|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2008/II.
5.5.2008 11:32:48   
bt08
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

user posted image user posted image user posted image  barbara to bo ja! sm tok lena, da nic jasno!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pol sva pa že dve,pa ne vem kako bo tat eden,mam polno skoz,sam jutri popoldan sem za enkat frej.user posted image

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 626
5.5.2008 11:49:58   
fragola
Joj punce, nisem lena, ma mam tolk dela, še drug teden bom cel teden v Celju in doma mam še tolk dela, pa poroka je pred vrati, men se mešauser posted image user posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 627
5.5.2008 12:11:54   
NATAŠI
šepetalka upam da bo vse ok in se kmalu beremo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lenoba user posted image  kaj je to user posted image  user posted image  user posted image  jaz nisem danes še nič naredila kar bluzimo pa kufetkamo in klepetamo user posted image

fragola user posted image  saj bo vse se lepo pravočasno uredilo user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 628
5.5.2008 13:00:58   
SRCCEK
Evo mene.....se vam še zadnjič javljam predno postanem gospa-ker doma nimam interneta, sem pa cel teden na dopustu.
V soboto sva imela skupaj dekliščino in fantovščino in je bilo SUPER!!!! user posted image user posted image user posted image  tako super, da sem ostala brez glasa user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ker sem na muč pela in vriskala ter plesala do 5 zjutraj user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Držite pesti da sonček bo ter da bo prečudovit dan!!!!
Če ne prej se pa drug teden kej beremo...lepo se mejte
papa

28.1.2005 MUCEK 1
31.03.2009 MUCEK 2

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 629
5.5.2008 13:13:31   
baguSka
Srccek drzim pesti da bo vreme!!user posted image

In uzivita maximalno svoj dan!!!user posted image

(odgovor članu SRCCEK)
Neposredna povezava do sporočila: 630
5.5.2008 13:19:49   
fragola
SRCCEK UŽIVAJ NA SVOJ DAN MAKSIMALNO!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 631
5.5.2008 13:20:52   
fragola
srccek kdaj so tebe klicali z modart-a, za provo obleke?

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 632
5.5.2008 13:30:20   
NATAŠI
srccek imejta čaroben dan, uživajta in bodi vsak dan tako zaljubljena kot bosta v soboto. Mi bomo pa držale pesti in mislile na vaju user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 633
5.5.2008 13:55:14   
NATAŠI
SRCCEK:

Saturday, May 10More Details

user posted image Times of clouds and sunLow: 4 °C

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 634
5.5.2008 15:26:36   
FLASK_A
srccek, želim vama čudovit poročni dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 635
5.5.2008 17:18:14   
Bubamaraa
juhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu........

evo mene ... en podrav iy Sharm el sheika, kjer se imava norooooooo.......user posted image

ljudje prijazni in tako ustrezljivi, da ne morem povedat....... hrana odlicna....se bo ziher kak kg poznal na pasu.... skratka vse je super.....

pogresam vas in mislim na vas......

lupcka za vse moje nevesticeeeeeeeeeee....cmokkkkaaaaaaaaaa

imam noro norih fotk......

papa

srcekk mislim nate v soboto...in zauzij maksimalno vajin dan, ker je nekaj poponega.......

aja. imamo 35 stopinj.....vroce kot pr norcih vendar ni vlage in se lepo zdrziiii....

sumnikov in sicnikov nimam...sory

cmokaaaaaa

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 636
5.5.2008 17:41:23   
bt08
Buba user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image uživej v raju s svojim možekom!user posted image user posted image user posted image user posted image Še mal namesto nas.

Srccek ti  pa uživej svoj dan naj bo najlepši!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Men pa trenutno montirajo pomivalca,sem tok srečna da ni res.user posted image user posted image user posted image user posted image Pa kuhnja se že dela,sva šla gledat plate pa pečice sva zbrala eno ful hudo pride komplet 2000€,da bo kr sam kuhal pap ekl,če vrjamete!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 637
6.5.2008 7:51:35   
bt08
Nevestice 2008 dobro jutro!

Kje ste??????????????????????????????????????????????

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 638
6.5.2008 8:06:32   
NATAŠI
dobro jutro

oooo bubica user posted image user posted image user posted image user posted image  smo vesele za tebe da uživata maksimalno user posted image  user posted image  user posted image  . privoščita  si in izkoristita user posted image user posted image user posted image user posted image . Zelo lepo da si se nam oglasila in se že veselimo vseeeh slikic ki nam jih boš pokazala user posted image

barbara sem vesela za tebe in kuhinjo user posted image  user posted image  user posted image  ... pomivalc je zakon user posted image

Jaz imam pa danes depilacijo in urejevanje nohtkov user posted image  user posted image  .. sem se pa naročila za petek v poročni kotiček da probam oblekico in skombiniramo čeveljčke in nakit za zraven... pa pogledala bom malo spodnje perilo ker nebi šla kar en modrc kupit da mi ne bo potem ok pod obleko zato bomo videl kako in kaj imajo tam... se že veselim user posted image  user posted image

drugače je pa tukaj full zatišje user posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 639
6.5.2008 8:17:00   
fragola
Ojla nevestice, kako smo kaj? Jaz sem prejšnji teden naročila torto in sem tako vesela, pa konfete delam, pa prstane baje da drug teden dobivauser posted image
Včeraj mi je mami kupla novo posteljnino, pa take moderne tepihe za v sobo full so mi scenski!!!
Tako da zdaj kar nastaja cmok v grlu vam povem, da me prav vse neki  stiska ko se spomnim, ma itak vem da bo super!!!user posted image user posted image user posted image
Jutri čez en mesec se poročim, jupiiiii!!!!!!!!!!!user posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 640
6.5.2008 8:22:36   
bt08
Fragola super,zdaj pa vrjetno lepo spita user posted image  ko mata vse novo v spalnici.

Nataši jaz mam pa jutri urejanje nohtov,pa nego obraza.V naslednje ko grem urejat mohte bo pa že pred poroko.Kako gre hitro čas!!!!

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 641
6.5.2008 8:43:10   
sonček33
fragola kje sta naročila prstane?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 642
6.5.2008 8:57:25   
NATAŠI
fragola super da ti gre vse lepo user posted image  user posted image  ... uf še en mesec, kako bo hitro ko boš v svoji sanjski oblekci pred svojim izbrancem ... pa solze v potokih user posted image

barbara vidiš kako imava midve skupaj termin tole z nohti user posted image , jaz hodim na 4 tedne pa je 1,2,3 mimo user posted image   ... bom šla tud jaz samo še parkrat in potem kar nohti za poroko user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 643
6.5.2008 9:06:25   
baguSka
juhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu........

evo mene ... en podrav iy Sharm el sheika, kjer se imava norooooooo.......

oooooooooooooj gospa!!!!!!user posted image  kok mi je to super, da se lohk tkole beremo in pisemo cist iz drucga sveta!!user posted image

maximalno uzivejta, mozgancke na off pa roke in noge narazen.. hm ups.. od sebe!!user posted image

joj, kooooooooomi cakam da picim se sama na morje!!! res, komi komi cakam...user posted image

pa dobro jutro tud vsem ostalim puncam.. user posted image

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 644
6.5.2008 9:10:22   
maya2
Dobro jutroooooo!

Ja zdaj gre pa zares, vsak teden tje do julija bo kakšna nova gospa tle goruser posted image user posted image user posted image .... mene je tud že trofl.... tok mal časa, pa tolk še za uredit...user posted image itak vem da bom še paniko zaganjala... k jo vednouser posted image .... v petek bova šla spetuser posted image po prstane... danes najbrž k župniku, v četrtek ima pa Karin rojstni dan, tako da imamo v soboto še žurkouser posted image user posted image ... upam da bo res lepo vreme....

nič danes imam izjemoma popoldan, pa grem še malo prej naredit nekaj zadev....

Lepo se imejte

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 645
6.5.2008 9:35:26   
fragola
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

fragola kje sta naročila prstane?

ma sva jih dala delat eni zlatarni v Novi Gorici!

Buba ti uživaj in odpočijse!!!user posted image user posted image user posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 646
6.5.2008 12:26:12   
bt08
user posted image Kakšno zatišje,bolj se približujemo porokam,bolj smo  tiho!user posted image user posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 647
6.5.2008 12:33:45   
fragola

IZVIRNO SPOROČILO: barbara.a.

user posted image Kakšno zatišje,bolj se približujemo porokam,bolj smo  tiho!user posted image user posted image

res je nas dajejo živčki!!!
Ma jaz mam full dela tle v službi, ker drug teden sem v Celju na sejmu, moram ta teden vse postorit in kot se že včeraj povedla se mi bledeuser posted image od dela!

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 648
6.5.2008 13:05:11   
NATAŠI
maya bo vreme v soboto tako da bo rojstnodnevna žurka uspela user posted image

jaz pa komaj čakam peteekkk in da bo ura 13.30 user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 649
6.5.2008 19:57:31   
baguSka
Natasi kako je slo na depilaciji!?user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?