|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2008/II.
14.5.2008 12:02:21   
lan
Ojla!

Najprej čestitke gospa SRCCEKuser posted image user posted image !!! Luštna sta bila!

Midva sva danes dvignila obleke. Moj lubi je res lep!  Jaz pa ne vem, nekam velike joške zgledajo v oblekiuser posted image ,...nisem navajena. Ma ja bo že!

(odgovor članu SRCCEK)
Neposredna povezava do sporočila: 826
14.5.2008 12:05:52   
Bubamaraa
lan jaz sem te pa videla v Novi user posted image

in si že kaj živčna???? user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu lan)
Neposredna povezava do sporočila: 827
14.5.2008 12:10:43   
SRCCEK
Kakšno lepo presenečenje so mi danes sodelavci pripravili, ko sem prišla v službo......po celmu hodniku do pisarne, do moje mize so potrosili marjetice ter me obsuli z rižem na koncu na mizi pa me je pričakala poročna slika v okvirčku ter šampanjec.....svetovno lepo, totalno presenečenje

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za moje sodelavce........tut te slikce vam dam v album!!!

Na poročno potovanje ne greva, ker ima moj MOŽ veliko dela....si bomo (upam da kmalu) vzeli podaljšan vikend in nekam šli, da si mal odpočijemo. Matic (sin) je še vedno zmatran od vsega tega feštanja!!!

Jaz nisem bla nič živčna-sem si rekla, kar bo pa bo-nisem imela nobenih pričakovanj, ker nisem hotla bit razočarana in na koncu je vse super izpadlo!!!!!

28.1.2005 MUCEK 1
31.03.2009 MUCEK 2

(odgovor članu lan)
Neposredna povezava do sporočila: 828
14.5.2008 12:11:14   
NATAŠI
o lan user posted image  user posted image  ... a si kar ti na vrsti že? živčki ?

v kateri novi? Midva imava redno novo doma in da grem hitro v akcijo ... in kaj si delala tam user posted image

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 829
14.5.2008 12:18:34   
NATAŠI
srccek bravo za sodelavce user posted image  user posted image  user posted image  , face so user posted image  ... a ne kako te te stvari ganejo user posted image  ... lepo okrašena avta in tvoj avto je pa čist tak kot sva ga midva kupila prejšnji teden ganz novga user posted image  ... jaz se bom pa peljala s toyoto rauch 4 moj pa s kakšnim takim kot tvoj ... v glavnem oba z enoprostorci user posted image

kako je pa vajin sinček zgledal? Kolk je že star? In a je bil skos povsod prisoten? (me zanima ker bo najin skoraj 2 leti star)

pa luštno frizurco si imela (boljšo kot na probiuser posted image )

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 830
14.5.2008 13:30:55   
NATAŠI
srccek dobre slike te iz službe user posted image  user posted image  full so ti lepo naredile user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 831
14.5.2008 13:48:17   
bt08
Oj!

Srccek lepa sta bla,ful res kok je men dober gledat slike,pol pa ko pomislim da čez en mesec bom jaz tko,sem pa kr živčna.Moj dragi se je takoj zapičil v vajina prstana,kok sta lepa.user posted image user posted image user posted image

Lan jaz sem te tud vidla v Novi,ko klepetaš po mobitelu!

No mi smo od psihologa,je bil naš Ožbej ful priden,je vse povedov,pa pogovarju,sam enga stavkan i hotu povedat.Drugače pa domov ni hotu,sej veste nove igrače....

Zdaj pa grem skuhat do konca,pol pa gremo mal za pjačo za drug vikend gledat,kje jo bova nabavla.

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 832
14.5.2008 14:02:11   
maya2
SRCCEK: kako lepooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image samo da sta se lepo imela, to je glavnouser posted image user posted image

btw: kdo dobi kazen če ukradejo šopek? a ne nevestina priča????... pri nas se pogosto dogaja da nevesto ukradejo.. kar traja tud po dve uri ali več....user posted image user posted image user posted image jaz res ne bi rada da me ukradejouser posted image user posted image

Jaz sem pa včeraj slučajno naletela v službi na enega plesnega učitelja, sem se dogovorila da se dobimo in izdelamo prvi uradni plesuser posted image user posted image

Ja zdaj se bo pa začelo dogajat..... vsak teden ene par nevesticuser posted image user posted image user posted image
LAN: uživaj!

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 833
14.5.2008 14:03:26   
NATAŠI
user posted image  user posted image  za Ožbeja.. .no vidiš pa ni bil tiho user posted image  user posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 834
14.5.2008 14:11:42   
SRCCEK
Ja, moja priča bi mogu dobit kazen, ampak ko smo ugotovil, da ima samo moja priča odgovornost (paziti na šopek in nevesto), sta se priči zmenila, da bosta skupaj odslužila kazen.
Mene pa niso mogl ukradt, ker sva imela najin poročni ples že po večerji in potem te ne smejo več ukradt user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  sva jih mal zafrknila. Se mi smotano zdi čakat do polnoči, ker do plesa ne smeva skup plesat, ker vem, da bi bilo plesišče na pol prazno in ne bi bilo pravega vzdušja. SEm pač ženska akcije-se mi mora skoz nekej dogajat!

28.1.2005 MUCEK 1
31.03.2009 MUCEK 2

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 835
14.5.2008 14:14:04   
maya2
IZVIRNO SPOROČILO: SRCCEK

Ja, moja priča bi mogu dobit kazen, ampak ko smo ugotovil, da ima samo moja priča odgovornost (paziti na šopek in nevesto), sta se priči zmenila, da bosta skupaj odslužila kazen.
Mene pa niso mogl ukradt, ker sva imela najin poročni ples že po večerji in potem te ne smejo več ukradt user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  sva jih mal zafrknila. Se mi smotano zdi čakat do polnoči, ker do plesa ne smeva skup plesat, ker vem, da bi bilo plesišče na pol prazno in ne bi bilo pravega vzdušja. SEm pač ženska akcije-se mi mora skoz nekej dogajat!

hvala za namiguser posted image .... nisem vedela. midva misliva tudi po večerji takoj odplesat svoje ker NE MISLIM cel večer sedet....user posted image niti pod razno.... moram bratu povedat da mu ne bo treba skoz pr men visetuser posted image user posted image user posted image to bo veseluser posted image

(odgovor članu SRCCEK)
Neposredna povezava do sporočila: 836
14.5.2008 14:14:47   
NATAŠI
ja saj zdaj je že veliko mladoporočencev ki otvorijo ples in ne več čakanja in sedenja do polnoči

daj mi malo še povej kako je vse doživljaj vajin sinček .. pa kakšno slikico še njega nam pokaži user posted image  ... jej kolk smo firbčne oz. sem user posted image

(odgovor članu SRCCEK)
Neposredna povezava do sporočila: 837
14.5.2008 14:23:34   
SRCCEK
Jutri ti slikco od sinčka prilimam v album. Matica je moj brat peljal k očitu domov, tako da sta me oba prišla iskat k meni domov. Najin sin je kot voda-čisto nič pri miru, tako da ga je bilo težko slikat. Ko sva se slikala okol Kostanjeviškega gradu se ni hotel z nama slikat, ker je bil že tako zmatran, da je komaj še živel. Zvečer je zdržal do okrog 22:30, potem ga je pa mama domov peljala, ker je bil že totalno skurjen od vsega skup-tako da prav veliko od vsega tega ni odnesel-sej tega tut ni za pričakovat. Je bil pa vedno zraven, ko so na naju metali rožice, ko sva prišla od civilne in od cerkvene poroke. Zato so ga peljali domov, ker sem vedela, da ko bo enkrat do konca skurjen se bo začel jokat in ne bo potem noben drug dober, kot samo jaz in bi ga jaz mogla spat dat-tega si pa nisem mogla privoščit, ker sem bila v središču pozornosti in ne bi zgledalo, da me eno uro nikjer ni. Edino lahko bi se zgovorila, da me je sinček ukradel user posted image user posted image user posted image user posted image

28.1.2005 MUCEK 1
31.03.2009 MUCEK 2

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 838
14.5.2008 14:26:59   
NATAŠI
jaz imam tud namen tako narest da me prideta moj user posted image  in timotej iskat user posted image  ... .če bi imela pa hčerkico (kot bubica) bi bila pa z mano user posted image
A pa potem ko ga je mama domov peljala nje ni bilo več nazaj? jaz sploh ne vem kako se bova odločila za ohceti ... sem še mal v dilemi in se morava dogovort kje bo s kom bo itd... kr bodo vsi na poroki

(odgovor članu SRCCEK)
Neposredna povezava do sporočila: 839
14.5.2008 14:37:44   
lan
Ma ja, kje te vse dobijo!!! Ko bi vsaj vedela, bi se primerno naštimala,zapozirala,heheheheheheuser posted image ,hecam se.

Ma punce, nisem živčna, samo malo me je strah, da mi ne bi joške ven pogledale, ker je ful dekolte in moram biti brez modrca zaradi odprtega hrbta. A katera ve, če bi se dalo kaj zrihtati glede teh mojih jošk,hehe? Ali obstaja kakšen modrc, ki bi bil dovolj odprt spredaj in se zelo nizko zapenjal zadajuser posted image ? Ali pa kakšni lepljivi silikonski vložki za joške? No to me še najbolj živčno dela pa moj cvetličar, ki mi še do danes ni zrihtal predračuna. Saj sem šla še k drugem za backup pa mi je dal kar vredu ceno. Še ta teden mu dam čas, če ne pa se kar pri tistem prijavim.
Koliko so vas vse rože prišle ( šopek, cvetlični aranžmaji na mizah,...sveče,...)?

Bom pa se še slikala v obleki pred poroko pa vam jo "prilimam" v naš album!

Držte se punce

En vroč pozdravček iz Gradca

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 840
14.5.2008 16:03:58   
baguSka
in lep šopek ...

ja... ampak jaz sem opazila dva!!??user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 841
14.5.2008 16:05:21   
baguSka
nekam velike joške zgledajo v obleki

ne buni se! kaj bi vsaj moje tud!user posted image

(odgovor članu lan)
Neposredna povezava do sporočila: 842
14.5.2008 16:16:46   
baguSka
Ali obstaja kakšen modrc, ki bi bil dovolj odprt spredaj in se zelo nizko zapenjal zadaj

Ja so. Uni taki, ki so za zavezat.. tko kot kopalke. Ki jih lahko zavezes uzadi za vrat, na hrbtu pa sama reguliras kaksno visino zelis imet..

(odgovor članu lan)
Neposredna povezava do sporočila: 843
14.5.2008 17:10:32   
FLASK_A
Lanuser posted image user posted image user posted image user posted image Joj, zdaj si pa že ti al kako? Kako gre hitro časuser posted image Zdej se pa res prav vsak vikend dogaja.

Srccek, imaš ZS.

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 844
15.5.2008 7:24:38   
NATAŠI
dobro jutro

no pa smo že na četrtku user posted image  user posted image  user posted image  .. včeraj sem bila na telovadbi, joj ni bil moj dan se mi ni čist nič ljubilo user posted image

lan sem šla včeraj takoj ko sem prišla domov gledat Novo in sem te videla user posted image  user posted image  .. .si bila prav fletna tako da spontane slike so najboljše user posted image ... Glede tvojega modrca pa.. .prejšnji teden sem bila v poročnem kotičku in imajo take blazinice ki jih daš na prsa .. brez trakcov brez vsega... ne vem se kar gor na vakum potegne user posted image  ... pojma nimam kako deluje je pa menda priporočljivo za take oblekce kot jo imaš ti .. pozanimaj se user posted image

No že poročene gospe, kakšne namizne dekoracije ste imele?

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 845
15.5.2008 8:48:20   
bt08
Dobro jutro!

Dans pa bo treba delat,konec dopusta!user posted image Pa tko fleten smo se mel doma,ko smo se skoz potepal.

Včerej sva nabavla že par stvari za žurko,mava doma pjače kot da bi jo prodajal.Men gre vse tako hiter zadnje dni,še mal pa bo en mesec do poroke.....Res gre hitro vse,sploh ne dojemam.

Se kasnej mal več javim,ko bom mela čas,greva z Ožbejam mal po trgovinah!

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 846
15.5.2008 10:43:33   
bt08
Kje pa ste dans vse?

No midva sva že nazaj,sva mal nabavlala majčke pa kapce za Ožbeja,kupla sem nastavk za wc,če bo kej rajši hodil na wc.

Lan bolj se bližaš poroki,večkrat te vidmo v časopisu!!!Dans si v Lady,prov luštna sta!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 847
15.5.2008 10:50:15   
NATAŠI
a paše mal po trgovinah hodit a ne user posted image  ... Jaz moram it pa danes ali jutri za dojenčkico kupovat jo gremo v nedeljo pogledat user posted image user posted image  ... pa timoteju bo treba kakšne sandalčke kupit pa 3/4 hlače user posted image

lan a zdaj ste mal več v ljubljani

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 848
15.5.2008 11:22:40   
bt08
Res je dober ja tkole mal hodt pa zapravlat.Treba skorej vse novo kupit.Hlač ma čez glavo,ker so mu še par od lansko leto prav,majčke pa vse nan ovo,ker je 4 kr preskoču je že na petki.Sandalčke smo mu pa včerej v massu kupl,ker majo za 30% cenejše,pa take ko jih res vsako lelto kupmo.

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 849
15.5.2008 11:24:47   
NATAŠI
saj jaz moram tud prevert če so mu kakšne hlače od lanskega leta prav... čeveljčke pa mi vse v cicibanu kupujemo (je moj user posted image  full natančen pri obutvi) .. drugače je pa menda zdajle tud v oshkoshu in kanz-u en popust tko da moram it pogledat... mu dost cujn od tam kupim in so mi full šponske user posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.