|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2008/II.
23.4.2008 9:56:12   
bt08
Buba tud jaz sem mislila da spet nekej strajka pri meni,pa sem pol pri natasi porajtala da tud ni.Ne vem kaj je to,mal nam nagajajo!user posted image user posted image user posted image

Sepetalka sej so cool vabila,kaj jim pa manjka?user posted image

Evo je ze oznacen ker sopek bo moj!

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 276
23.4.2008 9:56:16   
pikovit
O Baguskauser posted image ,al mi je,ker ni prostora za vaju.
Natasi a ti se pa takole razvajauser posted image Lepo,lepo.
Sepetalka e meni dieto prosim.Zdej grem pa pogledat slikceuser posted image .

Bubica vidim,da si imela noro soboto user posted image .Maina gre hitro as.e malo pa bo sobota ti in bo postala gospauser posted image .

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 277
23.4.2008 9:59:21   
pikovit
Oitno so nai moderatorji z eno nogo e na dopustuuser posted image
user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 278
23.4.2008 10:02:03   
pikovit
Sepetalka ful lepouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 279
23.4.2008 10:33:16   
baguSka
evo punce, midva mava rezervirano tole, in sicer 2 paketa (torej za 5 dni)user posted image

http://www.terme3000.si/media/ROMANTICNA%20POMLAD-1.pdf 

matr bova uzivala!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 280
23.4.2008 10:52:44   
Špacka

Bubamaraa hvala za slikco user posted image  Kako lepo user posted image

Zadnje ase tud jaz razmiljam v tej smeri, sploh zdaj, ko sem si izbrala svojo obleko, si kar predstavljam Lino v taki oblekci in belih balerinkah user posted image  sem ze najdla belo oblekco z rdeco pentljo, al pa oblekco, ki ima na spodnje delu nasite rdece rozice...v glavnem da bomo vsi trije v stiluuser posted image  malo bo kici-kici, ampak za poroko je dovoljeno user posted image
Jo ze kar vidim, kako me bo vprasala: "mami, mami mamo isto obleko?" user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 281
23.4.2008 10:59:52   
NATAŠI
baguska user posted image  user posted image  za rezervacijo user posted image

barbara lep opek user posted image  user posted image , dobra izbira user posted image

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 282
23.4.2008 11:01:41   
bt08
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

evo punce, midva mava rezervirano tole, in sicer 2 paketa (torej za 5 dni)user posted image

No to sta dva kolega mela lansko leto februarja,k sta mela 10 elt poroke.Bla sta pa v Ajdi,in sta rekla da je blo noro!
MIdva bova šla na zimo al pa drug leto spomlad kej tazga.

Bravo Baguskauser posted image user posted image user posted image user posted image

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 283
23.4.2008 11:06:12   
baguSka
No to sta dva kolega mela lansko leto februarja,k sta mela 10 elt poroke.Bla sta pa v Ajdi,in sta rekla da je blo noro!

Ej midva greva tud v ta hotel!!!!user posted image user posted image  A pol da je blo noro??? No, sam da sva se dobr odlocla... Jupi!!user posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 284
23.4.2008 11:11:09   
Bubamaraa

to se bo vse tresloooo..... user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 285
23.4.2008 11:36:22   
NATAŠI
user posted image  user posted image  user posted image  baguska bomo drzale pesti da se bo kaj prijelo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 286
23.4.2008 11:42:02   
sepetalka
Pikovit full lep šopekuser posted image user posted image user posted image , baguška uauuu večerjica, pa jakuzzi ob svečkah mogoče, noro dobro!
Midva pa pričakujeva da nama bosta darilo vrnila sestra od moje dragega in njen mož. Midva sva jim kupila en teden Djerbe ko sta se poročila!

Brez ljubezni so ljudje le tujci in obrazi le galerije slik in govorjenje le prazno pozvanjanje činel.

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 287
23.4.2008 11:47:19   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: NATA I

user posted image  user posted image  user posted image  baguska bomo drzale pesti da se bo kaj prijelo user posted image

Ne bo se... ze vem.user posted image  Ne bo ciklus taprav... pa se savnanje bi itak uniclo vse spermije... tko nece biti srece!!user posted image

Treslo se pa bo, treslo... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 288
23.4.2008 11:48:37   
baguSka
Midva sva jim kupila en teden Djerbe ko sta se poroila!

Hmmm.. a je blo na nivoju!? Ker jaz nimam nic dobrih izkusenj od tam... user posted image

(odgovor članu sepetalka)
Neposredna povezava do sporočila: 289
23.4.2008 12:26:26   
NATAŠI
bagusna no pol naj se pa trese fejst pa bo user posted image  user posted image  user posted image

jaz sem pa tooook zaspana, pa spet ne vem kaj na hitr skuhat ker grem ob 15.30 na telovadbo

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 290
23.4.2008 12:33:07   
Bubamaraa
punce a je na Celovški mal čez 15 uro ful gužva??? user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 291
23.4.2008 12:38:17   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa

punce a je na Celovški mal čez 15 uro ful gužva??? user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  kaj pa je zate full?? ja drugac je... na celovski je vedno guzva... no, mogoce tam enkrat po osmi zvecer, da se mal umiri... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 292
23.4.2008 12:40:34   
baguSka
ne vem kaj na hitr skuhat

njoke, makarone, spagete, juho iz kocke al pa vrecke, popeceni zrezki....!? pa sej se kr zlooo velik da na hitro - odvisno od tega kaj mas doma!?

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 293
23.4.2008 12:42:19   
sepetalka

Midva sva jim kupila en teden Djerbe ko sta se poroila!

Hmmm.. a je blo na nivoju!? Ker jaz nimam nic dobrih izkusenj od tam... user posted image

Ja onadva sta bla full zadovoljna, nista mogla prehvalit. Sva pa jima kupila preko agencije sonček, mogoče je to tudi važno preko katere agencije greš!

Brez ljubezni so ljudje le tujci in obrazi le galerije slik in govorjenje le prazno pozvanjanje činel.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 294
23.4.2008 12:45:03   
NATAŠI
bubica mislim da bo kar fejst gužva, žal

baguska ja saj so te stvari ampak kaj ko imamo testanine in zrezke kar pogosto na jedilniku ... v pon. sem imela špagete s tuno in smetano, včeraj purana v omaki .... danes pa user posted image  koook mi gre to že na živce ko ne vem kaj na narest

Neposredna povezava do sporočila: 295
23.4.2008 12:48:45   
Bubamaraa
morm iti za ateka neki iskat...user posted image

sej bom že.... se bom pa gužvala....user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 296
23.4.2008 12:52:19   
NATAŠI
pa saj imaš super avto tako da ti bo vožnja v gužvi prijetna user posted image  user posted image  pa še nova očala daš gor user posted image  pa si na releksaciji user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 297
23.4.2008 13:09:45   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠI

pa saj imaš super avto tako da ti bo vožnja v gužvi prijetna user posted image  user posted image  pa še nova očala daš gor user posted image  pa si na releksaciji user posted image  user posted image

če vidite kako dobro bejbo v Beetlu z diorjevim špeglam vedite, da sem to jaz....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 298
23.4.2008 13:16:27   
NATAŠI
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  in te spustimo naprej user posted image  user posted image  user posted image  .... pa ta bejba  v avtu bo v soboto najlepša nevestica user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 299
23.4.2008 14:01:12   
baguSka
Sva pa jima kupila preko agencije sonček, mogoče je to tudi važno preko katere agencije greš!

ne tole niti ni vazno... vazno je kater hotel! drugace pa men sama đerba sploh ni bla tok zanimiva... itak so samo kompleksi hotelski in si pac tam... in potem je odvisno v kaksnega gres... ;) absolutno mora imet 4*+ vec... drugace tam ni ok... :)) tud ostalim ki jih poznam ne, ne samo nam...

Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Koliko otrok?
Jaka RR

Za koliko otrok bi se odločila v idealnih razmerah?

1 (2%)

2 (22%)

3 (55%)

4 (11%)

5 ali več (10%)

Število vseh glasov: 492

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!