Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 22.4.2008 11:00:39
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: Duškica Mateyka je očitno še v Sloveniji, drugače bi se sigurno kaj javila. Jaz bom pa meso spekla na žaru. Imam novi električni žar. Moram ga stestirat. Žar..mljask . Uh, zdej pa bo sezona tovrstne hrane....komaj čakam. Mi imamo plinskega...ko smo se pred 3,5 leti preselili na zdajšno lokacijo, smo ga kupili...in nekaj časa je bil non stop v uporabi - celo poletje same roštiljade... Po moje so bili sosedje kar mal obupani, kaj so to zdej zaeni čudaki. No zdej smo se mal umirili
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 22.4.2008 11:01:29
|
|
|
|
viator
|
Zdej pa letim kuhat
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 22.4.2008 11:03:35
|
|
|
|
mateyka
|
zdaj sem končno v ljubljani. sam k raj sploh ne govorim kva vse se nam je vmes zgodil.. lahk kr blog odprem sem zaenkrat ful bizi, sam se bo po moje konc mesca mal vse uneslo in rutiniralo in bom potem mal bolj frej. gremo pa na un pohod okol ljubljane maja - kva je že pohod ob žici okupirane ljubljane al neki tazga, moj res ljub pohod sam greva brez očija, ker je že nazaj na švedskem (do avgusta - pol pa pride na počitnice). šibam zdele, se javim kasnej - čimprej lupčka vsem od mene in inare (ki btw uživa v sprehodih po "toplem" vremenu )
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 22.4.2008 11:05:19
|
|
|
|
lumpa6
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka zdaj sem končno v ljubljani. sam k raj sploh ne govorim kva vse se nam je vmes zgodil.. lahk kr blog odprem sem zaenkrat ful bizi, sam se bo po moje konc mesca mal vse uneslo in rutiniralo in bom potem mal bolj frej. gremo pa na un pohod okol ljubljane maja - kva je že pohod ob žici okupirane ljubljane al neki tazga, moj res ljub pohod sam greva brez očija, ker je že nazaj na švedskem (do avgusta - pol pa pride na počitnice). šibam zdele, se javim kasnej - čimprej lupčka vsem od mene in inare (ki btw uživa v sprehodih po "toplem" vremenu ) dobrodošla
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 22.4.2008 11:05:42
|
|
|
|
hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: viator Hanna - sej je fajn rukzak imet, ampak ni pa glih najpomembnejši, tako da nič se ne sekirat. Uhh, jaz tudi sovražim kake nepredvidene stroške - grrrr....držim pesti, da bo čimprej mimo tola krizica. ..hehe,stroški. ..220 eu za popravilo pralnega stroja-motorček je skor skurlo in pumpa,pa delo valjda--elektrolux ma drage dele,čeprav mi je 8 in pol let delal vsak dan ko urica--pa 230 eu zob-krona mislim,pa je glih moja porodniška šla pa-pa -mah sej bo,sem trenutno klub dežju čist dobre volje..čeprav bi najraj šla malo zadrnjohat zravn Hane..bom rajši še eno kavo...jes dons kuham ričet..Hana bo pa imela jetrce pa krompirček....morm it hitro puding skuhat,mi je zdaj kapnilo,da bi si ga moj sine zaželel za posladek..ko ma ful rad ričet
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 22.4.2008 11:06:57
|
|
|
|
hanna1
|
mateyka
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 22.4.2008 11:07:26
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6 IZVIRNO SPOROČILO: mateyka zdaj sem končno v ljubljani. sam k raj sploh ne govorim kva vse se nam je vmes zgodil.. lahk kr blog odprem sem zaenkrat ful bizi, sam se bo po moje konc mesca mal vse uneslo in rutiniralo in bom potem mal bolj frej. gremo pa na un pohod okol ljubljane maja - kva je že pohod ob žici okupirane ljubljane al neki tazga, moj res ljub pohod sam greva brez očija, ker je že nazaj na švedskem (do avgusta - pol pa pride na počitnice). šibam zdele, se javim kasnej - čimprej lupčka vsem od mene in inare (ki btw uživa v sprehodih po "toplem" vremenu ) dobrodošla DOBRODOŠLA
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 22.4.2008 11:15:32
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: viator IZVIRNO SPOROČILO: Duškica Mateyka je očitno še v Sloveniji, drugače bi se sigurno kaj javila. Jaz bom pa meso spekla na žaru. Imam novi električni žar. Moram ga stestirat. Žar..mljask . Uh, zdej pa bo sezona tovrstne hrane....komaj čakam. Mi imamo plinskega...ko smo se pred 3,5 leti preselili na zdajšno lokacijo, smo ga kupili...in nekaj časa je bil non stop v uporabi - celo poletje same roštiljade... Po moje so bili sosedje kar mal obupani, kaj so to zdej zaeni čudaki. No zdej smo se mal umirili Mi smo isti celo poletje samo roštiljamo mamo pa zidanega in lani smo kupli še plinskega
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 22.4.2008 12:07:07
|
|
|
|
Duškica
|
Mateyka Mi imamo oni žar, ki se lahko zapre. Si je moja Žana v soboto zaželela tople sendviče in je šel ati v BOF po žar in kupit toaste. Toliko o atijevih punčkah . Je pa praktičen ta žar. Ga lepo zapreš in pospraviš v omaro.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 22.4.2008 12:34:39
|
|
|
|
viator
|
Mateyka - živjo in dobrodošla doma. Naši dve starejši pa bosta sodelovali na teku trojk, tudi 9.maja - istočasno kot pohod ob žici. Za šolarje je trasa dolga 3 km. Še sreča - za odrasle je najkrajša varianta 12km - uhhh. Mogoče se bova pa mi2 z Laro tudi ob žici odpravile.... Hanna - ej ko enkrat hudič na kup serje.....pri nas se tudi ne pokvari nikoli ena sama mašina, ne kje pa, mora iti celo postrojenje, pa še kej zraven - kje pri avtu, po možnosti kak najdražji del . Stroški za zobe...to je pa čist posebna zgodba..grrr . Haha s Hano bova imeli enako kosilo . Duškica - atijeve punce - nekam znano zveni . Tak žar da se zapre je fajn ja.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 22.4.2008 12:58:14
|
|
|
|
makala
|
Mateyka, lepo te je blo "slišat". Mi tud ful radi roštiljamo, mamo zidan kamin zadaj na terasi in poleti smo večina zunaj. Danes za kosilo bojo zrezki prebodeni s pršutom, na vrh rezina sira in zalito s smetano za kuhanje, pol pa v pečico. Zraven pa riž s curijem. Mljask. Samo jst mam sam zrezek in kos črnega kruha ( moja dieta ), ja pa velik solate.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 22.4.2008 13:00:00
|
|
|
|
Duškica
|
Makala - ti bi rada, da mi tipkovnica zašteka? Takšno kosilo, da mi kar sline tečejo..
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 22.4.2008 13:00:30
|
|
|
|
Laubica
|
Makala-dober tek,samo ni mi jasno ZAKAJ hujšaš -ker po slikah si videt suha
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 22.4.2008 13:05:07
|
|
|
|
hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica Makala-dober tek,samo ni mi jasno ZAKAJ hujšaš -ker po slikah si videt suha ne sam po slikah,tud dejansko je krasne postave...bi se pa jes tud povabla na kosilo
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 22.4.2008 13:05:57
|
|
|
|
Laubica
|
Punce moje-pa ve sploh veste kdo je meni lubčka dajal v ZOO?-KAČA ful me je nežno žgečkala po licu ima pa neverjetno nežno kožo kot najbolj fina usnjena sedežna
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 22.4.2008 13:09:22
|
|
|
|
hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica Punce moje-pa ve sploh veste kdo je meni lubčka dajal v ZOO?-KAČA ful me je nežno žgečkala po licu ima pa neverjetno nežno kožo kot najbolj fina usnjena sedežna joj Laubica,ti si pa kaliber...kako podrobno si opisala njen dotik..jes se na sedežno že ne bi spomnila
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 22.4.2008 13:11:11
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 IZVIRNO SPOROČILO: Laubica Punce moje-pa ve sploh veste kdo je meni lubčka dajal v ZOO?-KAČA ful me je nežno žgečkala po licu ima pa neverjetno nežno kožo kot najbolj fina usnjena sedežna joj Laubica,ti si pa kaliber...kako podrobno si opisala njen dotik..jes se na sedežno že ne bi spomnila Bilo je res posebno doživetje-sem imela zdaj 1. priložnost kačo prijet in je res božanskooooo
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 22.4.2008 13:13:12
|
|
|
|
makala
|
Ne boste verjele, drage moje, v 2 tednih: krst,Matevž 18 let, ohcet; same fešte, sem pridobila 2 kg. Od novga leta pa sem se trudla, da sem jih 7 dol dala. Sej ne, da strogo hujšam, samo mau se pa moram držat, če ne bo šlo prehitro vse nazaj. Pa nekaj novih oblačil sem si kupila, tako, da mi morajo ostati prov. Bo cenej, če dam kakšno kilo dol.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 22.4.2008 13:15:26
|
|
|
|
makala
|
Ja Laubica, to s kačo mora biti posebno doživetje. Jst sem jo držala v rokah že nekaj let nazaj, pa mi je tud un prefinjen občutek ostal v spominu.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 22.4.2008 13:19:58
|
|
|
|
Laubica
|
Je -ne,nekaj posebnega sssssssssssssssssk
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 22.4.2008 13:26:54
|
|
|
|
Duškica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica Je -ne,nekaj posebnega sssssssssssssssssk Pa se nisi bala?? Jaz se kač pravzaprav tudi ne bojim, groza pa me je pajkov in zelenih kobilic. Malček je končno zaspal. Upam, da bo tokrat spal dlje kot 15 minut, da lahko do konca skuham in malo pospravim. Moji bodo čez pol ure doma. Sem se pa dogovorila, da po izteku porodniške začnem delat 4 ure.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 22.4.2008 13:29:56
|
|
|
|
Laubica
|
Pa se nisi bala?? Jaz se kač pravzaprav tudi ne bojim, groza pa me je pajkov in zelenih kobilic. jaz tudi -vse golazni ki spadajo k insektom so mi super za 4 ure
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 22.4.2008 13:37:17
|
|
|
|
hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: makala Pa nekaj novih oblačil sem si kupila, tako, da mi morajo ostati prov. Bo cenej, če dam kakšno kilo dol. ja cote so pa ,ko te stalno opozarjajo,če se pregrešiš.....je pa tud res,bolj je jed slastna,dalj časa jo prebavljamo in sem ravno včeraj malo brala o Monti....kako že ..in mislim,da sem jaz mela z to varovalno dieto zarad cukra med nosečnostjo tak sistem...in sem praktično celo malo shujšala,sem pa imela lepo 5 obrokov na dan-izdatnih,sam z malo kruha,testenin,krompirja...pa tud hitro rataš lačen...ampak je res dobro to in mislim,da bom jaz kar morala razmišljat v tej smeri,ker mamo zgleda v družini sladkorja malo viška ,pa že zdaj malo z prehrano pazit,kaj jem...drgač pa tud rada jem --pa sldkosned sem tuuuuud
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 22.4.2008 13:38:21
|
|
|
|
hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Duškica Sem se pa dogovorila, da po izteku porodniške začnem delat 4 ure. S U P E R
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 22.4.2008 13:44:00
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 IZVIRNO SPOROČILO: Laubica Punce moje-pa ve sploh veste kdo je meni lubčka dajal v ZOO?-KAČA ful me je nežno žgečkala po licu ima pa neverjetno nežno kožo kot najbolj fina usnjena sedežna joj Laubica,ti si pa kaliber...kako podrobno si opisala njen dotik..jes se na sedežno že ne bi spomnila Bilo je res posebno doživetje-sem imela zdaj 1. priložnost kačo prijet in je res božanskooooo Jaz tudi še v življenju nisem držala nobene kače v rokah..brrr...v zooju je bilo prvič in verjetno tudi zadnjič. Mni ni bilo tako božansko . Laubica ti si faca - jaz si nisem upala je k licu stisnit... So me pa danes ponoči v sanjah kače preganjale - ene grde črne . kot sedežna, ta je pa dobra
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
si predstavljate čez 10 let...?muškaSi predstavljate čez npr. 10 let življenje z istim partnerjem?da (
86%)
ne (
6%)
ne vem (
8%)
Število vseh glasov: 542Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!