|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2008/II.
12.5.2008 7:52:49   
NATAŠI
v albumu mi nekaj nagaja, ne morem slikic prilepit user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 751
12.5.2008 8:18:06   
fragola
Nataši jaz se pripotočam za podvezico, ker je še nimam! Mi lahko pošlješ meniuser posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 752
12.5.2008 8:31:09   
NATAŠI
fragola seveda ti jo lahko pošljem... daj mi javi naslov na ZS in dobiš user posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 753
12.5.2008 8:44:19   
bt08
Jutro !

No pa je bil en lep vikend sončni za nami!user posted image user posted image user posted image

Srccek čestitamuser posted image user posted image user posted image Upam da sta uživala,da ste se meli lepo,da je bil to vajin nepozabni dan!

Nataši super za kupljeno,zdaj si pa že skorej pripravljena za poroko!

No midva z Ožbejam sva pa v soboto sva bla doma sama,ker je ati delov,pol smo šli pa na pico,pa mal nabavljat,ker čez 14 dni mamo prvi piknik.Zvečer sva šla mal v mesto.Na en sprehod pa na pjačo.user posted image
Včerej smo pa bli mal na igrišču,pa jaz sem šla popoldan v solarij,končno se mi je začelo mal poznat,da se sončim,upam da bom lepo rjava,ko bo najin dan.

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 754
12.5.2008 8:57:30   
zabica26
Glede poročnih nogavic:

priporočam nakup v Fabianiju, imajo posebno linijo za poroke in so fantastične-lepe in udobne...in drage user posted image
jaz sem bila zelooo zadovoljna.

glede frizure pa...nujno pejte na probo, da boste vidle, kako vam frizura sploh stoji, da ne boste potem zadnji dan živčne za znort.
Aja, pa full imate kmalu probe. Jaz sem imela 10 dni prej, tri dni prej sem pa obleko dvignila.

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 755
12.5.2008 9:00:24   
NATAŠI
ja barbara se prav dobr počutim ko imam še eno skrb pri kraju .... super za barvo v solariju ... tudi jaz razmišljam o solariju pa bom videla... ker bom imela itak morje umes ... bomo videl user posted image

ko smo bili v soboto popoldne na bledu sem full nevestic vidla... se mi je kar cmok naredil user posted image   ... potem sem pa gledala kako imajo avte okrašene pa kakšne šopke imajo... sem bila firbec ta največji user posted image  user posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 756
12.5.2008 9:01:47   
NATAŠI
žabica hvala za namige user posted image , bom si šla iskat k fabijaniju nogavičke... jaz imam tudi probo kakšnih 14 pred poroko (zdaj sem šla zato pomert da sem lepo skombinirala nakit za zraven in čeveljčke pa še modrček user posted image )

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 757
12.5.2008 9:06:02   
Bubamaraa
Morninggggggg......

buba že pridno plače dela......user posted image user posted image user posted image

SRCCEK čestitkeeeeeeeee za pridobljen naziv "gospa"....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

najin medeni teden je bil prečudovit..... ko bom mela kej časa vam vse napišem..... in dam slike v album.....

jutri grem pa po poročni album...to pa res komaj čakam.....user posted image user posted image user posted image user posted image

ta čas pa tole poglejte

http://mmercn.blogspot.com/

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 758
12.5.2008 9:19:21   
NATAŠI
o bubicaaaaa user posted image  user posted image  user posted image  , ups pardon, ga. bubica user posted image user posted image  ... slike so čudovite user posted image , zares ste bili srčkani- zelo lepi in presrečni .... in se veselimo šeee slik user posted image

pa medeni tedni, daj še s tam kakšno slikico user posted image  user posted image  

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 759
12.5.2008 9:27:31   
bt08
Nataši jaz sem tud kupla poročne nogavice v Fabjaniju,res lepe.Pa tud že prej sem jih kdaj pa kdaj kupla,so mi res dolgo ostale lepe,nestrgane,ne nataknene.Res pa da so dražje.

Gospa Buba lepo,lepo,lepo,drugače ne znam povedat,lepe slike res.Veš kaj me zanima?user posted image A sta domov prišla v dvoje a je kej več?Pač medeni tedn pa to,pa zaljubljena,klima,romantika....?user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 760
12.5.2008 9:43:06   
NATAŠI
barbara poznam tudi jaz fabjanija, imam velik nogavic teh dokolenk ... nisem pa pomislila na poročne user posted image

oo bubica mene tud to zanima kot barbaro user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 761
12.5.2008 10:01:00   
Bubamaraa
punce sva kr dva oprišla nazaj...edin, če bi Mirena zatajila..pol bi bila možnost...user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 762
12.5.2008 10:11:27   
NATAŠI
user posted image  user posted image  user posted image  no pol pa nč user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 763
12.5.2008 10:12:17   
Anonimen
Živjo punceuser posted image

Čestitke vsem ki ste že gospeuser posted image

Midva sva mal načrte spremenila, ker je koča zasedena že eno leto vnaprejuser posted image . Tko da se lokacija menja, sva eno drugo kočo najdla, k je bolj na samem, kar je še boljš, bomo lahko bolj glasniuser posted image . Možno da bova pa tudi datum prestavila na kkšn teden prej, nisva še ziher. Danes izveva vse in greva pol poroko prijavit, ker še vedno nisvauser posted image .
Pa poročno potovanje sva rezervirala. Greva v parizuser posted image

Mam pa še eno vprašanje. Kaj morva it oba na upravno rezervirat datum ali lahko moj to sam naredi? Ker drgač bom mogla dopust vzet, kar je pa pr men mal težkouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 764
12.5.2008 10:15:30   
NATAŠI
no karin sta vsaj drugo lokacijo dobila da nista brez ostala... na upravno pa le pejta ... mislim pa da lahko sam uredi.. .ali pa jih pokliči (mislim da so danes tudi uradne ure) pa preveri kako in kaj ... pa dobro poročno potovanje sta si izbrala user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 765
12.5.2008 10:18:57   
fragola
Gospa buba en lep pozdravuser posted image user posted image user posted image !!!

Vidim, da se pogovarjate vse o nogavicah, jaz sem razmišljala, da jih ne bi imela, ker bo verjetno kar toplo, kaj jih boste vse imele?

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 766
12.5.2008 10:31:32   
NATAŠI
fragola jaz jih bom imela kljub temu da bo avgust, ker bo vseeno lepše izpadlo

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 767
12.5.2008 11:30:58   
bt08
Buba pol pa nič,sem misnla da nas boš mal razveselila.

Karin jaz mislim da morta oba it,ker moreš podpisat,oba morta podpisat,saj midva sva mogla.Sva šla pa v sredo ko so popoldan še,tko da nama ni blo treba nobenmu dopusta.Probej tko zrihtat.

Fragola jaz bom tud mela nogavice samostoječe,pa za seboj še dokolenkice če se kej nardi,al pa če bo res vroče.Bom pa mela zato,ker lepše zgleda.Vem pa da bodo odveč.

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 768
12.5.2008 11:34:03   
Anonimen
Karin jaz mislim da morta oba it,ker moreš podpisat,oba morta podpisat,saj midva sva mogla.Sva šla pa v sredo ko so popoldan še,tko da nama ni blo treba nobenmu dopusta.Probej tko zrihtat.

Do petih delam, pa še v ljubljani, tko da ne ujamem uradnih ur v postojniuser posted image . No sej bom pa kkšno uro šla prej, sej mam kar neki ur za koristituser posted image .
Sva pa prestavla datum, me je zdej moj klical. Bo en teden prejuser posted image

(odgovor članu bt08)
  Neposredna povezava do sporočila: 769
12.5.2008 11:52:33   
fragola
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Do petih delam, pa še v ljubljani, tko da ne ujamem uradnih ur v postojniuser posted image . No sej bom pa kkšno uro šla prej, sej mam kar neki ur za koristituser posted image .
Sva pa pre

lepo user posted image user posted image user posted image
Ma kaj vidva sta iz postojne?

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 770
12.5.2008 11:55:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: fragola

Sva pa pre

lepo user posted image user posted image user posted image
Ma kaj vidva sta iz postojne?

Cerknicauser posted image
Moj pa dela v postojniuser posted image

(odgovor članu fragola)
  Neposredna povezava do sporočila: 771
12.5.2008 12:14:58   
NATAŠI
karin no user posted image  za datum ... boš mal prej živčna user posted image . Te bodo pa v službi že spustili prej za tako pomembno stvar

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 772
12.5.2008 12:17:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠI

karin no user posted image  za datum ... boš mal prej živčna user posted image . Te bodo pa v službi že spustili prej za tako pomembno stvar

Ma ja itak da me bodo, sm že rekla da grem v sredo ob treh domovuser posted image
Živčna sem pa že zdajuser posted image
Najbolj me skrbi da se bom kje tam pred matičarjem začela smejat, k običajno k sm ful živčna se kar neki režim brez vezeuser posted image

(odgovor članu NATAŠI)
  Neposredna povezava do sporočila: 773
12.5.2008 13:08:38   
NATAŠI

Najbolj me skrbi da se bom kje tam pred matičarjem začela smejat, k običajno k sm ful živčna se kar neki režim brez vezeuser posted image

user posted image  potem nisem edina... meni tud na smeh vleče ko sem živčna ... ko bi morala bit resna se režim.. Smo imeli priprave na zakon in zaključek z mašo ... se pravi v cerkvi smo imeli mašo in je rekel pater naj se s partnerjem podamo roke (in potem smo molili) ... jaz ko bi morala bit resna sem se pa režala user posted image  user posted image  ... kriza

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 774
12.5.2008 13:22:29   
sepetalka
Dan,

jaz pa sem danes čist podrta- potrta! pojma nimam zakajuser posted image ! Nobene volje do dela, z dragijem se nisva nič stisnila še danes, prav noro trapast dan! Ve ste vse enrgične in vesele, saj je prav tako. Meni pa se še kuhinje na da pospravit.user posted image user posted image N živce grem sama sebi!
Pride dan!
Držte se pupe, pa se kaj tipkamo, ko bom mela več energije.user posted image

Brez ljubezni so ljudje le tujci in obrazi le galerije slik in govorjenje le prazno pozvanjanje činel.

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.