Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 16.5.2008 23:16:58
|
|
|
|
julci
|
Punce, jaz sem pa danes Mateyko spoznala - sva se na kafetku dobili - to je ena full luštna, simpatična in zgovorna punca. In sva se tudi pofotkali z njenim aparatom, tako da bodo tudi slike vaju kr vidim čvekice,pa hitro slikce
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.5.2008 8:00:35
|
|
|
|
dodi
|
Pozdravljene babnce! Kako ste kaj...vidim,da pridno čvekate in,da se je oglasila tudi Neli-skoraj soseda,pa se nič ne vidiva... Prst je malo bolje,ironija pa je,da se mi je najbrž vnela žila po roki...postala je rdeča-tam kjer poteka žila in boli,tako da bom najbrž res mogla stopit do zdravnika... bomo videli,če ne bo bolje jutri,spotoma,ko bomo šli na obisk na Dolenjsko(k eni z foruma Mama) no bomo videli... Viator in Mateyka lepo,da sta se spoznali...pa saj vas tudi jaz podrezam,takrat ko se odpravimo v ZOO,da spoznam vsaj tiste,ki ste v bljižini Ljubljane...no upam,da vsaj katero... Vilma mi spet nagaja ponoči,ne vem kaj jo muči...zvečer dam vse skupaj spat,potem se pa čez kako uro smrdica zbudi in se dere ko da jo iz kože dajemo...tako,da jo potem prinesem v dnevno...in potem mlada gospodična gleda TV... če jo malo okregaš,se skrije in potem prav nedolžno pokuka,kaj se dogaja...ma prav simpatična je...le kdo bi bil hud na take piščančke...in danes teden bosta pihnili že prvo svečko...uf gre hitro čas.... Majne...zdaj so pa že cele litanije nastale....
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.5.2008 9:38:31
|
|
|
|
Duškica
|
Pozdravljene. Se vidi, da so lepi dnevi in da me ni nič doma. Sem vas kar par strani prešpricala.... Če je katera kaj praznovala - ČESTITKE!!! Majrim - uživajte na dopustu!!!! Jaz sem dobila nahrbtnik v četrtek in sem bila včeraj na poskusni turi po gozdu, ki je trajala približno 2,5 uri.... danes pa me boli rit. Laubica je na žalost podlegla, ker je imela ponoč žur... Bomo pač naslednji teden nadoknadile naš pohod, kot smo se dogovorile.. še slikica Julči, kdaj kaj prideš v MB??
< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 17.5.2008 20:54:40 >
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.5.2008 9:46:43
|
|
|
|
natasaom
|
daaaaaaan!!!!hvalabogu,da je malo slabše vreme .dela na vrtu in okoli hiše za znort.pa še moj mi noče pomagat,ker sva se skregala,ker me je komandiral-zdej moran pa vse sama pa pojma nimam ..ma k ga gleda,desca! hana je na počitnicah pri teti in mi je včeraj rekla,ko sem jo drugič poklicala,da se je danes z mano že pogovarjala . za službo še nič ne vem,če me bojo sprejeli-je pa za nedoločen čas pa plača za ene 200e večja..sam so tud vikendi za delat ampak saj ima hana tud atija..bomo že.bom pa iskala drugje (v vrtcu v kuhinji) ker ni vikendov.. vidve klepetke-matejka in viator -sem vama kar fouš,,jest tud rabm mal klepetanja.. aja pa še kako se zmer userje na moj kup.. dobim plačo in vsa "vesela" letim na bankomat in palče samo 1/3 na banki so se zmotili,ker so 3 virmani..malica posebej,bolniška in plača..in so se zmotil na banki in drugam nakazal...da popizdiš..sej so poštimal ampak šok je bil ta tak,da nisem prišla k sebi do danes.sej so se mi opravičli..sam sem ji pa rekla,da z njenim oprostite otroku ne morem mleka kupi.pa da za svoje napake moram plačat..po moje se je ustrašla
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.5.2008 10:03:28
|
|
|
|
Laubica
|
Laubica - luštna sta s tvojim fantom! Pa pridna, da hodiš z njim. Pri nas nahrbtnik zaenkrat še čaka na boljše čase... Sem pa gledala ono sliko, ko dete spi. Ima neko dobro lego. Klemnu je pa glavo kar premetavalo sem in tja, ko je zadnjič zaspal med hojo. ŠTEFKA-si si prebrala navodila za nahrbtnik?Se da njegov sedež regolirat-mu nižje spusti in bo tudi tako spal.Moj bi moral po navodilih višje sedet -samo za spanje je tako idealno Ubogi KLEMEN-upam da bo hitro bolje MAYRIM-UŽIVAJTE UŽIVAJTE IN ŠE ENKRAT SAMO UŽIVAJTE VIATOR IN MATEYKA-SLIKCEEEEEEEEEEE DUŠKICA -res zgledaš z to frizurco maximalno super DODI-poštimaj se NATAŠOM-si huda-saj maš prav JULCI- IN DODI mate tečko doma tako kot mi-samo nocoj je bila blažena noč -jutro pa že ob 5 budnica Sem kaj pozabila se opravičujem -če sem
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.5.2008 10:09:16
|
|
|
|
natasaom
|
laubica-nisem huda,sam mi gre počas na želodec,da se nekateri lahko igrajo in delajo napake,jaz pa če ne morem plačat položnice do roka,mi pa obresti nabijejo!pri 350e plače je že 50 e veliko . ne bom se več pustila
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.5.2008 10:10:22
|
|
|
|
dodi
|
Sem klicala k zdravniku in pravi,da gre najbrž za zastrupitev...moram danes do njega,da dobim AB...upam,da bo samo to ...me pša prav skrbi...
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.5.2008 10:10:34
|
|
|
|
Duškica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica DUŠKICA -res zgledaš z to frizurco maximalno super Hvala - se tudi dobro počutim... Moj malček je tudi lepo spal v nahrbtniku
< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 17.5.2008 20:55:25 >
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.5.2008 10:11:35
|
|
|
|
Duškica
|
IZVIRNO SPOROČILO: dodi Sem klicala k zdravniku in pravi,da gre najbrž za zastrupitev...moram danes do njega,da dobim AB...upam,da bo samo to ...me pša prav skrbi... O joj. To pa ni prijetno. Ti kar pojdi k zdravniku!!
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.5.2008 10:13:05
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Duškica IZVIRNO SPOROČILO: Laubica DUŠKICA -res zgledaš z to frizurco maximalno super Hvala - se tudi dobro počutim... Moj malček je tudi lepo spal v nahrbtniku Iiiiiiiiiiiiiii kak je zlati-kak se drži
< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 17.5.2008 20:55:40 >
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.5.2008 10:13:46
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: dodi Sem klicala k zdravniku in pravi,da gre najbrž za zastrupitev...moram danes do njega,da dobim AB...upam,da bo samo to ...me pša prav skrbi... Dodi pol pa brž -da se ne zakomplicira
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.5.2008 10:15:44
|
|
|
|
neli99
|
natasaom ... ti si pa huda teta. drug teden pa sam dež napovedujejo, sam jst vseeno pridem kaj naokoli, a ne, se bova mal načvekali
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.5.2008 10:18:44
|
|
|
|
neli99
|
dodi ... upam d j k (sinov komentar ) ... upam da se vse srečno konča
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.5.2008 10:27:36
|
|
|
|
natasaom
|
nelli jaaaa!pridi! se bova načvekali pa zajčki bodo še doma,da jih bo peter vidu,,sej imamo dost prostora-se bosta laho tud v stanovanju igrala pa činčile imamo .. zdej rabim samo še enga malega kužija ..pogrešam mojega gala.. dodi-jest sem imela velikokrat zanohtnico-ker grizem nohte..sem sama prebodla,da je gnoj ven steku pa namazala za alkotam..sam res pojdi raje k zdravniku,da ti da AB.upam,da bo hitr nehal bolet-ker to res boli ko 100 zdej pa grem pospravljat-sem sama doma.hana uživa zadnji dan počitnic,ati se je šel ment za delat,jest bi pa lahko kaj pospravla pa skuhala
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.5.2008 10:33:32
|
|
|
|
julci
|
Jutro Dodi hitro k zdravniku s tem se ni za igrat. duškuica ti paše nahrbtnik Matija pa tud uživa-se mu vidi. Nataša men se je pred cajtom,ko sem na bankomatu položla dnar na račun to zgodlo,da so drugem nakazali.Jaz pa to ugotovila po 14 dneh,ker sem dobla domov opomin,da mi neki nisootegnali.Sem se tk razpizdla na banki kaj se grejo. Pri nas pa vemo zakaj tečkamo.Smo ponoči dobli prvo dvojkico zgoraj
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.5.2008 10:35:10
|
|
|
|
julci
|
dej pa grem pospravljat-sem sama doma.hana uživa zadnji dan počitnic,ati se je šel ment za delat,jest bi pa lahko kaj pospravla pa skuhala izkoristi gužvo za čvek na rr delo počaka
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.5.2008 10:39:27
|
|
|
|
Duškica
|
Danes pa nas je res veliko gor. To pa je redko...
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.5.2008 10:46:54
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: Duškica Danes pa nas je res veliko gor. To pa je redko... se vidi da zunaj ni sončka
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.5.2008 10:50:04
|
|
|
|
mateyka
|
ok, takole je zgledalo včeraj na kavici - od leve proti desni: moi, mala lara in viator (moja smrketa je doma drnjohala, ker ko enkrat zaspi, bog ne daj da jo zbudiš tko da je nisem pripeljala sabo) in še ta najlepša od nas treh
< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 17.5.2008 20:56:29 >
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.5.2008 10:51:01
|
|
|
|
viator
|
Čao punce, mi bo mogli iti danes v Bohinj - najstarejša ima tekmo - pa je tam dež , tako da smo ostale doma, Urška pa ati sta šla sama. Dodi - hitro k zdravniku...da dobiš zdravila. Duška - luštna sta - frizura je res super in ti paše. Jaz bi se tudi najraje postigla, ker me mala prav nemarno cuka. Ej, 2,5 uri dolg sprehod... !! Res lepo spijo vaši malčki not - moja je od začetka bila ful zvita , ko je zaspala, pol smo pa malo spremeili "nastavitve" zdej je pa tudi boljše... Laubica, kako je z možekom? Natasaom - mene take stvari tud razp . Služba za nedoločen čas...je pa . Slike bodo...nič bat . Zdej pa hitro še v štacuno letim, pol pa kuhat.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.5.2008 10:51:39
|
|
|
|
viator
|
Ej Mateyka - midve sva pa usklajeni .
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.5.2008 10:53:07
|
|
|
|
viator
|
Ja, ful luštno je bilo včeraj..sej se vidi!
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.5.2008 10:53:10
|
|
|
|
Duškica
|
Lepo sta kofetkali......škoda, da nismo malo bliže. Mateyka lepo te je videt v Sloveniji!!
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.5.2008 11:00:16
|
|
|
|
mateyka
|
Ja, ful luštno je bilo včeraj..sej se vidi! ja, men je tud blo - upam, da nisem preveč čvekala in je zato danes dež lahko pa gremo kej PST-jat čez teden (kak dan ko bo lepo)? da ne bova same pohajale.. Lepo sta kofetkali......škoda, da nismo malo bliže. Mateyka lepo te je videt v Sloveniji!! aha, lepo me je videt, brez snega okol glave al kaj? ok, sej men tud paše
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.5.2008 11:03:29
|
|
|
|
Duškica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka aha, lepo me je videt, brez snega okol glave al kaj? ok, sej men tud paše
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?