Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 4.6.2008 15:24:01
|
|
|
|
makala
|
Ja Nelli počitnice. Tud jst se jih že fajn veselim Mi smo rezerviral apartma na otoku Ižu 21.7., 12 dni. V Zadru bomo šli na trajekt in še 1,5 ure s trajektom in smo tam. Bomo vseh 5 skupaj uživali in se razvajali. Pa vi? Mate kej že ugledanga.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 4.6.2008 16:08:31
|
|
|
|
neli99
|
pri nas bo nekaj v istri (zaradi vožnje se kaj dlje ne bomo spravili). sam tako dolgo nisem že bila tam, da nič ne vem kam bi šli ... mislim pa da bo kar pula ali tam nekje okoli. lih gledam po netu ... oba otročka pa spita pri nas bo po moje 1 teden ... moj dragi je une trde hribovske sorte ... ko sva bila sama, sva hodila za 3 dni ... lani še noseča smo šli že za 5 dni ... zdej pa mislim da bomo šli za cel teden mene je bila istra prej vedno bljak ... pred dalmacijo se ne pogovarjamo ... zdaj je pa za naše otročke to res predaleč. ponoči pa ne bomo vozili. kako se boste pa vi spravili z lano tja dol, makala ... a ponoči ... al se boste ustavljali. kam v kvarner greste pa vi, viator? sine alarm ...
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 4.6.2008 16:41:50
|
|
|
|
lumpa6
|
IZVIRNO SPOROČILO: neli99 jst pa sanjam o ... mesečina, topla plitvina, nežna glasba, gola telesa (no skor gola) ... to niso sanje, to so ... POČITNICE kdaj greste, kam greste, a greste kaj na morje ? mi smo vsak teden na morju, pol med počitnicami pa bomo itak vse dni dol
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 4.6.2008 16:56:19
|
|
|
|
smotka lonib
|
neli! če že glih grem v Kranj, grem ponavadi v DM pri DIPO-tu, če sem pa v Qulandiji, grem pač tja.Se pa men ježki pri Mulerjevih plenicah še niso nikdar odpeli tako, da jih bom še naprej pridno kupovala in še malo prišparala . Sem se pač navzela gorenjske navade .
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 4.6.2008 19:05:46
|
|
|
|
Laubica
|
punce odkar so v millerju začeli s temi novimi plenicami ki so , katere zdaj kupujete NELI-jaz jih imam in so nam dosti boljše kot stare-mehkejše in še nobena ni premočla ,prejšne so vedno in sem mogla za ponoči pemperske kupovat -zdaj pa nič več
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 4.6.2008 19:10:04
|
|
|
|
Laubica
|
Dopust-mi gremo 14.7. na KRK v nudistični kemp-za 10-14 dni kak nam bo všeč,drugi teden pa samo iz sobote na nedeljo da vidimo ta kamp in da si plac rezerviramo
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 4.6.2008 20:23:27
|
|
|
|
neli99
|
... a sam men ta nove millerjeve ne držijo, lumpe grde .... sej v bistvu ta mali držijo, bolj je problem peter ... on ponoči toooook nalula, da tut pamperska večkrat spušča ... millerjeva se pa odpne, kar je pa še bolj tragično evo spet je večer, men se pa nič ne da ... ... razen pred računalnikom sedet in klofat, to pa lohk v neomejenih količinah ... mičken pa grem vsen red delat ... I,ll be back
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 4.6.2008 20:30:34
|
|
|
|
Laubica
|
I,ll be back te že čakamo
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 4.6.2008 20:32:48
|
|
|
|
Laubica
|
Jaz sem si pa že nahrbtnik pripravila in palice vse v avto znosila ker greva jutri z kolegico na Pohorje. Ne vem če sem vam povedala da v torek sva bili na Pečkah -super je bilo -jutri upam da nebo dežja -saj pravijo da tukaj ga nebo
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 4.6.2008 21:01:23
|
|
|
|
dodi
|
Hej ...jaz sem tud tukaj.............
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 4.6.2008 21:51:09
|
|
|
|
hanna1
|
Dober večer -naši otroc bi morali po vseh pravilih že lepo spat,ampak tamala kriči in skače po svoji posteljici,taveči si pa ušesa tišči in doprnaša
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 4.6.2008 21:52:31
|
|
|
|
majrim
|
IZVIRNO SPOROČILO: neli99 pol smo šli pa v lidla kupovat, malo ceneje kot mercator. sam kakovost me mal skrbi ... pa kupla sem njihove plenice, pa da vidim ... punce odkar so v millerju začeli s temi novimi plenicami ki so , katere zdaj kupujete pri nas pa punce kar kupujemo v lidlu...in tudi plenice so super..glede kvalitete...glej,jaz imam itak raje slovenske izdelke,ampak ko me ta mižerija od plače prisili, da grem tam,kjer je ceneje...in lidl ima dobro kvaliteto..
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 4.6.2008 21:52:58
|
|
|
|
majrim
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 Dober večer -naši otroc bi morali po vseh pravilih že lepo spat,ampak tamala kriči in skače po svoji posteljici,taveči si pa ušesa tišči in doprnaša kaj mate žur al kaj???
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 4.6.2008 21:57:11
|
|
|
|
mateyka
|
punce, katere millerjeve pa to kupujete? jaz sem zdej nabavila moltex eco (une rjave, nebeljene) - sestra priporočila, ko je mela vneto rito. aja, a katera ve kje seda Libero plenice kupit? spar mogoče?
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 4.6.2008 22:08:04
|
|
|
|
hanna1
|
...jes jih trenutno kupujem kar v Lidlu in sem zadovoljna
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 4.6.2008 22:17:00
|
|
|
|
neli99
|
... evo me ... moram hitro naklofat prej ko pride moj domov ... natasaom, a si speglala oglas majrim ... sej jst tut zmer bolj gledam na cene ... pa še ta bencin se draži, pri nas je pa vse tooook daleč stran .. hanna a je že mir ... al je še evo cenzura prihaja ... ... ne sej ne ... sem ga tok vesele, da vas zdej zapuščam in se posvetim mojemu dragemu pa pa
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 4.6.2008 22:20:27
|
|
|
|
julci
|
čER nAJPREJ dodi ČESTITKE TVOJIMA HČERKAMA ZA 5 ROJSTNI DAN . Pri nas kupujemo milerjeve plenice,do zdaj nismo meli še problemov znjimi. Oj neli si fajn pesmico skomp-onirala, . Morje,če bomo šli,gremo od .1-15.8 za en teden.Kam še ne vemo.vse je pa odvisno od tega ali bo moj dobil dopust,ker gre takrat,ko mamo mi kolektivnega on delat.Zdaj bo pa dva meseca doma,ker jim delajo novo progo oz obrat.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 4.6.2008 22:22:54
|
|
|
|
hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: neli99 hanna a je že mir ... al je še .... ...1:0 zame,mala je omagala evo cenzura prihaja ... ... ne sej ne ... sem ga tok vesele, da vas zdej zapuščam in se posvetim mojemu dragemu .... kak se to lepo sliši,jes tud grem hladilnik malo okrog obrnt,pol pa spat...mi je ponedeljkova nevihta in sekanje skurlo kompresor pri zamrzovalnem delu hladilnika...za pop......,še dobro,da imam zamrzovalno omaro in sem not vse stlačla...ko mi je pol povedu ceno,kolk bi me prišlo,sem rekla,da bom mela skrinjo zdaj naloženo z moko in cukrom,testeninami ...bo pač špajz
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 4.6.2008 22:24:34
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 Dober večer -naši otroc bi morali po vseh pravilih že lepo spat,ampak tamala kriči in skače po svoji posteljici,taveči si pa ušesa tišči in doprnaša Hana a se najini dve lumpi zmenita.Naša je zaspala šele okoli 22 ure,drugač pa je bla cel dan dritasta ko kislica.Pa še nezgodo je mela.Se je začela spuščat,pa se je danes hotla za klub mizico prijet,pa je falila in z brado udarla ob rob spodnje police.je jokala ko bi jo iz kože devali,pa še brado sije ogulila.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 4.6.2008 22:27:21
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 IZVIRNO SPOROČILO: neli99 hanna a je že mir ... al je še .... ...1:0 zame,mala je omagala evo cenzura prihaja ... ... ne sej ne ... sem ga tok vesele, da vas zdej zapuščam in se posvetim mojemu dragemu .... kak se to lepo sliši,jes tud grem hladilnik malo okrog obrnt,pol pa spat...mi je ponedeljkova nevihta in sekanje skurlo kompresor pri zamrzovalnem delu hladilnika...za pop......,še dobro,da imam zamrzovalno omaro in sem not vse stlačla...ko mi je pol povedu ceno,kolk bi me prišlo,sem rekla,da bom mela skrinjo zdaj naloženo z moko in cukrom,testeninami ...bo pač špajz Pri nas je tud treskalo,da sem vse skupaj iz vtičnic vlekla,1x pa poknalo,da sem se skor usrala,ker sem mela odprto okno.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 4.6.2008 22:29:41
|
|
|
|
hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci nAJPREJ dodi ČESTITKE TVOJIMA HČERKAMA ZA 5 ROJSTNI DAN . .......se pridružujem Oj neli si fajn pesmico skomp-onirala, ...aha... Morje,če bomo šli,gremo od .1-15.8 za en teden.Kam še ne vemo.vse je pa odvisno od tega ali bo moj dobil dopust,ker gre takrat,ko mamo mi kolektivnega on delat.Zdaj bo pa dva meseca doma,ker jim delajo novo progo oz obrat. ...mi pa od 12 do 19.7 v Banovce-preko Rudnika Mežica-iščem pa kandidate za skupno dopustovanje za drugo leto v Senju-mAJO TOLK DOBER APARTMA ,MALO VEN,PA CENOVNO UGODEN,MI SMO SE IMELI PRED ZDAJ DVEMA LETOMA SUPER-joj črke -sam je fajn,če jih je več tud zaotroke,mi smo bili tri družine in za taveče skor nismo vedeli,da obstajajo...ko pa smo sami šli na morje,je pa Blaž že drugi dan hotu domov-ni imel družbe
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 4.6.2008 22:33:12
|
|
|
|
hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci Pri nas je tud treskalo,da sem vse skupaj iz vtičnic vlekla,1x pa poknalo,da sem se skor usrala,ker sem mela odprto okno. Mislim,da je meni ravno takrat neslo zmrzovalnik ...boga Zala...pa bo še najbrž bušk...je naša zadnjič kar naenkrat stala sred kuhinje in počasi korakala...se je zagledala v nekaj,jaz pa polne roke...ko je ugotovila,da se za nič ne drži,je čmoknila ..pol je pa sama seb ploskala
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 4.6.2008 22:47:38
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 IZVIRNO SPOROČILO: julci nAJPREJ dodi ČESTITKE TVOJIMA HČERKAMA ZA 5 ROJSTNI DAN . .......se pridružujem Oj neli si fajn pesmico skomp-onirala, ...aha... Morje,če bomo šli,gremo od .1-15.8 za en teden.Kam še ne vemo.vse je pa odvisno od tega ali bo moj dobil dopust,ker gre takrat,ko mamo mi kolektivnega on delat.Zdaj bo pa dva meseca doma,ker jim delajo novo progo oz obrat. ...mi pa od 12 do 19.7 v Banovce-preko Rudnika Mežica-iščem pa kandidate za skupno dopustovanje za drugo leto v Senju-mAJO TOLK DOBER APARTMA ,MALO VEN,PA CENOVNO UGODEN,MI SMO SE IMELI PRED ZDAJ DVEMA LETOMA SUPER-joj črke -sam je fajn,če jih je več tud zaotroke,mi smo bili tri družine in za taveče skor nismo vedeli,da obstajajo...ko pa smo sami šli na morje,je pa Blaž že drugi dan hotu domov-ni imel družbe Kako ste meli pa ceno,se pažih zmenimo,sam pri nas pride v poštev samo termin v avgustu.Al bi blo super.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 4.6.2008 22:49:03
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 IZVIRNO SPOROČILO: julci Pri nas je tud treskalo,da sem vse skupaj iz vtičnic vlekla,1x pa poknalo,da sem se skor usrala,ker sem mela odprto okno. Mislim,da je meni ravno takrat neslo zmrzovalnik ...boga Zala...pa bo še najbrž bušk...je naša zadnjič kar naenkrat stala sred kuhinje in počasi korakala...se je zagledala v nekaj,jaz pa polne roke...ko je ugotovila,da se za nič ne drži,je čmoknila ..pol je pa sama seb ploskala Buške še bojo,ker je fejst zaletava to se kr požene.mama kr margerino v bližini,da ni plavo
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 4.6.2008 23:33:04
|
|
|
|
hanna1
|
pa-pa P.S.....speeeet bom težko vstala
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Je zgodnje odvajanje od plenic za otroka š...Ste že slišali za manjpleničarstvo oziroma zgodnje odvajanje od plenic? Ker o tej metodi kroži veliko zmot, smo za najbo...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?