|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2008/II.
15.5.2008 12:53:22   
lan
Aja, zdej pa v Lady? Ma saj niso normalni pa kje to zvohajouser posted image .

Ja, drugače sva zdaj v Ljubljani, tam do avgusta.

Hvala za vse nasvete!

Pozdravček

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 851
15.5.2008 13:19:28   
NATAŠI
lan saj veš da vse zvohajo user posted image   ... imaš pač uspešnega zaročenca user posted image  user posted image

kako pa potem vajin sonček trenira ko ste v lj .. a ti je všeč da si med "svojimi"

jaz sem bila pa zdaj v kitajski in sem sita ko boben .. mi je kar slabo user posted image

(odgovor članu lan)
Neposredna povezava do sporočila: 852
15.5.2008 13:24:02   
NATAŠI
bubica kje sta vidva naročila balone, Jaz se odločam za balone da bodo na avtu (med kito spleteno) in potem privezano med mašnco mali balon za špegli vseh svatov...pa v cerkvi bi jih imela tudi user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 853
15.5.2008 13:35:36   
bt08
Nataši sej mi tud v cicibanu kupujemo,sam jih ni čez te sandalčke,so udobni,usneni,ordopedski...zato jih pa vsako leto kupimo.Ostalo pa v cicibanu.

Lan skrit se moreš,zvohal so nekej kar se dober prodaja.

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 854
15.5.2008 13:39:05   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠI

bubica kje sta vidva naročila balone, Jaz se odločam za balone da bodo na avtu (med kito spleteno) in potem privezano med mašnco mali balon za špegli vseh svatov...pa v cerkvi bi jih imela tudi user posted image

v Mercatorju jih majo..in se ful splačajo kupit....user posted image

lan pol pa če si v Ljubljani se pa lahk na kaki kavi dobimo...jaz bom naslednji teden en dan v Cityju z poročnim albumom, če bo katero zanimal...user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 855
15.5.2008 14:08:28   
NATAŠI
mene,mene, mene zanima user posted image  user posted image  ...boš povedala kateri dan in uro user posted image

barbara ma ja saj ima mass prav luštne čeveljčke, ampak moj dragi je zbirčnež user posted image  user posted image    ..

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 856
15.5.2008 14:09:13   
NATAŠI
bubica a v mercatorju imajo take balone da si jih sam napihneš

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 857
15.5.2008 14:13:05   
FLASK_A
naslednji teden en dan v Cityju z poročnim albumom, če bo katero zanimal...

jaz tudi, jaz tudiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kdaj? Kje? Evo sm že tamuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ful bi mal počvekala z vami, ko ste tko fajne... Zdej mam sam relacijo služba- domov, pa pogrešam kak dober čvekuser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 858
15.5.2008 14:30:50   
NATAŠI
ja flaška res te ni nič tukaj gor več .... čist si okupirana user posted image  .... majčken si vzemi čas za nas nooo user posted image

evo jaz šibam domov, uživajte na sončku izkoristite ga ker se slabo obeta user posted image  ...

dijoooo user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 859
15.5.2008 14:34:44   
lan
Meni je zelo všeč doma, med svojimi, samo se tudi zelo dobro počutim v tujini. Tamauček pa zdaj malo pavzira oz. hodi na plavalni tečaj. Samo da se mu nekaj dogaja!

Naslednji teden pa bi z veseljem prišla firbcat album, če ne bo kaj vmes prišlo. Si še pišemo pa bomo videli!

Jutri me pa čaka žurka. Imam na sumu, da ne bom glih tako na easy skoz prišlauser posted image user posted image ! Vam poročam!

papa

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 860
15.5.2008 17:23:37   
sepetalka
IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa

lan pol pa če si v Ljubljani se pa lahk na kaki kavi dobimo...jaz bom naslednji teden en dan v Cityju z poročnim albumom, če bo katero zanimal...user posted image

Buba, s čim si jih pa napihnila?user posted image

Brez ljubezni so ljudje le tujci in obrazi le galerije slik in govorjenje le prazno pozvanjanje činel.

Neposredna povezava do sporočila: 861
15.5.2008 21:04:15   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: sepetalka

IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa

Buba, s čim si jih pa napihnila?user posted image

te balone, ki sem jih kupila v merkatorju smo sami napihali, ker smo jih imeli za dekoracijo avtomobilov. Smo na vsak avto na vsako ogledalo navezali po 3 balone....user posted image

tiste, ki smo jih pa v laškem spuščali v zrak smo pa naročili v laškem, ker imajo to v ponudbi....user posted image

(odgovor članu sepetalka)
Neposredna povezava do sporočila: 862
15.5.2008 21:59:23   
Bubamaraa
slike iz poročnega albuma dajem v naš album....tko, da lahk pofirbcate...sam morm še komentarje uredit....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 863
16.5.2008 7:26:50   
NATAŠI
dobro jutro

evo pa smo dočakale petek in vikeeend user posted image  user posted image

lan a imaš dekliščino danes user posted image   user posted image   user posted image  .. poročaj ja ....in uživaj user posted image   to da ti paše doma med svojimi pa verjamem ... saj si dobra da si šla tako daleč od doma user posted image  ..je ljubezen tako močna da ji sledimo user posted image  user posted image  ... plavalni tečaj - full dobra zadeva.. jaz bom dala tud timoteja le malo mora še zrasti user posted image  ... kje mu je pa drugače bolje- tukaj v sloveniji ali v avstriji

bubica pa so se v redu obnesli ti baloni z zrakom na avtih? a si dobila to take malo manjše.. jaz sem slišala da imajo nekje v lj s helijem full cenejše kot pri teh ki se s tem ukvarjajo ... pa se moram še malo bolj pozanimat

bubica full dobra slikce iz potovanja user posted image  user posted image  ... kakšna gospa pa s kakšnimi očali user posted image  user posted image  user posted image  - super sta

Neposredna povezava do sporočila: 864
16.5.2008 7:34:55   
NATAŠI
bubica pa kakšne dobre dekoracije po pojstelji so vama delali user posted image  user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 865
16.5.2008 7:45:46   
FLASK_A
Jaz vidim samo slike iz poročnega potovanjauser posted image

Luštno sta se imela, res, izgleda fenomenalnouser posted image user posted image user posted image Pa kakšne dekoracije na posteljah, ne moreš verjet. Joj, to sta morala res noro uživat... Pesek, toplo sonce, voda... Sem vama kr mal fouš user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 866
16.5.2008 7:47:32   
FLASK_A
Men je una najboljša, ko Sašo pod drevesom čakauser posted image user posted image user posted image Izgubljeni turist išče oazo bi dala jaz naslovuser posted image user posted image user posted image user posted image

Druga pa mi je ona s tvojimi očaliuser posted image user posted image user posted image Kuluser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 867
16.5.2008 7:50:08   
NATAŠI
ja tudi jaz vidim le slike iz potovanja ... saj verjetno prav tistih poročnih ni v albumu?

flaška sem jima jaz tud mal fouš user posted image  user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 868
16.5.2008 7:54:30   
FLASK_A

ja tudi jaz vidim le slike iz potovanja ... saj verjetno prav tistih poročnih ni v albumu?

flaška sem jima jaz tud mal fouš user posted image  user posted image

Anedauser posted image
Jz bi tut hanimun, pa se sploh še zmenla nisva kam grevauser posted image Očitno morm prav jaz določit in ga pol sam s sabo vzetuser posted image user posted image user posted image
A vidva že vesta, kam pičita?

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 869
16.5.2008 8:08:45   
NATAŠI
ja midva imava turčijo rezervirano (no mi trije)  .... pa še kar neki bluziva tko da ne vem kje bomo prisali user posted image  .. odhod imamo pa na torek po poroki in prihod na timotejev roj. dan user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 870
16.5.2008 8:09:22   
NATAŠI
flaška kaj a bosta šla last minit? ...ker je kar čas da si mal rezervirata.. .a bo šel Jaka z vama?

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 871
16.5.2008 8:11:17   
bt08
Jutro!

ja buba lepe slike,lep hanimu!user posted image user posted image user posted image Una z očali mi je najbolj všeč,ker so tvoja očala..ko jeb ilo tok govoroa o očalih.Drugače so pa res lepe vse.

Jaz tud razmišljam o balonih in mašnah,pap ojma nimam,poroka se pap ribližuje z veliko hitrostjo.

Pri nas je pa Ožbej nekej bolan,še spi,je rek uda ga grlo boli,pa tko čuden kašlja,tist hripav kašelj ma.Upam da ne bo zbolu!user posted image user posted image user posted image

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 872
16.5.2008 8:14:12   
FLASK_A
Čas za to je itak že minil, nevem, kaj bova... Sej pravim, sploh se ne morva zmenituser posted image Res bo najbolje, da sama izberem pa ga sam s sabo vzamem, sej pritoževal se ne bouser posted image user posted image user posted image user posted image

Mal so finance problem, ne vem, kako bova vse skup izpeljala... Po poroki bo več stvari jasnih, pa se bova takrat odločila. Mogoče Tajska za novo leto, pa brez najinega čmrlja. Pol bo hanimun res lahko tisti pravi.

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 873
16.5.2008 8:20:19   
sepetalka
Buba full lepe fontke, full je videt da sta uživala, najbolj pa mi je všeč tista slika ko so v ozadju piramide in kamele pod njimi! Pa kakšne dekoracije na postlah, vsak dan presenečenje ko se po zajtrku vrneš v sobo. Noro. Si naju full navdušla za Egipt.
Pa da ne pozabim na očala , zdaj vem zakaj so bila draga FULL SO DOBRa!!! user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz tut takeeee!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Barbarauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tvojega malega.
Drugače pa tut jaz razmišljam o balonih. Saj sem vam že govorila, da sem našla nekoga v Mengšu, ki napihne balone z helijem in jih da za 50€ 100 kom. Kolk pa pride da ti naredi dekoracijo pa ne vem.
Midva sva rekla, da bova zadnji teden narazen. Ker pa bo ohcet in vse dogajanje tu v prlekiji, jaz pa bom zadnji teden doma v Lj me mal skrbi kako boto šlo brez mene.user posted image

Brez ljubezni so ljudje le tujci in obrazi le galerije slik in govorjenje le prazno pozvanjanje činel.

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 874
16.5.2008 8:30:35   
NATAŠI
jaz sem pa kar odločena da bomo kombinirali z baloni user posted image  ... bogi Ožbej user posted image user posted image user posted image user posted image  naj se čimpreje pozdravi. Timoteju pa z nosija teče pa nekaj pokašljuje od včeraj- joj ko je tako vreme da ne vem al naj ima kratke rokave al dolge al kaj user posted image

flaška ti kar gas v agencijo in las minit pa boš kaj cenejšga dobila... nas pride 1750 eur z ultra all inclusive .... meni pa kar ne spelje da bi šla brez tamaučka ... ne vem po eni strani bi šla full brez po drugi pa full ne

(odgovor članu sepetalka)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.