|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35.letu-3.del
27.5.2008 17:37:38   
Laubica
VIATOR-čestitke tvoji hčerki da je v tej vročini bila druga-svaka ji častuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
27.5.2008 21:31:09   
neli99
urša čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image  (viator sej je urša a ne, a sem kej zamutilauser posted image ). natasaom sem šele zdej odprla RR drgač pa lahko dobiš navodila tut po tel. ni blema ... čeprav mora .... no se bova zmenle po tel.

punce jst sem pa rešila en velik problem: kako s službo in varstvom ko bo konec porodniške.

danes sem klicala v službo in zvedela da bom 100% delala samo popoldne (torej od 13h-19h,20,21 ... odvisno od dneva zahtevnosti otrok ...). to pomeni da svojih otrok ne bi mogla noben dan dat spat ... sem se že odločila in grem delat polovično. to pomeni od 13h-16h al pa 14h do17h. pa bom vsako jutro z otrokoma pa še spat jih bom dala. popoldne pa itak spita.

drugo je pa vrtec. pri tem urniku postane vrtec popoln nesmisel, pa itak natasa ni sprejeta. a zdej nej pa se zjutrej vstanem pa navso lašč peljem petra v vrtec, pol pa še mal doma pol pa grem delat, kdo bo hodil ponj kadar sva oba popoldne nimam pojma, videl me pa itak ne bi ... smo se doma že zmenili. tašča je pa tut za, da varuje kadar bo potrebno. pa še moj gre lahko delat nočno namesto popoldne.

kar skala se mi je odvalila od srca. takole si pa kar predstavljam živet:

zjutraj vstanem, jemo zajtrk skupaj ... smo še mal skupaj, lahko mamo celo kosilo ob 12h, pol pa otroci hop počivat jst pa v službo. pol tašča mal povarva in sem spet doma ob 17h al 18h. se še mal igramo in jih dam jst spat: umijem, večerjamo, pravljica ...

ni ga denarja ki bi odtehtal to, da si s svojim otrokom ... razen če gre res za preživetje. pa ne gre. torej se zlahka odpovem polovici plače (ki mimogrede ni tako slaba).

res sem vesela da se je to rešilo ...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
27.5.2008 21:35:54   
julci
Čer punce

Timon najprej čestitke za 1 zobekuser posted image user posted image user posted image user posted image čim manj grizenja in čimveč zobkastega nasmeha.

Viator čestitke tvoji hčerki za 2 mesto.V taki vročini si zasluži 100 kilskipokal.men bi jezik okol nog opletu že po 50 muser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
27.5.2008 21:42:01   
julci
Vau Neli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem še jaz vesela da si tk rešla problem.Je pa res veliko,da si lahkozraven otrok,pa še manj bodo bolani,ko bojo doma.Verjemi.

Dodi user posted image user posted image user posted image user posted image za maliko,da se čimprej pocajta.Bogica.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
27.5.2008 21:43:37   
julci
Kaj pa naša HANA je pozablana nas kameratkeuser posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
27.5.2008 22:17:44   
julci
daj poslušite to-za crknt-skor sem napisala srkntuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=FQt-h753jHI

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
27.5.2008 22:58:34   
julci
janč vidim da ni kere na spregled,naj vam dela kaj sličnega družbo,če ne v postli,pa v mislihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
27.5.2008 23:06:05   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: julci

Bognedaj !!!!!!!!Mi je pa zadnje dni dan čist prekratekuser posted image user posted image -vsaj kakšni 2,3 ure cajta mi zmanjkauser posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
27.5.2008 23:28:12   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: neli99

urša čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image  (viator sej je urša a ne, a sem kej zamutilauser posted image ). natasaom sem šele zdej odprla RR drgač pa lahko dobiš navodila tut po tel. ni blema ... čeprav mora .... no se bova zmenle po tel.

punce jst sem pa rešila en velik problem: kako s službo in varstvom ko bo konec porodniške.

danes sem klicala v službo in zvedela da bom 100% delala samo popoldne (torej od 13h-19h,20,21 ... odvisno od dneva zahtevnosti otrok ...). to pomeni da svojih otrok ne bi mogla noben dan dat spat ... sem se že odločila in grem delat polovično. to pomeni od 13h-16h al pa 14h do17h. pa bom vsako jutro z otrokoma pa še spat jih bom dala. popoldne pa itak spita.

drugo je pa vrtec. pri tem urniku postane vrtec popoln nesmisel, pa itak natasa ni sprejeta. a zdej nej pa se zjutrej vstanem pa navso lašč peljem petra v vrtec, pol pa še mal doma pol pa grem delat, kdo bo hodil ponj kadar sva oba popoldne nimam pojma, videl me pa itak ne bi ... smo se doma že zmenili. tašča je pa tut za, da varuje kadar bo potrebno. pa še moj gre lahko delat nočno namesto popoldne.

kar skala se mi je odvalila od srca. takole si pa kar predstavljam živet:

zjutraj vstanem, jemo zajtrk skupaj ... smo še mal skupaj, lahko mamo celo kosilo ob 12h, pol pa otroci hop počivat jst pa v službo. pol tašča mal povarva in sem spet doma ob 17h al 18h. se še mal igramo in jih dam jst spat: umijem, večerjamo, pravljica ...

ni ga denarja ki bi odtehtal to, da si s svojim otrokom ... razen če gre res za preživetje. pa ne gre. torej se zlahka odpovem polovici plače (ki mimogrede ni tako slaba).

res sem vesela da se je to rešilo ...user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja Urška je...moja najstarejša. Res je faca.

Neliuser posted image user posted image user posted image - tole si dobr naštudirala. Se čisto strinjam...čas, ki ga preživiš z otrokom, to je najbolj dragoceno. Je pa res, da so na žalost večinoma plače tako preklemansko nizke, da je problem koristit 4 urni delovni čas.user posted image

Jaz bom tudi 4 ure delala - dopoldne...do 1.9.2009 - od 7.30 - 11.30. Laro bo mama čuvala. Računam, da bomo potem vrtec dobili..če ne...bom pa še mal podaljšala ta režim. Menda je problem dobiti jasli, druga starostna skupina (od 3 let dalje) naj ne bi bilo težav. Hmmm...bomo videli....

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
27.5.2008 23:28:46   
viator

daj poslušite to-za crknt-skor sem napisala srkntuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - tole je pa huuudooo.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
27.5.2008 23:29:54   
hanna1
...je pa res ,da sem vas v soboto še sam prebrala,v nedeljo in včeraj me je pa cajt čist povozu--v nedeljo sem šla spat ob 1 uri,vstat pa že ob 5-šel sine v šolo v naravi v Fieso-sem v službi kar vonjala posteljo in sem že v luftu spala,ko sem prišla iz službe včeri-pol pa mi reče zjutraj moj ob 5 ko vstane in gre v službo,poglej kako spi mala,jaz pa sem v mislih odgovorila,kaj me briga,kako spi,sam da spi!!!!!

Sem pa kar nekaj zamudila--Vida in Vilma-sestrici mali,naj bodo vajini dnevi izpolnjeni z ljubeznijo,srečo,ki jo v izobilju premoreta vajina mami in atek,ter sestrice in brateca-predvsem pa dosti zdravja-berem,da ste bolani-čimprejšnji šiiiiccc z boleznijo stran,da boste lahko v polni meri uživali prelepe dni,ki prihajajouser posted image

Pa Timon za obmesečnico in prvi zobek-kakšen junak si že user posted image user posted image

...bo treba počasi spat,dons sem vas vsaj uspela prebrat-ampak so dnevi tako zapolnjeni,da mi gre včasih za sekunde-sem se zgleda zdaj malo razvadila med porodniškouser posted image user posted image

Neli,krasno si si zrihtala za službo,se splača bit čimveč z otroki,se potem v kasnejših letih pokaže,kakšno lepo popotnico so s tem dobili od starševuser posted image -nč se ne sekiraj za monologe,je fajn brat,pa kdo bi sicer držal naš forum gor-ti to obvladaš in mimogrede še kaj za dobro voljo in popestritev vržeš gor

julci user posted image user posted image user posted image -glupi smeškoti,me sploh ne j e b e j ouser posted image user posted image user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
27.5.2008 23:30:28   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

Bognedaj !!!!!!!!Mi je pa zadnje dni dan čist prekratekuser posted image user posted image -vsaj kakšni 2,3 ure cajta mi zmanjkauser posted image

Reva,tole je res en šit. user posted image

< Sporočilo je popravil viator -- 27.5.2008 23:31:13 >

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
28.5.2008 6:00:48   
julci
user posted image
mejte se fajn,pa name kaj pomislite,ko boste v hladni senčkiuser posted image men bo pa vročeuser posted image

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
28.5.2008 6:18:47   
neli99
dan ...

sem se prišla mal sem ohladit. sine se je zbudu ob pol 6h user posted image  ... ves siten in zaspan. zdej ga tlačim nazaj v posteljo, sam mislim da ne bo ratalo. do pol 7h ga bom sekirala pol pa odneham.

smola sitna. nikol več ga ne pustim spat popoldne 3 ure !!!!!

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
28.5.2008 6:22:16   
neli99
ooooooo....

dons ma pa naša nataška pol leta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ... pa neža 11 mesecev user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sem od hude ure skor pozabla user posted image

tišina .... o ko bi vsaj še mal zaspal ... da se vsaj z natašo v miru podojiva ...

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
28.5.2008 6:36:54   
neli99
user posted image  ... za obe malčici.

nas sine se je umiril, sicer me je pogledal ko sem pokukala k njemu, sam mislim da bo še mal sieste user posted image user posted image

zdaj pa že nataša vriska user posted image  ...

jst sem pa spila kavo, zdej me pa tok na wcuser posted image  .... sej veste kaj mislim ...

grem jst ... user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
28.5.2008 7:36:29   
KT

Julci ti se norca delaš user posted image  - a pazi ženska full uspela, ne vem koliko plošč z naslovom "Ken Lee" seveda user posted image  user posted image  user posted image  prodala doma in v sosednjih državah, nastopa na vseh živih prireditvah, vabijo jo na vse konce in kraje, v glavnem svašta. Prejšnji teden mi bolgarski kolegi v Luxu razlagajo o nevem kaki zvezdi in ker jest seveda živim za cajtom jih prav debelo gledam, oni pa meni "ja kako je ne poznaš", pa jaz spet nazaj "pa kdo je to?" in na koncu mi le pokažejo ravno ta posnetek na YouTube-u - pa da dol padeš, res user posted image user posted image user posted image    

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
28.5.2008 7:43:12   
KT
Timon user posted image user posted image user posted image  za zobek

Danes pa Neža praznuje obmesečnico,
user posted image
mamico majrim pa tudi že zelo, zelo pogrešamo
user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
28.5.2008 8:43:15   
viator
NATAŠKA IN NELI TER NEŽA IN MAJRIM...VSE NAJBOLJŠE!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
28.5.2008 8:43:52   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: KT

Res je!!

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
28.5.2008 8:45:25   
viator
Neli, ti pa že navsezgodaj v akciji!!  Na sej pri nas je tudi alarm...grem.
Lepo se imejte in v kako senco se skrijteuser posted image

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
28.5.2008 8:47:10   
KT
jao, jao, našo Nataško sem pa spustila
user posted image
in Neli
user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
28.5.2008 9:20:21   
lumpa6
vsem ki praznujete iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
28.5.2008 11:34:01   
Laubica
Zakonca sta odšla na počitnice v ribiški rezervat na severu.
Mož je užival v ribarjenju v zgodnjih jutranjih urah.

Žena je uživala v branju.

Nekega jutra si je mož po večurnem ribarjenju privoščil kratek dremež.
Čeprav še nikdar ni bila na jezeru, se je žena odločila in vzela
njegov čoln. Nekaj časa je veslala, nato pa iz torbe potegnila knjigo
in začela brati.

Mimo je priveslal šerif. Ko je videl žensko v čolnu, je zaveslal tik k
njenemu čolnu in jo pozdravil: "Dobro jutro, gospa! Kaj pa delate?"

"Knjigo berem!" mu je odgovorila ... in si mislila: "Halo -- a ni očitno?"

"Ste na območju, kjer je prepovedano ribariti," jo je seznanil šerif.

"Toda, mar ne vidite, da ne lovim rib?"

"To že, ampak imate pa vso opremo. Moral vas bom prijaviti."

"Če boste to storili, vas bom tudi jaz prijavila - zaradi posilstva!"
se je razhudila ženska.

"Toda, saj se vas še dotaknil nisem!" se je uprl šerif.

"Ja, to je že res," mu je odvrnila, "vendar pa imate vso opremo."

NAUK: Nikdar se ne prepiraj z žensko, ki zna brati. Po vsej
verjetnosti zna tudi razmišljati.

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
28.5.2008 11:44:41   
Laubica
Danes pa Neža praznuje obmesečnico,

Ja jaz jo tudi zelo pogrešamuser posted image user posted image user posted image user posted image -in čestitke za obmesečnicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?