|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2008/II.
13.5.2008 18:15:12   
FLASK_A
15. 30 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image PLIIISSSSSuser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 801
13.5.2008 21:32:57   
Bubamaraa
javim jutri...ker ne vem kako bom v službi z delom....user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 802
14.5.2008 7:23:23   
NATAŠI
dobro jutro

aja kar na Trojanah ste se zmenile user posted image ... jaz ne morem, imam telovadbo

bubica in kako si zadovoljna z albumom

Neposredna povezava do sporočila: 803
14.5.2008 7:24:22   
NATAŠI
baguska potem si si pa dobr zrihtala tvojo dekliščino... a si se z nosečko mal zaščitla user posted image  user posted image  ... no za zdaj pa upam, da boste imele lepo vreme. Mi boš pa posodila kakšno idejo ker grem jaz tudi čez 14 dni na dekliščino pa da ji malo "zagodemo" user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 804
14.5.2008 7:46:13   
Bubamaraa
moj album je prečudovit...res...unikaten....sej ga boste videle....user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 805
14.5.2008 8:20:57   
sepetalka
Dobro jutro nevestice in gospe!user posted image user posted image user posted image user posted image
Še eno prekrasno jutro, danes sem boljše volje, sem se včeraj mal prijateljici potožila in je boljš, zvečer ko je pa user posted image prišel iz službe sem se pa stisnila k njemu, se mu opravičla za tečnobo in vse je blo ok!

Katera je zdaj naslednja za gospo.

Buba, pišuka še jaz bi prišla na trojane, če nebi bilo tako daleč. Koliko sta dala za medeni teden če ni skrivnost, in kako je blo, daj no malo nam razkrij, pa saj veš da nas firbec dajee!user posted image user posted image

Brez ljubezni so ljudje le tujci in obrazi le galerije slik in govorjenje le prazno pozvanjanje činel.

Neposredna povezava do sporočila: 806
14.5.2008 8:22:46   
baguSka
Natasi, ce hoces ti lohk tud na zs javim... ampak samo ce obljubis, da bos obdrzala zase.user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 807
14.5.2008 8:33:07   
NATAŠI
bubica user posted image  user posted image  user posted image  za album... se že veselim da ga vidim.Ko boš imela čas javi da se dobimo

baguska obljubim da bom tiho user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 808
14.5.2008 8:33:44   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: sepetalka

Buba, pišuka še jaz bi prišla na trojane, če nebi bilo tako daleč. Koliko sta dala za medeni teden če ni skrivnost, in kako je blo, daj no malo nam razkrij, pa saj veš da nas firbec dajee!user posted image user posted image

dala sva za hotel 5* in ALL z avionom za oba 1.700€. Potem sva pa dol zapravila še 800€, ker sva 1x šla z avionom v Gizo si ogledat piramide in na Jeep safari, ki je bilo ful adrenalinsko....user posted image user posted image user posted image ...potem pa napitnine, pa spominki...ful je bilo fajn....user posted image user posted image

ko bom mela čas bom naredila album... obljubim....user posted image

(odgovor članu sepetalka)
Neposredna povezava do sporočila: 809
14.5.2008 8:46:33   
NATAŠI
IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa

ko bom mela čas bom naredila album... obljubim....user posted image

jaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 810
14.5.2008 8:46:55   
NATAŠI
aja bubica daj povej mi, kako je bilo ko ni bilo Danaje zraven... a ti je full manjkala

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 811
14.5.2008 8:55:00   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠI

aja bubica daj povej mi, kako je bilo ko ni bilo Danaje zraven... a ti je full manjkala

do četrtka je bilo ful uredi..in tud sem se spočila pa pasalo mi je... od četrtka naprej, pa če bi imela avion bi takoj odšla k Danaji....user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 812
14.5.2008 9:21:16   
NATAŠI
Ja se mi je kar zdelo bubica da bo tako v user posted image , kolk je bila pa vesela ko sta prišla domov

Neposredna povezava do sporočila: 813
14.5.2008 9:42:12   
SRCCEK
GOSPA SRCCEK SE VAM PONOSNO JAVLJA NA DOLŽNOST user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  DA VAM POVEM DA SEM IMELA NAJLEPŠI POROČNI DAN, NISEM SI PREDSTAVLJALA, DA JE TO LAHKO TAKO ČUDOVITO user posted image user posted image user posted image user posted image  
10.05.2008 SEM SE PONOVNO ZALJUBILA V SEDAJ ŽE MOJEGA MOŽA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ........ besede ne morejo opisati vseh občutkov, ki sem jih doživljala v soboto.......bila sem user posted image  v nebesih!!!!!

IN SEDAJ SEM GOSPA MAČEK user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

28.1.2005 MUCEK 1
31.03.2009 MUCEK 2

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 814
14.5.2008 9:51:47   
bt08
Jutro!

O gospa Maček!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Zgodbo čakamo,pak ako slikico za lušte!

Mi mamo pa dans dopust,smo vsi doma,ker ma Ožbej sistematski pregled.Pa mal kuhamo,pospravljamo,bolj mal časa.Držte pesti da bo Ožbej priden in zgovoren na pregledu!Pa moj dragi je zbolu nekej,ma vročino,grlo ga boli,glava...Ga morem mal crklat da neb o čist zbolu!
Aja fajn se mejte na kofi,upam da seb omo še kdaj dobile,da jaz lahko pridem!

Šibam!

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

(odgovor članu SRCCEK)
Neposredna povezava do sporočila: 815
14.5.2008 9:54:21   
Bubamaraa
ja zjuti je tko peletela v najino sobo in k nama v pojstlo....user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 816
14.5.2008 9:55:24   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: SRCCEK

GOSPA SRCCEK SE VAM PONOSNO JAVLJA NA DOLŽNOST user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  DA VAM POVEM DA SEM IMELA NAJLEPŠI POROČNI DAN, NISEM SI PREDSTAVLJALA, DA JE TO LAHKO TAKO ČUDOVITO user posted image user posted image user posted image user posted image  
10.05.2008 SEM SE PONOVNO ZALJUBILA V SEDAJ ŽE MOJEGA MOŽA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ........ besede ne morejo opisati vseh občutkov, ki sem jih doživljala v soboto.......bila sem user posted image  v nebesih!!!!!

IN SEDAJ SEM GOSPA MAČEK user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

čestitkeeeeeee gospa Mačekkkk....user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdej razumeš moje občutke, a ne??? kaj pa slikica kakšna?????user posted image

(odgovor članu SRCCEK)
Neposredna povezava do sporočila: 817
14.5.2008 10:01:08   
sepetalka
Vse lepo v zakonu gospa maček!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Brez ljubezni so ljudje le tujci in obrazi le galerije slik in govorjenje le prazno pozvanjanje činel.

Neposredna povezava do sporočila: 818
14.5.2008 10:14:24   
SRCCEK
Slikice sem vam dala v album, ker jih tukej ne znam prilimat, tako da si tam mal sline pocedite user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

28.1.2005 MUCEK 1
31.03.2009 MUCEK 2

Neposredna povezava do sporočila: 819
14.5.2008 10:21:54   
SRCCEK
FRAGOLA moram ti povedat, da je ta obleka božanska, resnično božanska, v njej sem se počutila kot princeska.............ČUDOVITO OBLEKO SVA IZBRALI ........in zelo lepo sem pazila nanjo, se ni nič strgala user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

28.1.2005 MUCEK 1
31.03.2009 MUCEK 2

(odgovor članu SRCCEK)
Neposredna povezava do sporočila: 820
14.5.2008 10:38:14   
sepetalka
Srccek kolk sta bla lepaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SRCCEK)
Neposredna povezava do sporočila: 821
14.5.2008 10:44:43   
NATAŠI
ooo srccek user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  oz. ga. maček user posted image  user posted image  ... kolk sem vesela da si doživela svoj dan D polno in neskončno presrečno user posted image  user posted image
Si bila pa zelo lepa nevestica user posted image  in lep šopek ... tvoj možek ima pa dobro srajco user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 822
14.5.2008 11:18:10   
Bubamaraa
kolk si bila lepaaaaaaa....oba sta bila prečudovitaaa.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 823
14.5.2008 11:54:54   
SRCCEK
NAJLEPŠA HVALA ZA KOMPLIMENTE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Moj ženin je bil tako živčen, da se je tresel kot šiba na vodi, vse dokler nismo prišli iz cerkve, potem pa je mal k sebi pršel..........čudovit je bil!!!!!!
NAJINI PRIČI STA ZA KAZEN, KER SO UKRADLI ŠOPEK, MORALI ZAPLESATI STRIPTIS DO SPODNJIC.........SUPER STA BILA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

28.1.2005 MUCEK 1
31.03.2009 MUCEK 2

Neposredna povezava do sporočila: 824
14.5.2008 11:59:49   
NATAŠI
user posted image  user posted image  user posted image  dobra kazen za priče user posted image  user posted image  ... sta mogla bit pa kar pogumna user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

pa ti, kako si bila. .. tud kaj živčna? do kdaj ste pa žurali? ... pa šee bi slikce gledal... mal kako je avto zgledal (to tud pri bubici še nismo videluser posted image ) .. pa kar kej še.. vas je tko lepo gledat user posted image

pa poročno potovanje?

(odgovor članu SRCCEK)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.