|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35.letu-3.del
22.4.2008 11:00:39   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: Duškica

Mateyka je očitno še v Sloveniji, drugače bi se sigurno kaj javila.

Jaz bom pa meso spekla na žaru. Imam novi električni žar. Moram ga stestirat.

Žar..mljaskuser posted image . Uh, zdej pa bo sezona tovrstne hrane....komaj čakam.

Mi imamo plinskega...ko smo se pred 3,5 leti preselili na zdajšno lokacijo, smo ga kupili...in nekaj časa je bil non stop v uporabi - celo poletje same roštiljade...

Po moje so bili sosedje kar mal obupani, kaj so to zdej zaeni čudaki. No zdej smo se mal umiriliuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Duškica)
Neposredna povezava do sporočila: 801
22.4.2008 11:01:29   
viator
Zdej pa letim kuhatuser posted image

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 802
22.4.2008 11:03:35   
mateyka
zdaj sem končno v ljubljani. sam k raj sploh ne govorim kva vse se nam je vmes zgodil.. lahk kr blog odprem user posted image
sem zaenkrat ful bizi, sam se bo po moje konc mesca mal vse uneslo in rutiniralo in bom potem mal bolj frej. gremo pa na un pohod okol ljubljane maja - kva je že pohod ob žici okupirane ljubljane al neki tazga, moj res ljub pohod user posted image sam greva brez očija, ker je že nazaj na švedskem (do avgusta - pol pa pride na počitnice).
šibam zdele, se javim kasnej - čimprej user posted image
lupčka vsem od mene in inare (ki btw uživa v sprehodih po "toplem" vremenu user posted image ) user posted image

(odgovor članu Duškica)
Neposredna povezava do sporočila: 803
22.4.2008 11:05:19   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

zdaj sem končno v ljubljani. sam k raj sploh ne govorim kva vse se nam je vmes zgodil.. lahk kr blog odprem user posted image
sem zaenkrat ful bizi, sam se bo po moje konc mesca mal vse uneslo in rutiniralo in bom potem mal bolj frej. gremo pa na un pohod okol ljubljane maja - kva je že pohod ob žici okupirane ljubljane al neki tazga, moj res ljub pohod user posted image sam greva brez očija, ker je že nazaj na švedskem (do avgusta - pol pa pride na počitnice).
lupčka vsem od mene in inare (ki btw uživa v sprehodih po "toplem" vremenu user posted image ) user posted image

dobrodošla

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 804
22.4.2008 11:05:42   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: viator
Hanna - sej je fajn rukzak imet, ampak ni pa glih najpomembnejši, tako da nič se ne sekirat.
Uhh, jaz tudi sovražim kake nepredvidene stroške - grrrr....držim pesti, da bo čimprej mimo tola krizica.

..hehe,stroški.user posted image ..220 eu za popravilo pralnega stroja-motorček je skor skurlo in pumpa,pa delo valjda--elektrolux ma drage dele,čeprav mi je 8 in pol let delal vsak dan ko urica--pa 230 eu zob-krona mislim,pa je glih moja porodniška šla pa-pa user posted image user posted image user posted image -mah sej bo,sem trenutno klub dežju čist dobre volje..čeprav bi najraj šla malo zadrnjohat zravn Hane..bom rajši še eno kavo...jes dons kuham ričet..Hana bo pa imela jetrce pa krompirček....morm it hitro puding skuhat,mi je zdaj kapnilo,da bi si ga moj sine zaželel za posladek..ko ma ful rad ričet user posted image user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 805
22.4.2008 11:06:57   
hanna1
mateyka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 806
22.4.2008 11:07:26   
Laubica
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

dobrodošla

DOBRODOŠLAuser posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 807
22.4.2008 11:15:32   
Laubica
IZVIRNO SPOROČILO: viator

Mateyka je očitno še v Sloveniji, drugače bi se sigurno kaj javila.

Jaz bom pa meso spekla na žaru. Imam novi električni žar. Moram ga stestirat.

Žar..mljaskuser posted image . Uh, zdej pa bo sezona tovrstne hrane....komaj čakam.

Mi imamo plinskega...ko smo se pred 3,5 leti preselili na zdajšno lokacijo, smo ga kupili...in nekaj časa je bil non stop v uporabi - celo poletje same roštiljade...

Po moje so bili sosedje kar mal obupani, kaj so to zdej zaeni čudaki. No zdej smo se mal umiriliuser posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo isti celo poletje samo roštiljamouser posted image user posted image user posted image user posted image mamo pa zidanega  in lani smo kupli še plinskegauser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 808
22.4.2008 12:07:07   
Duškica
Mateyka user posted image user posted image user posted image

Mi imamo oni žar, ki se lahko zapre. Si je moja Žana v soboto zaželela tople sendviče in je šel ati v BOF po žar in kupit toaste.
Toliko o atijevih punčkah user posted image . Je pa praktičen ta žar. Ga lepo zapreš in pospraviš v omaro.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 809
22.4.2008 12:34:39   
viator
Mateyka - živjo in dobrodošla doma. user posted image
Naši dve starejši pa bosta sodelovali na teku trojk, tudi 9.maja - istočasno kot pohod ob žici. Za šolarje je trasa dolga 3 km. Še sreča - za odrasle je najkrajša varianta 12km - uhhh.  Mogoče se bova pa mi2 z Laro tudi ob žici odpravile....

Hanna - ej ko enkrat hudič na kup serje.....pri nas se tudi ne pokvari nikoli ena sama mašina, ne kje pa, mora iti celo postrojenje, pa še kej zraven - kje pri avtu, po možnosti kak najdražji deluser posted image user posted image .
Stroški za zobe...to je pa čist posebna zgodba..grrruser posted image .
Haha s Hano bova imeli enako kosilouser posted image user posted image user posted image user posted image .

Duškicauser posted image user posted image user posted image - atijeve punce - nekam znano zveniuser posted image . Tak žar da se zapre je fajn ja. user posted image

(odgovor članu Duškica)
Neposredna povezava do sporočila: 810
22.4.2008 12:58:14   
makala
Mateyka, lepo te je blo "slišat".
Mi tud ful radi roštiljamo, mamo zidan kamin zadaj na terasi in poleti smo večina zunaj.
Danes za kosilo bojo zrezki prebodeni s pršutom, na vrh rezina sira in zalito s smetano za kuhanje, pol pa v pečico. Zraven pa riž s curijem. Mljask. Samo jst mam sam zrezek in kos črnega kruhauser posted image user posted image ( moja dieta ), ja pa velik solate.

Življenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo.

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 811
22.4.2008 13:00:00   
Duškica
Makala - ti bi rada, da mi tipkovnica zašteka?  Takšno kosilo, da mi kar sline tečejo..user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 812
22.4.2008 13:00:30   
Laubica
Makala-dober tek,samo ni mi jasno ZAKAJ hujšaš -ker po slikah si videt suhauser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 813
22.4.2008 13:05:07   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica
Makala-dober tek,samo ni mi jasno ZAKAJ hujšaš -ker po slikah si videt suhauser posted image

ne sam po slikah,tud dejansko je krasne postave...bi se pa jes tud povabla na kosilo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 814
22.4.2008 13:05:57   
Laubica
Punce moje-pa ve sploh veste kdo je meni lubčka dajal v ZOO?-KAČA ful me je nežno žgečkala po licu ima pa neverjetno nežno kožo kot najbolj fina usnjena sedežnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 815
22.4.2008 13:09:22   
hanna1
Punce moje-pa ve sploh veste kdo je meni lubčka dajal v ZOO?-KAČA ful me je nežno žgečkala po licu ima pa neverjetno nežno kožo kot najbolj fina usnjena sedežnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image joj Laubica,ti si pa kaliber...kako podrobno si opisala njen dotik..jes se na sedežno že ne bi spomnila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 816
22.4.2008 13:11:11   
Laubica
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

user posted image user posted image user posted image user posted image joj Laubica,ti si pa kaliber...kako podrobno si opisala njen dotik..jes se na sedežno že ne bi spomnila user posted image user posted image user posted image

Bilo je res posebno doživetje-sem imela zdaj 1. priložnost kačo prijet in je res božanskooooo

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 817
22.4.2008 13:13:12   
makala
Ne boste verjele, drage moje, v 2 tednih: krst,Matevž 18 let, ohcet; same fešte, sem pridobila 2 kg. Od novga leta pa sem se trudla, da sem jih 7 dol dala. Sej ne, da strogo hujšam, samo mau se pa moram držat, če ne bo šlo prehitro vse nazaj. Pa nekaj novih oblačil sem si kupila, tako, da mi morajo ostati prov. Bo cenej, če dam kakšno kilo dol.

Življenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 818
22.4.2008 13:15:26   
makala
Ja Laubica, to s kačo mora biti posebno doživetje. Jst sem jo držala v rokah že nekaj let nazaj, pa mi je tud un prefinjen občutek ostal v spominu.

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 819
22.4.2008 13:19:58   
Laubica
Je -ne,nekaj posebnegauser posted image ssssssssssssssssskuser posted image user posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 820
22.4.2008 13:26:54   
Duškica

Je -ne,nekaj posebnegauser posted image ssssssssssssssssskuser posted image user posted image user posted image user posted image

Pa se nisi bala??
Jaz se kač pravzaprav tudi ne bojim, groza pa me je pajkov in zelenih kobilic.

Malček je končno zaspal. Upam, da bo tokrat spal dlje kot 15 minut, da lahko do konca skuham in malo pospravim. Moji bodo čez pol ure doma.
Sem se pa dogovorila, da po izteku porodniške začnem delat 4 ure.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 821
22.4.2008 13:29:56   
Laubica
Pa se nisi bala??
Jaz se kač pravzaprav tudi ne bojim, groza pa me je pajkov in zelenih kobilic.
jaz tudi -vse golazni ki spadajo k insektom so mi user posted image user posted image user posted image
super za 4 ureuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Duškica)
Neposredna povezava do sporočila: 822
22.4.2008 13:37:17   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: makala
Pa nekaj novih oblačil sem si kupila, tako, da mi morajo ostati prov. Bo cenej, če dam kakšno kilo dol.

user posted image user posted image ja cote so pa user posted image ,ko te stalno opozarjajo,če se pregrešiš.....je pa tud res,bolj je jed slastna,dalj časa jo prebavljamo in sem ravno včeraj malo brala o Monti....kako že user posted image ..in mislim,da sem jaz mela z to varovalno dieto zarad cukra med nosečnostjo tak sistem...in sem praktično celo malo shujšala,sem pa imela lepo 5 obrokov na dan-izdatnih,sam z malo kruha,testenin,krompirja...pa tud hitro rataš lačen...ampak je res dobro to in mislim,da bom jaz kar morala razmišljat v tej smeri,ker mamo zgleda v družini sladkorja malo viška user posted image ,pa že zdaj malo z prehrano pazit,kaj jem...drgač pa tud rada jem user posted image user posted image user posted image --pa sldkosned sem tuuuuud user posted image

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 823
22.4.2008 13:38:21   
hanna1
Sem se pa dogovorila, da po izteku porodniške začnem delat 4 ure.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image S U P E R user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Duškica)
Neposredna povezava do sporočila: 824
22.4.2008 13:44:00   
viator

IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

Bilo je res posebno doživetje-sem imela zdaj 1. priložnost kačo prijet in je res božanskooooo

Jaz tudi še v življenju nisem držala nobene kače v rokah..brrr...v zooju je bilo prvič in verjetno tudi zadnjič. Mni ni bilo tako božanskouser posted image . Laubica ti si faca - jaz si nisem upala je k licu stisnit...
So me pa danes ponoči v sanjah kače preganjale - ene grde črneuser posted image .
user posted image user posted image user posted image user posted image kot sedežna, ta je pa dobrauser posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

si predstavljate čez 10 let...?
muška

Si predstavljate čez npr. 10 let življenje z istim partnerjem?

da (86%)

ne (6%)

ne vem (8%)

Število vseh glasov: 542

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!