Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.4.2008 8:43:44
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica Madona -to tak ruži da me je strah -da mi keri nebo na glavo pado sej če je fejst, nič hudega....
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.4.2008 8:45:22
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: majrim o boge naše delavke ...ampak se jim bomo kmalu pridružile tudi mi Me kar strese....tole obdobje 3. nosečnosti in porodniške je pa eno izmed lepših v mojem življenu, res. Tako da nočem mislit na 1.7.08 -
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.4.2008 8:46:27
|
|
|
|
majrim
|
viator laubica...ti kar pridi...mi gremo zdej ven
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.4.2008 8:49:16
|
|
|
|
viator
|
Evo, mi 2 se greva zrihtat, pa tud ven. Najprej zobar, pol pa sprehod, če ne bo glih lilo! Se tipkamo kasneje!!!
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.4.2008 8:54:01
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: majrim viator laubica...ti kar pridi...mi gremo zdej ven UFFFF priletela bi če bi šlo ,Viator in Mirjam lepo se imejte -midva pas še ven ne smema
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.4.2008 8:56:51
|
|
|
|
hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: viator IZVIRNO SPOROČILO: Laubica Madona -to tak ruži da me je strah -da mi keri nebo na glavo pado sej če je fejst, nič hudega.... kako ma jes dolgo lajtngo,da nonstop na njej stojim ,pol moram pa 3×prebrat,da ugotovim,za kaj se gre....ja,ja..fejst..
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.4.2008 9:07:48
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 IZVIRNO SPOROČILO: viator IZVIRNO SPOROČILO: Laubica Madona -to tak ruži da me je strah -da mi keri nebo na glavo pado sej če je fejst, nič hudega.... kako ma jes dolgo lajtngo,da nonstop na njej stojim ,pol moram pa 3×prebrat,da ugotovim,za kaj se gre....ja,ja..fejst.. MADONA-saj meni je tudi ZDAJ KOMAJ POTEGNILOOOOOOO
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.4.2008 9:08:22
|
|
|
|
Laubica
|
Samo ni noben fejst
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.4.2008 9:12:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica Ja nič, vidim, da bom mogla enkrat v MB, da vas bom spoznala TO SO BESEDE-ti samo pridi Te bova zelo veseli. Saj sva edini iz MB, če se ne motim??
< Sporočilo je popravil duskamb -- 17.4.2008 9:14:28 >
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.4.2008 9:17:34
|
|
|
|
Laubica
|
JA ,sva- samo bo Julči tudi 100% prišla-Hana pa noče prit - ali pa bo
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.4.2008 9:19:20
|
|
|
|
hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica JA ,sva- samo bo Julči tudi 100% prišla-Hana pa noče prit - ali pa bo joj kako me mata na trdo
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.4.2008 9:20:44
|
|
|
|
hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica Samo ni noben fejst hehe
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.4.2008 9:21:36
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 IZVIRNO SPOROČILO: Laubica JA ,sva- samo bo Julči tudi 100% prišla-Hana pa noče prit - ali pa bo joj kako me mata na trdo Spet nič ne poveš -če boš prišla
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.4.2008 9:28:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 IZVIRNO SPOROČILO: Laubica JA ,sva- samo bo Julči tudi 100% prišla-Hana pa noče prit - ali pa bo joj kako me mata na trdo Spet nič ne poveš -če boš prišla Zdaj ima Julči velik avto, pa lahko še vaju pripelje. Saj kako si suha te lahko odzadaj med dva stolčka stisne.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.4.2008 9:31:21
|
|
|
|
Laubica
|
Zdaj ima Julči velik avto, pa lahko še vaju pripelje. Saj kako si suha te lahko odzadaj med dva stolčka stisne. To pa res
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.4.2008 9:33:07
|
|
|
|
hanna1
|
je meni fajn,pijem eno dobro in se pripravljam moralno,da pokličem zobozdravnico,včeraj sem jo zgleda zamudla--upam da nima dopusta
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.4.2008 9:35:50
|
|
|
|
hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 IZVIRNO SPOROČILO: Laubica JA ,sva- samo bo Julči tudi 100% prišla-Hana pa noče prit - ali pa bo joj kako me mata na trdo Spet nič ne poveš -če boš prišla a sem jes kje kaj spregledala-kje in kdaj ????
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.4.2008 9:38:54
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 IZVIRNO SPOROČILO: Laubica IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 IZVIRNO SPOROČILO: Laubica JA ,sva- samo bo Julči tudi 100% prišla-Hana pa noče prit - ali pa bo joj kako me mata na trdo Spet nič ne poveš -če boš prišla a sem jes kje kaj spregledala-kje in kdaj ???? Ja ko bo VIATOR v MB prišla
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.4.2008 9:42:10
|
|
|
|
hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 IZVIRNO SPOROČILO: Laubica IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 IZVIRNO SPOROČILO: Laubica JA ,sva- samo bo Julči tudi 100% prišla-Hana pa noče prit - ali pa bo joj kako me mata na trdo Spet nič ne poveš -če boš prišla a sem jes kje kaj spregledala-kje in kdaj ???? Ja ko bo VIATOR v MB prišla
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.4.2008 9:58:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri nas je posijal sonček.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.4.2008 10:18:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Laubica pa je posijal sonček. Dobro jih hrani, da bodo hitro delali.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.4.2008 10:20:24
|
|
|
|
makala
|
Dan. Pr nas je tud dež. Od jutra se matram na RR, pa ni internet delal, pol sem mogla pa kr mau še z Lano zaspat, je tku pasal. V nedeljo pa nas ne bo, ker mamo v soboto poroko v Lj, pol ponoč domov in ne bo zneslo, da se dopoldne zopet vračamo v LJ. Upam, da se enkrat v maju pa res dobimo v večjem številu. Vam, ki se boste pa dobile pa želim veliko čvekanja in lep dan, pa seveda na fotkanje ne pozabte.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.4.2008 10:50:46
|
|
|
|
hanna1
|
Torej nismo edini,ko dežuje...ob 12 grem k zobarju
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.4.2008 12:04:23
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 Torej nismo edini,ko dežuje...ob 12 grem k zobarju In pridi domov z takim nasmeškom
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.4.2008 14:00:20
|
|
|
|
natasaom
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica Samo ni noben fejst bi ti mogla mojga poslat
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......