Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 29.5.2008 17:02:32
|
|
|
|
Duškica
|
Napisal mu je Hiconcil.... Zdaj mi spet spi, že tretjič danes.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 29.5.2008 21:02:48
|
|
|
|
majrim
|
drage moje pupe ..en pozdravček na hitro...smo doma...bilo je super...jutri kej več,ker sem crknjena ...samo,da veste,da mislim na vas
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 29.5.2008 21:13:49
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: Duškica Napisal mu je Hiconcil.... Zdaj mi spet spi, že tretjič danes. Sej ko bo Ab prijel, bo vročina hitro padla...kar nej spi, to je najboljše pri bolezni. Oj, Majrim....lepo da si se oglasila, dobrodošla nazaj.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 29.5.2008 22:15:48
|
|
|
|
stephany
|
Sem napisala že cel post, pa mi je vrglo ven! Prav mi je, kaj pa nikoli ne kopiram... Vmes sva se s Klemnom še enkrat uspavala, se je po dobre pol ure spanja že prvič zbudil. Je večkrat tako in velikokrat potem še mene zmanjka. Sem nekako utrujena zadnje čase . Pomladanska utrujenost bi morala že miniti, a ne?! Vsem, ki so praznovali v tem času, ko se nisem oglasila, želim vse najboljše! Imen rajši ne bom pisala, da ne bom koga spustila. V glavnem, malčice in malčki, bodite še naprej takšni sončki, pridni in nasmejani in v veselje svojim mamicam in atijem! Pa Timonu za prvi zobek, Zali za prve korake in pridno prespane noči ter Lari za osvojeno besedo MAMA! Viator, ti verjamem, kako lepo ti je, ko jo slišiš. Jaz se še vedno kar topim, ko me tako lepo kliče.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 29.5.2008 22:21:34
|
|
|
|
stephany
|
A nocoj ni pa nikjer nobene??? Se bom pa še malo sama s seboj pogovarjala... Neli - tole s službo si pa dobro uredila! Makala - bravo za "nov" nos! Duškica - z Matijo vama želim mirno noč! Naj AB hitro prime, da se bolezen ne bo predolgo vlekla.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 29.5.2008 22:35:20
|
|
|
|
julci
|
Ojla babike Vsem bolančkom veliko moči,da premagajo takšne ali drugačne viruse. Mi smo zdaj tud cele popoldneve zunaj v senčki,kjer je prijetno hladno,pa Meža nas hladi.Tk da je prava milina proti betonu pri atu. Makala za nos.Sibla pa pogumna.Jaz sempa reklada ko pridem dodnarja grem na odstranitev kože na trebuhu,ker me ful moti.Mi je že priprvem ostalo,sedaj po 2 porodu pa raje nem komentirava,sam morem paše kr neki zaloge skurit,da bo .Sajsuha itak nikolne bom,sam koža me pa res moti.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 29.5.2008 22:36:49
|
|
|
|
stephany
|
Če se kateri lušta kaj sladkega - torta z nedeljskega praznovanja. Nutellino torto sem naredila jaz, okrasila jo je pa moja sestra.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 29.5.2008 22:46:04
|
|
|
|
julci
|
Klemen za torto-bom slikco Zali pokazala,bo rekla iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Stephany torta pa prav mamljivo zgleda
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 29.5.2008 23:12:08
|
|
|
|
stephany
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci Stephany torta pa prav mamljivo zgleda Se je tudi Klemnu zdela . Takole si jo je privoščil...
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 30.5.2008 5:55:21
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: stephany IZVIRNO SPOROČILO: julci Stephany torta pa prav mamljivo zgleda Se je tudi Klemnu zdela . Takole si jo je privoščil...
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 30.5.2008 8:49:28
|
|
|
|
Duškica
|
Dobro jutro! Pa Timonu za prvi zobek, Zali za prve korake in pridno prespane noči ter Lari za osvojeno besedo MAMA! To sem pa tudi jaz spregledala... ČESTITKE LARI IN TIMONU IN ZALI!!!! Mi smo tudi dočakali prvi zobek!!!! Stafany - v Klemnovo torto bi še jaz tako vgriznila!!
< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 30.5.2008 20:27:26 >
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 30.5.2008 11:08:59
|
|
|
|
neli99
|
dan tudi od mene duškica kako ste preživeli noč? pa vam tut čestitke za prvi zobek stefany njami torta natasaom kako kaj? že kej bolj zdrava? pa ostali bolančki? lumpa kako pri vas?? pri nas je pa popustla vročina, smo že nazaj v dolgih rokavih . jst pa kuham: kumare v omaki, pa pire, pol pa če bo kdo jedu al pa bom vse sama pojedla zdej moram pa mal pobrskat po netu na temo: odvajanje od plenic. to postaja pri nas aktualno .... to bo polulanih cun pa preoblačenja ... pa sredi avtoceste: mami lulat!
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 30.5.2008 12:19:02
|
|
|
|
Duškica
|
IZVIRNO SPOROČILO: dodi Nace ima laringitis...zdravil ni razen sirup proti alergiji in vlažne inhalacije....saj vem,bo minilo in čez čas bo prerasel.... Dodi, midva sva dobila Borodual in Flixotide. Pa inahalacije sva morala delat + Fiziološka v nos.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 30.5.2008 12:21:23
|
|
|
|
Duškica
|
Malček je nazadnje imel vročino okrog 3h ponoči. Zdaj pa je še ni dobil..... Je pa začel čudno svetlo zeleno kakat..... Samo to še nama manjka...
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 30.5.2008 14:07:45
|
|
|
|
dašabina
|
no tale Klemen je pa posrečen mi smo imeli prvo pikico, velik je 69 cm in težak 7510 g (pri 4 mesecih 1 teden) konkreten dečko...
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 30.5.2008 14:10:22
|
|
|
|
dodi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Duškica IZVIRNO SPOROČILO: dodi Nace ima laringitis...zdravil ni razen sirup proti alergiji in vlažne inhalacije....saj vem,bo minilo in čez čas bo prerasel.... Dodi, midva sva dobila Borodual in Flixotide. Pa inahalacije sva morala delat + Fiziološka v nos. Nace ima laringitis-ponavadi dobi inekcijo Dexametazona,da se mu hitro razširijo pljuča,drugače pa mu dam sirup proti alergiji,pa ponoči,ko ima napad,ga nesem ven na sveži zrak,ko pa prideva noter pa mu dam vlažne inhalacije.Pri nas ne vedo,al je to alergijskega izvora al pa je virusno....se mu pa ponavlja. Vida-ona je podvržena bronhiolitisom in bronhitisom,najbrž pa bo to prešlo v astmo(isti je bil Žan)ona ima Ventolin v pumpici in v kapljicah,pa Flixotid,pa Hikoncil na 8 ur...dajem ji isto vlažne inhalacije,trikrat na dan pa v fiziološko dam še 6 kaplijic Ventolina...inhalacije obožuje,pumpice pa odriva stran. Bojim se samo tega,da bi to vse prešlo v astmatične napade,ker tega kot je imel Žan si res ne želim več.Sedaj on že tri leta ni imel napada in zato upam,da je prerasel...al pa da mu je pomagal čisti domači antibiotik Ameriškega slamnika.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 30.5.2008 16:01:04
|
|
|
|
dodi
|
.........da nas dvignem...
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 30.5.2008 16:32:57
|
|
|
|
makala
|
Hojla. Ja res so bogi bolančki ob tem vremenu. Dašabina Mihec je pa res pravi korenjak. Mi pa mamo v sredo sistematiko.Lana je prava paparica, je vse kar ji daš in kadar ji daš. Klemen je pa res cuker, pa torta, njami.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 30.5.2008 20:31:40
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: neli99 la kam šle so vse konzervice ... hanna nam je v službo šla, majrim je na morje zgasnila, duška tava kdo ve kje, matejka housa peče da do tuki vroče je. viator šeta kar za tri, natasaom na soncu se poti, z ruzakom laubica za stas skrbi. saj tu so še julči, KT, dodi ,makala, vsaka po svoje je odšla. če sem kero preskočila, naj mi oprosti otroke spat dat se mi mudi. le neli pridno tu sedi, bo spet naklofala za čveke tri ... ... zdej se pa moj krohota ko je to prebral pa še ena aktualna: ura dela tika taka ko na tebe mami čaka, da boš usteca odprla, zelenjavco papala. ... pa še deluje ... se mala smeji, jst pa hop zelenjavo v usta. sej drugače pa prav rada je, sam dobro mora bit ne pa kr neki. SUPER PESMICA
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 30.5.2008 20:37:03
|
|
|
|
Laubica
|
ČERRRR-nam internet ni delal in sem vas pogrešala KLEMEN-ful dobra slikca kako si je torto privoščil Mi je pa zdaj že dve noči spala od 21h-5 zjutraj,da sem jo kr v spanju podojila in je spala naprej do 9ure naj bo še velikoooooooooooooooooooooooooooo takih noči. ZALA-BRAVO punči-še nam recept prosim Aja - Lara tako lepo reče MAMA - ahhhh . Se kar topim zraven...samo nisem 100%, če misli mene . Ma nima veze, glavno da reče, jaz se pa delam, da name leti. JOJ KAK LEPO-komaj čakam da bom jaz to slišala Evo mene zopet med vami. Bila sem v Lj, dala sem si nos operirat (želja že iz mladosti). MAKALA-lepo da si boš zdaj všeč VSEM BOLANČKOM-čimprej okrevajte
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 30.5.2008 20:38:02
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: majrim drage moje pupe ..en pozdravček na hitro...smo doma...bilo je super...jutri kej več,ker sem crknjena ...samo,da veste,da mislim na vas Majrim pogrešam te
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 30.5.2008 21:10:34
|
|
|
|
neli99
|
dodi joj joj ... a pri vas mate pa takle. že jst sem bla z našim bronhitisom pri ta mali čist boga, tole kar opisuješ ti je pa veliko hujše. drgač pa .... vmes gledam BB ... z malim sva začela hoditi v knjižnjico. mislim da je že zdej "prebral" več knjig v svojem življenju kot njegov ati . tuki je definitivno po mamici. jst obožujem knjige. če ne bi ble tako drage, bi jih mela še več. včeraj sem vas pa mal prešpricala. .... a ni včeraj praznovala Inara svoje obmesečnice. evo za mamico in malčico. včeraj zvečer sem šla mal na sprehod , sama. je prav pasalo se sprehajat mal po naših logih. sem se vmes prav usedla dol, gledala hribe, oblake, poslušala samo ptičke. malo miru ... je prav pasalo ....
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 30.5.2008 22:02:48
|
|
|
|
dodi
|
Čer! Danes se je le malo ohladilo in bo prav prijetno spati... :wink: :lol: Danes smo imeli v šoli predstavo,kjer so nam pokazali kaj so se naučili pri glasbeni delavnici,pa razstavo klekljarskih izdelkov,ročnih del....potem so nam zaigrali še igrico,ki so se jo naučili pri dramskem krožku,pa malo so zapeli..bilo je fino,in lepo je gledati naraščaj kako nastopa.... Janja je imela danes teoretični del izpita za kolo in ga je naredila brez napake...bravo mala :lol: :lol: zdaj jo čaka še praktični del-upam,da tud to naredi v prvo.... Vida je danes je že skoraj vredu..ni več vročine in tudi živahna je.. .se je pa eno uro menda drla,ko me prej popoldan,ko sem šla v šolo ni bilo ob njej,,,ma,malo preveč je mahnjena name,a kaj češ...saj zato jih pa imam,da jih tudi pocrkljam. Dobila sem pa še eno fajn novico...povabljeni smo na festival v Podčetrtek. No zdaj pa šibam...jutri bodo zopet tu delavci...pestro bo... Neli-kaj hodiš samo po vaših logih..zapelji se do nas,pa bova skupaj mahnili na sprehod po naših logih...
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 30.5.2008 22:28:41
|
|
|
|
Duškica
|
IZVIRNO SPOROČILO: dodi IZVIRNO SPOROČILO: Duškica IZVIRNO SPOROČILO: dodi Nace ima laringitis...zdravil ni razen sirup proti alergiji in vlažne inhalacije....saj vem,bo minilo in čez čas bo prerasel.... Dodi, midva sva dobila Borodual in Flixotide. Pa inahalacije sva morala delat + Fiziološka v nos. Nace ima laringitis-ponavadi dobi inekcijo Dexametazona,da se mu hitro razširijo pljuča,drugače pa mu dam sirup proti alergiji,pa ponoči,ko ima napad,ga nesem ven na sveži zrak,ko pa prideva noter pa mu dam vlažne inhalacije.Pri nas ne vedo,al je to alergijskega izvora al pa je virusno....se mu pa ponavlja. Vida-ona je podvržena bronhiolitisom in bronhitisom,najbrž pa bo to prešlo v astmo(isti je bil Žan)ona ima Ventolin v pumpici in v kapljicah,pa Flixotid,pa Hikoncil na 8 ur...dajem ji isto vlažne inhalacije,trikrat na dan pa v fiziološko dam še 6 kaplijic Ventolina...inhalacije obožuje,pumpice pa odriva stran. Bojim se samo tega,da bi to vse prešlo v astmatične napade,ker tega kot je imel Žan si res ne želim več.Sedaj on že tri leta ni imel napada in zato upam,da je prerasel...al pa da mu je pomagal čisti domači antibiotik Ameriškega slamnika. Midva pa sva taoj dobila kisik, pa injekcijo Medrola, p inhalacije z adrenalinom (to je imel tudi v bolnici). Berodual in Flixotide pa za domov.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 30.5.2008 22:31:37
|
|
|
|
Duškica
|
Makala - za nos!!! To sem si tudi jaz vedno želela, pa sem prevelika rit in me je strah.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?