|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2008/II.
7.5.2008 11:47:25   
baguSka
prosm,prosm,prosm, prosm,prosm,prosm ,prosm, prosm,prosm,prosm,prosm,prosm,prosm,prosm......

user posted image user posted image user posted image  no prou, k si se full potrudla... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 676
7.5.2008 11:52:03   
bt08
Thx BaguSka!user posted image user posted image user posted image

Mal sonček sije,Barbaro mal razganja,v soboto je moj reku da me ven pele,zadnje čase me kr dostkrat.Ne vem kaj naklepa?

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 677
7.5.2008 11:54:56   
baguSka
Ne vem kaj naklepa?

Mogoc se pa boji, da ga ne bos zdej tik pred poroko zapustila!?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 678
7.5.2008 11:59:08   
bt08
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Ne vem kaj naklepa?

Mogoc se pa boji, da ga ne bos zdej tik pred poroko zapustila!?user posted image user posted image user posted image

Ne ,ne to se pa ne bo nardil.user posted image user posted image user posted image

Mogoče je dojel da rabva tud nekej časa zase,v dvoje!Pomlad je pa nas mal razganja,pol k bo pa mraz se bomo pa spez zabubl na kavč.user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 679
7.5.2008 12:22:01   
baguSka
Mogoče je dojel da rabva tud nekej časa zase,v dvoje!Pomlad je pa nas mal razganja,pol k bo pa mraz se bomo pa spez zabubl na kavč.

Ja sej midva si glih takrat vzameva najvec casa zase... ko je mraz in se bubiva in stiskava na kavcu... user posted image  Tkole spomlad, pa bl vsak zase okol skaceva... user posted image  No, mene dons cist nic ne razganja, ker sem se vedno toooooooooooooooook zaspana.... user posted image  Mene pa spomladanska utrujenost daje!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 680
7.5.2008 12:37:42   
bt08
A res?Mene pa čist nič.ker se skoz nekej dogaja,pa smo v laufu vsak dan do 20 pol pa da Ožbeja spravmo spat,pa mal pred Tv,je pa dan okol.Jaz pa če sem zaspana sem po kosliu,sam me mine,ker je pri Ožbeju ne mogoče spat popoldan.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 681
7.5.2008 13:36:13   
fragola
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Mogoče je dojel da rabva tud nekej časa zase,v dvoje!Pomlad je pa nas mal razganja,pol k bo pa mraz se bomo pa spez zabubl na kavč.

Ja sej midva si glih takrat vzameva najvec casa zase... ko je mraz in se bubiva in stiskava na kavcu... user posted image  Tkole spomlad, pa bl vsak zase okol skaceva... user posted image  No, mene dons cist nic ne razganja, ker sem se vedno toooooooooooooooook zaspana.... user posted image  Mene pa spomladanska utrujenost daje!!user posted image user posted image user posted image

jaz pa sem pouhna energije, full vsak dan neki delam, barvam ograjo pa zdej bom barvala še okna, pa sej blede se mi od dela k ga je preveč, vendar zaspana pa nisem !user posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 682
7.5.2008 13:50:26   
sepetalka
Hallo punce sem že nazaj, vesela in user posted image . Končno so me dohtarji za silo sestavili, ni še čist ok ampak kaže se svetloba na koncu tonela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !
Madoniš ste se načvekale,user posted image user posted image user posted image user posted image vas še nisem prebrala sem se vam najprej javila.
Moram vam povedat, da sem mimogrede šla gledat malo za čevlje. Jaz ne vem ali sem jaz tolk zahtevna la pa sedaj prodajajo take čevlje, da bi jih dala lih še kaki babici no!user posted image
Katastrofa, vse bolj se nagibam, da bi jih kupila kar tam kjer sem najela obleko, samo pomoje me bo kap ko mi bo ceno povedala. Kam ste šle ve kupit?
Pa še nekaj, katera ve kje  delajo modrčke po naročilu? Sedaj ko  sem toliko shujšala, imam pod pazduho nekaj odvečene kože user posted image user posted image in nikakor ne dobim modrčka ki bi imel malo bolj široko po pazduho, sem probala korzete pa so vsi tako nizko narajeni!
Please helppp!!!

Brez ljubezni so ljudje le tujci in obrazi le galerije slik in govorjenje le prazno pozvanjanje činel.

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 683
7.5.2008 15:54:48   
fragola
ojla sepetalka!!!!!!!!!!!!! Sem vesela  da si že nazaj! user posted image user posted image user posted image
Jaz sem kupla čevlje, kjer sem obleko, in sem dala 88€!

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu sepetalka)
Neposredna povezava do sporočila: 684
7.5.2008 20:08:14   
FLASK_A
Sepetalkauser posted image user posted image user posted image  user posted image Zdaj pa kar tu pri nas ostani, nimaš kej več po bolnicah hodit...

Baguska, evo, spet je dan naokrog, zdej sam še cunje pospravim, moj malčka umije, potem se gremo pa spet stiskatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz sem tudi takooo zelooo utrujenauser posted image user posted image user posted image Cele dneve hodim okrog kot bi me luna nosila... Tako sem zmatrana, da ne vem, kam to peljeuser posted image Pa kaj je to res ta spomladanska utrujenost? A jo sploh še kdo ima al se samo tolažimuser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 685
7.5.2008 20:33:28   
bt08
Šepetalka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdaj pa kr ostani z nami,ker ti ne bo dolgčas!Za čevlje ti ne znam svetovat,ker sem kupla balerinke.

Evo jaz sem kot nova,nove nohtke,lepo kožo,mal rdečkasto ampak je lepa!Zdaj pa pod tuš pa k mojmu da se mava mal rada,da se pocartava.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 686
8.5.2008 7:17:47   
NATAŠI
Dobro jutro

No kako smo kaj, a ni super ko je tak sonček zunaj user posted image  user posted image  user posted image  ... še malo in bomo imele še eno gospo user posted image

šepetalka user posted image user posted image  .... me veseli da so te spustili in ti želim čimboljše počutje ... drugače pa da ti odgovorim: čevlje grem jaz ravno jutri kupovat in jih vzela kar v salonu kjer imamo obleko ... in tudi za spodnje perilo se bom tam pozanimala. Drugače pa menda Lisca dela tudi po naročilu, pozanimaj se user posted image

jaz pa full full pozno spat hodim... včeraj smo imeli še obisk do 23.30 user posted image  danes pa ob 6.00 auf user posted image  ... ampak kar zmorem, od kje jemljem energijo pa pojma nimam

evo barbara pridna si bila si naredila nekaj za sebe.... jaz sem bila pa na mizah včeraj tako da sem se kar "namigala".... pa a veste da se mi pozna na obsegu ... rit je drugačna in čez pas ter buši user posted image  user posted image  ... zdaj sem izpolnila 10 obiskov in sem vzela še novih 10 user posted image  user posted image ... mi je rekla ta "trenerka" da bom do poroke tipi-top user posted image  user posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 687
8.5.2008 8:13:23   
fragola
nataši kamhodiš na katere mize? Treniraš samo skupaj s trenerko al delaš še kaj?

srccek še maloooooooooo, joj pazi na oblekico, da jo bom lahko mela tudi jazuser posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 688
8.5.2008 8:45:11   
baguSka
Tako sem zmatrana, da ne vem, kam to pelje Pa kaj je to res ta spomladanska utrujenost? A jo sploh še kdo ima al se samo tolažim

Hja sva ze dve... user posted image user posted image user posted image  tud jst sm skoz kot da me luna nosi... ma skoz tak obcutek, kot da me luna nosi... oz da spim z odprtimi ocmi...

sepetalka zdej je pa res cajt in obdobje, da pustis bolnice mal pri miru oz oni tebe!user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 689
8.5.2008 8:46:18   
baguSka
a ni super ko je tak sonček zunaj

ja super... samo kaj k se se vedno nism zbudila... user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 690
8.5.2008 8:48:34   
baguSka
nataši kamhodiš na katere mize?

to pa tud mene zanima... user posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 691
8.5.2008 8:56:03   
bt08
Helov nevestice!

Kakšno vrem,juhuhu,mene kr nos sonce,ne luna,sem polna energije,skoz nekej dogaja.user posted image user posted image user posted image Kr pokam po šivih....user posted image user posted image user posted image user posted image .

Drugače pa nič novga vse po starem,dans pa še jutri pol pa smo spet mal frej.Pa sonceeeeeeeeeeee je!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 692
8.5.2008 9:05:47   
sepetalka
Dobro jutro drage moje,
hvala za lepe željeuser posted image user posted image Upam da bo res tako. Jaz pa danes malo pospravljat, pa čas bi že bil, da se lotim delat vabil. Če jih misliva sredi drugega meseca nostit naokoli, bo že mal kriza, tolk dela drugega, da joj.
Punce a veste kako lepo dvorišče je sedajuser posted image . Nič več peska, nič več blata ko dežuje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Tašča ima sicer neke ideje da pri robnikih da neke cipreske al kaj, jaz bi dala rožice, kake vrtnice, ker pa ne morem delat na vrtu in plet sem lepo tiho in se strinjam z njenimi idejami, ker že tako včasih po mojem dragem dobim njen odgovor, da s to žensko pa ne bo nič, naj si drugo, zdravo in bla bla bla!
Hvala bogu, da je on na moji strani in ji reče samo naj ne fantazira!user posted image user posted image user posted image user posted image
Tko je to če greš v bolnico za par dni in tašča izkoristi in poskuša napumpat mojga ko me ni, on pa meni vse pove pa me objame in reče da me ma rad!user posted image
Tako da je bil včeraj bogato nagrajen zvečer!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Brez ljubezni so ljudje le tujci in obrazi le galerije slik in govorjenje le prazno pozvanjanje činel.

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 693
8.5.2008 9:18:44   
NATAŠI
fragola in baguska: hodim v domžale ... to je ena trenerka in 6 miz ... potem pa delaš

baguska pa daj eno orenk kavico popij pa boš prišla k sebi

sepetalka jaz moram tud še končati z vabili, jih imam narejenih 15 čaka me jih pa še okrog 30 user posted image . In user posted image  user posted image  za dvorišče... tale  tvoja tašča je pa tud prismojena mal.... hvala bogu za tvojega dragega da je iskrena ljubezen in da te ima res rad in ne posluša svoje mami user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 694
8.5.2008 10:53:57   
baguSka
Joj sepetalka dobra si, da prenasas tasco... in bravo za tvojga dragega, da stoji na tvoji strani in da se ji ne pusti!!user posted image  Zdej vem zakaj ga bos ozenila... user posted image

Barbara blagor tebi, da te nosi sonce!!!user posted image

Natasi pa kaksne mize so to!!??user posted image user posted image

Od kave se pa ze kr tresem... tko da bom se skupi padla ce se kaksno dozo vec spijm... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 695
8.5.2008 11:39:57   
bt08
baguSka mogoče se pa s trenerko lovita okol miz!user posted image user posted image user posted image user posted image Hecam se!
Veš kaj jaz kave skorej nič ne pijem,sam več user posted image user posted image user posted image user posted image kot prej in dogaja pol na ful,zato me pa sonce nosi,prej me je pal una,ja,ja.Vem kako je to.Bejbe v akcijo pa ne bo utrujenosti!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 696
8.5.2008 12:00:59   
baguSka
baguSka mogoče se pa s trenerko lovita okol miz!

user posted image user posted image user posted image  ja sej tko sem si tud jst predstavljala... user posted image user posted image user posted image

za kavo je pa pr men tko, da dokler je ne spijm, sploh ne zacnem funkcionirat... ni sans!! pa je lohk mocna tok, da mi ze vrat utripa pa bom glih mejckn k seb prsla... mah ne vem kaj bo z mano!! upam da se vsaj na porocni dan zbudim, da bom sploh vedla da sem se porocila!?user posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 697
8.5.2008 12:31:46   
zabica26
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A
Pa kaj je to res ta spomladanska utrujenost? A jo sploh še kdo ima al se samo tolažimuser posted image

Sam da nis noseča user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 698
8.5.2008 12:32:32   
NATAŠI
baguska to so mize kjer ležiš in na prvi te tolče po riti in ti zraven delaš z utežki za roke, druga krožiš z nogami in zraven utežke, tretja dviguješ noge (hoja) in zraven nasprotno dviguješ roke, četrta so trebušnjaki (ubijalska), peta bogi ležiš in te sem pa tja vozi (tukaj ti počivaš) potem pa šesta kjer masiraš hrbtne mišice in lahko tudi trbušne ... in na zadnje relaksacijska kjer ležiš in daš vse 4 od sebe

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 699
8.5.2008 12:35:20   
baguSka
In kako se temu rece natasi in kok to stane?user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?