Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 27.5.2008 17:37:38
|
|
|
|
Laubica
|
VIATOR-čestitke tvoji hčerki da je v tej vročini bila druga-svaka ji čast
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 27.5.2008 21:31:09
|
|
|
|
neli99
|
urša čestitke (viator sej je urša a ne, a sem kej zamutila ). natasaom sem šele zdej odprla RR drgač pa lahko dobiš navodila tut po tel. ni blema ... čeprav mora .... no se bova zmenle po tel. punce jst sem pa rešila en velik problem: kako s službo in varstvom ko bo konec porodniške. danes sem klicala v službo in zvedela da bom 100% delala samo popoldne (torej od 13h-19h,20,21 ... odvisno od dneva zahtevnosti otrok ...). to pomeni da svojih otrok ne bi mogla noben dan dat spat ... sem se že odločila in grem delat polovično. to pomeni od 13h-16h al pa 14h do17h. pa bom vsako jutro z otrokoma pa še spat jih bom dala. popoldne pa itak spita. drugo je pa vrtec. pri tem urniku postane vrtec popoln nesmisel, pa itak natasa ni sprejeta. a zdej nej pa se zjutrej vstanem pa navso lašč peljem petra v vrtec, pol pa še mal doma pol pa grem delat, kdo bo hodil ponj kadar sva oba popoldne nimam pojma, videl me pa itak ne bi ... smo se doma že zmenili. tašča je pa tut za, da varuje kadar bo potrebno. pa še moj gre lahko delat nočno namesto popoldne. kar skala se mi je odvalila od srca. takole si pa kar predstavljam živet: zjutraj vstanem, jemo zajtrk skupaj ... smo še mal skupaj, lahko mamo celo kosilo ob 12h, pol pa otroci hop počivat jst pa v službo. pol tašča mal povarva in sem spet doma ob 17h al 18h. se še mal igramo in jih dam jst spat: umijem, večerjamo, pravljica ... ni ga denarja ki bi odtehtal to, da si s svojim otrokom ... razen če gre res za preživetje. pa ne gre. torej se zlahka odpovem polovici plače (ki mimogrede ni tako slaba). res sem vesela da se je to rešilo ...
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 27.5.2008 21:35:54
|
|
|
|
julci
|
Čer punce Timon najprej čestitke za 1 zobek čim manj grizenja in čimveč zobkastega nasmeha. Viator čestitke tvoji hčerki za 2 mesto.V taki vročini si zasluži 100 kilskipokal.men bi jezik okol nog opletu že po 50 m
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 27.5.2008 21:42:01
|
|
|
|
julci
|
Vau Neli sem še jaz vesela da si tk rešla problem.Je pa res veliko,da si lahkozraven otrok,pa še manj bodo bolani,ko bojo doma.Verjemi. Dodi za maliko,da se čimprej pocajta.Bogica.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 27.5.2008 21:43:37
|
|
|
|
julci
|
Kaj pa naša HANA je pozablana nas kameratke
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 27.5.2008 22:17:44
|
|
|
|
julci
|
daj poslušite to-za crknt-skor sem napisala srknt http://www.youtube.com/watch?v=FQt-h753jHI
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 27.5.2008 22:58:34
|
|
|
|
julci
|
janč vidim da ni kere na spregled,naj vam dela kaj sličnega družbo,če ne v postli,pa v mislih
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 27.5.2008 23:06:05
|
|
|
|
hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci Kaj pa naša HANA je pozablana nas kameratke Bognedaj !!!!!!!!Mi je pa zadnje dni dan čist prekratek -vsaj kakšni 2,3 ure cajta mi zmanjka
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 27.5.2008 23:28:12
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: neli99 urša čestitke (viator sej je urša a ne, a sem kej zamutila ). natasaom sem šele zdej odprla RR drgač pa lahko dobiš navodila tut po tel. ni blema ... čeprav mora .... no se bova zmenle po tel. punce jst sem pa rešila en velik problem: kako s službo in varstvom ko bo konec porodniške. danes sem klicala v službo in zvedela da bom 100% delala samo popoldne (torej od 13h-19h,20,21 ... odvisno od dneva zahtevnosti otrok ...). to pomeni da svojih otrok ne bi mogla noben dan dat spat ... sem se že odločila in grem delat polovično. to pomeni od 13h-16h al pa 14h do17h. pa bom vsako jutro z otrokoma pa še spat jih bom dala. popoldne pa itak spita. drugo je pa vrtec. pri tem urniku postane vrtec popoln nesmisel, pa itak natasa ni sprejeta. a zdej nej pa se zjutrej vstanem pa navso lašč peljem petra v vrtec, pol pa še mal doma pol pa grem delat, kdo bo hodil ponj kadar sva oba popoldne nimam pojma, videl me pa itak ne bi ... smo se doma že zmenili. tašča je pa tut za, da varuje kadar bo potrebno. pa še moj gre lahko delat nočno namesto popoldne. kar skala se mi je odvalila od srca. takole si pa kar predstavljam živet: zjutraj vstanem, jemo zajtrk skupaj ... smo še mal skupaj, lahko mamo celo kosilo ob 12h, pol pa otroci hop počivat jst pa v službo. pol tašča mal povarva in sem spet doma ob 17h al 18h. se še mal igramo in jih dam jst spat: umijem, večerjamo, pravljica ... ni ga denarja ki bi odtehtal to, da si s svojim otrokom ... razen če gre res za preživetje. pa ne gre. torej se zlahka odpovem polovici plače (ki mimogrede ni tako slaba). res sem vesela da se je to rešilo ... Ja Urška je...moja najstarejša. Res je faca. Neli - tole si dobr naštudirala. Se čisto strinjam...čas, ki ga preživiš z otrokom, to je najbolj dragoceno. Je pa res, da so na žalost večinoma plače tako preklemansko nizke, da je problem koristit 4 urni delovni čas. Jaz bom tudi 4 ure delala - dopoldne...do 1.9.2009 - od 7.30 - 11.30. Laro bo mama čuvala. Računam, da bomo potem vrtec dobili..če ne...bom pa še mal podaljšala ta režim. Menda je problem dobiti jasli, druga starostna skupina (od 3 let dalje) naj ne bi bilo težav. Hmmm...bomo videli....
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 27.5.2008 23:29:54
|
|
|
|
hanna1
|
...je pa res ,da sem vas v soboto še sam prebrala,v nedeljo in včeraj me je pa cajt čist povozu--v nedeljo sem šla spat ob 1 uri,vstat pa že ob 5-šel sine v šolo v naravi v Fieso-sem v službi kar vonjala posteljo in sem že v luftu spala,ko sem prišla iz službe včeri-pol pa mi reče zjutraj moj ob 5 ko vstane in gre v službo,poglej kako spi mala,jaz pa sem v mislih odgovorila,kaj me briga,kako spi,sam da spi!!!!! Sem pa kar nekaj zamudila--Vida in Vilma-sestrici mali,naj bodo vajini dnevi izpolnjeni z ljubeznijo,srečo,ki jo v izobilju premoreta vajina mami in atek,ter sestrice in brateca-predvsem pa dosti zdravja-berem,da ste bolani-čimprejšnji šiiiiccc z boleznijo stran,da boste lahko v polni meri uživali prelepe dni,ki prihajajo Pa Timon za obmesečnico in prvi zobek-kakšen junak si že ...bo treba počasi spat,dons sem vas vsaj uspela prebrat-ampak so dnevi tako zapolnjeni,da mi gre včasih za sekunde-sem se zgleda zdaj malo razvadila med porodniško Neli,krasno si si zrihtala za službo,se splača bit čimveč z otroki,se potem v kasnejših letih pokaže,kakšno lepo popotnico so s tem dobili od staršev -nč se ne sekiraj za monologe,je fajn brat,pa kdo bi sicer držal naš forum gor-ti to obvladaš in mimogrede še kaj za dobro voljo in popestritev vržeš gor julci -glupi smeškoti,me sploh ne j e b e j o
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 27.5.2008 23:30:28
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 IZVIRNO SPOROČILO: julci Kaj pa naša HANA je pozablana nas kameratke Bognedaj !!!!!!!!Mi je pa zadnje dni dan čist prekratek -vsaj kakšni 2,3 ure cajta mi zmanjka Reva,tole je res en šit.
< Sporočilo je popravil viator -- 27.5.2008 23:31:13 >
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 28.5.2008 6:00:48
|
|
|
|
julci
|
mejte se fajn,pa name kaj pomislite,ko boste v hladni senčki men bo pa vroče
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 28.5.2008 6:18:47
|
|
|
|
neli99
|
dan ... sem se prišla mal sem ohladit. sine se je zbudu ob pol 6h ... ves siten in zaspan. zdej ga tlačim nazaj v posteljo, sam mislim da ne bo ratalo. do pol 7h ga bom sekirala pol pa odneham. smola sitna. nikol več ga ne pustim spat popoldne 3 ure !!!!!
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 28.5.2008 6:22:16
|
|
|
|
neli99
|
ooooooo.... dons ma pa naša nataška pol leta ... pa neža 11 mesecev sem od hude ure skor pozabla tišina .... o ko bi vsaj še mal zaspal ... da se vsaj z natašo v miru podojiva ...
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 28.5.2008 6:36:54
|
|
|
|
neli99
|
... za obe malčici. nas sine se je umiril, sicer me je pogledal ko sem pokukala k njemu, sam mislim da bo še mal sieste zdaj pa že nataša vriska ... jst sem pa spila kavo, zdej me pa tok na wc .... sej veste kaj mislim ... grem jst ...
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 28.5.2008 7:36:29
|
|
|
|
KT
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci daj poslušite to-za crknt-skor sem napisala srknt http://www.youtube.com/watch?v=FQt-h753jHI Julci ti se norca delaš - a pazi ženska full uspela, ne vem koliko plošč z naslovom "Ken Lee" seveda prodala doma in v sosednjih državah, nastopa na vseh živih prireditvah, vabijo jo na vse konce in kraje, v glavnem svašta. Prejšnji teden mi bolgarski kolegi v Luxu razlagajo o nevem kaki zvezdi in ker jest seveda živim za cajtom jih prav debelo gledam, oni pa meni "ja kako je ne poznaš", pa jaz spet nazaj "pa kdo je to?" in na koncu mi le pokažejo ravno ta posnetek na YouTube-u - pa da dol padeš, res
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 28.5.2008 7:43:12
|
|
|
|
KT
|
Timon za zobek Danes pa Neža praznuje obmesečnico, mamico majrim pa tudi že zelo, zelo pogrešamo
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 28.5.2008 8:43:15
|
|
|
|
viator
|
NATAŠKA IN NELI TER NEŽA IN MAJRIM...VSE NAJBOLJŠE!!!
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 28.5.2008 8:43:52
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: KT mamico majrim pa tudi že zelo, zelo pogrešamo Res je!!
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 28.5.2008 8:45:25
|
|
|
|
viator
|
Neli, ti pa že navsezgodaj v akciji!! Na sej pri nas je tudi alarm...grem. Lepo se imejte in v kako senco se skrijte
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 28.5.2008 8:47:10
|
|
|
|
KT
|
jao, jao, našo Nataško sem pa spustila in Neli
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 28.5.2008 9:20:21
|
|
|
|
lumpa6
|
vsem ki praznujete iskrene čestitke
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 28.5.2008 11:34:01
|
|
|
|
Laubica
|
Zakonca sta odšla na počitnice v ribiški rezervat na severu. Mož je užival v ribarjenju v zgodnjih jutranjih urah. Žena je uživala v branju. Nekega jutra si je mož po večurnem ribarjenju privoščil kratek dremež. Čeprav še nikdar ni bila na jezeru, se je žena odločila in vzela njegov čoln. Nekaj časa je veslala, nato pa iz torbe potegnila knjigo in začela brati. Mimo je priveslal šerif. Ko je videl žensko v čolnu, je zaveslal tik k njenemu čolnu in jo pozdravil: "Dobro jutro, gospa! Kaj pa delate?" "Knjigo berem!" mu je odgovorila ... in si mislila: "Halo -- a ni očitno?" "Ste na območju, kjer je prepovedano ribariti," jo je seznanil šerif. "Toda, mar ne vidite, da ne lovim rib?" "To že, ampak imate pa vso opremo. Moral vas bom prijaviti." "Če boste to storili, vas bom tudi jaz prijavila - zaradi posilstva!" se je razhudila ženska. "Toda, saj se vas še dotaknil nisem!" se je uprl šerif. "Ja, to je že res," mu je odvrnila, "vendar pa imate vso opremo." NAUK: Nikdar se ne prepiraj z žensko, ki zna brati. Po vsej verjetnosti zna tudi razmišljati.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 28.5.2008 11:44:41
|
|
|
|
Laubica
|
Danes pa Neža praznuje obmesečnico, mamico majrim pa tudi že zelo, zelo pogrešamo Ja jaz jo tudi zelo pogrešam -in čestitke za obmesečnico
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?