|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35.letu-3.del
22.4.2008 9:07:41   
viator
user posted image user posted image user posted image user posted image   za voziček.
Neli,bom zapekla cd in poslala, samo naslov bi prosila na ZS. Lahko pa tudi tebi Natasa in Laubica...

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 776
22.4.2008 9:09:05   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: majrim

blolg je napisanuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image rada te berem.

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 777
22.4.2008 9:11:43   
Duškica
IZVIRNO SPOROČILO: viator

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image rada te berem.

očitno nas je kar nekaj, ko jo radi beremo. Si že brala blog od njenega moža?

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 778
22.4.2008 9:12:20   
Laubica
IZVIRNO SPOROČILO: Duškica

Laubica - ti boš doktorirala iz nahrbtnika. Jaz ga sploh ne upam nosit, ker imam že brez tega težave s križem.
Kdaj se dobiva na kavi, da vidim novi voziček?
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image saj veš da jaz iz vsake stvari doktoriramuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Povej kdaj-jutri?????????????v četrtek mamo ceplenje ali pa v petek kdaj ti pašeuser posted image
Jaz mam tudi probleme z križem samo saj bi mož nosil -zato pa mora bit SUPER nahrbtnik-hvala VIATOR za odgovor

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Duškica)
Neposredna povezava do sporočila: 779
22.4.2008 9:12:47   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

...hehe,smo na broju...vse tako dobro zgledate,kar žarite na slikah...ma požvižgam se jes na šlavfe,važno je bistvo user posted image user posted image user posted image

Se podpišem pod tole!

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 780
22.4.2008 9:13:47   
Laubica
Viator-hvala ne rabiš meni slikic pošiljat ker jih mam dostiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image še Majrim mi jih da pol bo pa tak puna kapauser posted image user posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 781
22.4.2008 9:13:54   
viator

Ne, nisem, pa vidim da bo kar treba.

(odgovor članu Duškica)
Neposredna povezava do sporočila: 782
22.4.2008 9:15:30   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica

Viator-hvala ne rabiš meni slikic pošiljat ker jih mam dostiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image še Majrim mi jih da pol bo pa tak puna kapauser posted image user posted image user posted image user posted image

Ok. Sej res od kar so ti digitalci, je slik kot toče...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 783
22.4.2008 9:15:40   
.muki.
Pozdravček, konzervicam,

imam kar slabo vest, ker že skoraj pol leta nisem nič napisala, toda, nisem imela nobene energije. Zdaj pa sem že doma (porodniška se je že začela), tako , da se vam lahko malo oglasim. Sicer je naš Nejc spet bolan, toda če ni enkrat na mesec se nam že čudno zdi. Kdaj otroci to prerastejo?
Moram povedat, da sem še vedno 2 v1 in da že nestrpno pričakujemo zmanjšanje obsega mamičine jajčke - tako pravi nejc mojemu trebuhu.
Tako na kratko!

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 784
22.4.2008 9:18:19   
Laubica
MUKI-moj 1. sin je bil do 3. razreda non-stop bolan od rojstva ,prvo leto vsak mesec na antibiotiku tak da vem kako lepo se imašuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu .muki.)
Neposredna povezava do sporočila: 785
22.4.2008 9:30:46   
Duškica

evo link
http://solinar.blog.siol.net/

Majrim upam, da ne zameriš, ampak tvoj mož piše svoj blog s toliko ljubezni, da ga je užitek brat.

Laubica - vseeno kdaj - samo, da bo sonce.

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 786
22.4.2008 9:34:50   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: julci

IZVIRNO SPOROČILO: julci
ful je hitro minlo,tk ko noč,ko je Zala mela svoj šov od 3-pol 5user posted image sem mislala zobotrebce zravn nest,da bi  mi rolete gr držali.user posted image user posted image

....oooo jejžeš...te bo pa treba kr leč-bogice obe user posted image user posted image user posted image

Pa zjutr je kopala po kovtro pa mene in zizi iskala,ko me ni našla je pa menda tk jokala,da jo je komaj potolažo.Da ne povem kaka nuje je bla ko sem stopla čez vrate.Bi me v sekundi dvajst pozizala kr čez majco.user posted image

Julciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - joj, revici.

Makala, se prileže takole noč preplesatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 787
22.4.2008 9:39:03   
viator

evo link
http://solinar.blog.siol.net/

Majrim upam, da ne zameriš, ampak tvoj mož piše svoj blog s toliko ljubezni, da ga je užitek brat.

Laubica - vseeno kdaj - samo, da bo sonce.

Duškica - hvala. Tudi v živo sta krasna - oba!!!

(odgovor članu Duškica)
Neposredna povezava do sporočila: 788
22.4.2008 9:45:10   
viator

MUKI-moj 1. sin je bil do 3. razreda non-stop bolan od rojstva ,prvo leto vsak mesec na antibiotiku tak da vem kako lepo se imašuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja pri nas:
Najstarejša - Urška praktično zdrava do 2 leta, pol vrtec...bolana non stop, tam nekje do 4 leta, potem se je zadeva umirila. Kasneje res redko zbolela. V glavnem pa so bile viroze in vnetja ušes.

Srednja - Lea - podobno, samo da so se bolezni začele prej - malo od starejše sestrice skasirala.

Muki,user posted image user posted image user posted image - sej bo mililo, boš videla, čeprav se ti zdejle zdi nemogoče. Koliko pa je star Nejc?

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 789
22.4.2008 10:24:53   
hanna1
.muki.,lejo,pa si se še oglasla malo pri nas user posted image user posted image user posted image user posted image --sem te večkrat iskala pri majčicah,da bi videla ,kako napredujete...zdaj pa si le malo oddahni in se v miru pripravi na rojstvo--kaj pa pričakujete user posted image user posted image user posted image

majrim,tud jes vajine bloge z veseljem berem,je res toliko duše noter,moram rečt,da tvoj solinar prekaša veliko število ljudi,ki jih poznam,kar tako padem v vajine bloge user posted image ,res sta krasna..oba...user posted image user posted image user posted image

Laubica,bravo za vozek,zdaj pa sam upat,da se čimprej zjasni,pa en džiro okol Maribora user posted image user posted image

Rukzaki..fajn stvar..jes samo govorim,kako bi ga mela,ampak trenutno je malo finančne krize-nepredvideni stroški in bomo še kar v vozeko po dolini,v hribe sam gledamo--pa saj je trenutno vsak dan dež user posted image user posted image user posted image

julci in stephany,naj vam čim hitreje mine šiht,da vama vajini sončki čimprej skočijo okrog vratuuser posted image user posted image user posted image

Julija..prva svečka je danes--naj bo veliko mirnih in prespanih noči poleg mamice Vilme in da boš veselo rasla,pa upam da se mamica nam kaj oglasi user posted image  

user posted image

Martin tudi 7 mesecev vse najboljše--pa mamici jacklin tudi user posted image user posted image user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 790
22.4.2008 10:26:57   
Duškica
Dežuje.user posted image  

Laubica - upam, da vaju ni zalilo.

< Sporočilo je popravil Duškica -- 22.4.2008 10:27:18 >

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 791
22.4.2008 10:34:46   
Laubica
Ni- sva glih pobegnila zdaj pa kuhatuser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Duškica)
Neposredna povezava do sporočila: 792
22.4.2008 10:40:08   
Duškica
Julija - ČESTITKE!!!
user posted image

Martin - za 7. mesecev
user posted image

Jacklin - se pa sploh ne javlja več. Mislim, da od takrat, ko se je njen mož poškodoval. Le kako so?

(odgovor članu Duškica)
Neposredna povezava do sporočila: 793
22.4.2008 10:40:44   
Duškica

Kaj boš dobrega kuhala? In ostale?

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 794
22.4.2008 10:45:39   
viator

Jaz sem si pa fulll jetrc zaželela...pa si jih bom naredila, pa zelenjavo zraven - brokoli, brstični ohrovt.  Ostalim bom sirov burek naredila.

(odgovor članu Duškica)
Neposredna povezava do sporočila: 795
22.4.2008 10:47:48   
viator

Julija - ČESTITKE!!!
user posted image

Martin - za 7. mesecev
user posted image

Jacklin - se pa sploh ne javlja več. Mislim, da od takrat, ko se je njen mož poškodoval. Le kako so?

Da se še jaz prišlepam ....vsem, ki praznujejo....še od nas...vse najboljše.
Ja saj res, upam, da je vse OK z možem. Pa na Mateyko in njenega očeta se tudi velikokrat spomnim...

(odgovor članu Duškica)
Neposredna povezava do sporočila: 796
22.4.2008 10:49:10   
Laubica

Jaz sem si pa fulll jetrc zaželela...pa si jih bom naredila, pa zelenjavo zraven - brokoli, brstični ohrovt.  Ostalim bom sirov burek naredila.

Špagete

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 797
22.4.2008 10:49:45   
Laubica

Julija - ČESTITKE!!!
user posted image

Martin - za 7. mesecev
user posted image

Da se še jaz prišlepam ....vsem, ki praznujejo....še od nas...vse najboljše.
Ja saj res, upam, da je vse OK z možem. Pa na Mateyko in njenega očeta se tudi velikokrat spomnim...

Evo še jaz se prišlepam z lepimi željamiuser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 798
22.4.2008 10:51:44   
Duškica
Mateyka je očitno še v Sloveniji, drugače bi se sigurno kaj javila.

Jaz bom pa meso spekla na žaru. Imam novi električni žar. Moram ga stestirat.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 799
22.4.2008 10:57:15   
viator

majrim,tud jes vajine bloge z veseljem berem,je res toliko duše noter,moram rečt,da tvoj solinar prekaša veliko število ljudi,ki jih poznam,kar tako padem v vajine bloge ,res sta krasna..oba...

Rukzaki..fajn stvar..jes samo govorim,kako bi ga mela,ampak trenutno je malo finančne krize-nepredvideni stroški in bomo še kar v vozeko po dolini,v hribe sam gledamo--pa saj je trenutno vsak dan dež

Začela sem brat Solinarjev bloguser posted image user posted image user posted image ..oohhhh.....kako lepo. To pa je res velika ljubezen, sem kar solzne oči dobila.

Hanna - sej je fajn rukzak imet, ampak ni pa glih najpomembnejši, tako da nič se ne sekirat.
Uhh, jaz tudi sovražim kake nepredvidene stroške - grrrr....držim pesti, da bo čimprej mimo tola krizica.

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?