|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2008/II.
12.5.2008 14:09:22   
bt08
IZVIRNO SPOROČILO: sepetalka

Dan,

jaz pa sem danes čist podrta- potrta! pojma nimam zakajuser posted image ! Nobene volje do dela, z dragijem se nisva nič stisnila še danes, prav noro trapast dan! Ve ste vse enrgične in vesele, saj je prav tako. Meni pa se še kuhinje na da pospravit.user posted image user posted image N živce grem sama sebi!
Pride dan!
Držte se pupe, pa se kaj tipkamo, ko bom mela več energije.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image pride dan,ko si na tleh...pride dan ko cvetiš kot rožca,tako da sepetalka ne se sekirat,se bosta zvečer tok bolj stisnla en k drugemu,in boš lepo zaspala in kej lepega sanjala.

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

(odgovor članu sepetalka)
Neposredna povezava do sporočila: 776
12.5.2008 14:16:36   
bt08
Karin user posted image user posted image user posted image  super za datum.No mi smo se vsi smejal ko nori na matičnem ko sva se šla prijavt,no podpisat.Šla sva z Ožbejam,in mi sedimo pa se pogovarjamo,Ožbej si je vse ogledoval,kje je,kaj dela teta...Ko kar na enkrat prdne,ampak ne potiho,na glas,kako lahko iz take majhne ritke tok glasno mi ni blo jasen,pa ravno tiho smo bli vsi takrat,men so solze tekle dol,pa še vsa rdeča sva bla oba.Sam kaj moreš,kako naj otrok ve da naj ne bi takrat.Še dans ko se spomnem mi gre na smeh!

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 777
12.5.2008 15:11:50   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: sepetalka

Dobro jutro drage moje,
evo jaz sem že iz shopinga in sem kupila čevlje! Zdaj pa prosim za komentarje!Sem prilepila slikco v album.
Vsem čestitke ki sta shujšale user posted image user posted image user posted image user posted image , ane kolk je to luštn, jaz sem še eno kilo zgubila, pa nebi smela sem bla že kregana od dr. Pa če hočem bit lepa na porokiuser posted image user posted image user posted image user posted image !
Danes sem full dobre volje, čez nekaj časa frizerka pride, da mi mal konice poreže, pa mal se bova o frizuri pogovarjale. Aja moja frizerka mi predlaga tisto frizurco, ki je v oalbumi blond deklca z lasmi na vzgor, no tako frizuro bom mela!user posted image user posted image user posted image

sepetalka, mi lahko na ZS pošlješ geslo tvojega albuma s čevlji! user posted image
Hvala & LP vsem nevesticam...

Neposredna povezava do sporočila: 778
12.5.2008 22:05:07   
maya2
ojla punce men se tooooook dogaja da sploh ne folgam več... se trudim vas brat, javit se mi pa ne rata...user posted image
Mene valda panika grabi da mi ne bo ratal vsega zrihtat... v petek sva šla končno po prstane, danes sva se zmenila s cvetličarko, dobila sva krstane liste, ki jih rabiva, imava še enih deset vabil za dostavit.... pa naslednjo soboto sva na eno poroko vabljena...... grem špijuniratuser posted image user posted image user posted image da mal vidim kaj je še treba uredituser posted image ... pa moram še nekaj za obleč najdit, sam kaj ko nimam časa it v šoping, sem mojga nažicala da greva v soboto, če bo vse po srečiuser posted image

V soboto smo imeli piknik za Karinin rojstni dan.... super lepo vreme malo preveč je popihalo samo vseeno SRCCEK je imela krasno vremeuser posted image

Buba:user posted image user posted image user posted image user posted image lepo da si nazaj, da nas še zmer poznašuser posted image , user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za slike..... jooooooooooooooj k je tista črno bela dobra k si neki prste ogleduješ, pa dekolteeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image Ko boš imela čas bi rada videla album pliiiiiiiiiiiiiiiiis..... res so krasne,,, komi čakam da svoje vidim......

lep pozdrav vsem

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 779
13.5.2008 7:31:58   
Bubamaraa
morningggg.....user posted image user posted image user posted image

jst sm pa tolk vesela....... danes grem po poročni album......user posted image user posted image user posted image user posted image

zdej grem pa delat...se še javim....user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 780
13.5.2008 8:34:22   
sepetalka
dobro jutro drage moje,

Buba lepo da si nazaj, povej malo kako je bilo na medenem tednu. Nekaj me zanimam ,vidva sta šla v (ne znam napisatuser posted image ) šarem el šejkuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ?
a mi lahko poveš koliko te je prišlo, lahko tudi na zs. Midva bi šla nekam na jug, pa naju že sestra od mojga sprašujekam, pa mal raziskujem in tole tvoje se tako privlačno sliši!
Sem te pa full pogrešala, saj najbrž smo te vse, je kar nekaj manjkal ko te ni bilo!
user posted image user posted image user posted image user posted image

Brez ljubezni so ljudje le tujci in obrazi le galerije slik in govorjenje le prazno pozvanjanje činel.

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 781
13.5.2008 8:47:06   
NATAŠI
dobro jutro

no bubica super za album, potem se pa na kavi dobimo da si pogledamo user posted image user posted image user posted image

barbara tale vaš pripetljaj na občini z Ožbejem je pa user posted image  user posted image  user posted image

maya saj bo šlo, ti kar globoko vdihni in se sprosti... vse bo lepo steklo tako kot si si zamislila user posted image  user posted image

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 782
13.5.2008 8:52:48   
maya2
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠI

maya saj bo šlo, ti kar globoko vdihni in se sprosti... vse bo lepo steklo tako kot si si zamislila user posted image  user posted image

že diham user posted image user posted image  ... saj vem da bo

A se vam tudi zdi da tale čas pred poroko prehitro mineva....user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 783
13.5.2008 8:56:48   
fragola
Dobro jutro nevestice in gospe!

Jaz sem pa danes sitna, ker delam do 16-ih potem pa šibam v Celje in sem tam do petka, joj kok sem jezna, zdej k je skozi nekam za skakt, moram bit jaz v Celju, mah bomo že preživeli, a ne user posted image !

Danes bi lahko šla po prstane, ma ker me ni greva v soboto!user posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 784
13.5.2008 9:08:07   
bt08
Jutro!
Buba user posted image user posted image user posted image user posted image za album,komej čakam da vidim več slikic!

Šepetalka kako si?

Nataši ja občina nam je dala vetra!user posted image user posted image

Maya čas gre zelo zelo prehitro.Men se že kr meša od vsega skupej,še en mesec pa mislim da en teden,jaz pač asa nič,dober da imam že vse pošlihtano,če ne sploh ne vem kako bi vse zrihtala.

Da povem zdaj so do junija 3 vikendi,tud en dan nisem frej in doma.Sami pikniki,ta vikend grem dopoldan delat,popldan piknik,vselitveni,ena kolegica ga ma,v nedeljo grem v Zgreb na piknik.Pol 24 mava midva piknik za sodelovce od Tomaža,v nedeljo delava oba,31 piknik fantovščina in dekliščina....Jaz sploh ne vem če bom zdržala ta tempo.Kr meša se mi.user posted image user posted image user posted image .Se pa že pouna da se bliža poroka,ker mi kr mal živčki že delajo,sam da pomislm,pa rečem ja hudo a je že tko blizu to vse,jaz pa še ne dovolj dolgih las,premal sem shujšala....Groza!!!!!

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 785
13.5.2008 9:14:05   
Anonimen
Jutro punceuser posted image

Midva sva pa včeri zvečer pogruntala da sva en bebast datum zdej zbrala. Ker je praznik 15ga in bo ful folka na morjuuser posted image . No, sej za ene mi ni žal(žlahta)user posted image
Prijatli bodo itak pršli. Sm včeri cmerla eni prjatlci po telefonu pa mi je rekla da sm ena kura če mislim da bo šla raj na morje k na mojo porokouser posted image
Sestra(priča) pa ideje zbira za dekliščino. Me je že v naprej groza kaj se bodo spomlneuser posted image
Moj pa fantovščine noče imetuser posted image  Prav da mu je brezvezeuser posted image  
Zdej je pa še men bebasto met dekliščino če on res ne bo mel fantovščineuser posted image

(odgovor članu bt08)
  Neposredna povezava do sporočila: 786
13.5.2008 9:18:17   
NATAŠI
full prehitro mineva čas jap ... imamo komaj 15 vabil narejenih od 40-ih. Čez en mesec jih bova pa začela okrog nosit... Sem zdaj točno seznam še dodelala in imava 95 ljudi povabljenih

fragola ne bodi sitna no user posted image , ti bom zapakirala podvezico boš prec boljše volje user posted image

barbara potem imaš pa približno tako kot midva .... maj in junij pester do konca pa še vabila bova nosila ... v nedeljo grem pa dojenčka gledat user posted image  user posted image  user posted image , full roj. dnevov imamo, potem grem na dekliščino od kolegice, pa poroko od kolegice ... bo čas še hiteje minil do najine poroke user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

jaz bi tud še eno dieto udarla ampak se ne znam pripravit... tisto od šepetalke ne bom zdržala... hm ... ima katera še kakšen predlog da lahko jem vse in zraven hujšam user posted image  user posted image  ... sem se pa včeraj full natelovadla user posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 787
13.5.2008 9:21:00   
NATAŠI
karin ti kar imej dekliščino, če tvoj noče imet fantovščine jo bo pač sam zamudil .. .ne odpovej se še ti temu žuru... Drugače o datumu je pa tako, tistemu ki vajina poroka nekaj pomeni in vaju ima rad bo prišel, tistega ki mu je pa ostalo bolj pomembno ga pa ne bo... razen tistih ki so redno na motju tako na letnem dopustu in imajo že vplačano (tam pa ne moreš pomagat) .. se pač poročimo v mesecu dopustov

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 788
13.5.2008 9:24:01   
sepetalka
Barbarauser posted image user posted image user posted image Še vse bo v redu boš vidla. Ti kar uživaj na piknikih. Tudi midva imava eno žurko ta vikend. Moja prijateljica tudi prireja vselitveni žur, sicer z eno letno zamudo pa vseeno.user posted image user posted image Pojma nimam, kaj naj ji kupim, moj pravi, da bi ji kupila stensko uro.Ne vem!
Drugače pa sem bolje, zjutraj mi je kar nekaj na jok šlo in sem mojemu povedala, in me je vse sorte spraševal. če bi rada šla domov, če si ne želim tu bit... Pa sem mu rekla, da ni to, da še sama ne vem kaj mi je, pa kar solze mi tečejo. No sedaj sem boljš, me je malo pocrkljal in potolažil.
Ne bote verjele, kaj sem sanjala ponoč; katastrofo od poroke!!! Nič ni štimal, fizuro mi je mami delal in je vse po svoje štrlel, sem klicala frizerje noben ni prišel, pol sem pa pred tv zaspala in pozabla it na lastno poroko!user posted image user posted image user posted image user posted image
Če se me že sedaj to sanja,kaj šele bo po avgusta mesec pred porkouser posted image user posted image user posted image user posted image

Brez ljubezni so ljudje le tujci in obrazi le galerije slik in govorjenje le prazno pozvanjanje činel.

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 789
13.5.2008 9:56:48   
fragola
NATAŠI sej nisem tako sitna, sem samo malo sitnauser posted image
V glavnem ne mi pravit jaz mam tako pouhen urnik, da me glava boli. Sami rojstni dnevi, pa krst, pa spet rojstni dan, jojj potem pa naša poroka, potem pa medeni tedni, potem poroka od prjatlu, potem pa spet roj. dnevi, bo kar pestro poletje!!!

Upanje zadnje umre!

Neposredna povezava do sporočila: 790
13.5.2008 11:07:08   
baguSka
Hoj.

Vidim da ste fuuuuull priden in aktivne in da vam dogaja na polno. Pridne ste!!

Vidim da se je vrnila nasa novopecena gospa z medenih!! Welkm!!

Jaz sem tud mela slab dan vceri - kot sepetalka.. danes je tud ze boljs, ker me je moj fuuuuull pocrkljal vceri. :)

Zdej sem aktivna v pripravah na dekliscino, ki bo v soboto za prijateljico, ki se poroci konec maja. Kaj ji bomo nastimale vam rajsi se en povem, da slucajno cesa ne prebere. :)

Tud jaz sem polno zasedena cist do julija - noben vikend frej vec. Uff.. Ne vem niti kdaj bova nardila spoznavni vecer za najine starse!?

In btw: jaz bom tud mela 'dekliscino' - cca 8 punc gremo za cel vikend same na morje. :))

Zelim vam lep dan vsem skupi, pa se se kej javim.

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 791
13.5.2008 11:21:16   
NATAŠI
šepetalka mogoče imaš le eno prehodno obdobje, malo krize... saj bo minilo, imaš ljubezen tvojega in to je najbolj pomembno user posted image  ... vse se ok user posted image

fragola pošiljka je šla naprej user posted image

o baguska, tebe pa od nikoder ... bodite mal usmiljene do nevestice, ker saj veš... kaj bodo potem tebi vrnile user posted image  user posted image ... čaki, čaki... a se vajini starši še ne poznajo?  O za dobro dekliščino si se odločila user posted image  user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 792
13.5.2008 14:55:33   
fragola
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠI

fragola pošiljka je šla naprej user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Hvala user posted image user posted image user posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 793
13.5.2008 15:55:36   
sepetalka
kje ste dečveuser posted image vas je vse sonček na plano zbezaluser posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 794
13.5.2008 15:58:44   
bt08
Jaz mam tok dela,da se ven ne vidim,tud prebrat vas ne morem,pa ni veliko.

Jutri mam pa dopust,ker mamo zOžbejam psihologa,bomo vidli kok bo junaški moj sinko,ker vem da bo tih,da ne bo nič reku ne a ne ž.Se kasneje javim ko končam.

Neposredna povezava do sporočila: 795
13.5.2008 16:09:21   
FLASK_A
Bubica, kakšen je albumuser posted image user posted image user posted image user posted image Jaz bi ga pa vidlaaaaaaaa... A greva jutri na kofeuser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 796
13.5.2008 16:50:44   
baguSka
o baguska, tebe pa od nikoder ... bodite mal usmiljene do nevestice, ker saj veš... kaj bodo potem tebi vrnile ... čaki, čaki... a se vajini starši še ne poznajo? O za dobro dekliščino si se odločila

ja sej vem.. mal hinavm.. user posted image

pri nevesti ne bo usmiljenja sploh.. samo na vreme upamo, drugac bo kriza.. user posted image

ne ne, meni ne bojo vrnile, kr nobene od njih ne bo na moji dekliscini.. user posted image

ne, najini starsi se ne poznajo se.. ni potrebe po tem.. user posted image  no, zdej bo..

ja no, moja dekliscina bo nekako povezana se z dvema rojstnima dnevoma in eno nosecko, ki je zanosila.. bomo kao praznovale vse skupi.. tko da VEM, da mi ne bojo nardile nobenga presenecenja.. user posted image  pac na morje gremo in kasen beach party bomo uzgale pa tko..

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 797
13.5.2008 16:52:42   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Bubica, kakšen je albumuser posted image user posted image user posted image user posted image Jaz bi ga pa vidlaaaaaaaa... A greva jutri na kofeuser posted image

user posted image  kje pa bosta? user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 798
13.5.2008 17:27:56   
FLASK_A
Na Trojane jo vabim- grem glih mimo, a prideš še ti? Še katera? Dejmo it gledat album od bubiceeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 799
13.5.2008 18:06:27   
Bubamaraa
po album grem zdele.... če se keri kofetka jutri ob cca.16-ih..... se lahk dobimo na Trojanah....user posted image user posted image user posted image user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.