|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2008/II.
24.4.2008 9:19:30   
bt08
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Jooj.. komi cakam res!! Se tok so nama sli na roko, da namesto vecerje prvi dan, dobiva kosilo zadnji dan.. pa kopanje s prvega dneva so nama tud na zadnji dan prestavli!!user posted image user posted image

No vidiš,sej se da zment vse.Mi smo bli lansko leto v Petrolovem apartmaju februarja tam,smo se hodil kopat v terme 3000,je blo zakon res.Pa pivo in kavo majo takoj ko prideš v Moravce na levi strani zraven pošte ful poceni,drugje je pa mal dražje.Men je bil tist konc ful dober,zanimiv,cel teden smo užival kot še ne.Samo en problem smo mel,Ožbej se je prvi dan na čelu zelo opekel na lučko pa noben ni znal povedat kje je zdravnik,ker je bilo grozen.Drugače se bomo pa še vrnil tja na dopust.

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 326
24.4.2008 9:19:51   
baguSka
jaz bom pa rožice sadila v korita za na okno , mi jih moja dva pripeljeta potem bomo pa skupaj ustvarjali ... in seveda timotejeve rokice bodo zelo dobrodošle

no, ce me pa kdaj stisne ker ne morem zanosit, so pa takile prizori... ko si jih zvizualiziram v svoji betici...

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 327
24.4.2008 9:23:48   
sepetalka
anya2 pošlji po zs mail. Kolk boste vse shujšane pred oltar stopileuser posted image user posted image !
In tiste katerim dieto sem že poslala kaj mislite v njej. Vam je všeč aline?user posted image Jaz poskušala že miljon diet in ta mi je bla pisana na kožo. Mislim, da mora vsaka dobit dieto v kateri se najbolj vidi. Men je bila ta všeč, ker sem kljub dieti še vedno lahko jedla meni naljubše jedi in kljub temu hujšala.
Tko da dečve prosim poročajte, kako se vam zdi in poročajte o napredku, pa ne pozabite tudi na telovadbo. Jaz sem šla vsak dan za uro ali uro in pol na sprehod. Vsaj to in bo super.
user posted image user posted image user posted image user posted image

Brez ljubezni so ljudje le tujci in obrazi le galerije slik in govorjenje le prazno pozvanjanje činel.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 328
24.4.2008 9:29:33   
bt08

Lej sej sem rekla, da je odvisno od hotela. Ce ste vzeli 4* (vsaj), potem pomoje ne bo panike... user posted image  Sem ti pa tud jaz tam neki napisala ce se ne motim... al sem pa keri drugi, sej se ne spomnem vec...

Ja je 4* mamo,bomo vidl!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 329
24.4.2008 9:31:44   
bt08
IZVIRNO SPOROČILO: sepetalka

Vam je všeč aline?user posted image Jaz poskušala že miljon diet in ta mi je bla pisana na kožo. Mislim, da mora vsaka dobit dieto v kateri se najbolj vidi. Men je bila ta všeč, ker sem kljub dieti še vedno lahko jedla meni naljubše jedi in kljub temu hujšala.
Tko da dečve prosim poročajte, kako se vam zdi in poročajte o napredku, pa ne pozabite tudi na telovadbo. Jaz sem šla vsak dan za uro ali uro in pol na sprehod. Vsaj to in bo super.
user posted image user posted image user posted image user posted image

Men je ful dober,sam mi je tok čuden,jaz sem zdaj jedla ful sadja pa zelenjave.pa nisem naprimer tune v olju,tukej ma pa paradajz več točk kot tuna.user posted image user posted image user posted image Tako da ko končam z dieto ki jo imama sedaj,začnem to.

Sam nekej mi povej tukej sem zasledial da je kao 14 dni pol pak ončaš,in kaj pol spet naprej al greš kr naprej normalno z dieto.

(odgovor članu sepetalka)
Neposredna povezava do sporočila: 330
24.4.2008 9:47:57   
sepetalka
jaz sem upoštevala, tisto kar je strogo prepovedano in priporočljivo. Nisem pa se šla samo 14 kot priporočajo imapak sem se držala dokler nisem dala dol nekje 15kg, potem pa se ti želodec že tako skrči (vsaj pri meni je bilo tako) da ensostavno ni šlo več not. Tako da to je moj uspeh, morate pa poznati svoje telo, če se boste počutiler svoh in se boste tresle, pomeni, da vam najbrž premankuje soli.Jaz sem takrat spila en "štamprle" slane vode. Je pa pomebno da zraven uživate vitamine, pokovit ali tiste vitamine, ki so napisani v dieti Zelo se pa držite tega, kar je strogo prepovedano prvi teden, ker če prekršite to načelo, se bo pozalo kasneje in hušale boste dosti počasneje, kot bi.
Tako nasveti iz prve roke, morate pa vedeti, da same najbolj veste kaj vam paše in kaj ne, jaz sem jedla takrat ko sem bila lačna in sem se držala pač tega pravila 40t, res pa je tudi da sem se včasih pregrešila in šla tudi prak 40t, samo potem se za nekaj časa ustavi in ne napredujete.
Uf sem se razpisala user posted image

Brez ljubezni so ljudje le tujci in obrazi le galerije slik in govorjenje le prazno pozvanjanje činel.

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 331
24.4.2008 9:54:40   
bt08
Hvala!

In jedla si 5 krat na dan,pila vodo al kako,gibanje....In kolko časa si rabial da si shujšala?

Ker jaz sem zdaj čist noter padla v hujšanje.

Neposredna povezava do sporočila: 332
24.4.2008 9:55:50   
fragola
sepetalka, ma kolk strani je te diete?

Upanje zadnje umre!

Neposredna povezava do sporočila: 333
24.4.2008 9:58:35   
bt08
3 ni velik
Je vse važno tam na treh straneh!
A veste da še Tomaž bo z mano hujšal!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 334
24.4.2008 10:04:57   
NATAŠI

jaz bom pa rožice sadila v korita za na okno , mi jih moja dva pripeljeta potem bomo pa skupaj ustvarjali ... in seveda timotejeve rokice bodo zelo dobrodošle

no, ce me pa kdaj stisne ker ne morem zanosit, so pa takile prizori... ko si jih zvizualiziram v svoji betici...

user posted image user posted image  

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 335
24.4.2008 10:16:25   
sepetalka
IZVIRNO SPOROČILO: barbara.a.

Hvala!

In jedla si 5 krat na dan,pila vodo al kako,gibanje....In kolko časa si rabial da si shujšala?

Ker jaz sem zdaj čist noter padla v hujšanje.

Jedla sem 4x dnevno redko 5x vam bom poslal še primer mojega jedilnika če želite. Pila sem 2 litra ne sladkanih zadev, največ vode, in seveda hodila na sprehod vsak dan 1uro ali 1,5ure. Ker pa sem pač kronični bolnik sem imela tudi stalni kotrolni pregled. Ker moram tako ali tako vsak mesec k nefologu, kjer mi vzamejo kri in vodo ter me pregledajo, so imeli še pregled nad mojo težo in mi govorili, če hujšam preveč ali premalo. Hujšala pa sem nekje za teh 40kg dve leti in pol. POtem ko pa sem že nehala hujšat in sedaj ko jem vse kar mi paše pa sem shujšala še dva kg. Zdaj ko je želodec majhen in ne jem več kot pujs (prej sem bla kort sesalec, sem pojedla res čisto vse). Želodec je majhen in ne gre več not. Če bi bilo po moje bi jedla samo 1x dnevno, vendar pa ker jemljem zdravila morem jest večkrat in poveme vam punce, kak muka mi je jest sedaj. Hrana ni več prioriteta.

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 336
24.4.2008 10:19:49   
bt08
user posted image user posted image user posted image Res lahk osi ponosna sama nase,upam da bom jaz tud.Sedaj ko mam to dieto ko jem 5 kat na dan,mi je ful preveč,ker sem navajena jest največ 3 krat,sam sem takrat preveč pojedla.

No pošlji še kaj si jedla približno!

Hvala Šepetalka,res sem vesela zate,da si bla tok močna in premagala borbo s kg,upam da jo bom jaz tud kdaj!

Neposredna povezava do sporočila: 337
24.4.2008 11:17:26   
sepetalka
Barbara  A sem ti poslala še moje jedilnike, to je še na začetku, ko sem res delal točno. Se pravi 5 jedilnikov in res je bilo preveč. Jaz sem se tudi to spraševala, a mi bo kdaj uspelo, a bom večno sločica Nely.Lahko ti povem, da je najtežje začeti,jaz sem imela veliko oporo v mojem dragiju, vsakič, ko sem dala kilo dol je bil full vesel in to mi je dalo dodatno moč. Pa seveda ti lističi ketoglour so tudi veliko pomoč. Ko se listek obrva violično in ti pokaže da hujšaš jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Jaz upam, da ti bo uspelo, če pa želiš, sem ti pa lahko moralna opora. Ti  dam št. mojega mobija in če boš mela krizo ti samo pokliči, bom vesela in skupaj bova šli čez krizo.

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 338
24.4.2008 11:30:08   
bt08
Šepetalka user posted image user posted image user posted image  hvala ti!Sem vidla.Prejšni teden ko sem začela,zvečer sem se kr tresla ko sem bla lačna,sam sem porajtala da ful več popijem,pijem pa samo vodo,že tolk al tok.In hvala bogu da sem mela Tomaža zraven,da me je mal zabaval in bodril,da kr tko naprej,mi je reku da ko sem najbloj lačna,takrat grejo maščobe stran.Na meni mi je odveč samo trebuh,to sem ga mela pred nosečnostjo,zdaj pa itak,in delam trebušnake,da ga enkat končno spravim preč.

Neposredna povezava do sporočila: 339
24.4.2008 12:12:29   
Anja24
Ja, js tut kar odlašam s hujšanjem, kile se pa kar kopičijo user posted image  vsak teden si govorim da v ponedeljek pa res začnem...pa nč od tega. Ampak bo res treba. Nujnoooooo

Zdle sem si šla nohte gelirat. In mi je full čudno. Sploh se ne morem navadit. Vsako napakico opazim, bolj jih gledam, bolj se mi zdijo umetni...no, sej v bistvu so user posted image   A ma še katera mogoče to???

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 340
24.4.2008 12:23:41   
NATAŠI
anja jaz imam take nohte že skoraj eno leto in so mi full super user posted image  user posted image , prvi občutki so pa čudni ja... ampak se privadiš user posted image

(odgovor članu Anja24)
Neposredna povezava do sporočila: 341
24.4.2008 12:25:27   
NATAŠI
šepetalka jaz sem ti tud poslala ZS pa še kar nič odgovora ni user posted image  

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 342
24.4.2008 12:29:32   
Anja24
ja že, sej to mi je jasno, da se je treba navadit...sam men se res obupno zdi...ker sploh nimam čist do kožice narejen niti polakiran...in je zelo opazno da je umetno user posted image user posted image user posted image

sicer se to vidi sam od blizu, sam vseen...matr sem jezna

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 343
24.4.2008 12:45:17   
sepetalka
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠI

šepetalka jaz sem ti tud poslala ZS pa še kar nič odgovora ni user posted image  

zdej sem ti še 1x poslal upam da bo

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 344
24.4.2008 12:54:49   
bt08
IZVIRNO SPOROČILO: Anja24

ja že, sej to mi je jasno, da se je treba navadit...sam men se res obupno zdi...ker sploh nimam čist do kožice narejen niti polakiran...in je zelo opazno da je umetno user posted image user posted image user posted image

sicer se to vidi sam od blizu, sam vseen...matr sem jezna

Men marsikdo reče da se sploh ne vidi da so umetni,so pa na akrilu narjen,in sem 100% zadovoljna!

(odgovor članu Anja24)
Neposredna povezava do sporočila: 345
24.4.2008 13:30:49   
Bubamaraa
punce jst sm tolk sesuta, da bom dol padla...... res sem čist utrujena..... v službi morm naredit ful stvari... pa še to skakanje okrog poroke... se mi bo ja zmešal....user posted image

sej bo....

grem delat...

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 346
24.4.2008 13:37:07   
fragola
IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa

punce jst sm tolk sesuta, da bom dol padla...... res sem čist utrujena..... v službi morm naredit ful stvari... pa še to skakanje okrog poroke... se mi bo ja zmešal....user posted image

sej bo....

grem delat...

user posted image user posted image user posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 347
24.4.2008 14:30:34   
NATAŠI
anja odvisno je tud kdo ti dela.. .nekatere full rasturajo, imam pa kolegico ki ji je ena v celju tko grdo naredila da si jih je dol strgala user posted image

bubica  user posted image user posted image user posted image

šepetalka hvala za mail, sem dobila... jutri bom preštudirala... ampak na hitro sem prebrala kaj ne smem in po temtakem jaz zdržim kakšne tri dni user posted image  user posted image ... se moram psihično pripravit user posted image

šibam domov rožice sadit... lepo popoldne vam želim .... bubica tebi pa miren dan in vse bo narejeno.. pa reč kakšni sodelavki naj ti kakšen ddv poknjiž al pa ti bom jaz naredila, ti sam reč user posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 348
24.4.2008 14:44:44   
maya2
Sepetalka: meni tudi pliiiiiiiiiiiiiiiiiisuser posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 349
24.4.2008 15:08:37   
bt08
Buba sej bo še mal pa bo konc živčnosti,potem bo samo vse lepo in prav tako kot more v zakonu.

Nataši dober sadi,jaz mam pa ene že gor,tiste pa kasneje ko so čez poletje,ker še ni tok toplo.
Jaz pa kosilo kuham,pa se mi ne da.

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......