|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35.letu-3.del
4.6.2008 15:24:01   
makala
Ja Nelli počitnice. Tud jst se jih že fajn veselim
Mi smo rezerviral apartma na otoku Ižu 21.7., 12 dni. V Zadru bomo šli na trajekt in še 1,5 ure s trajektom in smo tam. Bomo vseh 5 skupaj uživali in se razvajali.
Pa vi? Mate kej že ugledanga.

Življenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo.

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
4.6.2008 16:08:31   
neli99
pri nas bo nekaj v istri (zaradi vožnje se kaj dlje ne bomo spravili). sam tako dolgo nisem že bila tam, da nič ne vem kam bi šli ... mislim pa da bo kar pula ali tam nekje okoli. lih gledam po netu user posted image  ... oba otročka pa spita user posted image user posted image

pri nas bo po moje 1 teden ... moj dragi je une trde hribovske sorte user posted image  ... ko sva bila sama, sva hodila za 3 dni ... lani še noseča smo šli že za 5 dni ... zdej pa mislim da bomo šli za cel teden user posted image user posted image  

mene je bila istra prej vedno user posted image bljak ... pred dalmacijo se ne pogovarjamo ... zdaj je pa za naše otročke to res predaleč. ponoči pa ne bomo vozili. kako se boste pa vi spravili z lano tja dol, makala ... a ponoči ... al se boste ustavljali.

kam v kvarner greste pa vi, viator?

sine alarm ...

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
4.6.2008 16:41:50   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: neli99

jst pa sanjam o user posted image  ...

mesečina,
topla plitvina,
nežna glasba,
gola telesa (no skor gola) ...
to niso sanje, to so ... POČITNICE user posted image user posted image user posted image

kdaj greste, kam greste, a greste kaj na morje ?

mi smo vsak teden na morju, pol med počitnicami pa bomo itak vse dni doluser posted image user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
4.6.2008 16:56:19   
smotka lonib
neli!
če že glih grem v Kranj, grem ponavadi v DM pri DIPO-tu, če sem pa v Qulandiji, grem pač tja.Se pa men ježki pri Mulerjevih plenicah še niso nikdar odpeli tako, da jih bom še naprej pridno kupovala in še malo prišparalauser posted image . Sem se pač navzela gorenjske navadeuser posted image .

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
4.6.2008 19:05:46   
Laubica
punce odkar so v millerju začeli s temi novimi plenicami ki so , katere zdaj kupujete
NELI-jaz jih imam in so nam dosti boljše kot stare-mehkejše in še nobena ni premočla ,prejšne so vedno in sem mogla za ponoči pemperske kupovat -zdaj pa nič večuser posted image user posted image user posted image user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
4.6.2008 19:10:04   
Laubica
Dopust-mi gremo 14.7. na KRK v nudistični kemp-za 10-14 dni kak nam bo všeč,drugi teden pa samo iz sobote na nedeljo da vidimo ta kamp in da si plac rezerviramouser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
4.6.2008 20:23:27   
neli99
user posted image user posted image  ... a sam men ta nove millerjeve ne držijo, lumpe grde .... sej v bistvu ta mali držijo, bolj je problem peter ... on ponoči toooook nalula, da tut pamperska večkrat spušča ... millerjeva se pa odpne, kar je pa še bolj tragično user posted image  

evo spet je večer, men se pa nič ne da ...user posted image  ... razen pred računalnikom sedet in klofat, to pa lohk v neomejenih količinah user posted image user posted image user posted image

... mičken pa grem vsen red delat ...

I,ll be back user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
4.6.2008 20:30:34   
Laubica
I,ll be back
te že čakamouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
4.6.2008 20:32:48   
Laubica
Jaz sem si pa že nahrbtnik pripravila in palice vse v avto znosila ker greva jutri z kolegico na Pohorje.
Ne  vem če sem vam povedala da v torek sva bili na Pečkah -super je bilo -jutri upam da nebo dežja -saj pravijo da tukaj ga nebouser posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
4.6.2008 21:01:23   
dodi
Hej ...jaz sem tud tukaj.............

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
4.6.2008 21:51:09   
hanna1
Dober večer user posted image user posted image user posted image -naši otroc bi morali po vseh pravilih že lepo spat,ampak tamala kriči in skače po svoji posteljici,taveči si pa ušesa tišči in doprnaša user posted image user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
4.6.2008 21:52:31   
majrim

pol smo šli pa v lidla kupovat, malo ceneje kot mercator. sam kakovost me mal skrbi user posted image  ... pa kupla sem njihove plenice, pa da vidim ...

punce odkar so v millerju začeli s temi novimi plenicami ki so user posted image user posted image , katere zdaj kupujeteuser posted image

pri nas pa punce kar kupujemo v lidlu...in tudi plenice so super..glede kvalitete...glej,jaz imam itak raje slovenske izdelke,ampak ko me ta mižerija od plače prisili, da grem tam,kjer je ceneje...in lidl ima dobro kvaliteto..

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
4.6.2008 21:52:58   
majrim
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

Dober večer user posted image user posted image user posted image -naši otroc bi morali po vseh pravilih že lepo spat,ampak tamala kriči in skače po svoji posteljici,taveči si pa ušesa tišči in doprnaša user posted image user posted image

kaj mate žur al kaj???user posted image user posted image user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
4.6.2008 21:57:11   
mateyka
punce, katere millerjeve pa to kupujete? jaz sem zdej nabavila moltex eco (une rjave, nebeljene) - sestra priporočila, ko je mela vneto rito.
aja, a katera ve kje seda Libero plenice kupit? spar mogoče?

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
4.6.2008 22:08:04   
hanna1
...jes jih trenutno kupujem kar v Lidlu in sem zadovoljna user posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
4.6.2008 22:17:00   
neli99
user posted image  ... evo me ...

moram hitro naklofat prej ko pride moj domov user posted image user posted image  ...

natasaom, a si speglala oglas user posted image

majrim ... sej jst tut zmer bolj gledam na cene user posted image  ... pa še ta bencin se draži, pri nas je pa vse tooook daleč stran ..

hanna a je že mir user posted image  ... al je še user posted image

evo cenzura prihaja ...user posted image  ... ne sej ne ... sem ga tok vesele, da vas zdej zapuščam in se posvetim mojemu dragemu user posted image

pa pa user posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
4.6.2008 22:20:27   
julci
čER

nAJPREJ dodi ČESTITKE TVOJIMA HČERKAMA ZA 5 ROJSTNI DANuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Pri nas kupujemo milerjeve plenice,do zdaj nismo meli še problemov znjimi.

Oj neli si fajn pesmico skomp-onirala,user posted image user posted image user posted image user posted image .
Morje,če bomo šli,gremo od .1-15.8 za en teden.Kam še ne vemo.vse je pa odvisno od tega ali bo moj dobil dopust,ker gre takrat,ko mamo mi kolektivnega on delat.Zdaj bo pa dva meseca doma,ker jim delajo novo progo oz obrat.

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
4.6.2008 22:22:54   
hanna1

hanna a je že mir user posted image  ... al je še user posted image ....user posted image user posted image user posted image ...1:0 zame,mala je omagala

evo cenzura prihaja ...user posted image  ... ne sej ne ... sem ga tok vesele, da vas zdej zapuščam in se posvetim mojemu dragemu user posted image ....user posted image user posted image user posted image kak se to lepo sliši,jes tud grem hladilnik malo okrog obrnt,pol pa spat...mi je ponedeljkova nevihta in sekanje skurlo kompresor pri zamrzovalnem delu hladilnika...za pop......,še dobro,da imam zamrzovalno omaro in sem not vse stlačla...ko mi je pol povedu ceno,kolk bi me prišlo,sem rekla,da bom mela skrinjo zdaj naloženo z moko in cukrom,testeninami user posted image ...bo pač špajzuser posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
4.6.2008 22:24:34   
julci

Hana a se najini dve lumpi zmenita.Naša je zaspala šele okoli 22 ure,drugač pa je bla cel dan dritasta ko kislica.Pa še nezgodo je mela.Se je začela spuščat,pa se je danes hotla za klub mizico prijet,pa je falila in z brado udarla ob rob spodnje police.je jokala ko bi jo iz kože devali,pa še brado sije ogulila.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
4.6.2008 22:27:21   
julci

hanna a je že mir user posted image  ... al je še user posted image ....user posted image user posted image user posted image ...1:0 zame,mala je omagala

evo cenzura prihaja ...user posted image  ... ne sej ne ... sem ga tok vesele, da vas zdej zapuščam in se posvetim mojemu dragemu user posted image ....user posted image user posted image user posted image kak se to lepo sliši,jes tud grem hladilnik malo okrog obrnt,pol pa spat...mi je ponedeljkova nevihta in sekanje skurlo kompresor pri zamrzovalnem delu hladilnika...za pop......,še dobro,da imam zamrzovalno omaro in sem not vse stlačla...ko mi je pol povedu ceno,kolk bi me prišlo,sem rekla,da bom mela skrinjo zdaj naloženo z moko in cukrom,testeninami user posted image ...bo pač špajzuser posted image

Pri nas je tud treskalo,da sem vse skupaj iz vtičnic vlekla,1x pa poknalo,da sem se skor usrala,ker sem mela odprto okno.user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
4.6.2008 22:29:41   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: julci

nAJPREJ dodi ČESTITKE TVOJIMA HČERKAMA ZA 5 ROJSTNI DANuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
.......
se pridružujem user posted image

Oj neli si fajn pesmico skomp-onirala,user posted image user posted image user posted image user posted image ...aha...
Morje,če bomo šli,gremo od .1-15.8 za en teden.Kam še ne vemo.vse je pa odvisno od tega ali bo moj dobil dopust,ker gre takrat,ko mamo mi kolektivnega on delat.Zdaj bo pa dva meseca doma,ker jim delajo novo progo oz obrat. ...mi pa od 12 do 19.7 v Banovce-preko Rudnika Mežica-iščem pa kandidate za skupno dopustovanje za drugo leto v Senju-mAJO TOLK DOBER APARTMA ,MALO VEN,PA CENOVNO UGODEN,MI SMO SE IMELI PRED ZDAJ DVEMA LETOMA SUPER-joj črke user posted image -sam je fajn,če jih je več tud zaotroke,mi smo bili tri družine in za taveče skor nismo vedeli,da obstajajo...ko pa smo sami šli na morje,je pa Blaž že drugi dan hotu domov-ni imel družbeuser posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
4.6.2008 22:33:12   
hanna1

Pri nas je tud treskalo,da sem vse skupaj iz vtičnic vlekla,1x pa poknalo,da sem se skor usrala,ker sem mela odprto okno.user posted image

Mislim,da je meni ravno takrat neslo zmrzovalnikuser posted image user posted image ...boga Zala...pa bo še najbrž bušk...je naša zadnjič kar naenkrat stala sred kuhinje in počasi korakala...se je zagledala v nekaj,jaz pa polne roke...ko je ugotovila,da se za nič ne drži,je čmoknila user posted image user posted image ..pol je pa sama seb ploskalauser posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
4.6.2008 22:47:38   
julci

.......
se pridružujem user posted image

Oj neli si fajn pesmico skomp-onirala,user posted image user posted image user posted image user posted image ...aha...
Morje,če bomo šli,gremo od .1-15.8 za en teden.Kam še ne vemo.vse je pa odvisno od tega ali bo moj dobil dopust,ker gre takrat,ko mamo mi kolektivnega on delat.Zdaj bo pa dva meseca doma,ker jim delajo novo progo oz obrat. ...mi pa od 12 do 19.7 v Banovce-preko Rudnika Mežica-iščem pa kandidate za skupno dopustovanje za drugo leto v Senju-mAJO TOLK DOBER APARTMA ,MALO VEN,PA CENOVNO UGODEN,MI SMO SE IMELI PRED ZDAJ DVEMA LETOMA SUPER-joj črke user posted image -sam je fajn,če jih je več tud zaotroke,mi smo bili tri družine in za taveče skor nismo vedeli,da obstajajo...ko pa smo sami šli na morje,je pa Blaž že drugi dan hotu domov-ni imel družbeuser posted image

Kako ste meli pa ceno,se pažih zmenimo,sam pri nas pride v poštev samo termin v avgustu.Al bi blo super.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
4.6.2008 22:49:03   
julci

Mislim,da je meni ravno takrat neslo zmrzovalnikuser posted image user posted image ...boga Zala...pa bo še najbrž bušk...je naša zadnjič kar naenkrat stala sred kuhinje in počasi korakala...se je zagledala v nekaj,jaz pa polne roke...ko je ugotovila,da se za nič ne drži,je čmoknila user posted image user posted image ..pol je pa sama seb ploskalauser posted image

Buške še bojo,ker je fejst zaletavauser posted image to se kr požene.mama kr margerino v bližini,da ni plavouser posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
4.6.2008 23:33:04   
hanna1
user posted image user posted image user posted image user posted image

pa-pa user posted image user posted image user posted image

P.S.....speeeet bom težko vstala user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Je zgodnje odvajanje od plenic za otroka š...
Ste že slišali za manjpleničarstvo oziroma zgodnje odvajanje od plenic? Ker o tej metodi kroži veliko zmot, smo za najbo...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?