Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 21.4.2008 21:48:57
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 julci,kako je blo dons na šihtu stephany ,ti si tud tu ful je hitro minlo,tk ko noč,ko je Zala mela svoj šov od 3-pol 5 sem mislala zobotrebce zravn nest,da bi mi rolete gr držali.
< Sporočilo je popravil julci -- 21.4.2008 21:50:12 >
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 21.4.2008 21:51:58
|
|
|
|
hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci ful je hitro minlo,tk ko noč,ko je Zala mela svoj šov od 3-pol 5 sem mislala zobotrebce zravn nest,da bi mi rolete gr držali. ....oooo jejžeš...te bo pa treba kr leč-bogice obe
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 21.4.2008 21:58:31
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 IZVIRNO SPOROČILO: julci ful je hitro minlo,tk ko noč,ko je Zala mela svoj šov od 3-pol 5 sem mislala zobotrebce zravn nest,da bi mi rolete gr držali. ....oooo jejžeš...te bo pa treba kr leč-bogice obe Pa zjutr je kopala po kovtro pa mene in zizi iskala,ko me ni našla je pa menda tk jokala,da jo je komaj potolažo.Da ne povem kaka nuje je bla ko sem stopla čez vrate.Bi me v sekundi dvajst pozizala kr čez majco.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 21.4.2008 22:10:48
|
|
|
|
julci
|
ja nč grem v pančevo,če bo slučajno noč grozna,zjutraj pa ves ob kavici preberem,da navada dol ne pride
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 21.4.2008 22:12:27
|
|
|
|
hanna1
|
Eh,revici,obe pa hitro spi,da si malo noter prideš
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 21.4.2008 22:14:30
|
|
|
|
hanna1
|
makala,ku-ku
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 21.4.2008 22:16:40
|
|
|
|
stephany
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 julci,kako je blo dons na šihtu stephany ,ti si tud tu Sem se logirala, potem je bil pa jok, pa je bilo treba it uspavat... Bom čisto kratka, ker bo treba it spat. Me veseli, da ste včeraj uživale in se imele lepo. Upam, da se vam naslednjič pridružimo še ostale, ki smo tokrat manjkale... Bi pa prosila za gesla, da tudi jaz vidim slike. Proooosim! Mi smo pa včeraj popoldan sprobali nahrbtnik - smo bili na Lisci. Bom ob priliki dala sliko gor. Matija in Miha ter mamici Duškamb in Dašabina - vse najboljše za "rojstni dan"!
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 21.4.2008 22:19:00
|
|
|
|
neli99
|
končno sem pogledala slikce ... čeprav težko gledam sebe odkar sem kot bi pojedla rešilni šlauf ... ampak lušno lušno. a jst to ne morem kar iz vaših albumov dol potegnit na svoj računalnik ... vprašam nimam pojma ... bom probala. drgač bom pa prosila za cd viator , majrim... bi računalnik pregorel če to pošljete po mejliu ... vrže ven vse linije tja do železnikov zdej pa moram it ... pride dragi domov ... to moram povedat ... komentira on naše srečanje: je rekel natasaom zate, da ti pa že nisi naših let sem šla prou na spisek še enkrat gledat,ker jst bi te tut fejst pomladila... je že dom ... pa pa ...
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 21.4.2008 22:19:10
|
|
|
|
stephany
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci ja nč grem v pančevo,če bo slučajno noč grozna,zjutraj pa ves ob kavici preberem,da navada dol ne pride Tudi jaz upam, da je luna že zgubila svojo moč in bo današnja noč bolj mirna. Je bilo tudi pri nas sinoči zelo pestro, sploh ne vem, kolikokrat se je Klemen zbudil . Če druga ne, imava srečo, da nama ni treba zelo zgodaj vstat...
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 21.4.2008 22:19:16
|
|
|
|
hanna1
|
Nika vse najboljše,pa veliko nasmeškov za tvojo mamico ursikozalo,danes maš 7 mesecev ---uživaj z mamico in očijem
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 21.4.2008 22:22:27
|
|
|
|
hanna1
|
...hehe,smo na broju...vse tako dobro zgledate,kar žarite na slikah...ma požvižgam se jes na šlavfe,važno je bistvo
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 21.4.2008 22:23:33
|
|
|
|
hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: neli99 k bi računalnik pregorel če to pošljete po mejliu ... vrže ven vse linije tja do železnikov
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 21.4.2008 22:24:56
|
|
|
|
makala
|
Čer. Sem se hotla že dopoldne javit, pa me je RR oz. internet za...baval.Sem bla tku jezna. Ja, kar mau mi je hudo, ker smo včerej manjkali, ampak upam, da se bomo v kratkem dobile na pikniku, lahko tudi na dolenjskem. Sem se pa mela na ohceti ful dobr, z mojim sva celo noč plesala, to je blo nekaj za mojo dušo, ker jst ful rada plešem. Majrim res maš krasen blog, kakšne misli, lepo, ganljivo.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 21.4.2008 22:51:59
|
|
|
|
hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: makala to je blo nekaj za mojo dušo, ker jst ful rada plešem. ...sva že dve ....s podobnimi nagnenji
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 21.4.2008 22:56:16
|
|
|
|
hanna1
|
...grem pod tuš,pa aja aja....pa malo sem nahodna pa-pa
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 22.4.2008 5:53:17
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 Nika vse najboljše,pa veliko nasmeškov za tvojo mamico ursikozalo,danes maš 7 mesecev ---uživaj z mamico in očijem še v mojem imenu čestitka iz srca
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 22.4.2008 5:55:27
|
|
|
|
julci
|
končno sem pogledala slikce ... čeprav težko gledam sebe odkar sem kot bi pojedla rešilni šlauf ... ampak lušno lušno. Neli važno je zdravje.Sicer pa pride rešilni šlauh prav na Titaniku-se ne moreš vtopit mal heca-zato ga jaz tud mam
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 22.4.2008 7:55:54
|
|
|
|
Duškica
|
Dobro jutro. IZVIRNO SPOROČILO: julci IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 IZVIRNO SPOROČILO: julci ful je hitro minlo,tk ko noč,ko je Zala mela svoj šov od 3-pol 5 sem mislala zobotrebce zravn nest,da bi mi rolete gr držali. ....oooo jejžeš...te bo pa treba kr leč-bogice obe Pa zjutr je kopala po kovtro pa mene in zizi iskala,ko me ni našla je pa menda tk jokala,da jo je komaj potolažo.Da ne povem kaka nuje je bla ko sem stopla čez vrate.Bi me v sekundi dvajst pozizala kr čez majco. Ojoj, Julči kako sta bogi z Zalo. In nas še vse to čaka... Za Niko zamudo ČESTITKE ZA 7, mesecev! Grem kuhat kavo.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 22.4.2008 8:50:28
|
|
|
|
viator
|
Čao punce, samo na hitro vas pozdravljam, Lara se že dere..grrr..glih sem se naštimala, da bom prebrala, kavo spila...eh, pa nič...I'll be back .
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 22.4.2008 8:56:33
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci JULCI-packa kakšne vice tiskaš laubica ma pa bujno domišlija ful je hitro minlo,tk ko noč,ko je Zala mela svoj šov od 3-pol 5 sem mislala zobotrebce zravn nest,da bi mi rolete gr držali. bogica mamica JAZ SEM PA RAVNOKAR VAŽNA POSTALA SAJ SEM VOZIČEK DOBILAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 22.4.2008 8:59:28
|
|
|
|
Laubica
|
zdaj pa eno resno vprašanje-naši sorodniki imajo BREVI nahrbtnik in vse boli križ ko so malecko nosli -vprašanje sledi-kako je z vašimi križi ki imate ta Nemški nahrbtnik-samo prosim po resnici -VIATOR,KT,ŠTEFKA-KAKO VAS KAJ KRIŽ BOLI
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 22.4.2008 9:01:33
|
|
|
|
KT
|
Laubica BRAVO za nov "avto" - poslikaj prvo vožnjo! 2/3 moje družinice še spi, zunaj pa tako ušivo vreme, da bi šla najraje kar nazaj k Alini spat
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 22.4.2008 9:03:39
|
|
|
|
KT
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica zdaj pa eno resno vprašanje-naši sorodniki imajo BREVI nahrbtnik in vse boli križ ko so malecko nosli -vprašanje sledi-kako je z vašimi križi ki imate ta Nemški nahrbtnik-samo prosim po resnici -VIATOR,KT,ŠTEFKA-KAKO VAS KAJ KRIŽ BOLI Mi imamo Deuter Kid Comfort II nahrbtnik - križ nič ne boli, pa jo med tednom (seveda takrat, ko je kakšno normalno vreme ) sama nesem na hrib - s tem, da ima Alina že skoraj 1/5 moje teže . Brevi nahrbtnika pa ne poznam tako, da ti ne znam povedat.
< Sporočilo je popravil KT -- 22.4.2008 9:06:03 >
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 22.4.2008 9:04:34
|
|
|
|
Duškica
|
Laubica - ti boš doktorirala iz nahrbtnika. Jaz ga sploh ne upam nosit, ker imam že brez tega težave s križem. Kdaj se dobiva na kavi, da vidim novi voziček?
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 22.4.2008 9:05:23
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica zdaj pa eno resno vprašanje-naši sorodniki imajo BREVI nahrbtnik in vse boli križ ko so malecko nosli -vprašanje sledi-kako je z vašimi križi ki imate ta Nemški nahrbtnik-samo prosim po resnici -VIATOR,KT,ŠTEFKA-KAKO VAS KAJ KRIŽ BOLI Evo po resnici - pri nas jo mož nosi - je pa ful zadovoljen. Križ ga ne boli nič. Mi smo imeli pri prvih dveh Chiccotov rukzak - pa je bila kar kriza. Takrat je moža kar bolel hrbet. Jaz je nisem še kaj prida nosila, mal planiram, da bi danes šli malo naokrog. Samo jaz nisem glih merodajna, ker imam kar frko s križem....
|
|
|
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?