Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 22.4.2008 9:07:41
|
|
|
|
viator
|
za voziček. Neli,bom zapekla cd in poslala, samo naslov bi prosila na ZS. Lahko pa tudi tebi Natasa in Laubica...
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 22.4.2008 9:09:05
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: majrim blolg je napisan rada te berem.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 22.4.2008 9:11:43
|
|
|
|
Duškica
|
IZVIRNO SPOROČILO: viator IZVIRNO SPOROČILO: majrim blolg je napisan rada te berem. očitno nas je kar nekaj, ko jo radi beremo. Si že brala blog od njenega moža?
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 22.4.2008 9:12:20
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Duškica Laubica - ti boš doktorirala iz nahrbtnika. Jaz ga sploh ne upam nosit, ker imam že brez tega težave s križem. Kdaj se dobiva na kavi, da vidim novi voziček? saj veš da jaz iz vsake stvari doktoriram Povej kdaj-jutri?????????????v četrtek mamo ceplenje ali pa v petek kdaj ti paše Jaz mam tudi probleme z križem samo saj bi mož nosil -zato pa mora bit SUPER nahrbtnik-hvala VIATOR za odgovor
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 22.4.2008 9:12:47
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 ...hehe,smo na broju...vse tako dobro zgledate,kar žarite na slikah...ma požvižgam se jes na šlavfe,važno je bistvo Se podpišem pod tole!
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 22.4.2008 9:13:47
|
|
|
|
Laubica
|
Viator-hvala ne rabiš meni slikic pošiljat ker jih mam dosti še Majrim mi jih da pol bo pa tak puna kapa
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 22.4.2008 9:13:54
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: Duškica IZVIRNO SPOROČILO: viator IZVIRNO SPOROČILO: majrim blolg je napisan rada te berem. očitno nas je kar nekaj, ko jo radi beremo. Si že brala blog od njenega moža? Ne, nisem, pa vidim da bo kar treba.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 22.4.2008 9:15:30
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica Viator-hvala ne rabiš meni slikic pošiljat ker jih mam dosti še Majrim mi jih da pol bo pa tak puna kapa Ok. Sej res od kar so ti digitalci, je slik kot toče...
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 22.4.2008 9:15:40
|
|
|
|
.muki.
|
Pozdravček, konzervicam, imam kar slabo vest, ker že skoraj pol leta nisem nič napisala, toda, nisem imela nobene energije. Zdaj pa sem že doma (porodniška se je že začela), tako , da se vam lahko malo oglasim. Sicer je naš Nejc spet bolan, toda če ni enkrat na mesec se nam že čudno zdi. Kdaj otroci to prerastejo? Moram povedat, da sem še vedno 2 v1 in da že nestrpno pričakujemo zmanjšanje obsega mamičine jajčke - tako pravi nejc mojemu trebuhu. Tako na kratko!
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 22.4.2008 9:18:19
|
|
|
|
Laubica
|
MUKI-moj 1. sin je bil do 3. razreda non-stop bolan od rojstva ,prvo leto vsak mesec na antibiotiku tak da vem kako lepo se imaš
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 22.4.2008 9:30:46
|
|
|
|
Duškica
|
IZVIRNO SPOROČILO: viator IZVIRNO SPOROČILO: Duškica IZVIRNO SPOROČILO: viator IZVIRNO SPOROČILO: majrim blolg je napisan rada te berem. očitno nas je kar nekaj, ko jo radi beremo. Si že brala blog od njenega moža? Ne, nisem, pa vidim da bo kar treba. evo link http://solinar.blog.siol.net/ Majrim upam, da ne zameriš, ampak tvoj mož piše svoj blog s toliko ljubezni, da ga je užitek brat. Laubica - vseeno kdaj - samo, da bo sonce.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 22.4.2008 9:34:50
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 IZVIRNO SPOROČILO: julci ful je hitro minlo,tk ko noč,ko je Zala mela svoj šov od 3-pol 5 sem mislala zobotrebce zravn nest,da bi mi rolete gr držali. ....oooo jejžeš...te bo pa treba kr leč-bogice obe Pa zjutr je kopala po kovtro pa mene in zizi iskala,ko me ni našla je pa menda tk jokala,da jo je komaj potolažo.Da ne povem kaka nuje je bla ko sem stopla čez vrate.Bi me v sekundi dvajst pozizala kr čez majco. Julci - joj, revici. Makala, se prileže takole noč preplesat
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 22.4.2008 9:39:03
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: Duškica IZVIRNO SPOROČILO: viator IZVIRNO SPOROČILO: Duškica IZVIRNO SPOROČILO: viator IZVIRNO SPOROČILO: majrim blolg je napisan rada te berem. očitno nas je kar nekaj, ko jo radi beremo. Si že brala blog od njenega moža? Ne, nisem, pa vidim da bo kar treba. evo link http://solinar.blog.siol.net/ Majrim upam, da ne zameriš, ampak tvoj mož piše svoj blog s toliko ljubezni, da ga je užitek brat. Laubica - vseeno kdaj - samo, da bo sonce. Duškica - hvala. Tudi v živo sta krasna - oba!!!
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 22.4.2008 9:45:10
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica MUKI-moj 1. sin je bil do 3. razreda non-stop bolan od rojstva ,prvo leto vsak mesec na antibiotiku tak da vem kako lepo se imaš Ja pri nas: Najstarejša - Urška praktično zdrava do 2 leta, pol vrtec...bolana non stop, tam nekje do 4 leta, potem se je zadeva umirila. Kasneje res redko zbolela. V glavnem pa so bile viroze in vnetja ušes. Srednja - Lea - podobno, samo da so se bolezni začele prej - malo od starejše sestrice skasirala. Muki, - sej bo mililo, boš videla, čeprav se ti zdejle zdi nemogoče. Koliko pa je star Nejc?
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 22.4.2008 10:24:53
|
|
|
|
hanna1
|
.muki.,lejo,pa si se še oglasla malo pri nas --sem te večkrat iskala pri majčicah,da bi videla ,kako napredujete...zdaj pa si le malo oddahni in se v miru pripravi na rojstvo--kaj pa pričakujete majrim,tud jes vajine bloge z veseljem berem,je res toliko duše noter,moram rečt,da tvoj solinar prekaša veliko število ljudi,ki jih poznam,kar tako padem v vajine bloge ,res sta krasna..oba... Laubica,bravo za vozek,zdaj pa sam upat,da se čimprej zjasni,pa en džiro okol Maribora Rukzaki..fajn stvar..jes samo govorim,kako bi ga mela,ampak trenutno je malo finančne krize-nepredvideni stroški in bomo še kar v vozeko po dolini,v hribe sam gledamo--pa saj je trenutno vsak dan dež julci in stephany,naj vam čim hitreje mine šiht,da vama vajini sončki čimprej skočijo okrog vratu Julija..prva svečka je danes--naj bo veliko mirnih in prespanih noči poleg mamice Vilme in da boš veselo rasla,pa upam da se mamica nam kaj oglasi Martin tudi 7 mesecev vse najboljše--pa mamici jacklin tudi
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 22.4.2008 10:26:57
|
|
|
|
Duškica
|
Dežuje. Laubica - upam, da vaju ni zalilo.
< Sporočilo je popravil Duškica -- 22.4.2008 10:27:18 >
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 22.4.2008 10:34:46
|
|
|
|
Laubica
|
Ni- sva glih pobegnila zdaj pa kuhat
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 22.4.2008 10:40:08
|
|
|
|
Duškica
|
Julija - ČESTITKE!!! Martin - za 7. mesecev Jacklin - se pa sploh ne javlja več. Mislim, da od takrat, ko se je njen mož poškodoval. Le kako so?
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 22.4.2008 10:40:44
|
|
|
|
Duškica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica Ni- sva glih pobegnila zdaj pa kuhat Kaj boš dobrega kuhala? In ostale?
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 22.4.2008 10:45:39
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: Duškica IZVIRNO SPOROČILO: Laubica Ni- sva glih pobegnila zdaj pa kuhat Kaj boš dobrega kuhala? In ostale? Jaz sem si pa fulll jetrc zaželela...pa si jih bom naredila, pa zelenjavo zraven - brokoli, brstični ohrovt. Ostalim bom sirov burek naredila.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 22.4.2008 10:47:48
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: Duškica Julija - ČESTITKE!!! Martin - za 7. mesecev Jacklin - se pa sploh ne javlja več. Mislim, da od takrat, ko se je njen mož poškodoval. Le kako so? Da se še jaz prišlepam ....vsem, ki praznujejo....še od nas...vse najboljše. Ja saj res, upam, da je vse OK z možem. Pa na Mateyko in njenega očeta se tudi velikokrat spomnim...
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 22.4.2008 10:49:10
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: viator IZVIRNO SPOROČILO: Duškica IZVIRNO SPOROČILO: Laubica Ni- sva glih pobegnila zdaj pa kuhat Kaj boš dobrega kuhala? In ostale? Jaz sem si pa fulll jetrc zaželela...pa si jih bom naredila, pa zelenjavo zraven - brokoli, brstični ohrovt. Ostalim bom sirov burek naredila. Špagete
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 22.4.2008 10:49:45
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: viator IZVIRNO SPOROČILO: Duškica Julija - ČESTITKE!!! Martin - za 7. mesecev Jacklin - se pa sploh ne javlja več. Mislim, da od takrat, ko se je njen mož poškodoval. Le kako so? Da se še jaz prišlepam ....vsem, ki praznujejo....še od nas...vse najboljše. Ja saj res, upam, da je vse OK z možem. Pa na Mateyko in njenega očeta se tudi velikokrat spomnim... Evo še jaz se prišlepam z lepimi željami
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 22.4.2008 10:51:44
|
|
|
|
Duškica
|
Mateyka je očitno še v Sloveniji, drugače bi se sigurno kaj javila. Jaz bom pa meso spekla na žaru. Imam novi električni žar. Moram ga stestirat.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 22.4.2008 10:57:15
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 majrim,tud jes vajine bloge z veseljem berem,je res toliko duše noter,moram rečt,da tvoj solinar prekaša veliko število ljudi,ki jih poznam,kar tako padem v vajine bloge ,res sta krasna..oba... Rukzaki..fajn stvar..jes samo govorim,kako bi ga mela,ampak trenutno je malo finančne krize-nepredvideni stroški in bomo še kar v vozeko po dolini,v hribe sam gledamo--pa saj je trenutno vsak dan dež Začela sem brat Solinarjev blog ..oohhhh.....kako lepo. To pa je res velika ljubezen, sem kar solzne oči dobila. Hanna - sej je fajn rukzak imet, ampak ni pa glih najpomembnejši, tako da nič se ne sekirat. Uhh, jaz tudi sovražim kake nepredvidene stroške - grrrr....držim pesti, da bo čimprej mimo tola krizica.
|
|
|
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?