|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35.letu-3.del
26.5.2008 15:25:06   
neli99
kdo je zdej v službi: julči, hanna, stefany,  natasaom... kje ste pa ostale user posted image  ... a je zuni z vozički al pa v vrtu user posted image user posted image  ... sej je prav, sej je prav...

pa a kera ve, kdaj kam  in zakaj se je izgubila naša trixi ... pa pikica, pa ...user posted image user posted image user posted image  ... diana ... teh se najbolj spomnim ...

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
26.5.2008 16:39:53   
KT
neli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
26.5.2008 17:24:38   
neli99
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
26.5.2008 17:27:52   
neli99
sine se je naspal, najedel  ....user posted image user posted image  .... zdej se greva pa previjat user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
26.5.2008 17:49:19   
neli99
mislim da bojo moderatorji spremenili naslov iz mamice po 35.letu v neli po 35. letu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sine ma že občutno boljšo rit. upam da se ne poslabša user posted image

... zdej me pa prosim nehite ignorirat ... razen KT user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
26.5.2008 18:21:44   
neli99
IZVIRNO SPOROČILO: neli99

mislim da bojo moderatorji spremenili naslov iz mamice po 35.letu v neli po 35. letu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
... zdej me pa prosim nehite ignorirat ... razen KT user posted image user posted image user posted image

... se sam hecam, da ne bo kera slučajno zares vzela. sej vem da je zuni sonček, pa otročki, pa rožice .... sej bote zvečer kej povedale a ne user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
26.5.2008 18:26:36   
viator
Oj, osamljena Neliuser posted image - mi2 sva bile zunaj - dopoldne, popoldne...me ni za ustavit, ko se sonce pokaže.
Drugače so pa meni takile monologi tudi dobro znaniuser posted image user posted image user posted image .  Jaz bi čvekala, pa nikjer nobeneuser posted image .

Vidim, da je sine boljšeuser posted image ...kar se pa zobkov tiče..ehhh, mi čakamo in čakamo prvi zobek, mala grize vse živo, pa nič.user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
26.5.2008 19:25:54   
lumpa6
ojla

no naj se malo javim, mi imamo ponovno vnetje ušes, poleg tega pa še vneto rito in že drugi dan vročino nad 38 skoraj 39

na morju smo se pa imeli prekrasno , voda je dovolj topla za kopanje in tavečji so se že kopali in dobili malo barve

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
26.5.2008 19:40:09   
dodi
user posted image

Nace ima laringitis...zdravil ni razen sirup proti alergiji in vlažne inhalacije....saj vem,bo minilo in čez čas bo prerasel....

Vida ima bronhiolitis...zaenkrat bomo poizkusili brez AB...v četrtek imava kontrolo,upam da zvoziva samo z inhalacijami in pumpicami.Bojazen je,da postane astmatmatik kot Žan...zgleda da smo temu podvrženi...samo,če ni hujšega,kar sprejmem,saj se itak naučiš živeti s tem....

Na servisu ne morejo ugotovit,kaj je narobe z avtom... user posted image user posted image user posted image user posted image jopj,kolk živcev nam je že pobral...naju ima,da ga kar prodava......

user posted image

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
26.5.2008 20:03:38   
Laubica
JA kaj pa to berem-vsi ste bolančki-revčki maliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse male bolančke upam da hitro mineuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
26.5.2008 20:59:44   
neli99
ko slišim za kake bolezni, me ka stisne. tud od mene koš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse bolančke.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
27.5.2008 5:56:39   
julci
Jutro vsem skupaj,če paše keri kavica ob 6 zjutraj se mi žih pridružiuser posted image .Mejte se fajn,uživajte na sončku še zame.user posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
27.5.2008 6:28:51   
dodi
Jutro!

Spet ena taka noč,po kateri te nese na glavo... user posted image user posted image
Od polnoči pa do treh sem imela Vido na inhalacijah in pumpicah,punca mi je poniči tudi zakuhala,tako da sedaj,ko začne zdravnik delat,ga kličem,da dobi AB.Sem že mislila,da je ne bom spravila k sebi in da bo treba v dežurno...no pa potem se je le pomirilo.

Vam pa vbseeno želim...
user posted image

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
27.5.2008 7:03:44   
Laubica
IMAMO 1. ZOBEKuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
27.5.2008 7:13:56   
dodi
Bravo za 1. zobek!!!!!!     ]

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
27.5.2008 9:07:37   
viator
Dodi..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - da boste čimprej zdravi. Tole je pa res hudo.

Laubicauser posted image user posted image user posted image user posted image - za zobek!!!

Mi2 šibava hitro en krog, potem pa na stadion gledat najstarejšo...imajo atletsko šolsko tekmovanje....tekmuje na 1000m. Mi2 z Laro greva navijat....

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
27.5.2008 9:12:23   
lumpa6
[med.over.net]

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
27.5.2008 9:16:30   
natasaom
user posted image user posted image user posted image user posted image   lumpa

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
27.5.2008 11:05:42   
neli99
dan user posted image

pušenjak ma pa res smisel za humor user posted image user posted image user posted image

mi smo se pa dali v kratke rokave in hlače ... pa si mislim, kako je šele v dolini vroče user posted image

natasaom kaj pa ti ob 9h doma delaš user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
27.5.2008 11:15:20   
neli99
laubica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za timona in 1. zobek.

jst mam pa spet kosilca za ene tri do 5 malčkov user posted image user posted image user posted image  ... sej ne morš skuhat sam 3 žlice teh kašic to sploh ne gre.

sej grem jst tut ven ... sam ne bom daleč, mala spi.

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
27.5.2008 14:11:55   
natasaom
dopust imam danes.sem mislila kolk bom naredila-pa nč od tega user posted image   pošto dobila,sam zdej moram še ugotovit kako naj to na rač spravm

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
27.5.2008 14:13:36   
natasaom
user posted image  za zobek..hana je prvega dobila pri 4m

< Sporočilo je popravil natasaom -- 27.5.2008 14:14:51 >

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
27.5.2008 15:14:38   
neli99
o natasaom user posted image  ... rahla navodila so: daj CD v tist predalček za cd, pol pa če se nič ne zgodi samo od sebe, stisni ikonco moj računalnik in tam najdi kot disk E,F ?? ti bo napisalo (kaj sem že dala naslovuser posted image ) ... pol pa ma da dela user posted image

pri nas je pa petra neki vrglo ... spi že od 12h, pa evo je ura 15.13 user posted image  ... jst mam čist preveč časa ... pospravljat se mi pa ne da user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
27.5.2008 16:02:39   
natasaom
ne dela

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
27.5.2008 16:42:22   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: neli99

pri nas je pa petra neki vrglo ... spi že od 12h, pa evo je ura 15.13 user posted image  ... jst mam čist preveč časa ... pospravljat se mi pa ne da user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image - to mi je mal znano, okol pospravljanja. Jaz sem ista. A ni boljše na netu viset?
Naša Lara pa nič ne spi....pa je čist fertik....in temu ustrezno je razpoloženjeuser posted image .

Aja, naša najstarejša se je pa odlično odrezala na tekmi (1000 m) - bila je drugauser posted image user posted image , za mišjo dlako oz. 18 stotink sekunde je zaostala za prvouvrščeno. Vroče je bilo pa tud za popiz...., bogi otroci, tekma v najhujši vročini.

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?