|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35.letu-3.del
5.6.2008 22:22:29   
Duškica
Ups, črke...

Obogatimo svoje življenje.
Ne s stvarmi, ki imajo vrednost,
ampak s stvarmi, ki so vrednote.

(odgovor članu Duškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
5.6.2008 22:50:21   
hanna1
Dober večer user posted image user posted image user posted image

Kar zjokala sem se prej,ko sem popoldne brala-toliko lepih misli-se vam vsem zahvaljujem tud v Haninem imenu,čeprav je bila dons malo tečka,ker je malo spala čez danuser posted image .Nismo nč posebej dons praznovali,smo pa popoldne malo obujali spomine in si kar podajali našo maliko in nas je najbrž imela poln kufer-edino smo šli na eno pijačko mi in babi,praznovanje bosta pa z atijem,ki tud ta mesec praznuje,skupaj združila,ker godujeta pa na isti dan in še atijev RD-24.6.--Janez Krstnik user posted image -je moj enkrat v svojih zmešanih mladih letih spesnil nekako takole-Janez Krstnik,pijan ko bik..user posted image ..nadaljevanja se ne spomnim-hvala bogu user posted image ....me pa že cel dan po malem drži..kr vsake toliko se utrne mi kak vzdih...al pa še kaj več,ko kar priplava kakšen utrinek izpred enega leta...user posted image user posted image user posted image ,ko nisem bila več user posted image in mi je naše dete popolnoma spremenilo življenje...pa ne samo meni..spremenila je nas vse...mislim,da na bolje...ko je sreča,ki je ne moreš izrazit z besedami...včasih zvečer sklenem roke in prosim nekoga tam zgoraj,da nas varuje...predvsem moja sončka,ki sta nam prinesla toliko sreče v življenje in se hkrati zahvaljujem,da sem si to zaslužila...ne najdem besed za moja čustva...najbrž pa so samo hormoni,ker je spet user posted image na obisku user posted image user posted image user posted image

julci...nč nisem zapisala,ker trenutno ne najdem pravih besed,da bi lahko povedala...še enkrat...kako vesela sem ,da mi je usoda naklonila,da so se naše poti srečale in da sem spoznala take fajne ženske,ki niso sam mamice ampak tud najboljše zdravilo za vsakovrstne probleme--kolikokrat mislim na vas...tud v službi...kaj je novega..res pa je,da ne utegnem več komentirat,ker mi zmanjka časa,vendar pa vse takoooo rada preberem...in sama sebe večkrat zalotim,ko se ob kai vaši dogodivščini še kje bogu za leđima režim sama pri sebiuser posted image user posted image
Lepo nočko vam želim,mirne sanje vašim sončkom...aja Zala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,glavna si,zdaj te nič ne ustaviuser posted image user posted image --bomo mi enkrat sami - samo mi,kakšnega skupaj spili na vajin račun,sam malo bomo najbrž kakega plavega morali narestuser posted image user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu Duškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
5.6.2008 22:52:30   
hanna1
...se opravičujem,ker sem tako pozna...aja jutr sem pa fraj,sam je pa moj se odloču,da stvar malo zaje.....be in gre popoldne na šiht,ker v soboto spet pelje mulce na eno tekmo...in bom jaz spet morala predčasno v službouser posted image

buuuuuuuuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
5.6.2008 22:53:13   
hanna1
...pozna...pa saj sem vas skor pol ure brala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

101-ka user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
5.6.2008 22:55:06   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: majrim

ajde,teci neli...mogoče bo kejuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
5.6.2008 22:56:19   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: majrim

IZVIRNO SPOROČILO: neli99

... na pa je šla dojenčica med malčke user posted image

in kaj zdej???...pa ne da boš šla na drug forum???user posted image ...se moramo počakat in preselit v skupiniuser posted image

mah,to bojo pa moderatorji zrihtali,če bodo presodili,da smo prestare za med dojenčke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
5.6.2008 22:57:50   
hanna1
...od kdaj mam pa jes pet zvezdic user posted image --sem malo za cajtom zgledauser posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
5.6.2008 22:58:41   
hanna1
...toliko postov za redom pa že nekaj časa nisem imela,he he....

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
5.6.2008 23:18:40   
hanna1
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa-pa user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
6.6.2008 6:02:19   
julci
,glavna si,zdaj te nič ne ustavi --bomo mi enkrat sami - samo mi,kakšnega skupaj spili na vajin račun,sam malo bomo najbrž kakega plavega morali narest
Hana se bomo dobli skupaj in kero rekliuser posted image to pa absolutno.

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
6.6.2008 7:36:48   
dodi
Dobro jutro!

Samo da se malo na hitro javim....

Pripravljamo se na obhajilo in kar malo mi zmanbjkuje časa,pa še sinoči sva v novi hiši pomivala ploščice in je bila ura že skoraj 11 ,ko sva prišla not.Če jih ne bi zdaj jih ne bi več spucala,kar je bilo od apna.

Tako,danes popoldan grem še do frizerke,da se malo postrižem,ker sem ko en lev...user posted image user posted image jutri ob 8 zjutraj smo zmenjeni za čiščenje cerkve in krašenje,potem pa še polno priprav,pa naštimat cunje na kupčke za nedeljo,v nedeljo imam pa z Irmo že ob 6 frizerko,ob 8 moramo biti pa že v farovžu...sama brzina

Vsem ki ste ta čas praznovali in pihali svečke želimn mnogo zdravja in vsega kar si želite....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil dodi -- 6.6.2008 7:37:22 >

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
6.6.2008 8:07:44   
Laubica
BRAVO ZALA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
6.6.2008 8:54:21   
makala
Čeprav malo z zamudo HANA in ZALA vse naj naj:

En poljub na vsako stran
prejmita za  rojstni dan.
Srcek Lanin pa vama želi
še veliko rojstnih dni. user posted image

Življenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
6.6.2008 9:03:29   
pikica36
pozdravljene babeuser posted image .
ful dolgo se vam nisem javila, ampak pozabila pa nisem na vas...se večkrat spomnim, danes pa sem vas le uspela prit malo prečikirat kaj počnete.
seveda vsem slavljenkam in slavljencem ČESTITKE!!!!!

pri nas sicer nič novega- vse po staremuser posted image  sicer smo pri bajti na veliko delali, urejali okolico.... zraven se še učiliuser posted image  in pa seveda pridnouser posted image user posted image user posted image  ampak žal še brez uspeha.

20.6 gremo že na dopust, in že komaj čakam da dam možgane na off.
v glavnem babuškeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vsem!!!! pa upam, da bom zdaj imela kaj več časa za kak čvek

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
6.6.2008 9:40:29   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: julci

sory se nisem mogla javit,ker jebil alarm,pol pa ziza.user posted image

Mi smo pa danes shodliuser posted image user posted image user posted image user posted image .Je tolk šibala od enga do drugega,da je v komo padla ob pol devetihuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - bravo Zala!!!! Na rojstni dan..to je pa res super.

Pikica, živjo. Lepo da si se oglasila, kar pogumno, mi tle pesti držimo zate, da bo user posted image .

Danes pride moja Lejka iz Čateških, uhh jo že fajn pogrešam. Ona pa mene prav nič, hvala bogu!! Takole hitro zrastejo tele naši zakladki, kaj hočemo...

Jaz ne vem, kaj je z mano..samo spala biuser posted image user posted image , neki ste se o likanju pogovarjale...ahhh, kje pa - dokler se mi kup cot na glavo ne zruši - ne bo nič.

Glede čveka..zdejle čez poletje bo verjetno zatišje (dopusti, lepo vreme), jeseni pa  upam, da bomo bolj aktivne.

Dodi - lepo se imejte na obhajilu. Imaš pa res veliko dela...

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
6.6.2008 9:42:12   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

....me pa že cel dan po malem drži..kr vsake toliko se utrne mi kak vzdih...al pa še kaj več,ko kar priplava kakšen utrinek izpred enega leta...user posted image user posted image user posted image ,ko nisem bila več user posted image in mi je naše dete popolnoma spremenilo življenje...pa ne samo meni..spremenila je nas vse...mislim,da na bolje...ko je sreča,ki je ne moreš izrazit z besedami...včasih zvečer sklenem roke in prosim nekoga tam zgoraj,da nas varuje...predvsem moja sončka,ki sta nam prinesla toliko sreče v življenje in se hkrati zahvaljujem,da sem si to zaslužila...ne najdem besed za moja čustva...najbrž pa so samo hormoni,ker je spet user posted image na obisku user posted image user posted image user posted image

Lep si tole napisala Hanna, ni kej se čisto strinjam s tabo.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
6.6.2008 9:43:30   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

...od kdaj mam pa jes pet zvezdic user posted image --sem malo za cajtom zgledauser posted image

Na pa še diploma (al je to že magisterij) na Hanin prvi rojstni dan. user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
6.6.2008 9:46:30   
viator
Aja, končno sem si kupila mikser...Simensov model (sesekljalnik in mešalnik v enem) in to kar v šparu, kjer so imeli akcijo.

Zdej grem pa miksatuser posted image user posted image user posted image , da ne bom imela monologov tlele gor.

Makala - kako se kaj počutiš, je že vse OK?

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
6.6.2008 9:56:51   
neli99
dan user posted image

drage moje, da ne bo foušije user posted image  ... večeri so edini čas ko se z dragim lohk kaj pomeniva  ... za user posted image  pa zmanjka časa, pa itak: nama se rado kej zalomi, zdej se pa ne sme več zalomt  user posted image

dodi si v polni pripravljenosti in akciji user posted image

ja pikica izgubljena duša user posted image user posted image user posted image  ... ti se še kaj oglasi... jst pa še kar stiskam pesti.

makala user posted image  ... še ena pesnica user posted image

hanna lepo da najdeš čas in se tut ti mal razgovoriš user posted image

... punce kaj pa je v zraku ... mene se drži eno tako teeeežko razpoloženje user posted image user posted image user posted image  ...

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
6.6.2008 10:04:30   
neli99

.... oblaki visijo oblaki user posted image  ... nej jih prosim že en spodi user posted image

viator živijo user posted image  ... si lepo napisala, da pogrešaš Leo ona pa tebe ne ... sej tako je prav, taka je mladost ... ko bo večja in ko bo sama postala mama bo pa spet drugače gledala nate.

jst pogrešam "mamo" ... sej jo mam, sam pogrešam nekoga ki bi prišel k meni, mi pomagal, malo pocrkljal, tako po materinsko ... na zdje pa jstuser posted image

... a v tem grmu zajec tiči..

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
6.6.2008 10:56:49   
makala
Pa ta dež, naj gre u ...... tri pisane marjetice.
Tud jst nisem prav razpoložena, drgač pa kar se nosa tiče je že OK, pol levim očesom ima še minimalno podplutbo. Sem že skor pozabla, da sem bla operirana.
Jst pa premišljujem, da bi Lani kupila voziček - marelo, takega, ki zasede mal prostora, pa da je lep in funkcionalen. A mate kako idejo???.

Življenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo.

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
6.6.2008 11:08:49   
neli99
makala jst mam tut dva vozička, unga od rojstva in marelo. mislim da če se ti prvi ne zloži v marelo je to bolj praktično. jst sem šla v trgovino, pa rekla da hočem lahkega z veliko strehe, pa je bil še v akciji in sem kupila bby ... men je čist ok ... edin kolesa že nekam čudno zavijajo. kej več pa nej ostale povejo.

pa še pol smo mel un prvi voziček za doma, je bil itak zmer blaten po kolesih, marela je bla pa skoz v avtu in za po mestu. mam zdej pri ta mali isto.

a maš že kje kej slikce pol in prej user posted image  jst sem firbčna user posted image user posted image

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
6.6.2008 11:10:44   
neli99
hanna ku ku user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
6.6.2008 11:12:30   
makala
Laubica, zdi se mi, da si ti voziček kupila preko ebaya. Jst že 2 dni ogledujem, pa nimam pojma, kako tam kupiš. A maš kak nasvet ali pa link, kjer si ti kupila.

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
6.6.2008 11:14:49   
neli99
... mi bomo pa danes jedli špinačo pa pire ... vsi ... bomo vidli kok bojo kej ješči. user posted image  ... ta mala nima nič kaj reakcij na GH edino zaprta je user posted image ...

laubica kako pa pri vas kaj GH a niste meli nekih strogih diet in zopet postopno uvajanje user posted image user posted image  ...

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?