|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35.letu-3.del
16.5.2008 23:16:58   
julci
Punce, jaz sem pa danes Mateyko spoznala - sva se na kafetku dobili - to je ena full luštna, simpatična in zgovorna punca. In sva se tudi pofotkali z njenim aparatom, tako da bodo tudi slike
vaju kr vidim čvekice,pa hitro slikceuser posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
17.5.2008 8:00:35   
dodi
user posted image

Pozdravljene babnce!

Kako ste kaj...vidim,da pridno čvekateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in,da se je oglasila tudi Neli-skoraj soseda,pa se nič ne vidiva...user posted image user posted image

Prst je malo bolje,ironija pa je,da se mi je najbrž vnela žila po roki...postala je rdeča-tam kjer poteka žila in boli,tako da bom najbrž res mogla stopit do zdravnika...user posted image  user posted image bomo videli,če ne bo bolje jutri,spotoma,ko bomo šli na obisk na Dolenjsko(k eni z foruma Mama) no bomo videli...

Viator in Mateyka lepo,da sta se spoznali...pa saj vas tudi jaz podrezam,takrat ko se odpravimo v ZOO,da spoznam vsaj tiste,ki ste v bljižini Ljubljane...no upam,da vsaj katero...user posted image user posted image user posted image

Vilma mi spet nagaja ponoči,ne vem kaj jo muči...zvečer dam vse skupaj spat,potem se pa čez kako uro smrdica zbudi in se dere ko da jo iz kože dajemo...tako,da jo potem prinesem v dnevno...in potem mlada gospodična gleda TV...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  če jo malo okregaš,se skrije in potem prav nedolžno pokuka,kaj se dogaja...ma prav simpatična je...le kdo bi bil hud na take piščančke...in danes teden bosta pihnili že prvo svečko...uf gre hitro čas....

Majne...zdaj so pa že cele litanije nastale....user posted image user posted image user posted image user posted image

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
17.5.2008 9:38:31   
Duškica
Pozdravljene.

Se vidi, da so lepi dnevi in da me ni nič doma. Sem vas kar par strani prešpricala....

Če je katera kaj praznovala - ČESTITKE!!!

Majrim - uživajte na dopustu!!!!

Jaz sem dobila nahrbtnik v četrtek in sem bila včeraj na poskusni turi po gozdu, ki je trajala približno 2,5 uri.... danes pa me boli rit. Laubica je na žalost podlegla, ker je imela ponoč žur...user posted image user posted image  Bomo pač naslednji teden nadoknadile naš pohod, kot smo se dogovorile..

še slikica

user posted image

Julči, kdaj kaj prideš v MB??

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 17.5.2008 20:54:40 >

Obogatimo svoje življenje.
Ne s stvarmi, ki imajo vrednost,
ampak s stvarmi, ki so vrednote.

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
17.5.2008 9:46:43   
natasaom
daaaaaaan!!!!hvalabogu,da je malo slabše vreme user posted image .dela na vrtu in okoli hiše za znort.pa še moj mi noče pomagat,ker sva se skregala,ker me je komandiral-zdej moran pa vse sama user posted image   pa pojma nimamuser posted image ..ma k ga gleda,desca!
hana je na počitnicah pri teti in mi je včeraj rekla,ko sem jo drugič poklicala,da se je danes z mano že pogovarjala user posted image .
za službo še nič ne vem,če me bojo sprejeli-je pa za nedoločen čas pa plača za ene 200e večja..sam so tud vikendi za delat ampak saj ima hana tud atija..bomo že.bom pa iskala drugje (v vrtcu v kuhinji) ker ni vikendov..

vidve klepetke-matejka in viator -sem vama kar fouš,,jest tud rabm mal klepetanja..user posted image

aja pa še kako se user posted image  zmer userje na moj kup..

dobim plačo in vsa "vesela" letim na bankomat in palče samo 1/3 user posted image user posted image user posted image
na banki so se zmotili,ker so 3 virmani..malica posebej,bolniška in plača..in so se zmotil na banki in drugam nakazal...da popizdiš..sej so poštimal ampak šok je bil ta tak,da nisem prišla k sebi do danes.sej so se mi opravičli..sam sem ji pa rekla,da z njenim oprostite otroku ne morem mleka kupi.pa da za svoje napake moram plačat..po moje se je ustrašla user posted image

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
17.5.2008 10:03:28   
Laubica
Laubica - luštna sta s tvojim fantom! Pa pridna, da hodiš z njim. Pri nas nahrbtnik zaenkrat še čaka na boljše čase... Sem pa gledala ono sliko, ko dete spi. Ima neko dobro lego. Klemnu je pa glavo kar premetavalo sem in tja, ko je zadnjič zaspal med hojo.
ŠTEFKA-si si prebrala navodila za nahrbtnik?Se da njegov sedež regolirat-mu nižje spusti in bo tudi tako spal.Moj bi moral po navodilih višje sedet -samo za spanje je tako idealno
Ubogi KLEMEN-upam da bo hitro bolje

MAYRIM-UŽIVAJTE UŽIVAJTE IN ŠE ENKRAT SAMO UŽIVAJTEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

VIATOR IN MATEYKA-SLIKCEEEEEEEEEEE
DUŠKICA -res zgledaš z to frizurco maximalno super
DODI-poštimaj seuser posted image
NATAŠOM-si huda-saj maš pravuser posted image user posted image
JULCI- IN DODI mate tečko doma tako kot mi-samo nocoj je bila blažena noč -jutro pa že ob 5 budnicauser posted image
Sem kaj pozabilauser posted image se opravičujem -če semuser posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
17.5.2008 10:09:16   
natasaom
laubica-nisem huda,sam mi gre počas na želodec,da se nekateri lahko igrajo in delajo napake,jaz pa če ne morem plačat položnice do roka,mi pa obresti nabijejo!pri 350e plače je že 50 e veliko user posted image .
ne bom se več pustila

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
17.5.2008 10:10:22   
dodi
Sem klicala k zdravniku in pravi,da gre najbrž za zastrupitev...moram danes do njega,da dobim AB...upam,da bo samo to ...me pša prav skrbi...user posted image user posted image user posted image

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
17.5.2008 10:10:34   
Duškica
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica

Hvala - se tudi dobro počutim...

Moj malček je tudi lepo spal v nahrbtniku
user posted image

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 17.5.2008 20:55:25 >

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
17.5.2008 10:11:35   
Duškica
IZVIRNO SPOROČILO: dodi

Sem klicala k zdravniku in pravi,da gre najbrž za zastrupitev...moram danes do njega,da dobim AB...upam,da bo samo to ...me pša prav skrbi...user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  O joj. To pa ni prijetno. Ti kar pojdi k zdravniku!!

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
17.5.2008 10:13:05   
Laubica
IZVIRNO SPOROČILO: Duškica

IZVIRNO SPOROČILO: Laubica

Hvala - se tudi dobro počutim...

Moj malček je tudi lepo spal v nahrbtniku

user posted image
Iiiiiiiiiiiiiii kak je zlati-kak se držiuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 17.5.2008 20:55:40 >

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Duškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
17.5.2008 10:13:46   
Laubica
IZVIRNO SPOROČILO: dodi

Dodi pol pa brž -da se ne zakomplicirauser posted image user posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
17.5.2008 10:15:44   
neli99
natasaom ... ti si pa huda teta. drug teden pa sam dež napovedujejo, sam jst vseeno pridem kaj naokoli, a ne, se bova mal načvekali user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
17.5.2008 10:18:44   
neli99
dodi ... upam d          j                                           k                    (sinov komentaruser posted image ) ... upam da se vse srečno konča user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
17.5.2008 10:27:36   
natasaom
nelli jaaaa!pridi! se bova načvekali pa zajčki bodo še doma,da jih bo peter vidu,,sej imamo dost prostora-se bosta laho tud v stanovanju igrala user posted image  pa činčile imamo user posted image ..

zdej rabim samo še enga malega kužija user posted image ..pogrešam mojega gala..

dodi-jest sem imela velikokrat zanohtnico-ker grizem nohte..sem sama prebodla,da je gnoj ven steku pa namazala za alkotam..sam res pojdi raje k zdravniku,da ti da AB.upam,da bo hitr nehal bolet-ker to res boli ko 100user posted image  

zdej pa grem pospravljat-sem sama doma.hana uživa zadnji dan počitnic,ati se je šel ment za delat,jest bi pa lahko kaj pospravla pa skuhalauser posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
17.5.2008 10:33:32   
julci
Jutro

Dodi hitro k zdravniku s tem se ni za igrat.

duškuica ti paše nahrbtnikuser posted image user posted image user posted image user posted image Matija pa tud uživa-se mu vidi.

Nataša men se je pred cajtom,ko sem na bankomatu položla dnar na račun to zgodlo,da so drugem nakazali.Jaz pa to ugotovila po 14 dneh,ker sem dobla domov opomin,da mi neki nisootegnali.Sem se tk razpizdla na banki kaj se grejo.

Pri nas pa vemo zakaj tečkamo.Smo ponoči dobli prvo dvojkico zgorajuser posted image user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
17.5.2008 10:35:10   
julci
dej pa grem pospravljat-sem sama doma.hana uživa zadnji dan počitnic,ati se je šel ment za delat,jest bi pa lahko kaj pospravla pa skuhala
izkoristi gužvo za čvek na rruser posted image delo počakauser posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
17.5.2008 10:39:27   
Duškica
Danes pa nas je res veliko gor. To pa je redko...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
17.5.2008 10:46:54   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: Duškica

Danes pa nas je res veliko gor. To pa je redko...user posted image user posted image user posted image
se vidi da zunaj ni sončka

(odgovor članu Duškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
17.5.2008 10:50:04   
mateyka
ok, takole je zgledalo včeraj na kavici - od leve proti desni:
moi, mala lara in viator (moja smrketa je doma drnjohala, ker ko enkrat zaspi, bog ne daj da jo zbudiš user posted image tko da je nisem pripeljala sabo)
user posted image
in še ta najlepša od nas treh user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 17.5.2008 20:56:29 >

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
17.5.2008 10:51:01   
viator
Čao punce,

mi bo mogli iti danes v Bohinj - najstarejša ima tekmo - pa je tam dežuser posted image , tako da smo ostale doma, Urška pa ati sta šla sama.

Dodi - hitro k zdravniku...da dobiš zdravila.

Duška - luštna sta - frizura je res super in ti paše. Jaz bi se tudi najraje postigla, ker me mala prav nemarno cuka.
Ej, 2,5 uri dolg sprehod...user posted image user posted image user posted image !! Res lepo spijo vaši malčki not  - moja je od začetka bila ful zvitauser posted image , ko je zaspala, pol smo pa malo spremeili "nastavitve" zdej je pa tudi boljše...

Laubica, kako je z možekom?

Natasaom - mene take stvari tud razpuser posted image . Služba za nedoločen čas...je pa user posted image .

Slike bodo...nič batuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Zdej pa hitro še v štacuno letim, pol pa kuhat.

(odgovor članu Duškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
17.5.2008 10:51:39   
viator
Ej Mateyka - midve sva pa usklajeniuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
17.5.2008 10:53:07   
viator
Ja, ful luštno je bilo včeraj..sej se vidi!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
17.5.2008 10:53:10   
Duškica
Lepo sta kofetkali......škoda, da nismo malo bliže. Mateyka lepo te je videt v  Sloveniji!!

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
17.5.2008 11:00:16   
mateyka
Ja, ful luštno je bilo včeraj..sej se vidi!

ja, men je tud blo - upam, da nisem preveč čvekala in je zato danes dež user posted image lahko pa gremo kej PST-jat čez teden (kak dan ko bo lepo)? da ne bova same pohajale..

Lepo sta kofetkali......škoda, da nismo malo bliže. Mateyka lepo te je videt v Sloveniji!!

aha, lepo me je videt, brez snega okol glave al kaj? ok, sej men tud paše user posted image

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
17.5.2008 11:03:29   
Duškica
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka
aha, lepo me je videt, brez snega okol glave al kaj? ok, sej men tud paše user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
10 najlepših daril, ki jih otroku ne moret...
Najboljša darila so tista, ki jih ni mogoče kupiti, niti zaviti v bleščeč papir. To je seznam stvari, ki jih ne boste do...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?