|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice - 4 del.
15.4.2008 7:19:41   
barbaw
Dobro jutro!

Jaz se samo javim preden odpeketam po vseh opravkih, ki me čakajo. user posted image  Vreme je pa prav za user posted image . Včeraj smo imeli ful sonca in bilo je toplo, danes pa ... user posted image  Saj bo boljše.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 826
15.4.2008 7:28:36   
aurora28
Dobro jutro! user posted image Katera nima sončka, ji ga ravnokar pošiljam. user posted image

Za začetek, da ne pozabim, danes vse ki vas čakajo GP dobro opravite in hitro poročajte. Za srečo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Anitka dobrodošla user posted image . Nismo te pozabile, ampak vemo, da si prava gradbinka in totalno zaposlena z gradnjo, ker veš, če pa bi se nam zdela sumljiva glede odhoda v P, pa si lahko brez skrbi bi te lovile na vse konce in kraje, da nam ne bi ušla predhodno v P brez Špeline odpustnice. user posted image user posted image user posted image

Dobrodošla v klub zatečenk user posted image user posted image .

Špelin@ user posted image user posted image za lupinico, jaz vem, da bi popiz......in nikoli več posodila kakšne stvari. Sem tudi sama imela enkrat takšno šolo, ko sem sosedi posodila nov nahrbtnik, kao za 2 dni in ta izposoja se je sprevrgla v 2 meseca in ko sem ga jaz nujno potrebovala, je soseda rekla, da ga nima pri sebi doma, ampak pri fantu in da ga še rabi. Veš da sem zakuhala od jeze user posted image , ker pa sem tečnarla, mi ga je naslednji dan prinesla nazaj v takšnem stanju, da je za zjokat user posted image . Cel je bil raztrgan, umazan, notranja podloga je na enem koncu manjkala in od takrat ne posojam nič, razen sestri in mami, ker vem, da sta zanesljivi, drugim pa nobenemu.

Danes sem dobila občutek, da se nas bo izraz MAJČIC dobesedno držal in nobena od nas ne bo rodila v aprilu. Skoraj prepričana sem v to, čeprav jaz bi rada, ampak imam občutek, da ne bom prej pred PDP, mogoče celo po PDP-ju. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 827
15.4.2008 8:39:14   
darmar
Dobro jutro in user posted image user posted image user posted image  vsem, ki imate danes kakršen koli pregled.

Jaz sem že po zajtrku in sedaj me čaka čaj iz malinovih listov. Mislim, da sem prav prebrala navodila. 2x na dan eno 2,5 dl veliko skodelico, zjutraj in zvečer.

Drugače pa danes obvezno šibam po Donat, zvečer me je pa definitivno zgaga pekla. Še nikol v življenju do sedaj.

Zjutraj me je sicer prebudilo sonce, sedaj pa se tudi nad gorenjsko zbirajo oblaki, bljak. Itak pa ker bo vreme slabo, sem tamejhnmu oblubila, da greva v Milerja po dudko in po flaško, on komi čaka. Čeprav je zjutri reku, da me ne mara in celo sovraži, ker ga ne peljem jaz v vrtec. Hude so te besede. Ne vem kako mu naj razložim, da so zelo zelo slabe, grde, ... Maš ti kakšno idejo Estrella, ali ti Valentina, saj sta vajina dva enakih let.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 828
15.4.2008 8:52:22   
špelin@
Dobro jutro user posted image

Bi se mi katera pridružila ob skodelici bele kave? user posted image

aurora28, kaj pa vem, se mi zdi, da se zna pri tebi vse skupaj precej hitreje odviti, kot si ti predstavljaš user posted image  Vidim, da je tvoje pošiljanje sončka kar uspelo - tudi k meni je pokukalo par žarkov user posted image

Kar se posojanja stvari tiče, zaenkrat res nisem imela slabih izkušenj: vse moje prijateljice so zelo skrbne in jim mirne duše posodim karkoli user posted image  No, pred pregledom grem v BC, da vidim, če so dobili lupinice. Gledala sem barve in se navdušujem nad rdečo in zeleno - v bistvu se ne morem odločiti user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: darmar
Čeprav je zjutri reku, da me ne mara in celo sovraži, ker ga ne peljem jaz v vrtec. Hude so te besede. Ne vem kako mu naj razložim, da so zelo zelo slabe, grde, ... Maš ti kakšno idejo Estrella, ali ti Valentina, saj sta vajina dva enakih let.

Koliko je pa mali star? Moja mala pika (junija bo stara 3) ima občasno take izpade, ampak jaz samo skomignem z rameni, ne komentiram, ne razlagam in delam naprej, kar sem pač delala. Jo pa čez par minut vzamem v naročje in ji povem, da jo imam zelo rada. Pa še nekaj je: ne ženem si k srcu - me je že pri veliki piki izučilo, da majhni otroci bleknejo vse živo in potem samo prežijo na reakcijo staršev: da vidijo, če "pali".

Grem zdaj še nekaj prigriznit user posted image

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 829
15.4.2008 8:53:08   
kasso
Dobro jutro v megleni dan!

Upam, da bo kasneje posijal sonček!

Naty*, barbaw, Pepita, valentina2006, Taula, Čmrlika, Katina, Špelin@   dobro opravite na pregledih, čakamo novičke user posted image

Špelina, ma jaz bi znorela s takim bratrancem...kaj pa, če bi ga ti poklicala in od njega zahtevala obrabnino?
Saj ni čudno, da vam je niso hoteli vrniti v takem stanju (najbrž jih je bilo sram, kar jih lahko tudi je...)

Sky, kakšna suhica si user posted image Prosim mi lahko poveš, kje si kupila tiste majčke hello kitty?

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 830
15.4.2008 8:54:47   
jana81
Dobro jutro majčice..

Danes sem malce žalostna, ker je moja najboljša prijateljica odletela v Ameriko..

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@
Spet jaz slabe volje: z našo lupinico ne bo nič. Mož je sicer prejle še 1x zatežil bratrancu, ampak ne najdejo strehice in blazinic user posted image  Pa še ročaj je nekaj hinavsko razmajan user posted image  Očitno bo res treba novo - cene rabljenih so tako visoke, da se za 10-20 EUR razlike ne splača drajsati naokrog po Slo. Bom šla jutri v BC - me pa jezi, ker zadeva ni poceni in res nisem računala, da jo bom morala ponovno kupovati zaradi enih zanikrnežev user posted image

joj špelin jst bi jih kr poklicala pa nej ti dajo denar za novo, to staro si pa nej nekam vtaknejo. Sicer pa vidim da ti je že Catja to predlagala.

Danes sem dobila občutek, da se nas bo izraz MAJČIC dobesedno držal in nobena od nas ne bo rodila v aprilu. Skoraj prepričana sem v to, čeprav jaz bi rada, ampak imam občutek, da ne bom prej pred PDP, mogoče celo po PDP-ju. user posted image

ja tudi jst sem dobila tak občutek, čeprav sem ravno danes zjutraj razmišljala da bi pa bilo le fino , če bi kakšen teden prej rodila, ker me tale trebuh že prav obremenjuje pri spanju in tudi čez dan.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 831
15.4.2008 8:58:31   
narava
Pozdravljene tetke!

Vreme v lj je cudovito, koncno dnevi lepega vremena in tiste prave pomladi!user posted image
V sluzbi pa samo se danesssssssuser posted image  in mi je uspelo: brez enega dneva bolniske zgurat do zacetka porodniske (vmes je samo en teden dopusta). wow, ko pogledam za nazaj, hvala Bogu za tako fajn nosecnost!user posted image

komentirala bom kasneje, najprej od vceraj z "izrednega" pregleda:

sem sla na pregled in ob pogledu na moje buhtlje, me je takoj poslala vodo dat in pritisk izmerit. prisotne beljakovine v vodi, pritisk kar visok (za moje razmere, ko imam kar nizkega), zatekam neprestano brez (od)tekanjauser posted image  kar pomeni, da se stvar ne sanira niti preko noci niti ko pocivam, in se najboljsi pokazatelj vsega skupaj je to, da sem se dosedaj v celi nosecnosti (8 mesecev) zredila za 7 kg, sedaj v zadnjih 14ih dneh od prejsnjega pregleda pa KAR za 4 (štiri) kile?!!! user posted image user posted image

zato mi je avtomaticno napisala napotnico za PDC (perinatalni diagnosticni center v porodnisnici), kjer me bodo pogledali "od A-Ž". Seveda, pritisk ni tako visok, da bi bilo z zelo urgentno, a je dejala, da so pri tem zelo zelo previdni in da ce bo na koncu vse ok (za kar upam, da bo), bo pac en pregled vec. Sicer pa imam zaradi takega stanja sedaj 3x tedensko preverjanje pritiska in podrobno spremljanje nosecnosti do poroda.

Seveda mi je zaradi mojega malega busija (ki je sedaj velik za 26 tednov) zopet delala morfologijo (hehe, tolikokrat kolikor ste nekatere imele vaginalni pregled, tolikokrat sem oz. bom jaz imela UZuser posted image ), in Poba je kar konkretno zrasel od prejsnjic: ima ze vec kot 2 kili, obseg glavice ze cez 30user posted image  in velik je cist po urniku (33t4d).

Dobila sem napotnici za P in resilca ter en velik pehar z nasmehom in pozitivno energijo s strani moje G. Res, ful se zavzame hvala Bogu..tako malo je treba..

no, tega zdej ruknem gor, pol pa se komentiram od prej user posted image

lp, narava.

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 832
15.4.2008 9:03:21   
Estrella*
Jutro!

Aurora: zanimive občutke imaš. Lepo bi bilo, da bi bile vse majčice. Sicer sem ti jaz napovedala rojstvo 2 majauser posted image  Jaz sem sanjala zase, da bom rodila 12 maja??? Me a zanima kao je sedaj s tvojim prehranjevanjem? Jaz sem malo zmanjšala in je malo bolje. Zgleda, da je takrat bilo nekaj v zraku.

darmar: o, nakupi, super zadeva. Jaz sem že kar malo zasvojena s temi rečmi, kar se mi krepko pozna na TRR -juuser posted image Ampak danes je plača!!!!!!!! Zato si spet lahko privoščim kakšen prekršekuser posted image
Naš tudi dostikrat stoka, če ga jaz ne peljem v vrtec, sicer brez kakšnih grdih besed. Ima pa občasne izpade ko mu kaj ni po volji. Edino kar pri nas pomaga je, da počakam, da se ohladi, se usedeva in pogovoriva. Vsako stvar rešujem če se le da sproti. Zaenkrat se obnese. Vsi drugi prijemi pri nas niso obrodili sadov. Čim se mali počuti  podrejenega je konec. Vedno ga moram obravnavat sebi enakega, da kaj zaleže.

Aurea: super link. Jaz sem čisto v harmonijiuser posted image

Špelin@: voda teče na žalost ne samo iz pipe, ampak mi je včeraj mož sporočil, da tudi iz školjke in mimo ene pipe, ki baje nima nekega navojauser posted image  Mislim kaj vse ti prodajo. sEDAJ IMAMO 3 STAVRI ZA VRNIT!!!!!!!user posted image

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 833
15.4.2008 9:06:46   
TamaraJ
Dooobrooo jutro!

No, danes mi pride pa sosed orajhat stence. Mislim tiste dve, ki nista s siporexa. Vse ostalo bo moj dragi sam. Jaz pa se ne mislim nič kaj dosti pretegovat.. Bom samo gledalamod dalečuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Skye..kolk imaš ti manekensko postavo. Sem ti fovš. Jaz sem proti tebi živi balonuser posted image

Hmmm...čri, čri, čri,čri, čri......... (sem tud jaz foušuser posted image ...). Ja, lep trebušček na fantastično postavicouser posted image . lepe ste vse tri

spelin@...Ja, se pridružujem tistim pohvalam : Ja kje imaš pa ti celulit??? user posted image No, jaz se moram tudi kaj slikat. Sam prej si moram rit zakamufliratuser posted image

****... v Sloveniji so strokovnjaki za naredit čimveč škode, kar se razdvojevanja bratcev in sestric tiče. Tukaj vse boli k... za interese otrok. Važna je birokracija in seveda koga pa briga, koliko škode naredijo otrokom. Glede na to, na kakšne kokoši naletiš na CSD-jih (v Cerknici zaenkrat nimam pripomb... se pa seveda ne ve, kako bi reševali takšen problem, ker pač ni za javnost, če se kaj takšnega zgodi)... Moj ati se spomni, da so vse največje kokoši iz njegovega razreda šle na socialno delo...in potem imajo takšni ljudje v kočljivih primerih vajeti v rokah. Znajo samo prebrat zakon in kurč.... člene, ter se po njih odločat... redko pa s srcem in zdravo kmečko logiko preučijo primer. Mogoče tudi Naty pozna to sceno, saj jaz od mami izvem svake jake zgodbe, ob katerih se lahko samo križaš in moliš, da nikoli ne prideš v podobne situacije... Žalostno je, da se to dogaja in prekleto nemočni smo... Glede na tvojo bivšo sošolko pa vidimo, kako kratek čas nam je lahko odmerjen. Še danes brezskrbno objemamo svojo družino..jutri pa se lahko vse obrne na glavo. Zato pa ja... ne mečimo lepih trenutkov stran in jih ne pokvarimo s slabo voljo in zamerami.

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Naty: kako pa veš, da se je mali obrnil??? Oz. kako si čutila? Jaz nobenega obrata nisem čutila A sem čist za svetom???

Ahhh Estrella, sem tudi jaz tam nekje. Drugič sem noseča, pa še vedno samo na približno ocenim, kje ima npr. nogo, ritko... To mi že pri Timiju ni šlo. Pa  ne vem ali je na dol obrnjen ali prečno...

Za pregled vas je pa veliko danes. Malo me znajo roke bolet, ampak se bom potrudila. Torej: lepe preglede vsem:
Naty, Špelin@, Barbaw, Pepita, valentina2006, Taula, Čmrlika, Katina

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Anitka saj ne da te ne bi pogrešale, ampak smo se navadile, da te ni tak kot Tamare ni, ker urejate dom.  Da bosta čimprej končala in da se še malo spočiješ pred prihodom tvojega  na svet.

Ja, zidarke..ni kaj. Čeprav se bom jaz zdaj prelevila v likarico

IZVIRNO SPOROČILO: Skye

Greva z gledat fim P.S I love you.

Jaz sem pa to knjigo brala... Fuuuuul leeeepa... za dušco

Anitka, dobra si, da zdržiš tak tempo  Res te občudujem - delo z otroki, potem pa še hiša... Ti, Estrella* in TamaraJ ste itak čisto odbite garačice

Mislim, da ne znamo bit pri miru. Jaz sem resno živčna, če se mi nič ne dogaja in imam preveč časa. Potem kar ne vem, kaj naj sama s sabo. Sicer pa izvem čez kakšen mesec kam s časom

IZVIRNO SPOROČILO: darmar
Čeprav je zjutri reku, da me ne mara in celo sovraži, ker ga ne peljem jaz v vrtec. Hude so te besede. Ne vem kako mu naj razložim, da so zelo zelo slabe, grde, ... Maš ti kakšno idejo Estrella, ali ti Valentina, saj sta vajina dva enakih let.

Ahhh, mene tudi mara in ne mara... pa spet mara in ne mara... itd. Ne smeš se sekirat, ker pomena besede ''sovražim'' še dolgo ne bo dojel in se mu najbrž ne zdi nič hudega. Pač je jezen nate... Jaz sem se malo navadila, čeprav ga seveda ustavljam pri takšnih besedah in mu poskušam razložit. Je pa moj frajerček zeloooo ognjeno bitje in se v hipu razkuri, zmeče svašta besed ven in se potem tudi tako hitro umiri, me objame in smo OK. Do naslednjega fajta. Verjamem, da te prizadane... ampak raje ne razmišljajmo, kako bo tole šele v puberteti. je...izraz mama si pač zaslužimo ravno s takšnimi trenutki, ko je treba čez sebe.. tudi če te prizadane. Verjemi pa, da te ima tvoj škratek najraje... le dokazovanje svojega prav je v igri. Konkretnih rešitev pa ni... pri vsakemu deluje svoje in važno je, da nikoli skregani in jezni ne zaspimo. Midva se poskušava s Timijem vsak večer pogovorit in razčlenit dan...kaj je bilo prav, kaj ne...kaj bomo jutri, itd.

Včeraj sem bila malo šokirana... Timi izgine v zgornji štuk. Gre moj pogledat in si je umival zobe. What??? Sam?? In potem se je slekel, umil še ritko... se oblekel v pižamco, poklical naju, se poljubčkal in rekel, da se nima več časa pogovarjat, ker je zaspan in mora spat. Zaspal je v 5 minutah. Care je!

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 834
15.4.2008 9:08:27   
TamaraJ

Špelin@: voda teče na žalost ne samo iz pipe, ampak mi je včeraj mož sporočil, da tudi iz školjke in mimo ene pipe, ki baje nima nekega navojauser posted image  Mislim kaj vse ti prodajo. sEDAJ IMAMO 3 STAVRI ZA VRNIT!!!!!!!user posted image

Ja, veeeeliko živcev rabiš... In bolj ko si zaj.... stranka, prej ti bodo naredili ali popravili. Nič ti ne privoščim... Vem kako delajo

Amor Omnia Vincit

Neposredna povezava do sporočila: 835
15.4.2008 9:10:51   
TamaraJ
Spet mi ta user posted image user posted image user posted image smeškov ni objavil. No, ne vseh... barabauser posted image user posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 836
15.4.2008 9:10:55   
Pepita
Pozdravljene, še jaz iz pregleda. Je vse OK, me je pregledal vaginalno pa izmeril, pretipal, smo še vedno na glavico lepo obrnjeni ... Srček tudi OK, le mamica malo oteka, pa nič hujšega.
Sva si pa počasi že na poti. Me tako na rebre pritiska, da komaj diham, pa spim zelo slabo, da o križu ne govorim, ker sem že imuna na bolečino - samo ta teden še nimam časa rodit, drugi teden pa upam, da se z user posted image kaj dogovorima user posted image .

Naslednji pregled imam 21.4. in je zadnji pri mojem G, potempa še samo v P, razen, če se user posted image odloči drugače.

Lep dan, čeprav vse kaže na dež.

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 837
15.4.2008 9:13:25   
kasso
Tudi pri nas kuka par sončnih žarkov user posted image , še malo pa bo megla šla.

Včeraj pa sem šivala. Sem našla moje stare moderce za dojenje, tudi tiste, ki so si mi sponke polomile in sem najprej pobrala dol in iz dveh starih modercev (takih, ki postanejo že res švoh...enega mi je dala prijateljica le zaradi sponk).... ter na dva barvna iz Ottota prišivala nove sponke, tako da jih ne bom še enkrat kupovala. Zdaj jih imam pet, dva barvna, dva bela in enega malo boljšega, ki mi ga je dala kolegica. Tako, da sem prišparala par evrčkov user posted image

Me pa zanima, ali je katera od vas, ki imate že otroke, nosila po porodu oblikovalni pas, tak ki ti stisne trebuh, da se organi hitreje povrnejo na svoje mesto? Izgleda kot pancera, le da stisne?! Koliko je to učinkovito?
Malo me skrbi, ker že po drugem porodu, je bil moj trebuh nikakav.... po tretjem pa bo še hujše....

Pa še eno vprašanje, kaj naj kupim trojčkom fantkom, ki so zdaj stari glede na velikost 4 -5 mesecev??? Kake cunjice težko verjamem, da dobim v Postojni po tri enake kose (mamica jih rada enako oblači), igračke... ne vem... pa še cenovno bo vse * 3 .... ??? Kakšna ideja? Sicer pa sem že šla pogledat, podarila sem en jogi, nesla en paket plenic, in neko drobnarijo..... ampak zdaj gremo vsi in se spodobi, da nesemo kaj, a ne? Če bom pa mamico vprašala, kaj rabijo, bo tako al tako rekla, da ni treba nič nosit!

Narava... super, da je z malim vse ok user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 838
15.4.2008 9:17:34   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: TamaraJ

Jaz pa se ne mislim nič kaj dosti pretegovat.. Bom samo gledalamod dalečuser posted image

Včeraj sem bila malo šokirana... Timi izgine v zgornji štuk. Gre moj pogledat in si je umival zobe. What??? Sam?? In potem se je slekel, umil še ritko... se oblekel v pižamco, poklical naju, se poljubčkal in rekel, da se nima več časa pogovarjat, ker je zaspan in mora spat. Zaspal je v 5 minutah. Care je!

je bil že čas, da si le za nadzornika user posted image user posted image user posted image

user posted image za Timija, res je carski user posted image

Spet mi ta  smeškov ni objavil. No, ne vseh... baraba

Se pravi, da ne heca le mene ta RR user posted image

Pepita, user posted image user posted image za dobro opravljen pregled.... ti greš tudi h koncu, a ne user posted image

< Sporočilo je popravil kasso -- 15.4.2008 9:22:36 >

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 839
15.4.2008 9:23:35   
Estrella*
MAJČICE 2008

27.April 2008
user posted image
 Čmrlika(80´),1.user posted image , user posted image : user posted image Taja , MB, (O: 110cm, +13kg)

29.April 2008
user posted image  Majci23  , user posted image :user posted image                                            

01.Maj 2008
user posted image  
Peli, 2.user posted image , user posted image :user posted image      
user posted image  
medika1 , user posted image :user posted image  
user posted image  Tiana(77´), 2.user posted image , user posted image : user posted image  Erazem, KR, (O: XXcm, +10kg)    

02.Maj 2008              
user posted image  
majanagaja(80´),1.user posted image , user posted image : user posted image , KR, (O:XXcm, +7kg) 
user posted image  
petrahh(80´), 2.user posted image , user posted image :user posted image ,LJ,  (O:XXcm, +7kg)  

03.Maj 2008 
user posted image
 Mozart, 1.user posted image , user posted image :user posted image , (O:107 cm, +10kg)               
user posted image  Cat_ka, 1.user posted image , user posted image :user posted image
user posted image  filipinka (77´), 2.user posted image (user posted image user posted image ), user posted image :user posted image ,(O:95cm, +xx kg) 
user posted image  Taula (82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image Ella , (O:XXcm, +12kg)

04.Maj 2008
user posted image   Aurora 28/Velenje/ (79´), 3.user posted image , user posted image :user posted image   ,Trbovlje, ( O:124cm, +17Kg )
user posted image  Monika
user posted image   CatJa(75´), 2.user posted image , user posted image : user posted image , SG, (O:99 cm, +12kg)
user posted image  Tjaška28, 1.user posted image , user posted image :user posted image  

05.Maj 2008 
user posted image  Sončnica Sandra*/Poljanska dol./(80´),1.user posted imageuser posted image :user posted image
, KR (O:119 cm, +13,5kg)  
user posted image  majčica24, user posted image :user posted image  
user posted image  Pepita
(81´) , 1.user posted image ,user posted image :user posted image , SG, (O:+6 cm, +11Kg)

user posted image  zusi/Vrhnika/, 1.user posted image , user posted image :user posted image   ( XXcm, xxkg) 

07.Maj 2008                 
user posted image  Natali99,
1.user posted image , user posted image :user posted image

user posted image  Jana 81,1.user posted image ,  user posted image :user posted image Nejc, CE, (O:107 cm, +18 kg) 

08.Maj 2008
user posted image  Aurea , user posted image :user posted image  ,
 (O:105 cm, +15 kg) 
user posted image  Pika 18 (78´) , 1.user posted image , user posted image :user posted image , Trbovlje

09.Maj 2008
user posted image  bobika, 2. user posted image , user posted image :user posted image   
user posted image  .muki. (71´),  3. user posted image , user posted image :user posted image  Maša , (O;XXcm, +6,7kg) 

user posted image  Barbaw, 2.user posted image , user posted image :user posted image Maja, (O:99cm, +15kg)

10.Maj 2008            
user posted image  luksi,
1. user posted image , user posted image :user posted image       
user posted image  aria81
(81´),1. user posted image
, user posted image :user posted image , (O: 93cm, +7kg )
user posted image   
buccka (85'), 1.user posted image , user posted image :user posted image , (O:97 cm, + 9 kg)

11.Maj 2008
user posted image   Naty*/Logatec/ (78´), 2. user posted image , user posted image :user posted image , PO, (O:+31/101 cm; 11,5kg ) 

12.Maj 2008
user posted image  modrooka, 2. user posted image ,
user posted image :user posted image (O:XXcm, +3,5kg)
user posted image  zvezdica 05, user posted image :user posted image       

user posted image
 Svojeglava user posted image :user posted image (O:XXcm, +1kg)    
user posted image   
sankica (75´), , 1.user posted image , user posted imageuser posted image      

13.Maj 2008 
user posted image  Katy82(82´), 1. user posted image , user posted image :user posted image ( o:xx cm, +6kg)   
user posted image  Tally, 2.user posted image , user posted image :user posted image  Emilija,  (O:XXcm, +12kg)

user posted image  KRISSTTINA, 1.user posted image , user posted image :user posted image

14.Maj 2008  
user posted image  
Maja22 (74´), 6.user posted image  , user posted image :user posted image , Jesenice
user posted image  Kasso(74´), 3.user posted image , user posted image :user posted image , PO, (O:102cm, +11kg) 

15.Maj 2008
user posted image  U_SURDI
user posted image  Katina (68´), 4.user posted image , user posted image :user posted image    
user posted image  Hijenca(79´), 1.user posted image , user posted imageuser posted image  Ana , MB, O:108 cm, +7kg) 
user posted image  Sashy (88´),  1.user posted image , user posted image :user posted image Anej

16.Maj 2008
user posted image  Suzi85, 1.user posted image , user posted image :user posted image , (O:113cm, +15kg) 

user posted image  mixi,user posted image :user posted image Kaja, KP (O:XX cm, +10kg) 

17.Maj 2008
user posted image  m.g.k,1.user posted image , user posted image :user posted image , KR (O:XXcm, xxkg)

18.Maj 2008   
user posted image
 Liza, user posted image :user posted image  

19.Maj 2008
user posted image
 StBarbara (80´), 2. user posted image , user posted image :user posted image ,(O:XX cm,+4 kg)   
user posted image  
80Kaja (80´), 3.user posted image ,user posted image :user posted image (O:XX cm, +12kg)
user posted image  TULIPAN 13 (77´), 1.user posted image  , user posted image :user posted image Brina, LJ, (O: 97cm, +7kg)

20.Maj 2008
user posted image  
mali pingo/Ljubljana/ (81´), user posted image :user posted image Patricija/? , Ljubljana (O:100 cm, +9kg)
user posted image  Goya (77´), 2.user posted image ,(user posted image user posted image ) user posted image :user posted image , PO, (O:XXcm, +4kg)
user posted image
 najča (82´), user posted image :user posted image , (O:XX cm, +2kg)
user posted image  Kastanjeta, 3.user posted image , user posted image :user posted image  

21.Maj 2008 
user posted image
 Zalazoya (79`), 1.user posted image , user posted image :user posted image , LJ, (O:97cm, +11kg) 
user posted image   Metty1, user posted image :user posted image  Lana

22.Maj 2008
user posted image  Estrella*(74´), 3.user posted image , user posted image :user posted image , PO, (O:106 cm,+11kg ) 

user posted image  ****(73´), 4.user posted image  , user posted imageuser posted image ,  Omar, LJ  

23.Maj 2008
user posted image  darmar(78´),2.user posted image , user posted imageuser posted image Zala? , KR (O:XX cm, +13kg) 
user posted image  edinaos 1.user posted image user posted image :user posted image  Anja-Tia, (O:102cm, +11kg)

24.Maj 2008                              
user posted image
 ninula , user posted image :user posted image     

25.Maj 2008                          
user posted image  Suzi 27 , user posted image :user posted image  
user posted image  Majabo ,2.user posted image , user posted image :user posted image , KR

26.Maj 2008
user posted image  Anitka/Prekmurje/ (78´),1.user posted image , user posted image : user posted image Tian, Sven, Maj/Alina, Tara , MS (O:97cm /+27cm/; +10kg )
user posted image  eole (78´)user posted image :user posted image    
user posted image
 sesil (77´), user posted image :user posted image PO, (O: XX cm, +9-10kg) 

27. Maj 2008   
user posted image  Žanai, 2.user posted image , user posted image :user posted image                         
user posted image  Valentina 2006, 2.user posted image , user posted imageuser posted image  Matevž            

28.Maj 2008 
user posted image  TamaraJ/Cerknica/ (79´)  2user posted image ,user posted imageuser posted image  Jaka (O:112cm, 10 kg)  
user posted image  
Skye/Maribor/ (76´), 1.user posted image ,user posted image user posted image  : user posted image Tia user posted image Lia , (O:103 cm /+36 cm/;+18 kg)  
user posted image  Tancho(82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image , LJ

29.Maj 2008 
user posted image  Portugalka , user posted image :user posted image

30.Maj 2008
user posted image  Kodrana/Novo Mesto/ (84´), 2.user posted image ,user posted image :user posted image Tara, NM,(O:XXcm, +16kg)

user posted image  MARTINA 25 (82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image  Tjaša ,KR, (O: xxcm, +15kg)
user posted image  Nataša 34 (73´),2.user posted image , user posted image :user posted image  Eva , Trbovlje,(O:94 cm, +5kg)  

user posted image   mya26, 2.user posted image user posted image :user posted image Maj, LJ, (O:XX cm, +10Kg)

31. Maj 2008
user posted image  Špelin@ (76´) , 4.user posted image user posted image :user posted image , LJ ( O: 91cm, +12kg ) 

user posted image  Kaja08 (78´), 1.user posted image , user posted image :user posted image , LJ ,(O:XXcm, +5kg) 
user posted image  narava (83´), user posted image :user posted image , (O:XXcm, +7kg)

xx.Maj 2008 
user posted image  NOVOJUTRO, user posted image :user posted image   
user posted image  Winnie 017, user posted image :user posted image    

SKUPAJ NAS JE 81 SREČK user posted image          

Imamo 13user posted image : user posted image user posted image     

Neža81, mettyy ,pikicaa25,  ...Martina... Joob, BOJANC, Naja3, murva
user posted image  stumfek 
user posted image  aradej 
user posted image  KAHLO
user posted image  maska 
user posted image Anonimnauser posted image

RAZVESELJUJE NAS: user posted image : 19Xuser posted image ,user posted image : 23Xuser posted image  in user posted image : 39X user posted image

user posted image user posted image    PREGLEDI V APRILU 2008 user posted image user posted image

15.04.2008: Naty (UZ), Špelin@ (GP), Barbaw (GP), Pepita (GP), valentina2006 (UZ), Taula (GP), Čmrlika (CTG), Katina (GP+CTG)
16.04.2008: hijenca (GP), mozart (GP), Soncnica Sandra *** (GP), CatJa (CTG), Sky (GP)
17.04.2008: Anitka (GP), aurora28 (GP)
18.04.2008: edinaos (GP), sesil (GP), jana81 (GP+CTG), **** (UZ)
21.04.2008: Estrella (GP+CTG), Aurea (GP+CTG), Tally (GP+CTG), Pepita (GP)
22.04.2008: Mya26 (GP+UZ)
23.04.2008: suzy85 (GP)
24.04.2008: Kasso (GP+CTG), Katy82 (CTG)
25.04.2008: 80Kaja (GP), **** (GP), mixi (CTG)
28.04.2008: MARTINA25 (GP), kodrana (GP)
30.04.2008: narava (GP)

user posted image user posted image  PREGLEDI V MAJU user posted image user posted image
05.05.2008: darmar (GP)
08.05.2008: TamaraJ (GP)

OBRAZCI ZA UREJANJE PORODNIŠKEGA DOPUSTA

KORISTNE POVEZAVE:

CSD MARIBOR
CSD LJ-Šiška

Spisek potrebščin za v porodnišnico: KLIK

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI        DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
user posted image PRAVICE NOSEČNIC       user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image NOSEČNOST                 user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.         user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image MAMA.SI                     user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

Neposredna povezava do sporočila: 840
15.4.2008 9:25:03   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: kasso
Špelina, ma jaz bi znorela s takim bratrancem...kaj pa, če bi ga ti poklicala in od njega zahtevala obrabnino?
Saj ni čudno, da vam je niso hoteli vrniti v takem stanju (najbrž jih je bilo sram, kar jih lahko tudi je...)

O, če bi se šlo za mojo žlahto, ne bi oklevala! Ampak eno od bistvenih načel najinega odnosa z user posted image  je, da vsak rešuje probleme s svojo žlahto, da mu drugi ne skače v zelje. Sva imela v preteklosti kar nekaj težav na ta račun in se ta taktika za naju najbolje obnese. Seveda si stojiva ob strani, ampak pri žlahti je pač tako, da se hitro "dvigne greben", če se vtakne priženjeni... Sploh moževa stran je zelo občutljiva na to user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: jana81
Danes sem malce žalostna, ker je moja najboljša prijateljica odletela v Ameriko..

user posted image user posted image

narava, čestitam za zadnji delovni dan user posted image  Prav je, da si dobila napotnico za PDC, naj te konkretno pregledajo user posted image  Držim pesti user posted image user posted image user posted image

O, sruser posted image nje user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Pepita, user posted image  za pregled. Povej, kdaj rabiš odpustnico user posted image user posted image

Me pa zanima, ali je katera od vas, ki imate že otroke, nosila po porodu oblikovalni pas, tak ki ti stisne trebuh, da se organi hitreje povrnejo na svoje mesto? Izgleda kot pancera, le da stisne?! Koliko je to učinkovito?
Malo me skrbi, ker že po drugem porodu, je bil moj trebuh nikakav.... po tretjem pa bo še hujše....

Na srečo mi zaenkrat ni bilo treba razmišljati o tem, ker je šel trebuh v precej lepo stanje že samo z rednimi vajami user posted image  Seveda srčno upam, da bo tako tudi zdaj user posted image
Super si poštimala tole z modrčki za dojenje user posted image

Meni je pa od včerajšnje požrtije še vedno slabo - sem se namenila zajtrkovati, ampak ne gre nič dol user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 841
15.4.2008 9:30:44   
TamaraJ

Nee, nisem...sem imela srečo in je šlo vse nazaj na svoje mesto. kako bo pa po drugem porodi...pa who knows. Če bo treba...

Za izbiro daril pa sem jaz katastrofa... tako, da ti ne znam svetovati

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 842
15.4.2008 9:32:37   
TamaraJ
Pepita... super za pregleduser posted image user posted image user posted image . Še malo in dobiš čudovito odpustnico by spelin@user posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 843
15.4.2008 9:34:28   
TamaraJ
jaz sem pa zdaj pojedla dva jogurta od Activie in ko sem se basala z zadnjo žlico sem videla, da je bil rok uporabe do 10.4.user posted image . No, računam na to, da imajo vsi proizvajalci vsaj nekaj dni rezerve... sicer me čaka branje knjige na ...sekretuuser posted image user posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 844
15.4.2008 9:37:39   
Estrella*

Tudi pri nas kuka par sončnih žarkov user posted image , še malo pa bo megla šla.

Tudi pri nas je sonček. Samo sem malo pgledala proti KR, pa ne kaže, da bo zdržal. Verjetno bo spet ta user posted image  dež.

Včeraj pa sem šivala. Sem našla moje stare moderce za dojenje, tudi tiste, ki so si mi sponke polomile in sem najprej pobrala dol in iz dveh starih modercev (takih, ki postanejo že res švoh...enega mi je dala prijateljica le zaradi sponk).... ter na dva barvna iz Ottota prišivala nove sponke, tako da jih ne bom še enkrat kupovala. Zdaj jih imam pet, dva barvna, dva bela in enega malo boljšega, ki mi ga je dala kolegica. Tako, da sem prišparala par evrčkov user posted image

Ni kaj varčna ženička. Ko bi jaz bila vsaj pol tolikouser posted image

Nimam pojma kaka zadeva je to. Sam težko nosim nekaj kar me stiska in verjetno tudi tega proizvoda ne bi prenesla. Bom počakala po porodu in najperj poskusila s telovadbo, če ne bo šlo pa res ne vem kaj storiti.

Pa še eno vprašanje, kaj naj kupim trojčkom fantkom, ki so zdaj stari glede na velikost 4 -5 mesecev???
Kake cunjice težko verjamem, da dobim v Postojni po tri enake kose (mamica jih rada enako oblači), igračke... ne vem... pa še cenovno bo vse * 3 .... ??? Kakšna ideja? Sicer pa sem že šla pogledat, podarila sem en jogi, nesla en paket plenic, in neko drobnarijo..... ampak zdaj gremo vsi in se spodobi, da nesemo kaj, a ne? Če bom pa mamico vprašala, kaj rabijo, bo tako al tako rekla, da ni treba nič nosit!

Mogoče pa kupi kaj za pozneje, kakšne stvari za ustvarjat? Saj ni nujno, da moraš prinest za dojencle. Kakšne pobarvanke, barvice in podobne reči vedno prav pridejo. Sicer pa sama sem tudi večno brez idej in verjetno nisem najbolj primerna oseba za svetovanjeuser posted image

Narava... super, da je z malim vse ok user posted image

narava: BRAVO za zadnji dan službe!!!!!!! Ti prav privoščim. Jaz sem že cel teden doma in je super. Tudi jaz sem zdržala brez bolniške ( čeprav težko, priznam) in sem prav ponosna nase. Lahko si tudi ti.
No, vidiš, da velikost trebuha noi bistvena. user posted image  za malegauser posted image .

TamaraJ: kako je človek vesel, ko ti otrok kaj sam postori. Tako vidiš, da si z vzgojo na pravi potiuser posted image . Kar se pa tiče grabenih del, pa le malo izpreži, jaz sem tudi danes in je prav luštno. Kljub temu, da nama kar dobro gre vse od rok, morava tudi na najini user posted image  v bušiju malo pomislit in jima privoščit počitek.

pepita: user posted image  za uspešen pregled. Kako pa to, da te ni naročil še 28.4? Nekam zgodaj te je poslal v P na preglede????

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 845
15.4.2008 9:44:16   
jana81
Me a zanima kao je sedaj s tvojim prehranjevanjem? Jaz sem malo zmanjšala in je malo bolje. Zgleda, da je takrat bilo nekaj v zraku.
 /quote]

svaka čast da si lahko zmanjšala, jst ne morem, pa se lahko še ne vem kako trudim, lačna ne morem it spat.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

Neposredna povezava do sporočila: 846
15.4.2008 9:49:08   
TamaraJ

TamaraJ: kako je človek vesel, ko ti otrok kaj sam postori. Tako vidiš, da si z vzgojo na pravi potiuser posted image . Kar se pa tiče grabenih del, pa le malo izpreži, jaz sem tudi danes in je prav luštno. Kljub temu, da nama kar dobro gre vse od rok, morava tudi na najini user posted image  v bušiju malo pomislit in jima privoščit počitek.

Ja, res moramo še malo na user posted image mislit, čeprav se načeloma dobro počutim in imam občutek, da lahko naredim vse... te potem pa telo malo opozori... Res ni vredno tvagat in meni kar paše malo lenarit danes. No, zdajle grem nazaj cotke zlagat in opremit predale v previjalniuser posted image . Komaj čakam.

No, lep sončen dan vam želim... Cerknica je čudovita danesuser posted image

Amor Omnia Vincit

Neposredna povezava do sporočila: 847
15.4.2008 9:50:39   
kasso

Nee, nisem...sem imela srečo in je šlo vse nazaj na svoje mesto. kako bo pa po drugem porodi...pa who knows. Če bo treba...

Ja, saj po prvem je bil moj trebuh zelo kmalu spet raven, po drugem pa user posted image user posted image user posted image bo najbrž bolje, da bom začela malo migat......

Hvala Estrella za idejo, mogoče res kaj takega kupim za pozneje user posted image

Danes pa sem tudi jaz uradno  user posted image user posted image user posted image zadnji dan v službi, ker mi jutri nastopi porodniška. Ampak dela ne bo zmanjkalo. Prav pogrešam tisto obdobje pred prvim porodom, ko sem bila doma in se ukvarjala le s mojo nosčenostjo in prihodom dojenčka.... nič, ne smem bit nostalgična. Vas pozdravljam za par urc, da že enkrat naredim oz. dokončam obračun ddv in plače... vsaj to pred porodniško user posted image

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 848
15.4.2008 9:57:45   
narava
naredim oz. dokončam obračun ddv in plače...

to sem pa taaaaaaaak sovrazila na faksu user posted image
kapo dol, da to delas user posted image

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 849
15.4.2008 10:01:07   
Estrella*

Danes pa sem tudi jaz uradno zadnji dan v službi, ker mi jutri nastopi porodniška. Ampak dela ne bo zmanjkalo. Prav pogrešam tisto obdobje pred prvim porodom, ko sem bila doma in se ukvarjala le s mojo nosčenostjo in prihodom dojenčka.... nič, ne smem bit nostalgična. Vas pozdravljam za par urc, da že enkrat naredim oz. dokončam obračun ddv in plače... vsaj to pred porodniško

Those ware the days! Ja takrat je bilo luštno, samo jaz se tega takrat žal nisem zavedalauser posted image  Pa saj je sedaj tudi po svoje lepo, le naporno je bolj.
Jutri pa že porodniška user posted image user posted image user posted image

TamaraJ: če je bil jogurt vseskozi na primerni temperaturi ( hladilnik ) ima vsaj 14 dnevno varovalkouser posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

prvi del dneva
pina colada*

ko se zbudiš je prva misel:

ooo še en krasen dan (21%)

ta dan bi najraje preskočila (3%)

bomo videli kaj bo prineslo (23%)

ne razmišljam (33%)

kot vsi ostali dnevi (19%)

Število vseh glasov: 192

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!