|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2008/II.
6.5.2008 19:58:30   
baguSka
Jutri čez en mesec se poročim, jupiiiii!!!!!!!!!!!

Wau kok gre hitr tole!? Jst mam tud se dobrih 6 tednov... user posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 651
6.5.2008 20:00:49   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: barbara.a.

user posted image Kakšno zatišje,bolj se približujemo porokam,bolj smo  tiho!user posted image user posted image

Ane? user posted image  Al so zivcki, al pa mamo res ze vse poslihtano... hmm.. al pa je guzva v sluzbi, popoldne pa si vzamemo cas zase!? user posted image  Aja ena je tik pred poroko in ma guzvo, ena pa se ze martincka na svojem medenem mesecu... user posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 652
6.5.2008 20:01:28   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: fragola

user posted image Kakšno zatišje,bolj se približujemo porokam,bolj smo  tiho!user posted image user posted image

res je nas dajejo živčki!!!
Ma jaz mam full dela tle v službi, ker drug teden sem v Celju na sejmu, moram ta teden vse postorit in kot se že včeraj povedla se mi bledeuser posted image od dela!

No evo, sem vedla da mam prav!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 653
6.5.2008 20:02:04   
baguSka
jaz pa komaj čakam peteekkk in da bo ura 13.30

zakaj pa!?user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 654
6.5.2008 20:51:07   
FLASK_A
al pa je guzva v sluzbi, popoldne pa si vzamemo cas zase!?

jp Baguska, tako je pri meni...

lepo se imejte, jaz se grem kar stuširat pol se pa mal stiskat...

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 655
7.5.2008 7:40:14   
NATAŠI
dobro jutro

baguska na depilaciji je bilo super user posted image  user posted image  user posted image  (če vrjameš user posted image ) ... no saj veš jaz sem bolj občutljivček in me je itak da bolelo .... imam pa tudi lepe nohtke user posted image  user posted image  .... in zakaj komaj čakam na petek baguska .... oh no a me ne spremljaš user posted image  user posted image  ... ja oblekco grem pomert pa čevlje za zraven kupit in nakit user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 656
7.5.2008 8:22:01   
fragola
Ojla nevestice!!!!!
Točno čez en mesec postanem gospauser posted image , jojjjj kako gre hitro ta čas!!! Zdaj se pa začne odštevanje!!!
Včeraj so me poklicali z mod art-a in 22.5. grem na provo, da mi porihtajo obleko da mi bo super stala jupiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 657
7.5.2008 8:30:29   
baguSka
Flaska a se vedno stiskas!?user posted image

Joj Natasi.. sej sledim kukr lahko.. ampak zadnje case napol spim skoz, se dobr da vem vsaj kje sem.. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Fragolca super! To je samo se jutri, pa pojutrisnjem, pa potem naslednji teden, pol pa ze... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 658
7.5.2008 8:31:33   
baguSka
Flaska a se vedno

user posted image user posted image user posted image  hotla sem te vprasat, ce se se vedno stiskas.. ne pa ce se vedno stiskas!!user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 659
7.5.2008 9:25:46   
bt08
Jutro!

Evo jaz sem že najvažnejše poštimala,zdaj pa mal časa za brskat.user posted image

Ja mal je živčkov povsod Baguška,pri teb tud vrjetno,ne?

Nataši jaz se pa dobla depilator pa sem se kr doma,sem bolj slab dlakava user posted image user posted image user posted image user posted image ,saj nekej me ni mati narava obdarila,če mej že s kg.Tko da se kr doma zdaj,ker če bi šla v salon bi me ziher bolel.
Jaz grem pa dans na nohtke pa da mi mal obraz spuca še,pol pa mam spet en mesec mir,pol je pa itak že poroka.user posted image user posted image user posted image user posted image

Midva sva pa sprobala najin pomivalc,pa mi je bl otko čuden,ker mi je več časa ostal popoldan.Ponavadi je blo treba po kosilu še pomit,pa je kr trajal,zdaj mam pa tik tak konc.
Pol sva pa mal klicarla okol za piknik,k bova mela 31.5 skupej,kao fantovščina in dekliščina,ne moreš vrjet kakšno navdušenje.user posted image user posted image user posted image Vsi so bli za.Čuden ne?

Zvečr smo se pa mal cartal pa Tv gledal,en tak lep film mi je dol potegnu,od poroke,je res cool,pa sva sesmejal.

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 660
7.5.2008 9:36:06   
baguSka
Baguška

user posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 661
7.5.2008 9:59:59   
baguSka
k bova mela 31.5 skupej,kao fantovščina in dekliščina

a resss!? jst bom pa glih na poroki takrat...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 662
7.5.2008 10:11:28   
bt08
uote]IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Baguška

user posted image

Sorry,se res opravičujem!Po telefonu sem govorila,pa sem kr pisala,sej sama ne vem kaj sem pisala.

Sorry bejba user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 663
7.5.2008 10:15:18   
bt08
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

k bova mela 31.5 skupej,kao fantovščina in dekliščina

a resss!? jst bom pa glih na poroki takrat...user posted image user posted image user posted image

No lepo.Midva sva se hotla na ta dan poročit,tak ok datum se mi zdi,pa je bila gostilna zasedena.Zdaj ga bova pa v nulo zažurala.Bova mela okol 50 ljudi.To so kolegi znanci ko ne bojo na poroki,so pa žurke tukej pri nas znane da so ok,smeha da dol padeš.Upam sam da bo vreme.
Komej čakam,ker se nama začne norišnica sedaj.
24.5 mava piknik za njegovo firmo,
25.5. delava prek njegove firme,nekej se dogaja pa majo 10 000 folka naročenga
Pol pa midva 31.5. piknik,groza.Sej sploh ne vem kje se me bo glava držala.user posted image user posted image user posted image  Sam žural ga bomo pa delal tud ,no.user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 664
7.5.2008 10:58:21   
NATAŠI
barbara superca... mi imamo pa cel maj poln rojstnodnevnih zabavuser posted image  user posted image , potem 31. 5. grem pa na dekliščino moje kolegice ki se poroči 14.6. user posted image  user posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 665
7.5.2008 10:58:42   
NATAŠI
ja barbara, pomivalci so zakon user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 666
7.5.2008 10:59:09   
baguSka

Baguška

user posted image

Sorry,se res opravičujem!Po telefonu sem govorila,pa sem kr pisala,sej sama ne vem kaj sem pisala.

Sorry bejba user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  bom se premisnla... user posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 667
7.5.2008 11:01:40   
baguSka
potem 31. 5. grem pa na dekliščino moje kolegice ki se poroči 14.6.

user posted image user posted image user posted image  jst grem pa 16.5. na dekliscino od neveste, ki se poroci 31.5.user posted image

sej barbara, onadva sta se hotla pa junija porocit, pa je blo ze vse zaseden, pol sta pa tale datum dobila... user posted image

onadva se pa porocita najprej cerkveno v LJ, potem gremo na civilno v Piran, pol pa zurat v Ankaran.user posted image  Bosta pa kasting mela, pa prespat za vse svate!!user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 668
7.5.2008 11:03:23   
baguSka
pomivalci so zakon

itak rulajo!user posted image user posted image  jst nebi mogla vec brez... user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 669
7.5.2008 11:04:30   
NATAŠI
baguska potem se vam pa en dober žur obeta... za vreme bomo pa pesti držale, to znamo dobro user posted image  user posted image

na to poroko ko sva povabljena gremo pa na civilno - grad laško, cerkvena v lj in potem k Jezeršku (in takoj poročanje barbari ker se naslednji vikend ona tam poroči) user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 670
7.5.2008 11:05:01   
NATAŠI

pomivalci so zakon

itak rulajo!user posted image user posted image  jst nebi mogla vec brez... user posted image

se podpišem user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 671
7.5.2008 11:11:40   
baguSka
baguska potem se vam pa en dober žur obeta... za vreme bomo pa pesti držale, to znamo dobro

a mislis na dekliscini al na poroki!?user posted image

dekliscina bo zazgala pomoje cist... smo dons babnice zmenjene, da nardimo plan za nevesto... user posted image  boga revica bo!!!user posted image

poroka bo pa tud super pomoje!user posted image  itak do jutra... pojstle so pa 5 metrov od plesisca, tko da bomo sli lohk do konca... user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 672
7.5.2008 11:17:37   
bt08

Baguška

user posted image

user posted image  bom se premisnla... user posted image

prosm,prosm,prosm, prosm,prosm,prosm ,prosm, prosm,prosm,prosm,prosm,prosm,prosm,prosm......

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 673
7.5.2008 11:19:22   
bt08

user posted image user posted image user posted image  jst grem pa 16.5. na dekliscino od neveste, ki se poroci 31.5.user posted image

sej barbara, onadva sta se hotla pa junija porocit, pa je blo ze vse zaseden, pol sta pa tale datum dobila... user posted image

onadva se pa porocita najprej cerkveno v LJ, potem gremo na civilno v Piran, pol pa zurat v Ankaran.user posted image  Bosta pa kasting mela, pa prespat za vse svate!!user posted image

Dober to,nam orju more bit zakon,pa plaža zraven,mivka,lahka oblekica....zakon!user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 674
7.5.2008 11:20:29   
bt08
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠI

baguska potem se vam pa en dober žur obeta... za vreme bomo pa pesti držale, to znamo dobro user posted image  user posted image

na to poroko ko sva povabljena gremo pa na civilno - grad laško, cerkvena v lj in potem k Jezeršku (in takoj poročanje barbari ker se naslednji vikend ona tam poroči) user posted image

Ja veš da moreš poročat,pol se bom pa zadnji teden premislila,pa odpovem poroko,pa gremo za ta keš na Mauricius....cool.user posted image user posted image user posted image

Ne sej se hecam.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?