Laubica
|
MODRČKI Pepek me je ednok pita, ka pomenijo oznoke modrčkof A, B, C, D, E, F Pa sen mu razložja: A - Ajaj, ajaj, ge pa so??? B - Bor se malo neke vidi! C – Cecki odlični za cecati! D – Dobri cecki! E - Ekstra dobri cecki! F – Fuj silikon!!!! 2. KEKEC PA MOJCA Mojca je bila slepa, kak vemo, Kekeci se je dopodnila kak šent. Te pa joj je ednok prava: »Mojca, če te lehko ednok pofukan mo ti zrihta kaplice, pa neš več slepa!« Mojca je bila fsa srečna, pa mu je rekla: »Seveda, Kekec, seveda me lehko pofukaš, samo kaplice mi zrihtej!!!« In resen, un gre prnese kaplice, pa jih Mojci spisti v oči, te pa jo redno pofuka in Mojca je spreglednila, te pa se zadrla: » U JEBENTI MATER KEKEC, ČE BI TE PRET VIDLA, TI PAČ NEBI DOLA…«! 3. PRI TARZANI V ÐUNGLI Enok je v žungli Ðejn srečala Tarzana. Zlo se ji je dopadna, zaplela sta se v guč, pa je te tak beseda nanesla na seks. Tarzan fčasik pita Ðejn: "Ka je to seks?" Ðejn mu je razložila, ka je to, pa ji je Tarzan reka:"Aha, že ven, zato jas uporoblan lükjo v drevi. Prestrošena Ðejn mu je rekla: "Ne Tarzan, narobe si razma, odi ka mo ti pokozala, kak moreš to nareti!" Slekla se je, pa noge narozno djola pa mu pokozala lükjo pa rekla: "Vidiš, sen notri ga moreš djoti.." Tarzan si je doj sleka svoje cote, prstopja k Ðejn, te pa jo je z fsoj močjoj brsna v p..., taka se je skotala ot bolečine.Kumer živi je malo k sebi prišla, pa ga ftožno pitala: "Zakoj zlodra si mi to naredja???" "TARZAN NEJPRET PREVERITI, ČE NEGA ČEBEL NOTRI!!!"