|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2008/II.
24.4.2008 15:11:16   
SRCCEK
ŠEPETALKA tudi jaz sem ti poslala mejl za dieto pa nisem nič dobila user posted image

BUBICA user posted image user posted image user posted image  DRŽI SE

Jaz mam pa jutri dekliščino za sodelavce in mi vreme ne bo glih naklonjeno......bomo pa ob potoku pod enim kozolcem in se bojim, da mi bo vreme uničil DEKLIŠČINO user posted image user posted image user posted image user posted image  PLIS DRŽTE PESTI, DA BO LEPO VREME!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image SRCCEK VAS MA RAD

28.1.2005 MUCEK 1
31.03.2009 MUCEK 2

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 351
24.4.2008 15:19:08   
fragola
Nataši uživaj v rožcah, jas sem že vse posadila, gorečke, bršljanke in prav lepo že zgleda!user posted image user posted image user posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu SRCCEK)
Neposredna povezava do sporočila: 352
24.4.2008 17:12:28   
sepetalka
IZVIRNO SPOROČILO: maya2

Sepetalka: meni tudi pliiiiiiiiiiiiiiiiiisuser posted image

Ni problema samo mail mi pošlji na zsuser posted image

Brez ljubezni so ljudje le tujci in obrazi le galerije slik in govorjenje le prazno pozvanjanje činel.

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 353
24.4.2008 19:56:37   
FLASK_A
Punce, prosim da mi dodatne popravke javite na ZS, da bom lahko lažje popravljala.
Pa nove- povejte datume, da vas pofočkam zraven user posted image user posted image user posted image

NEVESTE 2008
user posted image    
user posted image  
26.4.2008
Bubamaraa 
civilna poroka: Zdravilišče Laško ob 15.00
slavje: Gostišče KUM
poročno potovanje:
user posted image  

user posted image  
3.5.2008
taši84
civilna poroka:
cerkvena poroka:
slavje:
poročno potovanje:
user posted image

10.5.2008
srccek
civilna poroka:
cerkvena poroka:
slavje:
poročno potovanje:
user posted image  

24.5.2008
matejagm
civilna poroka:
cerkvena poroka:
slavje:
poročno potovanje:
user posted image  

31.5.2008
Serendipity
civilna poroka:
cerkvena poroka:
slavje:
poročno potovanje:
31.5.2008
Lan
civilna poroka:
cerkvena poroka:
slavje:
poročno potovanje:
user posted image  

user posted image
7.6.2008 
fragola
civilna poroka: Štanjel
slavje: kmečki turizem Tabor
poročno potovanje: Mehika
user posted image  

14.6.2008
FLASK_A
civilna poroka: grad Otočec, na prostem, ob 16.00
cerkvena poroka: Kapitelj NM, ob 18.00
slavje: Mirna peč, kmečki turizem, od 19.30
poročno potovanje:

14.6.2008
bankc
civilna poroka: grad Tuštanj, ob 14.00
cerkvena poroka: cerkev Domžale ob 16.00
slavje: gostilna Pri Kovač
poročno potovanje:
user posted image  

18.6.2008
baguSka
civilna poroka: Carpe Diem na Krki
slavje: Carpe Diem na Krki
poročno potovanje: Toplice, Emirati
user posted image

21.6.2008
barbara.a.
civilna poroka: Vila Bistrica pri Tržiču ob 16.00
cerkvena poroka: Predoslje ob 12.00
slavje: hiša kulinarike Jezeršek, Sora od 18.30
poročno potovanje:

21.6.2008
anamarija
civilna poroka:
cerkvena poroka:
slavje:
poročno potovanje:
user posted image  

28.6.2008
trinity22
civilna poroka: grad Tabor Laško
cerkvena poroka: Laško
slavje:

28.6.2008
sonček33
civilna poroka:
cerkvena poroka: Jamnik
slavje:
poročno potovanje:

28.6.2008
klavdyk
civilna poroka:
cerkvena poroka:
slavje:
poročno potovanje:

28.6.2008
anja24
civilna poroka: Zdravilišče Laško
cerkvena poroka:
slavje:
poročno potovanje:

28.6.2008
summer
civilna poroka: Bogensperk
slavje: gostilna Stran, Škofljica
poročno potovanje:

user posted image

user posted image
5.7.2008

maya2
civilna poroka:
cerkvena poroka:
slavje:
poročno potovanje:
user posted image

user posted image  

2.8.2008 
ellie 
civilna poroka: turistična kmetija Černe, 17.00
slavje: turistična kmetija Černe
poročno potovanje: Abu Dhabi
user posted image

16.8.2008 
Tejcha 
civilna poroka:
cerkvena poroka:
slavje:
poročno potovanje:
user posted image  

20.8.2008
KARIN24
civilna poroka: Modrijanov mlin pri Postonjski jami
slavje: 23.8. Zelška koča (notranjska)
poročno potovanje: nikamor letos, mogoče kam spomladi

user posted image

23.8.2008
NATAŠI 
civilna poroka: Galerija Repanšek, na prostem ob 14.00
cerkvena poroka: Brdo ob 18.00
slavje: gostilna Peterka
poročno potovanje:
user posted image  

user posted image
x.9.2008
sepetalka
civilna poroka:
cerkvena poroka:
slavje:
poročno potovanje:

6.9.2008
nky23
civilna poroka:
cerkvena poroka:
slavje:
poročno potovanje:
6.9.2008
pikovit
civilna poroka: Polhograjska graščina
cerkvena poroka:
slavje: gostilna Jezeršek
poročno potovanje:
 user posted image   
20.9.2008
moci
civilna poroka: Grad Jable
cerkvena poroka:
slavje:
poročno potovanje:
20.9.2008
lyra
civilna poroka: 
cerkvena poroka:
slavje:
poročno potovanje:
user posted image  
user posted image    
NEVESTE 2008

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 354
24.4.2008 19:57:50   
FLASK_A
Tolk sem zasedena, da sploh ne morem nič spremljatuser posted image

Upam, da ste vse OK in da vse poteka po planih user posted image user posted image user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 355
25.4.2008 7:18:13   
NATAŠI
dobro jutro

o bubica se pa jutri poroči user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   ... saj mi gre kar vse pokonci ko se spomnim user posted image user posted image  ... bubica mislim da smo mi tukaj bolj živčne kot pa ti user posted image  user posted image

srccek ima pa dekliščino danes user posted image  user posted image  user posted image  .. a imaš na prostem? No vreme, mogoče padalo ne bo, bo pa oblačno ... ampak zvečer je že hladno? A to imata dekliščino in fantovščino skupaj?

jaz sem bila pa včeraj zvečer sama (s timotejem) je imel moj eno otvoritev in sem se spravila vabila delat ... sedaj jih imava "že" 12 .. še ene 3 x toliko user posted image .. ko bo pa to pripravljeno pa gas na zahvale. ... user posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 356
25.4.2008 7:30:22   
sepetalka
Dobro jutro vsem!
Danes sem pa zgodna za moje pojme, pšonavadi ne vstanem pred pol deveto user posted image , pa sej sem v penzjonu kaj pa čem!user posted image user posted image user posted image user posted image . Dragi se je odločil da danes njivo obdela, pa da ga mal nahranim in razvajam sem vstala z njim. Mal je slabe volje danes, ne vem kaj ga je popadlo.najberž je mel slabe sanje al pa ..user posted image Tisti dnevi v mesecu so pri meni, pa ni nič, suša!user posted image user posted image user posted image
Uau Bubaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image joj mene zvija ko vem da je jutri tvoj dan! Naj ti bo vreme naklonjeno, če pa kak kaplica pade, pa ne bodi žalostna, to prinaša srečo.user posted image
Srček, upam da si sedaj dobila dieto, tolk velik me je prosil za njo, da ne vem kdo jo ima in kdo ne, če katera še ni dobila naj mi kar reče, z veseljem posredujem.

Brez ljubezni so ljudje le tujci in obrazi le galerije slik in govorjenje le prazno pozvanjanje činel.

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 357
25.4.2008 7:37:45   
NATAŠI
šepetalka lepo to da si vstala skupaj s tvojim user posted image  user posted image  user posted image  .. .to o tečnobi tvojega pa mislim da jih zdele ene luna nosi  user posted image  ker jih veliko pojamra kakšni so.. tudi moj ni full izjema user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu sepetalka)
Neposredna povezava do sporočila: 358
25.4.2008 7:52:59   
sepetalka
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠI

šepetalka lepo to da si vstala skupaj s tvojim user posted image  user posted image  user posted image  .. .to o tečnobi tvojega pa mislim da jih zdele ene luna nosi  user posted image  ker jih veliko pojamra kakšni so.. tudi moj ni full izjema user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 359
25.4.2008 8:12:59   
fragola
Dobro jutro nevestice!!!!!!!!!

Buba jutri bo najlepši dan, boš vidlauser posted image user posted image user posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu sepetalka)
Neposredna povezava do sporočila: 360
25.4.2008 8:38:56   
bt08
Jutro!

Kako smo,smo že vse ustale,a še ene kej lepega sanjajo!

No jaz delam,pa veste kok se mi da?NIč.user posted image Pa še jutr imam delovno soboto,tako da en morem rečt še mal pa bom frej,bom saj naslednji vikend čist frej.Jeeeeee,komej čakam.

No Buba  še mal pa boš žena,gospa...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Hudo a ne,sploh mi ne gre v glavo,da bomo kmal poročene.Kaj bomo pa pol klepetale?Buba sej nas navš zapustila,zdaj ko smo tko fletne čveke ratale.user posted image user posted image user posted image user posted image

Jutri k ose zbudim,bom najprej posmislila Buba go,go Buba go,go!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem živčna,kaj šele ti.Glej da nas v čimprejšnem času razveseliš in oveš svojo poročo zgodbo,pa kako slikico za pokušino,da se vaju nagledamo!

Šepetalka lepo da si vstala,sej so skorej vsi moški nekej natakneni,moj je za enkrat kar ok,bodoči tast je nekej naspidiran,pa moj brat.Tako da ga mal pocartej pa bo boljš.

No mogla bi dobit M,pa jo še ni,čakam jo do pondeljka,če jo ni nardim test,če bo user posted image bomo pa veseli,pa bo še eno slavje več.

Zdaj pa šibam še mal delat.

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 361
25.4.2008 8:48:41   
Bubamaraa
morning...

punce moji občutki: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

drgač pa danes imam itak ful dela.... tko, da se javljam bolj redko.....

drgač pa itak, da bom mislila na vse vas...vem tudi, da boste ve mislile name....

glede čveka, pa nč bat vas ne bom zapustila...user posted image

pa še neki glede čveka: a ste zata, da glede na to, da smo prave prijateljice tle gor postale, da ko bomo vse gospe si odpremo eno temo na čvekarijah in tam čvekamo naprej na splošno o vsem....???? jaz bi ful rada, da bi še ohranjale čveke....user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 362
25.4.2008 9:06:11   
fragola
Buba jaz sem takoj za, da nadaljujemo naše švekanje!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Buba, mi jutri bomo z mislimi ves čas stabo!!!!!!!!!

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 363
25.4.2008 9:11:27   
sepetalka
boba jaz tut zauser posted image user posted image user posted image user posted image , pol pa enkrat en piknik skup udarmo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ;
drži se buba me smo s taboooouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 364
25.4.2008 9:51:21   
NATAŠI
IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa

pa še neki glede čveka: a ste zata, da glede na to, da smo prave prijateljice tle gor postale, da ko bomo vse gospe si odpremo eno temo na čvekarijah in tam čvekamo naprej na splošno o vsem....???? jaz bi ful rada, da bi še ohranjale čveke....user posted image

jaz sem za user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 365
25.4.2008 9:53:29   
NATAŠI
bubica full bomo mislile nate... meni je tko kot bi se šlo že za mojo poroko, z občutki sem čist not padla.... in jutri bomo z mislimi vse s tabo  user posted image , še jokale bomo user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 366
25.4.2008 10:01:29   
maya2
Buba: user posted image user posted image user posted image user posted image  kup objemčkov zate!! Jutri bom mislila nate, da bo vse lepo, od vremena do torteuser posted image user posted image  še najlepša pa tiuser posted image
A greš danes na koncert Bubamare???user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 367
25.4.2008 10:19:45   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: maya2

Buba: user posted image user posted image user posted image user posted image  kup objemčkov zate!! Jutri bom mislila nate, da bo vse lepo, od vremena do torteuser posted image user posted image  še najlepša pa tiuser posted image
A greš danes na koncert Bubamare???user posted image

hvala vsem punce....sj že celo jutro kar neki jokcam .....user posted image user posted image user posted image

na koncert bi pa ful šla..res...ker sem nora na to pevko..sam en dan pred poroko res ne morem si tega privoščit....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 368
25.4.2008 10:41:17   
NATAŠI
bubica ti si danes privošči en relax dan, zjokaj se (da boš jutri manj user posted image ) ... a greš od doma ali iz vajinega skupnega doma? .... o zares gre .. .solze, smeh user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 369
25.4.2008 10:42:09   
bt08
Jaz sem tud za,da se odpre nova tema,ko se vse poročimo in nadaljujemo čvekanje,dokler se pa vse ne poročimo nas bodo pa poročene v luft držale,pa kaka nasvet dale!user posted image user posted image user posted image user posted image

Buba upam da so to solze sreče,mi smo vse s teboj,vse nas daje kot bi se me poročile jutri,vse bomo mislile nate in na tvojo družino,držale pesti za sonček,držale pesti  da te poškropi kaka kaplja dežja,da boste mel velik denarja,da bo torta okusna,da boš srečno stopila novo zakonsko življenje,srečna,vesela,z nasmehom na ustih.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Buba srečno,.jutri pa ne preveč jokat,da bo make up zdržu,da boš najlepša nevesta v jutrišnjem dnevu!user posted image user posted image user posted image user posted image

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

Neposredna povezava do sporočila: 370
25.4.2008 10:43:14   
Bubamaraa
od domačega doma grem.... Sašo gre spat domov in pride po mene...user posted image user posted image user posted image user posted image

punce sploh ne morem verjet, da se jutri poročim.....user posted image user posted image user posted image

bote vidle ko boste v moji koži....user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 371
25.4.2008 10:44:06   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: barbara.a.

Jaz sem tud za,da se odpre nova tema,ko se vse poročimo in nadaljujemo čvekanje,dokler se pa vse ne poročimo nas bodo pa poročene v luft držale,pa kaka nasvet dale!user posted image user posted image user posted image user posted image

Buba upam da so to solze sreče,mi smo vse s teboj,vse nas daje kot bi se me poročile jutri,vse bomo mislile nate in na tvojo družino,držale pesti za sonček,držale pesti  da te poškropi kaka kaplja dežja,da boste mel velik denarja,da bo torta okusna,da boš srečno stopila novo zakonsko življenje,srečna,vesela,z nasmehom na ustih.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Buba srečno,.jutri pa ne preveč jokat,da bo make up zdržu,da boš najlepša nevesta v jutrišnjem dnevu!user posted image user posted image user posted image user posted image

kolk lepo napisanooooo......... sem spet vsa solznaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 372
25.4.2008 10:46:49   
NATAŠI
bubica jaz imam tud tak plan da grem od doma in me pride iskat, s šrango in vsem pompompom user posted image  user posted image  ... ampak a si predstavljaš kolk bodo solze  tekle ko se bomo poslovile od staršev ... In pri tebi bo to kar jutri

Neposredna povezava do sporočila: 373
25.4.2008 10:49:45   
NATAŠI
IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa

IZVIRNO SPOROČILO: barbara.a.

kolk lepo napisanooooo......... sem spet vsa solznaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image

jaz sem tud vsa solzna tle v pisarni user posted image , pa vse kocine so mi šle po konci .. a ne kako te gane.. Je velik korak v katerega vstopamo pa še zares se gre

Neposredna povezava do sporočila: 374
25.4.2008 11:06:45   
SRCCEK
BUBICA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image VSE SMO S TABO V MISLIH....jaz pa sploh, ker mene to čaka že čez 14 dni user posted image  user posted image user posted image user posted image
Najboljš da se danes zjočeš, da ne boš jutr za vsako stvar jokala....jaz sem tud zlo sentimentalna in mi prec solze pridejo na oči, tako da se bom probala en dan prej zjokcat..k ne bo mejkapa pa k te vsi ne gledajo.
Super ideja buba-nova tema za vse nas k se bomo letos poročile user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ja pa en piknik tut ne bi bil slabo, da se spoznamo!!
Buba, da ne boš pozabila cukre kupit, da jih boš metala čez okno, ko se boste odpeljali od hiše!!!

ŠEPETALKA hvala ti za dieto........ampak spisek prepovedanih živil je pa prekrut zame user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  tako da ne vem kako bom jaz to hujšala .......jaz MORAM jogurt jest (zarad prebave) tko da user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Jaz mam pa danes dekliščino - zunaj bo pod nekim kozolčkom, zraven je pa potoček in star mlin..........ful lepo, sam da ne bo dežja!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image  BUBICA ŽELIM TI PREČUDOVIT POROČNI DAN, NAJ BO POLN SONČKA, SMEHA, RADOSTI, MALO SOLZIC IN MALO KAPELJ DEŽJA- ZA DENAR. user posted image user posted image user posted image user posted image

IMEJ SE MAKSIMALNO LEPO!!!!!!!

28.1.2005 MUCEK 1
31.03.2009 MUCEK 2

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?