|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2008/II.
8.5.2008 12:39:22   
zabica26
Ok, sam par besed.

Sem poročena, 11 dni. user posted image
Punce, uživajte v svojem dnevu, puste vse besede, ki so odveč takrat na strani, veliko naj vam gre samo skozi ušesa...

Midva sva bila oba tako mirna, da so naju vsi samo gledali. Verjela sva v ljudi, ki sva jim zaupala organizacijo, peko, kuhanje, petje, obrede, protokol in res je vse teklo kot sva naročila. Na koncu naju je vse skupaj prišlo še cca 4000€ manj od najhujšega plana, tko da sva sploh vesela. user posted image
Medeni tedni so za nami, življenje se vrača v stare tirnice, urejanje dokumentov me še čaka, obiskov pa še kar ni konec.

In verjemite, da vam vreme ne more pokvariti vzdušja. Pri nas smo imeli vsega dovolj.... sonce, vmes majhna ploha (smo bili ravno pri nas doma), potem spet sonce, ko pa sva stopila in cerkve je rahlo rosilo...in bilo je prelepo. Če dodate rosenju še riž, pa sonček nekje v ozadju...slike so fantastične (ampak najine).

Šopek sem imela zelo poseben, prav tako vse cvetlične aranžmaje. Mislim, da je šopek dobila prava punca, tako da bo drugo leto spet poroka v naši familiji. user posted image user posted image

Kljub visoki nosečnosti, sem bila cel večer v petkah (čevlje za k obleki za preoblečt sem kupila dan pred poroko, ker sem ugotovila, da mi je v nosečnosti zrasla nogauser posted image ) - no, vmes sem imela 2 uri obute superge, ker sem na fešti le cel večer do 4h zjutraj plesala. Skratka...uživajte v svojem dnevu!

Jaz bi takoj vse še enkrat ponovila.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 701
8.5.2008 12:47:51   
sepetalka
žabica najprej iskeren čestitke! res je slišat, da si se imela lepo, upam, da bo najina poroka vsaj približno taka. Bom poskušala upoštevat tvoje nasvete. Si pa pogumna, da si kupila čevlje dan pred poroko. Jaz se poročim septembra pa že sedaj iščem čevlje pa nič pametnega ne najdem
Želim ti veliko sreče v zakonu, zdravega veselega otroka in vse lepo v življenju!user posted image

Brez ljubezni so ljudje le tujci in obrazi le galerije slik in govorjenje le prazno pozvanjanje činel.

(odgovor članu zabica26)
Neposredna povezava do sporočila: 702
8.5.2008 12:48:55   
baguSka
Sem poročena, 11 dni.

Ja kje pa si ti prej hodila!?user posted image  A se ni tud nasa buba takrat enkrat porocila...?

(odgovor članu zabica26)
Neposredna povezava do sporočila: 703
8.5.2008 12:50:36   
zabica26
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Sem poročena, 11 dni.

Ja kje pa si ti prej hodila!?user posted image  A se ni tud nasa buba takrat enkrat porocila...?

Vse je res. user posted image
Moja poroka je bila organizirana v strogi tajnosti. user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 704
8.5.2008 12:51:02   
baguSka

Sej lahko. Ampak bos potem mogla dat se enkrat tok €... user posted image

(odgovor članu zabica26)
Neposredna povezava do sporočila: 705
8.5.2008 12:52:29   
zabica26
IZVIRNO SPOROČILO: sepetalka

žabica najprej iskeren čestitke! res je slišat, da si se imela lepo, upam, da bo najina poroka vsaj približno taka. Bom poskušala upoštevat tvoje nasvete. Si pa pogumna, da si kupila čevlje dan pred poroko. Jaz se poročim septembra pa že sedaj iščem čevlje pa nič pametnega ne najdem
Želim ti veliko sreče v zakonu, zdravega veselega otroka in vse lepo v življenju!user posted image

Poročne čevlje sem kupila cca en mesec prej - mehke in udobne za znort.
V tiste popolnočne čevlje pa tudi nisem dvomila, ker so bili full kvalitetni. user posted image Tko da... velikokrat rabim čevlje čez noč, tko da zdej že imam malo občutka, kaj bo ok in kaj bo čista polomija. Je pa res, da tak čevelj stane... mi je pa že mami rekla, da sem vedno znala poiskat najdražje artikle v trgovini. Jah...kaj nej rečem. Bogi mož user posted image

(odgovor članu sepetalka)
Neposredna povezava do sporočila: 706
8.5.2008 12:52:58   
baguSka
Moja poroka je bila organizirana v strogi tajnosti.

A pol sta vidva samo prsla na dan D in to je to!?user posted image

(odgovor članu zabica26)
Neposredna povezava do sporočila: 707
8.5.2008 12:53:15   
zabica26

Sej lahko. Ampak bos potem mogla dat se enkrat tok €... user posted image

Bomo čez 10 let nardil obnovo poroke user posted image in medenih tednov. user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 708
8.5.2008 12:54:10   
baguSka
Bogi mož

Vazno da je ze prej vedu kaj bo dobil!?user posted image

(odgovor članu zabica26)
Neposredna povezava do sporočila: 709
8.5.2008 12:54:42   
baguSka
Kam pa sta sla na potovanje?user posted image

(odgovor članu zabica26)
Neposredna povezava do sporočila: 710
8.5.2008 12:55:00   
zabica26

Moja poroka je bila organizirana v strogi tajnosti.

A pol sta vidva samo prsla na dan D in to je to!?user posted image

Ne, ne, ne... vse sva sama organizirala...brez mamic in sorodnikov... user posted image Tko kot sva si midva želela. In je bilo fantastično.
Seveda sva potem na koncu staršem in pričama razložila, kaj se bo dogajalo in kako bo vse skupaj potekalo, ampak pripomb nisva sprejemala. user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 711
8.5.2008 12:56:15   
zabica26

Bili smo v Slo... na razvajanju.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 712
8.5.2008 12:56:22   
baguSka
vse sva sama organizirala...

aja tko... sem v prvem postu razumela, da sta organizacijo drugim zaupala... user posted image

(odgovor članu zabica26)
Neposredna povezava do sporočila: 713
8.5.2008 12:57:07   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: zabica26

Bili smo v Slo... na razvajanju.

Kje pa so vaju razvajali?? Kaksna priporocila mogoce?

Ker midva greva tud - zato me zanima. user posted image

(odgovor članu zabica26)
Neposredna povezava do sporočila: 714
8.5.2008 12:58:20   
zabica26

vse sva sama organizirala...

aja tko... sem v prvem postu razumela, da sta organizacijo drugim zaupala... user posted image

Ne, ne...samo določene stvari sva naročila, tam sva povedala kaj želiva npr. katera pesem nama je posebej všeč, iz česa se ne smejo norčevati, ampak kako bo vse skupaj izvedeno sva pa tut midva vidla šele na dan D. Sva jim pač zaupala...

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 715
8.5.2008 13:39:33   
NATAŠI
baguska kako se temu reče ne vem, stane pa 10 obiskov po 60 minut 60 eur

žabica user posted image  user posted image  user posted image   za sveži zakonski stan ... daj nam kakšno slikico (če ni prevelika tajnost v naš album) veš smo tok firbčne user posted image
Kaj sta imela pa za nimizne dekoracije, kar rožice ali kaj drugega?

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 716
8.5.2008 14:09:03   
baguSka
baguska kako se temu reče ne vem, stane pa 10 obiskov po 60 minut 60 eur

A lohk zves kako se temu rece?user posted image  Me res zanima..

No zabica? Kje sta bla??user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 717
8.5.2008 14:20:53   
NATAŠI
masažne mize ali nekaj podobnega... naslednji teden v pon. grem pa lahko vprašam (če ne pozabim)

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 718
8.5.2008 14:30:07   
baguSka
Ja dej plis vprasi, al pa povej kje to je v katerem salonu al centru al kaj je!?user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 719
8.5.2008 16:32:26   
FLASK_A
Zabicauser posted image user posted image user posted image Kako pa to, da nisi nič povedala, niti datumauser posted image No, gospa Zabica, zdaj pa uživaj, še malo pa boste bogatejši za še enega članauser posted image user posted image user posted image user posted image Jaz noseča- jojoj, upam, da še ne zdej.... Sej narobe ne bi blo, sam tko... Mi še ni za bit nosečkauser posted image user posted image user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu zabica26)
Neposredna povezava do sporočila: 720
8.5.2008 17:16:00   
sonček33
zabica - kaj pa kakšna fotka...tako za lušt.
Pa mene tut zanima šopek
Sicer pa čestitke.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 721
8.5.2008 19:11:26   
bt08
Žabica user posted image user posted image user posted image bravo za poroko,kakšne slikice bi nam pa lahko pokazala!

No midva z Ožbejam sva bla pa na kofetkanju,smo se doble par iz najina poroka foruma,mamice,no sej so tukej tud aktivne,sam tam bolj čvekamo.Smo se prov lušn mele,smo čvekale,da je čas minil tik tak!

Ožbej je še zunej,jaz pa mojim dvema pripravim večerejo,pol pa v banjo pa v mižule.

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 722
9.5.2008 7:32:23   
NATAŠI
dobro jutro

uf... kako ste tiho user posted image  a ste še vedno utrujene ali tok delate

jaz grem pa danes obleko probat, pa čeveljčke izbrat, pa nakit. .. pa spodnje perilo user posted image   user posted image user posted image  user posted image  user posted image

baguska to je v domžalah in če boš želela ti dam lahko tel. št. (javi na zs)

hm... barbara a ti pa kar takole .. .zato si pa tukaj tako tiho ko si pa na drugem forumu .. .aha

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 723
9.5.2008 7:38:27   
FLASK_A
Kako pa to, da greš že probat obleko? A tko mal za lušte, ko je še tolko časa do porokeuser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 724
9.5.2008 7:41:54   
NATAŠI
ne flaška, grem na probo (no ni proba) ampak bom vseeno oblekla oblekco da vidimi kako bo vse zraven pasal ker bom vse tam izbrala (nakit,čevlji) ... za spodnje perilo bom pa vidla kaj imajo user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

otrok
symba

koliko otrok imate?

enega (44%)

dva (31%)

tri ali več (25%)

Število vseh glasov: 102

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!