|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35.letu-3.del
28.5.2008 11:45:23   
Laubica
IZVIRNO SPOROČILO: KT

jao, jao, našo Nataško sem pa spustila
user posted image
in Neli
user posted image  user posted image user posted image user posted image

NELI ČESTITKE TUDI OD MENE

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
28.5.2008 11:50:21   
Laubica
NELI-super si si porihtala v službi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
HANA-poznam to kako zgleda ko ti manjka 2-3 ureuser posted image
KT-kaj praviš -da je ta takšna zvezda user posted image user posted image user posted image
Mi pa spet nič ne spimo smo se na 1 uro dojili-pa je zobek zunaj tak da pojma nimam kaj je zdajuser posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
28.5.2008 13:35:31   
natasaom
daan!!!!men je en tolk vroče-pa prehlajena sem user posted image   pri 35C  men e prehlad jebe...ajoj..midve sva same od včeraj in sva spale v dnevni na kavču..enkrat ponoč se zbudim in moja hana spi na  tleh pod mizo-na dekici user posted image user posted image user posted image user posted image  

pojma nimava kdaj je dol padla user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
28.5.2008 13:36:48   
natasaom
pa vse najboljše za obmesečnoce pa nelli user posted image user posted image  za službo....pa bolančkani pozdravte se.....zdej grem pa seno obračat user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
28.5.2008 14:20:13   
neli99
o natasaom user posted image user posted image user posted image  ... mi bomo pa čez 10 dni švical v senu user posted image  ... jst mam sicer otroke za izgovor, sam škodval pa ne bo, če bom kak metr pregrebla tut jst ...

peter zaspal ob 13h. do 15h ga pustim pa tut minute ne več ... joj kaka fašistična mami a ne user posted image user posted image user posted image  ...

mene je pa sonce mičken preveč popekel. me srbi koža po rokah ... moram se namazat s faktorjem, če že ni itak prepozno user posted image  ...

končno mamo poletje user posted image . sine že skače okrog v kratkih rokavih in kratkih hlačah. še v nedeljo smo se stiskali v flisih na pikniku user posted image

eh ... grem jst raj makarone pristavt, da ne bova samo omako južnala ... pa kaka solatka bi tut sedla ... nč, grem jst. user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
28.5.2008 19:18:12   
viator
Ojla,

pa imamo res poletje..ni kajuser posted image .
Evo, danes sem bila tudi jaz "vrtnarka"...posadila sem baziliko, v lonec...jo imam full rada, npr. na  paradižniku z mozzarelo. Pa neki sanjam, da bi  delala domač pesto.

Aja pa multipraktik mi je crknuuser posted image ..sem imela enega malega,  boshevega. Zdej pa gledam po netu, pa se ne morem odločit, katerega bi kupila...kaj pa vi uporabljate?

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
28.5.2008 19:56:53   
neli99
la kam šle so vse konzervice ...user posted image user posted image user posted image

hanna nam je v službo šla,
majrim je na morje zgasnila,
duška tava kdo ve kje,
matejka housa peče da do tuki vroče je.

viator šeta kar za tri,
natasaom na soncu se poti,
z ruzakom laubica za stas skrbi.

saj tu so še julči, KT, dodi ,makala,
vsaka po svoje je odšla.

če sem kero preskočila, naj mi oprosti
otroke spat dat se mi mudi.

le neli pridno tu sedi,
bo spet naklofala za čveke tri ...

... zdej se pa moj krohota ko je to prebraluser posted image user posted image user posted image user posted image

pa še ena aktualna:

ura dela tika taka
ko na tebe mami čaka,
da boš usteca odprla,
zelenjavco papala.

user posted image user posted image  ... pa še deluje user posted image  ... se mala smeji, jst pa hop zelenjavo v usta. sej drugače pa prav rada je, sam dobro mora bit ne pa kr neki.

< Sporočilo je popravil neli99 -- 28.5.2008 19:59:20 >

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
28.5.2008 19:59:11   
viator
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - neli..pa ti si prava pesnica. Pa tudi julci se je zadnjič izkazala. Kar tako naprej!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
28.5.2008 21:52:32   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: viator

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - neli..pa ti si prava pesnica. Pa tudi julci se je zadnjič izkazala. Kar tako naprej!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

ej punce jaz sem priti naši pesnici Neli nulauser posted image .Nimam nekiextra navdiha,mam pa zbirko verzov,ki sem jih zbirala in pol malo kombiniramuser posted image ni pa vsak verz,ki bimi tisti moment na dušo sedeluser posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
28.5.2008 22:00:35   
julci
user posted image

Dvema malima princeskama NEŽI in NATAŠKI,ter njunima mamicama vse najlepše za obmesečnici.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
28.5.2008 22:08:12   
julci
user posted image user posted image user posted image user posted image za poletje,sam malo preveč je vročeuser posted image ,mi smo cel popoldne bli zunaj v senčki,malo kafetkali,pavrt zalivali,pa malo sem plela fižoliko,pa robantla nad mravlam,ki so mi vso redkvico požrleuser posted image user posted image

Zala je že 3 dni v kratkih hlačkah in majčki,pa še ji je vroče.Danes je hodla bosa po travi in je ful uživala.Se pa hoče počasih spuščat in prehodi na trenutke tud po 2 metra,vendar še ni ziher,da bi se sama spustla.Zdaj je zaćel oponšat smeh.Namreč če se kdo smeji se še sama začne zraven,pol se pa tako spakuje,da crkujemo od smeha.user posted image

Mi je pa zdaj že dve noči spala od 21h-5 zjutraj,da sem jo kr v spanju podojila in je spala naprej do 9ureuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image naj bo še velikoooooooooooooooooooooooooooo takih noči.

Danes sem rezervirala za 22.6. piknik plac,ker bomo meli takrat praznovanje.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
28.5.2008 22:08:41   
dašabina
Vsem za obmesečnice vse naj, najuser posted image user posted image user posted image user posted image
Mi je vroče da še pisat ne morem, grem kar spat, čakam pa Makalo za kofetek...user posted image user posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
28.5.2008 22:09:17   
dašabina
Natašaom, pismo je na pošti....

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
29.5.2008 8:18:03   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: julci

IZVIRNO SPOROČILO: viator

ej punce jaz sem priti naši pesnici Neli nulauser posted image .Nimam nekiextra navdiha,mam pa zbirko verzov,ki sem jih zbirala in pol malo kombiniramuser posted image ni pa vsak verz,ki bimi tisti moment na dušo sedeluser posted image

Za mene sta profesorici...jaz sem totaln runkl za pesnikovanje in risanje....jao. Rišem tud kot 3 letni otrok. user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
29.5.2008 8:21:45   
dodi
IZVIRNO SPOROČILO: julci

user posted image

Dvema malima princeskama NEŽI in NATAŠKI,ter njunima mamicama vse najlepše za obmesečnici.

Malo pozno...a iz srca...vse najboljše mali princeski....

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
29.5.2008 8:22:12   
viator
Ja, seveda sem hotela rečt dobro jutro...

Julciuser posted image user posted image user posted image za hojo in prespano noč! To je pa napredek....So lušni tele naši zakladki, da dol padeš - si jo kar predstavljam, kako se afnauser posted image .

Mi smo zunaj tudi v kratkih rokavih itd, v bajti pa imamo prijetno hladno (brez klime), tako da jo malo bolj oblečem. Če bo pa tole vreme še dolgo trajalo, bo pa počasi tudi not vroče...edino v kleti je hladno, bomo pa dol.user posted image user posted image

Mi2 se greva rihtat, pol pa ven in na kafe s prijateljico nosečko. Tako da zna bit jutri malo slabše vreme, ker sva obe jako zgovorniuser posted image .

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
29.5.2008 8:23:30   
viator
Aja - Lara tako lepo reče MAMA - ahhhhuser posted image . Se kar topim zraven...samo nisem 100%, če misli meneuser posted image user posted image user posted image user posted image . Ma nima veze, glavno da reče, jaz se pa delam, da name leti.

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
29.5.2008 9:40:14   
lumpa6
jutro

mi smo pa poleg vnetja ušes zgleda še šesto bolezen imeli je imeu od nedelje do včeraj visoko vročino sedaj ima pa pike po obrazu in telesu, a mislite da bi to lahko bilo to

bravo za prvo besedo

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
29.5.2008 11:56:49   
makala
Evo mene zopet med vami.
Bila sem v Lj, dala sem si nos operirat (želja že iz mladosti). V petek sem dobila pošto, v ponedeljek sem bila že prva na programu opercij ob 8. zjutraj. Vse se je odvijalo zelo hitro. No samo, da je za mano. Operacija je trajala 4 ure, nič me ne boli, le podplutbe imam okrog oči in nos zaflikan. Sem se bala, da se me bo Lana utrašila, pa se ni. Prepoznala me je takoj po glasu in že sva se stiskali in lupčkali. Zelo sem pogrešala moje sončke, pa tudi vas, drage čvekice. Bom si zdej vzela čas in vas prebrala za nazaj.
Vsem, ki ste praznovali vse naj najuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Življenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo.

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
29.5.2008 12:22:10   
viator
Vauu Makala, bravo, si pa pogumnauser posted image . Glavno, da te ne boli...podpludbe bodo pa tud kmalu izginile.

Lumpa...glede na znake...bi lahko bila šesta bolezen. Glavno da ni vročine, izpuščaji pa menda tudi izginejo hitro - tam nekje v dveh dneh.

Mi2 sva nazaj s sprehoda, Lara je zaspala, jaz se bom pa kuhe počasi lotila...

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
29.5.2008 12:25:33   
dašabina
še enkrat bravo makala za pogum se vidiva ko se pocajtaš
vsem slavljenčkom vse naj najuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
29.5.2008 13:20:49   
neli99
tudi od mene makala user posted image user posted image user posted image  ... prav je da sledimo temu kar si želimo.

punce drugače pa od pesnikovanja ni še noben bil sit od dobrega kosila pa marsikdo. jst pa kuhat nimam veselja in zdaj ko so otroci se mi pa še mudi in kulinarične katastrofe so pri nas nekaj običajnega ... user posted image user posted image user posted image  ... pol pa še dragi ne mara: riža, rižote, polente, golaža, zelenjavnih omak ...user posted image  ... pol pa kuhej če lahko user posted image  ... sej je, sam polkrat lih za okras malo naloži na krožnik.

pol mam pa še to indukcijsko, ki je super hitra ... sam zažge se pa tut tako hitro kot uspem glavo okol obrnt.

torej zamenjam takoj vsak pesniški navdih, risarsko žilico in za povrhu še lep glas ... če mi kdo da veselje in smisel za kuharijo. ....user posted image  ne ne user posted image  ... vse to pa že ne dam ... se grem jst rajši v kuharce poglobit ...

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
29.5.2008 13:37:27   
natasaom
jest  sem pa ful prehlajena user posted image user posted image  komej diham pa še tko vroče je....obup..pa mulci so mi paradajz polomil user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
29.5.2008 14:12:52   
Duškica
Pozdravljene!

Sem spet malo prešpricala. Pri nas je vroče, da te mine, zdaj pa mi je še malček zbolel. Sem včeraj prvo mislila, da je pregret.
Zdravnik mu sicer nič ne najde, razen povečane Levkocite (20.000) ima pa zelo visoko vročino. Bog ve kaj sva prinesla iz bolnice.

Zdaj, ko je bolan bom spet malo več pri računalniku...

ČESTITKE - če je kdo kaj praznoval...

Obogatimo svoje življenje.
Ne s stvarmi, ki imajo vrednost,
ampak s stvarmi, ki so vrednote.

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
29.5.2008 15:59:56   
viator
Oj Duškica...bogi Matija.user posted image user posted image Visoko vročino v tem vremenu...Upam, da bo ja kmalu boljši. A so mu kake antibiotike predpisali?

Natasaom...ti tudi...eh, kaj je to zdej??user posted image user posted image

Neli - vaja dela mojstra...nič ne obupat. Je pa mal tečno, če imaš zbirčne jedce, to je pa res. Jaz sem tudi dostikrat brez idej, kaj kuhat, se mi zdi, da stalno eno in isto pripravljam.

Jaz imam tudi indukcijsko...meni se dopade, ker je hitra. Sem pa tud že jaz kaj zakurila od začetka, ko je bila nova....moraš bit kar zravenuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Lep glas in posluh...ahhhh..to je to. Jaz bi pa to imela.....takoj. Če bi se dalo kupituser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Duškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?