščo?

Neposredna povezava do sporočila: 1008
20.5.2008 13:45:56   
Anonimen
karin o sem se nasmejala tvoji zgodbi oprosti ampak mi gre full na smeh ... ti priimki ja. Pa zakaj poslušata taščo?

Nisi edina. Moja kolegica je skor s stola ruklna od smeha k sm ji povedala kako se bom pisalauser posted image . Šef se je pa za ekran skril pa njegova glava je neki sumljivo poskakovalauser posted image

Pa drgač v bistvu ni to sam zarad tašče.
K smo se kregal, pa sm popizdla pa sm rekla da klinc bova pa štrukelj po njegovih starih starših ker sta mu bila kot prava starša ki jih nikol ni mel(je pri babi in dediju živel). Pol sta pa star ata in mama cmerla tam od sreče, pa skor mi kosti polomila tko sta me stiskala......
Tko da to je zarad njiju. Si zaslužta, glede na to kako sta skrbela za mojga.

Edin bedno je k mava zdej na kaslcu v bloku dva priimka, pa na vratih tud, zdej bova mogla pa še tretjega dodat, vsaj za to prehodno obdobje pa sam dva not živivauser posted image
Bodo sosedje mislni da se nama je sfuzlaluser posted image
Pa še moj bo mogu ime firme sprementuser posted image

(odgovor članu NATAŠI)
  Neposredna povezava do sporočila: 1009
20.5.2008 13:57:42   
NATAŠI
karin no pa saj ni tako slab priimek ... user posted image  .. ne no res ni user posted image  ... no zdaj ko sem naprej prebrala ti pa lahko rečem da sta se full plemenito in spoštljivo odločila in naredila prav user posted image  ... to na kaslcu in vratih bosta pa res ta glavna s tremi priimki ... pa daj drugač pogruntajta ker to pa bo za user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
20.5.2008 14:36:14   
fragola
karin nehi neumnosti govort, ker priimek sploh ni slab tle na primorskem bi bla še znanauser posted image

user posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
20.5.2008 14:39:19   
fragola
samo meni osebno mi je malo mimo k nevem no, zmeraj k si se poroču si vedel, da boš vzel priimek od moža, jaz nevem zakaj se neki zmišljavate z nevem kakšnimi priimki, pa brez zamere samo moje mnenje!
Jaz nisem vedla ali bi imela samo njegovga ali bom mela kar oba, potem sem se odločla za njegovga, ker pač tako je zmeraj blo!

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
20.5.2008 14:43:15   
Anonimen
samo meni osebno mi je malo mimo k nevem no, zmeraj k si se poroču si vedel, da boš vzel priimek od moža, jaz nevem zakaj se neki zmišljavate z nevem kakšnimi priimki, pa brez zamere samo moje mnenje!

Ti bi se pisala po človeku (oče od mojega) ki ti je grozil da te bo zaklal če se še enkrat zasmeješ, ki je uniču otroštvo in mladost tvojemu bodočemu možu, po človeku k ko ga vidiš na cesti se začneš trest pa ti slabo rata, po človeku za katerga morem imet prepoved približevanja pa čeprav me je samo trikrat v življenju videl.....?
No jaz se ne morem, oz. nočem pisat po njemu. Moj pa tudi ne. Pa jebeš tradicijo.

(odgovor članu fragola)
  Neposredna povezava do sporočila: 1013
20.5.2008 14:49:42   
fragola
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Ti bi se pisala po človeku (oče od mojega) ki ti je grozil da te bo zaklal če se še enkrat zasmeješ, ki je uniču otroštvo in mladost tvojemu bodočemu možu, po človeku k ko ga vidiš na cesti se začneš trest pa ti slabo rata, po človeku za katerga morem imet prepoved približevanja pa čeprav me je samo trikrat v življenju videl.....?
No jaz se ne morem, oz. nočem pisat po njemu. Moj pa tudi ne. Pa jebeš tradicijo.

ma lej mam podobno in se nisva prav nič s tem obremenjevala, on ma pa alkoholika ki jim je dobesedno uničil življenje!
Pač vsak ima svoj pogled, ker si mislim če bi ga priimek tako motil bi ga zamenjal že zdavnej!  spet samo moje mnenje!
spoštujem pa vajino odločitev, mogoče bosta z novim priimkov začela vse na novo!
kOnec koncev je to vajina odločitev! Pa kaj zdaj bosta mela znan priimek vsaj na primorskemuser posted image

< Sporočilo je popravil fragola -- 20.5.2008 14:55:35 >

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
20.5.2008 14:55:05   
Anonimen
ker si mislim če bi ga priimek tako motil bi ga zamenjal že zdavnej!

So ga nameravali vsi spremenit ko sta se ločila, sam je bil brat takrat še mladoleten in fotr ni dovolil zato niso, ker potem se nebi isto pisali vsi trije.

Drgač pa mene sploh ne gane kako je včasih blo. Včasih so tud gate na roke prale ob potokih, pa udarce prenašale pa služkinjo špilale doma, pa otrok mele kolkr jih je bog dal in podobno. Sam zdej je zdej, takrat je blo pa takrat. Svet se spreminja. Jaz pa mam navado živet po svojih načelih, ne po tradiciji oz. zato ker je včasih tako blo, pa čeprav včasih zarad tega plavam proti toku al kolkr pravjo ščijem proti vetruuser posted image

(odgovor članu fragola)
  Neposredna povezava do sporočila: 1015
20.5.2008 14:56:29   
Anonimen
mogoče bosta z novim priimkov začela vse na novo!

To ne. Nama zdej nič ne fali. Sam priimka, kar je še edino kar ga veže na fotra se bova rešila.user posted image
Meni pač to ful pomeni. Sej me noben ne šteka, sam tko pač čutim.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1016
20.5.2008 14:56:49   
fragola

ker si mislim če bi ga priimek tako motil bi ga zamenjal že zdavnej!

So ga nameravali vsi spremenit ko sta se ločila, sam je bil brat takrat še mladoleten in fotr ni dovolil zato niso, ker potem se nebi isto pisali vsi trije.

Drgač pa mene sploh ne gane kako je včasih blo. Včasih so tud gate na roke prale ob potokih, pa udarce prenašale pa služkinjo špilale doma, pa otrok mele kolkr jih je bog dal in podobno. Sam zdej je zdej, takrat je blo pa takrat. Svet se spreminja. Jaz pa mam navado živet po svojih načelih, ne po tradiciji oz. zato ker je včasih tako blo, pa čeprav včasih zarad tega plavam proti toku al kolkr pravjo ščijem proti vetruuser posted image

lepo, da maš svoja načela! Zdaj pa bodi ponosna na ta priimek, kokor koli te bojo klicaliuser posted image

< Sporočilo je popravil fragola -- 20.5.2008 14:57:27 >

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
20.5.2008 14:57:03   
Bubamaraa

O debata o priimkihuser posted image

Midva sva se skor pobila zarad tega. No ne midva....jaz pa tašča.
Jaz se nočem pisat po fotru od mojga. Raj kaktus naskočm pomoje k pa kej tacga. Pa sva se zmenila da bova dala pol njegovga pol mojga in prou kul priimk prideuser posted image . No pol je pa moja tašča histerične napade dobilauser posted image .
Tko da bova zdej mela priimek njegovih starih staršev, taščin dekliški, ta priimek je moj imel ob rojstvu.
Mi ni všeč, ampk sm že prebolela.
Bom pa Štrukeljuser posted image , pa glede na mojo težo je to grozno smešnouser posted image , zdej sm v prispodobi štukelj, pol bom pa tud v resniciuser posted image

oprosti sam sem se ti mogla nasmejati...user posted image user posted image user posted image user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
20.5.2008 14:57:52   
bt08
Šepetalka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vrn ji milo za žajfo!!!!!

karin sej cool priimek štrukelj!?user posted image Če si pa močne narave,pa kaj te briga sej sem jaz tud,boli te...če se ti ok počutiš,je ok,za druge te pa boli.k...!A ti veš kok € je tam noter?user posted image

Jaz sem pa vesela ful,greva dans po prstane,pa jih pofotkam zvečer pa priliman.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
20.5.2008 15:05:32   
eva1
No vidim da ste pri priimkih-meni se tudi moj bolj dopade k od bodočega moža, ker noben ne ve kako se prav napiše, pol pa 4x ponoviš, da sploh neki spesnijo skupaj..je dolgi pa še bolj nevsakdanji!
Niti ne vem, ali bi svojega obdržala, al kaj? Včasih se mi zdi čist brez veze...bom še videla..vrjetno da ne, ker Luka me že sedaj sprašuje zakaj se ne pišem tako kot vsi ostali..pa sem mu zdej razložila da sem bom kmalu, pa sedaj vsakemu to poveuser posted image

No ja, drugače pa čakam na prve fej dni v službi, začetek junija, pa greva s sestro izbirat mojo poročno obleko..komaj čakam! Počasi se bodo res začele "taprave" priprave za poroko...komaj čakamuser posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
20.5.2008 15:09:39   
fragola
jaz poznam ene k masta vsak svoj priimek in otroku sta dala pa čist svojga!
Pač kot sem rekla vsak ma svoje mnenje, kot nezakonski otrok vem, da mi je bilo večkrat neprijetno zakaj mam drugačen priimek od moje mame!

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
20.5.2008 15:11:46   
Anonimen

To je pa men grozno. Jaz pa hočem da mamo vsi istega, zato sva pa tako izbrala. Ker da ma vsak drgač mi ni. Za moje pojme more met familja enoten priimek, al pa pač dva(ampak vsi) če se tko odločjo.

(odgovor članu fragola)
  Neposredna povezava do sporočila: 1022
20.5.2008 15:17:19   
fragola

To je pa men grozno. Jaz pa hočem da mamo vsi istega, zato sva pa tako izbrala. Ker da ma vsak drgač mi ni. Za moje pojme more met familja enoten priimek, al pa pač dva(ampak vsi) če se tko odločjo.

familja naj bo familja, res je smotano imet tolk priimkov in otrok bo se samo čudil!

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
20.5.2008 15:19:51   
fragola
veste mal me jezi, ker mi bojo morali popravit prstan, ker mi je preširok, ne razumem, kako falijo če oni vzamejo miro in zdej me malo to mori, ker vem, da bo videt!

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
20.5.2008 15:25:03   
ellie
Hej punceuser posted image

pa se oglašam po doooolgem času. Sem spet na bolniški, tak da imam končno čas malo več prebrat tukaj. Letos res nimam sreče...končno sem našla ok službo, pa se mi zdi, da sem nonstop na bolniški. Zdaj sem poleg vsega dobila še rotavirus...sem včeraj mislila, da bom umrla. Take bruhalne invazije nisem imela že od otroštva...če sem sploh kdaj imela tako hudo.

karin24 si me pa res nasmejala s temi priimkiuser posted image ...kar vem, kako se počutiš. Moj nima ravno groznega priimka...ampak me ful moti to, da bi potem bila v sloveniji ena izmed 7ih s to kombinacijo imena in priimka...z mojo zdajšnjo sem pa edina. In to bi me ful ful motilo. Pa tud se mi zdi, da nekak to več ne bi bla jazuser posted image  tak da sem se odločila, da bom njegovega samo priključila k mojemu.

Bubamaraa torej praviš, da si ful zadovoljna z albumomuser posted image  joj komaj čakam, da bova midva tud imela svojega. Že po tistih slikah v albumu sodeč mi ni žal, da sem se odločial za ta fotografa.

Punce mene pa zanima, koliko ste oz. koliko kg drobnega peciva ste oz. boste imele na poroki?

Lp

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.