Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 5.6.2008 7:49:36
|
|
|
|
Duškica
|
HANA IN ZALA - ČESTITKE ZA VAJINO PRVO SVEČKO!!!
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 5.6.2008 8:01:47
|
|
|
|
lumpa6
|
IZVIRNO SPOROČILO: Duškica HANA IN ZALA - ČESTITKE ZA VAJINO PRVO SVEČKO!!! čestitke tudi od mene
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 5.6.2008 8:16:34
|
|
|
|
majrim
|
JULCI IN HANNA!!!!!!!!!!! za vsako ena v spomin na ta čudovit dogodek in ostanita še naprej tako zlati mami!!
< Sporočilo je popravil majrim -- 5.6.2008 8:18:59 >
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 5.6.2008 8:20:27
|
|
|
|
majrim
|
KT...kmalu tudi vas čaka fešta,a??
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 5.6.2008 8:51:02
|
|
|
|
KT
|
ZALA & HANA Julci & Hanna - čestitke za takšni princeski
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 5.6.2008 8:51:57
|
|
|
|
KT
|
IZVIRNO SPOROČILO: majrim KT...kmalu tudi vas čaka fešta,a?? majrim bova kar skupi nardile
< Sporočilo je popravil KT -- 5.6.2008 8:52:09 >
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 5.6.2008 8:56:55
|
|
|
|
KT
|
Dobro jutro, Več kot eno uro sem se prebijala skozi neprebrane strani, da sem vas saj približno ujela . Po petih dneh Londona bo sedaj spet malo mir - pet dni me je pralo in sem si prav želela domov, evo pridem domov in ščije Nč, si grem en kofetek skuhat - Majrim, a boš enega, bom malo več vode pristavla?!
< Sporočilo je popravil KT -- 5.6.2008 8:57:13 >
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 5.6.2008 9:04:30
|
|
|
|
majrim
|
IZVIRNO SPOROČILO: KT Dobro jutro, Več kot eno uro sem se prebijala skozi neprebrane strani, da sem vas saj približno ujela . Po petih dneh Londona bo sedaj spet malo mir - pet dni me je pralo in sem si prav želela domov, evo pridem domov in ščije Nč, si grem en kofetek skuhat - Majrim, a boš enega, bom malo več vode pristavla?! a si pohajala,a??? lepo tebi...voda je že gor,ti samo uleti...skočim samo v trgovino po cekr,moram delat bezgov sirup za dragega
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 5.6.2008 9:42:38
|
|
|
|
Laubica
|
Pride Slovenec na vlak za Češko, se spravi v kupe, kjer je že sedel en moški ter mu sede nasproti... Po nekaj urah vožnje Slovenec vzame iz torbe jabolko... Sopotnik vpraša: Co to maaš? Jabolko, odgovori le-ta. Čeh: Pri nas to taaak vlko! in z rokami nakaže velikost žoge. Slovenec sramežljivo potisne jabolko nazaj v torbo in vzame hruško. Co to maaš? spet vpraša sopotnik. Hruško, je prijazen Slovenec. Pri nas to taak vlko! in pokaže obliko napihnjenega balona. Slovenec jezno pospravi hruško in vzame lubenico. Čeh spet zateži: Co to maaš? Slovencu dokurči in pravi: Ribez, **** ti materina!
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 5.6.2008 9:44:59
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: majrim JULCI IN HANNA!!!!!!!!!!! za vsako ena v spomin na ta čudovit dogodek in ostanita še naprej tako zlati mami!! SAJ NE MOREM VERJET DA JE ŽE TA DAN-DRAGI MAMICI VEM DA JE ZA VAJU DANES TO IZREDEN DAN ZATO VAMA ŽELIM DA GA VTISNETA V TRAJEN SPOMIN-VAJINI PRINCESKI IMATA ŽE ENO LETO-RES ISKRENE ČESTITKE VSEM SKUPAJ
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 5.6.2008 10:03:01
|
|
|
|
viator
|
JULCI, ZALA IN OBE HANI, VSE NAJBOLJŠE - DANES JE ZA MAMICI IN NJUNI PRINCESKI POMEMBEN DAN - PRVA SVEČKA...ČIM LEPŠE PRAZNOVANJE VAM ŽELIM.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 5.6.2008 10:08:11
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: neli99 kam v kvarner greste pa vi, viator? V Moščeničko drago - letos prvič. Lani jaz sploh nisem šla nič na morje...
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 5.6.2008 10:11:03
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka punce, katere millerjeve pa to kupujete? jaz sem zdej nabavila moltex eco (une rjave, nebeljene) - sestra priporočila, ko je mela vneto rito. aja, a katera ve kje seda Libero plenice kupit? spar mogoče? Ojla Mateyka...kako si kaj? Libero se dobijo v Šparu, ja.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 5.6.2008 10:19:11
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: viator JULCI, ZALA IN OBE HANI, VSE NAJBOLJŠE - DANES JE ZA MAMICI IN NJUNI PRINCESKI POMEMBEN DAN - PRVA SVEČKA...ČIM LEPŠE PRAZNOVANJE VAM ŽELIM. se pridružujem viator, mi smo ok. včeri je Inaro prvič v življenju dež namočil, samo ji je blo kr všeč potem, ko sem jo obrisala in dala streho dovolj nizko, da je bla suha je gledala avte kok pršijo okoli
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 5.6.2008 11:29:01
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka viator, mi smo ok. včeri je Inaro prvič v življenju dež namočil, samo ji je blo kr všeč potem, ko sem jo obrisala in dala streho dovolj nizko, da je bla suha je gledala avte kok pršijo okoli - frajerka, dobro je prenesla dež. Mi smo bili v soboto na pikniku...pod streho je bilo OK, zunaj je precej pihalo, veter v sunkih..Lari je šlo to ful na živce..po moje je težko dihala...reva, če jo je slučajno ujel veter, je jokala na vse grlo. Kako vreme imamo, a? Šit..vam povem punce, po 1.7. (ko grem v službo) bo super..sončno in toplo..100%.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 5.6.2008 13:48:22
|
|
|
|
neli99
|
evo pa smo prišli tudi do vajine prve svečke, HANA in ZALA predvsem koš obema mamicama, da bosta še naprej taki zlati mamici, polni optimizma in energije za svoji malčici. Hana in Zala vidve pa pogumno novim dogodivščinam naproti, naj se vama vrata v svet odprirajo previdno, ravno prav hitro in počasi in naj bo za vaju življenje ki vaju čaka ravno prav pestro veselo in nasmejano ter polno novih dogodivščin.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 5.6.2008 21:04:18
|
|
|
|
Duškica
|
Malo nas dvigujem....
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 5.6.2008 21:06:07
|
|
|
|
majrim
|
zatišje pred vikendom???
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 5.6.2008 21:09:09
|
|
|
|
natasaom
|
IZVIRNO SPOROČILO: KT ZALA & HANA Julci & Hanna - čestitke za takšni princeski juhuhuhuhu!!!!!!!! vse najboljše!!!!!!!!!!!!!!!!!! a že prva svečka??a ne kako gre hitro,,,mi bomo pa imeli 4. lepo praznujta!!!!
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 5.6.2008 21:12:37
|
|
|
|
neli99
|
... žal majrim ... stanje zadnje par dni: je šla julči, pa zdaj še hanna v službo in evo, naš čvek je takle ... še ti greš ... pol se bomo pa sam še na kvatre obveščale kaj je novega jst mam slab dan: al je luna, al hormoni ... vse me moti, prizadane, mi gre na živce. še najbolj pa un kup tamle k čaka na mojo pozornost. ne bomo o podrobnostih, me bo KT kregala ... še najboljše je blo, ko smo šli popoldne ven: petru sem dala škornje, malo v ruzak, pa marelo, pa smo šli kar po dežju. je sine odkril skakanje po lužah , ful je užival ...
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 5.6.2008 21:14:45
|
|
|
|
neli99
|
čer nataša ... a še ne bo 100 .. da vidim zdaj ...
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 5.6.2008 21:16:49
|
|
|
|
natasaom
|
oj!sa poročilo napišem pa ugasnem tole zasevo..tudi jaz imam slab dan..v službi groza od groze..kolk je težko uvajat nekoga,ki te ne posluša.........podrobnosti bom raje izpustila,ker je bljak..še jutri...v pond pa v kuhinjo .. punce ,lahko nočko..boli me glava pa grem kar spat
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 5.6.2008 21:18:59
|
|
|
|
majrim
|
punce , glavo gor... ...ne se pustit..jaz se bom potrudla,da bom bla tle...čez poletje bo malo krize,od septembra naprej pa ne več ...zdej pa res šibam v kopalnico
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 5.6.2008 21:19:50
|
|
|
|
KT
|
IZVIRNO SPOROČILO: neli99 še najbolj pa un kup tamle k čaka na mojo pozornost. ne bomo o podrobnostih, me bo KT kregala ... A vidiš, da je bolezen , prav podzavestno te preganja ta vrag - jaz ga kar ignoriram, kup namreč, ko pa z mojim ne bova več mogla v spalnico bom pa mojo mamo na obisk povabila, pa ne zato, da mi bo zlikala, ampak, da me bo v rit brcnila, da se bom končno kupa lotla - do takrat pa
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 5.6.2008 21:20:11
|
|
|
|
neli99
|
mogoče zdaj ...
|
|
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?