|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mlade mamice
18.6.2008 11:16:31   
krnekixxx
Pomoje je pa odvisno tudi od tega kaj študiraš, ker so eni študiji res mal težji, eni imajo non stop obvezne vaje medtem ko drugi lahko luftajo...

Jaz imam 23,6 let in sem v 3 letniku(tudi šla 2 leti kasneje študirat) in definitivno ne bom čakala da bom stara 24-25 let da bom absolventka in potem začela delat na user posted image ... Kaj pa če rabiš 1-2 leti, da se ti posreči pa bom imela 28 let pa šele prvega, hočem jih pa mal več kot enga... Grem kar zdaj v akcijo, ker verjamem, da je možno študirat in imeti otroka (imam 2 kolegici, ki jima ratuje pa sta na uni študijo-zahtevnem) pač odvisno od posameznika kolk se je pripravljen potrudit itd.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 51
18.6.2008 15:02:17   
AKP
Rada bi samo povedala, da se marsikaj zmore, ko si prisiljen v to. Prvega user posted image  sem imela pri 17, drugega pri 22.  Sem uspešno končala srednjo šolo in tudi diplomirala sem. Pa tudi z mojim user posted image  sva ostala skupaj čeprav sva bila zelo, zelo mlada.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 52
18.6.2008 17:35:05   
Anonimen
Jaz sem naredila do poroda vse izpite, le eden mi je ostal in diploma. In najprej sem rekla, da en izpit pa res ni tragedija, da ga bom že naredila, ko bo tamal še čisto majhen, ko več ali manj prespijo dneve in jejo. Ojoj! Naš mali je bil pravi kričač, spal ni niti pol ure skupaj, visel bi samo na zizi, ker je mož študiral ob delu sem bila večina časa sama doma. Njegovi niso kazali kaj preveč interesa za pomoč, moji so pa takooo daleč. In tako sem rekla, da bom naredila tisti izpit, ko bo sin starejši, tam okoli 9 mesecev, ko je bil še en izpitni rok... zgodba se je ponovila... ni bilo časa za učenje. Pa sem rekla, da grem na izpit ko bo sin imel eno leto, pa je ravno tedaj zbolel in smo bili non-stop pri dohtarju temu in onemu, spali nismo po cele noči... tudi na tist izpitni rok nisem šla... No, na naslednjega pa sem šla, s tem da sem se že mesec dni prej začela učiti in se učila vse večere. In izpit naredila. In kaj sem ugotovila? Da je veeeeeliko lažje delati izpite, če nimaš majhnih otrok, pa da bi z malo muje in velikoooo manj energije kot sem jo porabila sedaj naredila izpit že zdavnaj! Ni mi žal, da sem se odločila za otroka proti koncu študija, ker drugače mi oboje res ne bi zneslo.

(odgovor članu AKP)
  Neposredna povezava do sporočila: 53
19.6.2008 19:03:05   
kodrana
sama sem absolventka. rodila sem pred dobrim mesecem dni. res je,da sem hotela diplomirat še pred porodom, vendar me je porod prehitel. mi2 sva si otroka zelo želela in če bi se še enkrat odločala, bi se odločila enako.
je pa res, da je dobro počakat vsaj do absolventa.
kar se tiče starosti, pa ni nujno da če si starejši, da si bolj zrel in odgovoren. eni nikoli  ne odrastejo. mi2 sva stara 24, 26 let in sva oba zrela za otroka.
živiva pri njegovih. imava svoj štuk. počasi še preurejava. imava svoj mir in z njegovimi se zelo dobro razumem. tašča je super.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: Rada bi bila mlada mamica
19.6.2008 21:51:36   
dany82
Najprej moraš ugotovit če si resnično želiš študirat.

Meni je najpomembneje, da imam urejen stanovanjski problem. Če ti tašča že zdaj najeda živce, kako bo šele, med nosečnostjo, in po njej. Običajno ko tašče postanejo babice, želijo biti v središču pozornosti in najedajo živce.

Če si brez zaposlitve, se moraš vprašat koliko stvari si lahko zdaj privoščiš in čemu se boš morala odrekat ko boste družina. Po moje je grozen občutek ko si želiš otroku nuditi osnovne stvari, pa ni denarja.

Svetuje ti, da najprej razmisliš o finančnem stanju, ter stanovanju, z user posted image  počakaš kakšen mesec ali dva, pa boš videla, če je želja še vedno tako močna.

Vseh stvari v življenju pač ni mogoče dobit na enkrat.

(odgovor članu roses)
Neposredna povezava do sporočila: 55
19.6.2008 22:09:06   
pravljica
ne da se mi brat vseh odgovorov user posted image

jaz sem bila pri taveliki 20, konec 4. letnika SŠ (rodila sem par dni po uspešno opravljeni maturi), vedno prepričana, da bom mlada mamica in tega mi ne bi nič na svetu preprečilo user posted image  

kakorkoli, mož je bil zaposlen, študirala sem izredno (torej popoldan, ko je prišel mož iz službe, predavanja so bila ravno pravi čas zaključena, da ni bilo problemov z dojenjem), mala je bila 2 leti doma, potem v vrtcu - takrat sem zraven delala prek ŠS vse živo v dopoldanskem času, 2 leti smo bili podnajemniki z 2 študentkama, potem še 2 leti sami v istem stanovanju, izpiti so šli po tekočem traku, ko sem dobila še jaz službo (ne vem po kakšni sreči takoj po diplomi) smo kupili stanovanje...se mi zdi, da ne bi imeli zdaj pol tega, če bi bila midva dlje časa sama in lumpala okoli (to zdaj spravljava noter user posted image  )...bejbika je bila ena velika vzpodbuda za vse (najina zveza, iskanje našega/večjega stanovanja, boljši avto, moje šolanje...)...nikoli, ampak res nikoli ni bila "ovira"...zdaj pri 30. sem pa prav vesela, da imam doma že tako veliko punco user posted image

yeah, thats me ;)

(odgovor članu roses)
Neposredna povezava do sporočila: 56
19.6.2008 23:07:40   
sandra85
midva sva si tudi ful želela otroka in na tem tudi delala, pa čeprav še nisem zaključila šolanja, nisem bila zaposlena, nisva bila na svojem..........tako sem pri svojih 21 letih zanosila in nestrpno čakala to malo bitjece! lani avgusta sva  postala ponosna in presrečna starša sinčku Eneju! vsi okrog nas so se veselili z nama-kar nama je zelo pomenilo. dragi je zaposlen, js sem doma (prejemam penzijo po mami), zaenkrat živiva v podnajemu, ampak imava v planu naslednjo leto gradnjo hišice.....no, hočem povedat-vse se da če se hoče! in če vama je usojeno, bosta drugo leto že zibalauser posted image
otrok najbolj potrebuje ljubezen in toplino mamice in tatija!!!

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 57
20.6.2008 12:12:44   
Lopona
Čao...
Tudi sama sem študentka..zdaj zaključujem 4.letnik, tako da imam še 5 izpitov in diplomo. Sva pa v 3.krogu, in delava na user posted image . Moj je redno zaposlen, sama pa delam preko študenta. Živela bova pri meni doma. Uredila si bova zgornje nadstropje, kjer bova imela kar veliko stanovanje. Zaenkrat pa bomo skupaj z mojimi starši spodaj. Tako, da bo šlo počasi naprej. Toda želim biti mlada mami in otročka si oba močno želiva. Tako da upava,d a bo čimpreje user posted image , nato pa se bo že vse uredilo. Kjer je volja, tam je moč! Če čutiš, da je to to in si tega res želiš...potem ti bo uspelo.
Lp

Loponca**

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 58
21.6.2008 11:44:38   
Arual
Jaz sem tudi ena izmed tistih, ki še študirajo in si želijo postati mlade mamice.
Midva sma se odločila za dojenčka ko sem končala 3 letnik faksa (22 let) in se vpisala v absolventa, pa bo zdaj že 10 mesecev odkar delama na user posted image , pa še ni ratalo. Jaz imam še 3 izpite in diplomo, ampak vem da bom to naredila že do konc leta, taki so vsaj cilji in želje. Stanujema pri njegovih, drugo leto boma delala svoje stanovanje. On dela, jaz delam prek študenta, tak da mama zaenkrat vse porihtano. Je pa dobro vse premislit, da se ne zaletiš brezglavo v zid. Midva sma si zaželela da postanema mlada starša in upam, da nama drugo leto prinese user posted image .

Mi je ena kolegica rekla, da če že na začetku veš da ne boš tistega kar si si zastavla zmogla, si že končala. Vse se da, če si to resnično želiš.

Lp

(odgovor članu Lopona)
Neposredna povezava do sporočila: 59
21.6.2008 12:26:26   
sashy
Odloči se sama! Če se čutiš sposobno delati faks in imeti otroka, potem ga imej. Če imaš res veliko željo se lahko z veliko volje vse opravi.

Stara sem 19 let, ko sem zanisila sem jih imela 18 in sem se ravno vpisala v prvi letnik faksa. Med nosečnostjo sem naredila sedem izpitov, po porodu (rodila sem 5.5.08) se naredila še 4, zadnjega pa imam 2.7., za katerega se že pripravljam in ga tudi mislim opravit. Že sedaj uživam poletne počitnice in druženje s sinčkom in fantom.
Ni lahko je pa s srcem, ker se mi je uresničila največja želja, želje imeti otroka.

Ko sem rodila in dobila to malo dete v roke, sem se počitala najmočnejšo in najsposobnejšo, izpite sem opravila z 8 in 9.
Pred izpitom sem tamalega podojila, ga pustila fantu (ki je zaposlen za določen čas) ali babici ter odšla na izpit.

Drugače živiva pri mojih starših in imamo ločeno gospodinjstvo. Za enkrat nam gre super drugače se pa veselimo zmeraj novega naslednjega dne.

Če se hoče, se vse da!

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 60
21.6.2008 15:25:15   
Ploha
no bom pa še jaz piskrček pristavlauser posted image

Tud jst sm si želela, da bi bla mlada mamica,....o tem sva se s fantom veliko pogovarjala in se odločila, da maja (letos) začneva in je ratalo v prvo tko da sem zdaj v 9 tednu poleg tega pa delam še fax. Sem v drugem letniku. Imam še en semester se pravi 3 letnik in dipomo sicer izpitov je še kr nekaj ampak mi bo uspelo. Že zaradi tega ker mam "tečnega" fanta. če bom slučajno sama hotla lenart al pa da bom obupala vem, da mi ne bo dau mira dokler ne naredim. TKo da je to tud odvisn kakšno podporo imaš.
Ravno zdj se učim,....
Mam pa sošolko s faxa, ki je letos februarja rodila drugega otroka in vse dela sproti in to same 9 in 10, to pa res ne vem kje ji energija,...

(odgovor članu sashy)
Neposredna povezava do sporočila: 61
21.6.2008 15:26:36   
Ploha
aja pozabla napisat, da sm stara (za enkrat še) 20user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 62
11.7.2008 8:13:24   
Annny
Jaz sem zanosila pri 21, rodila pri 22-ih (nenačrtovano).Moram reči, da je mlada mamica biti lepo, vendar bi sama težko zaključila tako  zahteven faks, če ne bi imela tako prizadevne tašče, ki mi je pred izpiti vedno čuvala otroka..moram reči, da je zame naredila res zelo veliko in da ji bom vedno hvaležna. Brez pomoči ne bi šlo.Dobronameren nasvet: najprej zaključi šolanje, če si se odločila zanj. Težko boš zmogla, če ne boš imela pomoči, ker velikokrat enostavno zmanjka energije, čeprav imaš otroke še tako zelo rad...Moram reči pa, da boš tudi po koncu šolanja še vedno zelo mlada mamica.Aja, pa če ti gre tašča že zdaj na živce..bi bilo bolje, da bi se sčasoma odselila, še preden pride otrok..Lp

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 63
30.3.2009 11:14:41   
Anonimen
Pozdravljeni, prebrala sem vse poste.
Sama imam drugo dilemo. Stara sem 21 let, 2.letnik študija. Mislim ,da sem zanosila, saj imam vse znake nosečnosti. Če sem, imam problem, saj s fantom še nisva pripravljena na tako veliko odgovornost, kot je otrok. Zanima me sploh kako povedati fantu na najboljši način in družini. Pri nas bi to bil velik šok. Strah me je tudi, ker je ena punca napisala, da večina teh zvez z malimi otroki razpade. Bojim se, da bom ostala sama z otrokom. Sploh pa ne bi rada uničila zelo ljubečega odnosa z mojim fantom, ki je super,...ampak sva še zelo mlada in oba študenta z velikimi ambicijami, nezaposlena. Želela sva potovati po svetu, iti na izmenjavo študentov v tujino, žurati. Ob pogovoru o otrocih imam jaz pozitivno mnenje, medtem ko fant ne želi biti mlad očka, se tega izogiba in po moje boji. O tem ima negativno mnenje. Se pa imava drugače rada...
Stanovanje ne bi bil problem. Ali se vam zdi, da je v mojem primeru abortus tudi rešitev? Sem v veliki stiski...
hvala za odgovor
Mojca21

(odgovor članu krnekixxx)
  Neposredna povezava do sporočila: 64
30.3.2009 12:27:04   
mala kuharica
Tole me malo spominja na mene, čeprav si pri teh letih nisem želela (še) bebice. Imela sem tečno taščo, bila sva brez svojega stanovanja (no, še zdaj ga nimava, ampak veva, da enkrat bo najino), imela sem cel kup reči na faksu,...Nikakor mi ni bilo do otročka. Sedaj sem pa absolventka, redno zaposlena (za določen čas sicer), imam še 3 izpite in diplomo,..če sedaj zanosim, mi bo sedaj veliko lažje kot pa 4 leta nazaj, tako da razmisli.
je pa nekaj res, zdi se mi, da delodajalci raje vzamejo mlado mamico, kot pa žensko brez otrok. Vem, kako je bilo pri meni, ko sem šla na razgovor za to službo, v kateri sem sedaj. Ko so videli, da sem še študentka, so vsi mislili, da živim pri starših in jih je skoraj kap, ko sem rekla, da živim z možem!!  Sem kar videla dojenčke v njihovih očeh.
Če si user posted image  res res želita, potem se odločita za to, drugače pa počakajta še nekaj časa.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 65
30.3.2009 12:48:59   
murkica
IZVIRNO SPOROČILO: mojca345

dejstvo je, da človek VSEGA ne more početi :

ne moreš študirati
delati za denar
in vzgajati otroka
še za sebe skrbet

Mislim lahko, samo potrebna je odlična organizacija!! Mogoče takoj na začetku ne, ampak potem se da vse, če se hoče!!

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 66
30.3.2009 18:26:47   
Barbara_L
OK, recimo, da ti lahko nekako znese. Ampak če malo bolje prebereš zgornje odgovore, so mlade mamice morale veliko bolje organizirati čas, delati vsa mogoča dela,da so bile finance in živeti/živijo s svojimi/njegovimi starši.
Kar ni v splošnem nič narobe, lahko se pa konkretno zalomi-ne narediš izpitov, ni diplome, ni službe, ni denarja...Nočem nič slabega, imejte mlade otroke,ampak ne jamrajte, da vaši starši niso zainteresirani! Oni so že vas gor spravili in niso dolžni še vaših otrok!Osamosvojite se, zaživite najprej brez bremen in nato uživajte v kvalitetnem materinstvu, ki mu pogojuje tudi rešen socialni in finančni položaj. Vse ostalo diši po parazitizmu. Ne zamerite, moje skromno mnenje pač.

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 67
30.3.2009 18:49:06   
Petr_a
Barbara po resnici povedano,več je starejših mamic kot mladih,ki živijo s starši,jamrajo ko ne morejo bolniške za otroke dobit itd

(odgovor članu Barbara_L)
Neposredna povezava do sporočila: 68
30.3.2009 18:55:08   
Barbara_L
Hja, ne vem,no. Bolniško ti napiše zdravnik (ne delodajalec) in če je otrok bolan, jo dobiš. Kako pa na to gleda delodajalec (če si to mislila), je pa druga zgodba. Ampak najprej moraš imeti delodajalca.

(odgovor članu Petr_a)
Neposredna povezava do sporočila: 69
30.3.2009 19:06:32   
nia5
No še jaz povem svoje mnenje. Sicer nisem mlada mamica, drugo leto bom 30, vendar nimam službe, še izredno študiram, fant (zaenkrat še user posted image ) pa ima službo. Pred porodom sma se preselila k meni domov in si na zgornjem štuku še vedno delama stanovanje, toliko je zrihtano, da smo lahko gor. Pupika ni bila načrtovana, vendar sma rekla da če bo, boma obdržala. Jaz ti le toplo polagam na srce (anonimen) da pošteno premisli, saj ti otrok veliko več da kot vzame, to je neprecenljivo. Tudi pri nas pride mesec ko nam pošteno zaškripa, vendar preživimo, za jest imamo in streho nad glavo tudi. Mi je pa čisto vseeno, če jem pršut ali posebno user posted image , saj me to malo bitje neizmerno osrečuje in izpolnjuje moje življenje do zadnjega kotička, vse ostalo ti naenkrat ni več tako pomembno.

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu Petr_a)
Neposredna povezava do sporočila: 70
30.3.2009 19:28:44   
Kliki
Jast pa nisem mamica in pa imam vseno mnenje o tem.
Če si ti pri sebi prepričana da boš zmogla študi in user posted image  se odloči. Kot pišeš živeti imata tudi kje, shajala pa bosta že nekako vse se da če hočeš.

Srečno.

< Sporočilo je popravil Kliki -- 30.3.2009 19:29:26 >

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 71
30.3.2009 19:57:14   
patella
Hey!

No, vsak se odloči po svoje. Karakterejv je 1000 in 1. Eni smo bolj družinski, drugi so bolj karieristi, trtji nekje vmes.... Uglavnem, midva sva se tut odločila, da bova delala na otročku - jst sicer še študiram, do konca mam še par izpitov (diplomiram z zadnjim opravljenim izpitom), neki vaj za opravt,.... Sicer se bova prepustila toku in bo kadar bo.... TUdi če bo ratal takoj, mislim, da mi bo uspelo diplomirati pred porodom. Fant ima vredu plačo in mislim, da ne bova nikogar finančno obremenjevala. SIcer pa pa se starši po obeh straneh silno veselijo vnučkov in družina je zato, da stopi skupaj (ne govorim pa to, da naprtiš otroka popolnoma staršem). Meni pa veliko pomeni biti mlada mamica in tut oba se počutiva pripravljena, tko da ne vidim problema. DOločene stvari se lahko odlaša v življenju, nekaterih pač neuser posted image .

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 72
31.3.2009 15:08:04   
lenčy
se strinjam s tabo patella, tako stvar tudi jaz ne morem odlašat, pa čeprav mam še par izpitov do konca. vse se da če se če, še posebej, če sva oba sposobna imet dojenčka in je vsaj ena plača v družini (bodoči).

LP

(odgovor članu patella)
Neposredna povezava do sporočila: 73
31.3.2009 17:35:39   
patella
lenčy, a vidva že pričakujeta? Ja, men se tut zdi, da ni neodgovorno (kot eni pravijo), če maš dojenčka kljub študiju, če je vsaj ena solidna plača zagotovljena.... Jaz pa itak pridno delam na tem, da bom nekoč tudi sama služila svoje novce... in tut ne mislim ne vem kako dolgo vleči študija, tut če bo prišel user posted image . Je pač tako naneslo, da je partner skor 5 let starejši in že služi. In se mi zdi logično, da bo čist nesebično in brez kakega "metanja naprej" poskrbel zame in za user posted image , dokler ne bom služila tut jaz. SAj bomo navsezadnje družina. In mi gre ful na živce, ko eni govorijo, da se obesiš partnerju na pleča (sliši se kot zajedalstvo), al pa neki v tem smislu. Ampak jaz pač na stvar ne gledam iz tega vidika. Pač mi družina še zmer več pomeni kot kariera. Ampak je pač tko, da si je za preživetje treba ustvart tut kariero (se bom trudila, da bo čim bolj family friendly) in bo tut ta, ampak mejčken kasnej.
uglavnem, čez par mescev se bova lotila baby projektauser posted image . Pol pa bo kar bo!

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 74
31.3.2009 18:02:31   
BabyKitty
Tudi sama sem v 2. letniku in sva se po tehtnem premisleku z fantom odločila za otročka. Študij je pomemben del tvojega življenja ampak za moje pojme ne tako pomemben kot družina, doštudiraš lahko tudi pri 25ih, 30ih ali 50ih če si to želiš. Plača pa ne bo bistveno višja. Sama sem že veliko prepotovala, prežurala ipd. in sedaj je prišou čas ko razmišljam samo o tem kako bom šla kam s svojim otročkom in kok mu bo lepo. Prav tako mojemu fantu, primerja vozičke že nekaj mesecev, čeprav še zanosila nisem user posted image Res pa je, da si ne predstavljam kako bi bilo, če to ne bi bila najina skupna odločitev. Moj nasvet je, da se temeljito pogovoriš z njim, vem da je težko, tudi sama sem zbirala pogum in se potem odločiš za karkoli, seveda pa pred vsem prvo naredi test in preveri če je user posted image . Glede tega, da se bojiš da bi z otrokom ostala sama bi rekla, da za to nikoli ni garancije. 50% parov gre narazen in ostanejo mame same z otroci, tudi moja starša sta taka in verjemi ni konec sveta. Glavno pa je to kar si ti želiš, posluši srce.

(odgovor članu patella)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.