zabica26
|
Ok, sam par besed. Sem poročena, 11 dni. Punce, uživajte v svojem dnevu, puste vse besede, ki so odveč takrat na strani, veliko naj vam gre samo skozi ušesa... Midva sva bila oba tako mirna, da so naju vsi samo gledali. Verjela sva v ljudi, ki sva jim zaupala organizacijo, peko, kuhanje, petje, obrede, protokol in res je vse teklo kot sva naročila. Na koncu naju je vse skupaj prišlo še cca 4000€ manj od najhujšega plana, tko da sva sploh vesela. Medeni tedni so za nami, življenje se vrača v stare tirnice, urejanje dokumentov me še čaka, obiskov pa še kar ni konec. In verjemite, da vam vreme ne more pokvariti vzdušja. Pri nas smo imeli vsega dovolj.... sonce, vmes majhna ploha (smo bili ravno pri nas doma), potem spet sonce, ko pa sva stopila in cerkve je rahlo rosilo...in bilo je prelepo. Če dodate rosenju še riž, pa sonček nekje v ozadju...slike so fantastične (ampak najine). Šopek sem imela zelo poseben, prav tako vse cvetlične aranžmaje. Mislim, da je šopek dobila prava punca, tako da bo drugo leto spet poroka v naši familiji. Kljub visoki nosečnosti, sem bila cel večer v petkah (čevlje za k obleki za preoblečt sem kupila dan pred poroko, ker sem ugotovila, da mi je v nosečnosti zrasla noga ) - no, vmes sem imela 2 uri obute superge, ker sem na fešti le cel večer do 4h zjutraj plesala. Skratka...uživajte v svojem dnevu! Jaz bi takoj vse še enkrat ponovila.
|