Penelope84
|
Jaz sicer ne vem o kakšni starostni razliki se govori, ampak kolikor sem uspela ugotovit, nasprotujete si tiste malo mlajše in tiste malo starejše. No jaz sem stara 25 let( ne vem kam spadam- mlajše ali starejše in z fantom (34 let) načrtujema in čakama, da nama ta mesec pokaže . Skratka meni osebno je to kategoriziranje po starosti popolni nesmisel. Nekatera dekleta-ženske so pripravljene imeti že pri 19., ene šele pri30. Ampak to ne pomeni, da so tiste mlajše otroka dobile, ker so v materinstvo skočile brezglavo, niti za starejše, da so šele takrat si otroka zaželele ( pa tudi, če so si ga takrat zaželele, pa kaj, njihova stvar). Jaz sama sem zato, da je najprej štalca, potem pa kravca. Ampak to govorim zase. Sem doštudirala, medtem spoznala zlata vrednega sedanjega fanta, naredila pripravništvo, dobila službo za določen čas in čez pol leta za nedoločen čas. Sedaj sem v tej službi že dobro leto in bi potrebovala še ogromno izkušenj, da bi vkapirala vse kar se tiče moje službe. Ampak sem se odločila za . Vse tiste moje izkušnje v službi- za vse to bo še čas. Vseeno bi rada otroke sedaj. Zakaj? Zato, ker sem ugotovila, da imam enostavno vse: zlatega fanta, stanovanje, službo,... Vsa študijska leta, žuranje je za mano,... vse je za menoj. Kaj še rabim? ČAS JE ZA Skratka punce mislim, da je vsaka individum in če si ena želi rosno mlada, brez službe, brez stabilne zveze, naj ga ima, ampak vsaka se mora tudi zavedati, da nosi sama svoj križ in morebitne posledice. Tiste, ki pa se malo starejše odločate za , ste polne izlušenj in zagotovo ste v in v vašo zvezo 100%. Bolje kasneje, kot nikoli. Brezveze, da se ukvarjate kdo je premlad in kdo prestar, samo, da nam mati narava da otroke, ki si jih želimo. Želim vam vsem skupaj en velik +
|