|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2008/II.
23.4.2008 14:02:22   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠI

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  in te spustimo naprej user posted image  user posted image  user posted image  .... pa ta bejba  v avtu bo v soboto najlepša nevestica user posted image

Tocno tko... user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 301
23.4.2008 14:03:47   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠI

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  in te spustimo naprej user posted image  user posted image  user posted image  .... pa ta bejba  v avtu bo v soboto najlepša nevestica user posted image

Tocno tko... user posted image

user posted image user posted image user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 302
23.4.2008 14:06:09   
baguSka
ja ja... pa se rdecka licka bos mela user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 303
23.4.2008 14:10:04   
NATAŠI
user posted image  user posted image  user posted image  bubica ....

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 304
23.4.2008 14:13:39   
Bubamaraa
ne bom mela rdeča, ker sem rjava od solarija....user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 305
23.4.2008 14:13:46   
NATAŠI
jaz sem šla pa zdaj kupit dve čestitki da jih hitro vržem v nabiralnik ker imata moja dva nečaka jutri roj. dan user posted image  user posted image  user posted image  (7 vlet) sem tak luštkan verz napisala:

tisoč poljubčkov na vsako stran,
za rojstni dan.
da boš zdrav/a, vesel/a,
nas pa vedno v srčku imel/a.

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 306
23.4.2008 14:14:16   
NATAŠI
IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa

ne bom mela rdeča, ker sem rjava od solarija....user posted image

o ti važička user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 307
23.4.2008 14:15:19   
NATAŠI
ps: napisala sem pa dve eno za fantka in eno za punčko ker sta dvojčka user posted image  user posted image ...

a vam je všeč user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 308
23.4.2008 14:42:20   
baguSka
a vam je všeč

ja full user posted image

buba - vazicka!user posted image

jst tud zacnem spet maja s solarijem... ze od februarja nisem bla nc...user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 309
23.4.2008 14:43:48   
pikovit
Baguska  za vajin poročni oddih
user posted image     user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 310
23.4.2008 15:21:01   
maya2
pozdravljeneeeeeeeee

Jaz sem spet leteča, šibam nazaj v službo, seveda imam ravno toliko časa da vas prečekiramuser posted image ....

Sepetalka: daj še meni tisto dieto.... nikol ne veš kdaj prav prideuser posted image

Buba: nekaj te morem zagnjavituser posted image a tam kjer si imela dekliščino....... a si morala potem sama za sabo pospravljat???? a pice so družinske al kako???? Kako kaj živčki???? jaz se vsak dan spomnem kako blizu siuser posted image , pa še mene zvijeuser posted image user posted image user posted image kaj še bo!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 311
23.4.2008 15:47:36   
fragola

Sva pa jima kupila preko agencije sonček, mogoče je to tudi važno preko katere agencije greš!

ne tole niti ni vazno... vazno je kater hotel! drugace pa men sama đerba sploh ni bla tok zanimiva... itak so samo kompleksi hotelski in si pac tam... in potem je odvisno v kaksnega gres... ;) absolutno mora imet 4*+ vec... drugace tam ni ok... :)) tud ostalim ki jih poznam ne, ne samo nam...

se popolnoma strinjam!!!

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 312
23.4.2008 16:16:03   
maya2
Punce a je bila že katera v Bolgariji na dopustu? 

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 313
23.4.2008 21:08:30   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: maya2

Buba: nekaj te morem zagnjavituser posted image a tam kjer si imela dekliščino....... a si morala potem sama za sabo pospravljat???? a pice so družinske al kako???? Kako kaj živčki???? jaz se vsak dan spomnem kako blizu siuser posted image , pa še mene zvijeuser posted image user posted image user posted image kaj še bo!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lej takole je to; ti dobiš lepo posparvljeno in glede na to, da imaš svojo pijačo in prostor v najemu moraš priti naslednji dan in za seboj pospraviti in pustiti tako kot si dobila...user posted image

cena najema: 110€ in v ceno so tudi vštete 4 extra (družinske pizze), jaz sem glede na to, da sem imela pecivo in kanapeje dala dve pizze peljati k Sašotu na fantovščino, dve smo pa me imele, ker so res ogromne... jih 15 žensk nismo pojedle....

danes dem pa res mirna....sploh ne morem verjet......sam je vprašanje kaj bo šele jutr in v petek....da ne govorim kaj v soboto zjutri,....user posted image

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 314
24.4.2008 7:31:54   
NATAŠI
dobro jutro

bubicaaa ??? no kako si na zadnji delovni dan pred tvojim dnevom ??  user posted image  user posted image  user posted image  ... a veš da grem vsako jutro pogledat kakšno vreme bo v soboto user posted image . Saj si kar ne predstavljam kakšni občutki so zadnji teden pred poroko user posted image  jaz bom kar pomirjevala vzela (pa še moji mami jih bom dala user posted image ) ... bubica a greš po obleko danes ?

Neposredna povezava do sporočila: 315
24.4.2008 8:09:10   
fragola
Dobro jutro buba, kako je kaj, si vidla še sonček je posijal!!!! Fantastično bo v soboto!user posted image user posted image user posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 316
24.4.2008 8:21:55   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: maya2

Punce a je bila že katera v Bolgariji na dopustu? 

Moj dragi je bil.. lani, al predlani z druzbo... in so bli fuuuuull zadovoljni! Ampak to je moska druzba, tko da ne vem kaksna merila majo... user posted image  Jih mam na sumu, da so bl v lokalu s pirom v roki sedel... user posted image

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 317
24.4.2008 8:56:51   
sepetalka
Dobro jutro drage dame!
V kako lep sončen dan smo se zbudile, je človek kar boljše volje če je zunaj sonček.
Jaz bom imela pospravljalni dan dones. Si lahko predstavljte kakšno je ko je bil moj sam z muckom doma.Sicer sem še presenečena, ker še ni katastrofauser posted image user posted image ,ponavadi ko me samo za vikend ni....
Kako ste kaj? Buba, dobra si da si mirna danes, jaz se samo spomnim na september, pa mi že srce utripa.
MAya na zs mi pošlji mail, pa ti pošljem dieto.

Brez ljubezni so ljudje le tujci in obrazi le galerije slik in govorjenje le prazno pozvanjanje činel.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 318
24.4.2008 9:07:02   
bt08

No to sta dva kolega mela lansko leto februarja,k sta mela 10 elt poroke.Bla sta pa v Ajdi,in sta rekla da je blo noro!

Ej midva greva tud v ta hotel!!!!user posted image user posted image  A pol da je blo noro??? No, sam da sva se dobr odlocla... Jupi!!user posted image

Rekla sta da je bilo super!!!!!!!!!!!In sva midva rekla da enkat ziher greva sem.

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 319
24.4.2008 9:11:56   
bt08

Sva pa jima kupila preko agencije sonček, mogoče je to tudi važno preko katere agencije greš!

ne tole niti ni vazno... vazno je kater hotel! drugace pa men sama đerba sploh ni bla tok zanimiva... itak so samo kompleksi hotelski in si pac tam... in potem je odvisno v kaksnega gres... ;) absolutno mora imet 4*+ vec... drugace tam ni ok... :)) tud ostalim ki jih poznam ne, ne samo nam...

Ne4 me Baguska strašit,mi mamo že plačan hotel tam,za ta hotel pa to so rekl da je ok punce tukej na RR.Mi gremo letos na dopust tko da nič ne delamo,da plavamo in se izležavamo.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 320
24.4.2008 9:12:08   
Anja24
Jutrooo nevestice

kak lep sonček je zuni...joj, kolk se vse skup hitro bližaaa user posted image  

Sepetalka, js bi tut mela dieto, plissss

(odgovor članu sepetalka)
Neposredna povezava do sporočila: 321
24.4.2008 9:15:59   
NATAŠI
ja lepo je zunaj- končnooo user posted image  user posted image

jaz bom pa rožice sadila v korita za na okno user posted image , mi jih moja dva pripeljeta potem bomo pa skupaj ustvarjali ... in seveda timotejeve rokice bodo zelo dobrodošle user posted image

(odgovor članu Anja24)
Neposredna povezava do sporočila: 322
24.4.2008 9:16:57   
bt08
Helov!

Buba jeeeeeeeeeeeeeeeee še mal,sem kr naspidirana ko se nate spomnim in na sobotouser posted image user posted image user posted image user posted image .

No mi smo šli včerej na UE se prijavt,sam je blo tok smeha,da sloh ne vem kaj smo podpisal,kr nekej smo se smejal skoz,Tomaž je take pokov da ni res.Cel popoldan smo se potepal,pa mal zapravljal.Dans gremo pa na sončka,bomo kr šli na igrala,midva nakavo,Ožbej pa igrat se.Sam me je strah ko smo lansko letzo prvič šli tja,je Ožbej staknu slinavko,upam da ne bo letos tud kej staknu.

(odgovor članu Anja24)
Neposredna povezava do sporočila: 323
24.4.2008 9:16:58   
baguSka
Rekla sta da je bilo super!!!!!!!!!!!In sva midva rekla da enkat ziher greva sem.

Jooj.. komi cakam res!! Se tok so nama sli na roko, da namesto vecerje prvi dan, dobiva kosilo zadnji dan.. pa kopanje s prvega dneva so nama tud na zadnji dan prestavli!!user posted image user posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 324
24.4.2008 9:18:26   
baguSka
Ne4 me Baguska strašit,mi mamo že plačan hotel tam,za ta hotel pa to so rekl da je ok punce tukej na RR.Mi gremo letos na dopust tko da nič ne delamo,da plavamo in se izležavamo.

Lej sej sem rekla, da je odvisno od hotela. Ce ste vzeli 4* (vsaj), potem pomoje ne bo panike... user posted image  Sem ti pa tud jaz tam neki napisala ce se ne motim... al sem pa keri drugi, sej se ne spomnem vec...

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......