hanna1
|
Dober večer Kar zjokala sem se prej,ko sem popoldne brala-toliko lepih misli-se vam vsem zahvaljujem tud v Haninem imenu,čeprav je bila dons malo tečka,ker je malo spala čez dan .Nismo nč posebej dons praznovali,smo pa popoldne malo obujali spomine in si kar podajali našo maliko in nas je najbrž imela poln kufer-edino smo šli na eno pijačko mi in babi,praznovanje bosta pa z atijem,ki tud ta mesec praznuje,skupaj združila,ker godujeta pa na isti dan in še atijev RD-24.6.--Janez Krstnik -je moj enkrat v svojih zmešanih mladih letih spesnil nekako takole-Janez Krstnik,pijan ko bik.. ..nadaljevanja se ne spomnim-hvala bogu ....me pa že cel dan po malem drži..kr vsake toliko se utrne mi kak vzdih...al pa še kaj več,ko kar priplava kakšen utrinek izpred enega leta... ,ko nisem bila več in mi je naše dete popolnoma spremenilo življenje...pa ne samo meni..spremenila je nas vse...mislim,da na bolje...ko je sreča,ki je ne moreš izrazit z besedami...včasih zvečer sklenem roke in prosim nekoga tam zgoraj,da nas varuje...predvsem moja sončka,ki sta nam prinesla toliko sreče v življenje in se hkrati zahvaljujem,da sem si to zaslužila...ne najdem besed za moja čustva...najbrž pa so samo hormoni,ker je spet na obisku julci...nč nisem zapisala,ker trenutno ne najdem pravih besed,da bi lahko povedala...še enkrat...kako vesela sem ,da mi je usoda naklonila,da so se naše poti srečale in da sem spoznala take fajne ženske,ki niso sam mamice ampak tud najboljše zdravilo za vsakovrstne probleme--kolikokrat mislim na vas...tud v službi...kaj je novega..res pa je,da ne utegnem več komentirat,ker mi zmanjka časa,vendar pa vse takoooo rada preberem...in sama sebe večkrat zalotim,ko se ob kai vaši dogodivščini še kje bogu za leđima režim sama pri sebi Lepo nočko vam želim,mirne sanje vašim sončkom...aja Zala ,glavna si,zdaj te nič ne ustavi --bomo mi enkrat sami - samo mi,kakšnega skupaj spili na vajin račun,sam malo bomo najbrž kakega plavega morali narest