|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice - 4 del.
14.4.2008 21:03:35   
barbaw
Skye kje si kupila vrtiljak in cena? Hvala.

Jutri bo pa res gužva. Bomo naklofale xx strani s poročili. user posted image  Se že veselim. Upam,da ne bo deževalo, ker po dežju mi pa ravno ni za okrog hodit.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 801
14.4.2008 21:05:28   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Skye obsega glih nimaš velikega, pridobljenih kil pa tudi nima kaj dosti več kot jaz. user posted image  Sem pošpegala v album in ne vem kam si ti stalčila tvoji dve princeski. user posted image  Še ena manekenka poleg Špeline. Kako vam rata ženske? Vidve pa res ne bosta sodelovale pri hujšajmo skupaj, ker v jezik se ne da hujšat. user posted image

Definitivno jima ne bo potrebno sodelovati pri projektu HUJŠAMO SKUPAJ. Lahko pa se poslikate in nam bodo za vzor. Če si ju pripopam na hladilnik, bo mogoče kaj zaleglouser posted image user posted image
Sicer pa nas bo kar precej v tem klubu, se mi dozdevauser posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 802
14.4.2008 21:08:52   
barbaw
Estrella jaz se ne sekiram več zaradi kil. Sem jih enkrat že sklatila pa jih bom še enkrat. Zdaj bom imela dva vzroka, ki mi bosta pobirala kile in se res ne obremenjujem več s tem. Prej sem se precej, zdaj pa mi je vseeno. Uživam zadnje tedne, dneve nosečnosti. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 803
14.4.2008 21:09:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

edina: vidim, da si štartala na 1000 čkoin 4 ****. A do poroda ali prej??

IIII SEM BLOND NIČ NE ŠTEKAM, KAJ MISLIŠ S TEM????

Neposredna povezava do sporočila: 804
14.4.2008 21:15:19   
Estrella*
edina: imaš 732 postov! Torej še 268 do 4 zvezdicuser posted image No, zgleda, da sem brcnila v temouser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 805
14.4.2008 21:18:07   
Estrella*

Estrella jaz se ne sekiram več zaradi kil. Sem jih enkrat že sklatila pa jih bom še enkrat. Zdaj bom imela dva vzroka, ki mi bosta pobirala kile in se res ne obremenjujem več s tem. Prej sem se precej, zdaj pa mi je vseeno. Uživam zadnje tedne, dneve nosečnosti. user posted image

Saj ne da se skiram zaradi kil, ampak vem, da jih ne bo lahko dol spravit; easyer to come than to go!
Prvič nisem imela teh težav in si nekako ne predstavljam kako hujšat in dojit hkratiuser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 806
14.4.2008 21:22:01   
aurora28
Skye lepo si uredila sobico za user posted image user posted image , krasno barvita je user posted image user posted image user posted image .

Jaz moram tudi še kupiti vrtiljak ali pa lučko, ki bo svetila po vsem stropu. user posted image

Estrella* zdaj se še ne bomo obremenjevale s kilami, ko bomo rodile in dojile, se bomo skupaj spodbujale, da jemo čim manj in pijemo čim več. Ok user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

Neposredna povezava do sporočila: 807
14.4.2008 21:25:23   
špelin@
Spet jaz slabe volje: z našo lupinico ne bo nič. Mož je sicer prejle še 1x zatežil bratrancu, ampak ne najdejo strehice in blazinic user posted image  Pa še ročaj je nekaj hinavsko razmajan user posted image  Očitno bo res treba novo - cene rabljenih so tako visoke, da se za 10-20 EUR razlike ne splača drajsati naokrog po Slo. Bom šla jutri v BC - me pa jezi, ker zadeva ni poceni in res nisem računala, da jo bom morala ponovno kupovati zaradi enih zanikrnežev user posted image
Skye, res imaš prekrasno postavo - trebušček je enkraten user posted image  In kje ti tam skrivaš kar dve frajli?? Sobica mi je zelo všeč user posted image

barbaw, glej, da se boš dala lepo sfrizirat user posted image  

Grem zdaj gledat, katere smo jutri na vrsti s pregledi user posted image

Torej za jutri kar cela četa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image
Naty*, barbaw, Pepita, valentina2006, Taula, Čmrlika in Katina, dobro opravite user posted image

Od same jeze sem požrla mlečni zdrob, dve veliki žlici sladoleda in pol kile grozdja, zdaj mi je pa user posted image  Jutri bo treba pri G na vago user posted image

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 808
14.4.2008 21:31:43   
Anonimen

edina: imaš 732 postov! Torej še 268 do 4 zvezdicuser posted image No, zgleda, da sem brcnila v temouser posted image .

AAAAAAAAAAAAAA, JA JA SEM PRIDNA

Neposredna povezava do sporočila: 809
14.4.2008 21:34:57   
Anitka
Oj klepetulje!

Ste v zadnjih dneh tolk načvekale, da sploh ne morem vsega prebrati. Pogrešala me ni pa nobena user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem šla malce pogledat vaše fotke in ste vse od prve do zadnje prečudovite srečke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image z najlepšimi bušiji. Bom še jaz kakšno svojo dala v moj album, če bo katero zanimalo.

Jaz sem sicer v redu, le utrujenost me malce daje in začeli so mi zatekati gležnji. Pa tudi noge - podplati me bolijo, sploh, če dakj časa stojim. Drugače še hodim v službo, v hiši je še vedno razdejanje in že komaj čakam, da pride tisti lepi del - pleskanje sobice, sestavljanje pohištva, pranje cunjic za user posted image in potem tudi prihod user posted image
Vmes pa so seveda prazniki in en mali dopust.

Jutri in v sredo pa imam še MŠ in potem bomo tudi mi s tem končali.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 810
14.4.2008 21:37:03   
CatJa
Spet jaz slabe volje: z našo lupinico ne bo nič. Mož je sicer prejle še 1x zatežil bratrancu, ampak ne najdejo strehice in blazinic Pa še ročaj je nekaj hinavsko razmajan Očitno bo res treba novo - cene rabljenih so tako visoke, da se za 10-20 EUR razlike ne splača drajsati naokrog po Slo. Bom šla jutri v BC - me pa jezi, ker zadeva ni poceni in res nisem računala, da jo bom morala ponovno kupovati zaradi enih zanikrnežev

Ojej, a bratranec pa ne bi primaknil kak euro zraven?

Skye in špelin@, lepa trebuščka! user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 811
14.4.2008 21:40:00   
Anitka
Sem zdaj opazila, da imamo pa mi danes 34 tednovuser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 812
14.4.2008 21:40:32   
Skye

Skye kje si kupila vrtiljak in cena? Hvala.

Kupila sem ga v Pikapolonici, cena je pa bila mislim da nekje 29 €.

Glede izgubljanja kilogramčkov po porodu mislim, da se vam bom kar pridružila, ker sem se kar sorazmerno mal poredila v celo telouser posted image

Anitka dobrodošla v klubu zatečenih gležnjevuser posted image

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
V drznosti je genialnost,
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 813
14.4.2008 21:41:09   
barbaw
Anitka saj ne da te ne bi pogrešale, ampak smo se navadile, da te ni tak kot Tamare ni, ker urejate dom. user posted image  Da bosta čimprej končala in da se še malo spočiješ pred prihodom tvojega user posted image  na svet.

Zdaj pa grem kakšen film pogledat, se k user posted image  stisnem in v pančevo. Nočko.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 814
14.4.2008 21:43:38   
Skye
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Spet jaz slabe volje: z našo lupinico ne bo nič.
Od same jeze sem požrla mlečni zdrob, dve veliki žlici sladoleda in pol kile grozdja, zdaj mi je pa user posted image  Jutri bo treba pri G na vago user posted image

Špelin@ ne se preveč jezitiuser posted image user posted image

Jaz sem pa ravno pojedla dva velika kosa lubenice in seveda me je napelo kot user posted image . Ko pa mi tako pašeeeeuser posted image

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 815
14.4.2008 21:46:00   
Čmrlika

čmrlika: 110cm je na seznamu, a klice se pa niso nič povečale?

MISLIM DA NE, POVEM JUTRI PO PREGLEDU...user posted image  user posted image Pa baje da mi se morale zdaj ustavit...

Čmrlika, ponovi vprašanje

SNP user posted image , menda streptokoki.......pa cm sem hotla na seznamček pa..res ne vem, menda je to to...

Čmrlika ob 9-ih imam frizerja, kako dolgo bom tam nimam pojma, me bo pa samo strigla. potem pa grem še nekaj pogledat v Pikapolonico in Europark podzravit moje sodelavke. Pregled imam ob 14 v vošnjakovi

jaz sem že ob 7ih na ctg-ju, pol pa se ob 9ih dobim s skye na kavici...škoda da si ravno takrat pri frizerju....ja kaj pa če pokličeš ko se boš napotila v europark, pa se tam dobiva če boš mela kaj lufta?

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

Neposredna povezava do sporočila: 816
14.4.2008 21:47:23   
Skye
Punce tud jaz vam želim čim bolj prijetni spanec z čim manj prekinitvami in sladke sanje.

Moj zadnje čase zgleda takole; 4 obiski WC-ja, po vsakem rabim 3/4 ure da nazaj zaspim. Premetavanje iz enega boka na drugegega, kar mi vzame po 5 min., tko da mi prav paše da ne delam več, ker čez dan še kako noter spravljamuser posted image

Greva z user posted image gledat fim P.S I love you.

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 817
14.4.2008 21:49:32   
Anitka
Skye hvala za dobrodošlicouser posted image user posted image user posted image Še najbolj me jezi to, da sem si zadnjič v Massu kupila dvoje novih čevljev in jih ne spravim goruser posted image . Z lubenico pa si mi lušte naredila, čeprav mi je trenutno malce slabo, pa ne vem od česa?user posted image user posted image

Barbaw jaz že tudi komaj čakam, da se vsa ta dela končajo. Potem pa še finiš v pucanju pa bo.

A še katera čuti kdaj tako pikajočo bolečino v levem predelu nekje okrog jajčnikov ali malce nižje, sploh, če dalj časa hodi, stoji..?

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 818
14.4.2008 21:52:24   
Aurea
Punce, tale stran je pa res dobra - malo za hec - numerološka analiza imena in priimka, zraven so še razlage... skratka - malo za kratkočasit in preverit, če imate izbrano dobro ime user posted image

http://numerologija.hladnik.net/

Predvsem je dobra, ker je zraven dokaj izčrpna razlaga vseh števil, predlogi primernih imen... Seveda pa me še ne moremo vtipkati datumov rojstva, ampak nič ne de, vseeno deluje user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 819
14.4.2008 21:56:27   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa
Spet jaz slabe volje: z našo lupinico ne bo nič. Mož je sicer prejle še 1x zatežil bratrancu, ampak ne najdejo strehice in blazinic Pa še ročaj je nekaj hinavsko razmajan Očitno bo res treba novo - cene rabljenih so tako visoke, da se za 10-20 EUR razlike ne splača drajsati naokrog po Slo. Bom šla jutri v BC - me pa jezi, ker zadeva ni poceni in res nisem računala, da jo bom morala ponovno kupovati zaradi enih zanikrnežev

Ojej, a bratranec pa ne bi primaknil kak euro zraven?

Sam od sebe niti pomisli ne na kaj takega - moj user posted image  mu pa tudi ne bo rekel... ok, bomo pogoltnili ta zalogaj. Ta šola nas bo pač stala 90 EUR.

Anitka, dobra si, da zdržiš tak tempo user posted image  Res te občudujem - delo z otroki, potem pa še hiša... Ti, Estrella* in TamaraJ ste itak čisto odbite garačice user posted image

Skye, se poskušam ne več jezit, slabo mi je pa še vedno user posted image  Prehudo kombinacijo sem izbrala user posted image  Joj, lubenica... user posted image

Čmrlika, o streptokoku B raje več vprašaj Taulo. Jaz se nisem nikoli testirala, na srečo pa tudi nisem imel nikoli sranja zaradi tega. Pa srčno upam, da tako tudi ostane user posted image  Za vse nas user posted image

Drage moje, sladke sanje želim vsem user posted image

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 820
14.4.2008 22:01:31   
Naty*
Oj bejbe! Js se javljam zdele, ker se verjetno zjutri pred pregledom ne bom, po pregledu pa seveda izčrpno poročilo user posted image . Upam, da boste dobro spale (js sm to upanje že opustila) in se beremo jutri!

IZVIRNO SPOROČILO: Skye
Naty  bravo za tvojega user posted image , da se je spet postavil na glavo...zdaj pa le naj ostane tako do koncauser posted image user posted image
A si potem moreš misliti, kako mene tišči pod rebri, ena me nabija z nogicami, druga z ritjo...uh, včasih me kar zabriše v luftuser posted image user posted image user posted image

Ja tud js upam, da bo ostal tako user posted image , pa po pravici povedano...ne, si sploh ne predstavljam, da te brcajo štiri rokice in štiri nogice user posted image . Sm pa pogledala tvoje slikice, pa to ne morš verjet, kaka suhica si!

špelin@ držim pesti, da bo mel tvoj G spet dober dan in ti bo povedal in pokazal vse kar boš hotla!user posted image user posted image user posted image  Glede lupince pa res škoda user posted image , ampak verjetno je kr bolš, da res novo nabavita, ker je to taka stvar, da mora bit varna. In če so razmajali ročaj, bogvekaj se je še dogajalo z njo user posted image . Pa mal pojamrajta, da je treba kupit novo, mogoče jima bo pa uštekalo....mislm nesramnostuser posted image .

aurora, Estrella* več nas je takih, ki bomo z vozičkanjem in raznoraznimi pripomočki spravljale kile dol user posted image ....tko da bomo lahko izmenjevale še shujševalne prigode user posted image !

Naty: kako pa veš, da se je mali obrnil??? Oz. kako si čutila? Jaz nobenega obrata nisem čutilauser posted image A sem čist za svetom???

Veš js velikokrat čutim ko se obrača, ampak niti približno ne bi mogla rečt, kako se je obrnil. Glede na to, da je pa moj mali pravi kolcamož in se mu kolca tud do štirikrat na dan, po kolcanju vem, kje ma glavco. To je vsa umetnost user posted image . Obrate pa res ful čutim, čist drugače, kot pa če samo nogico stegne, al pa brcne. Fuuul boli, ko to izvaja user posted image !

Naty user posted image user posted image  za tvojega user posted image . Pa se je le obrnil in odvzel odvečne skrbi svoji mamici.

Hvala, ja sej pravim, upam sam, da mu bo všeč tko, pa da se odloči ostati user posted image !

Aurea hvala za link, grem mal firbcatuser posted image .

Vsem, ki imate jutri UZ, GP, CTG (vem, da nas je veliko user posted image ) želim čim bolj produktivna srečanja z G in vašimi user posted image user posted image !

Nočko!

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 821
14.4.2008 22:02:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

SNP user posted image , menda streptokoki.......pa cm sem hotla na seznamček pa..res ne vem, menda je to to...

klik

Napisal: Stanko Pušenjak user posted image Datum: 12.04.2008 22:43

obstajajo različni streptokoki in za novorojenca bi bil nevaren pravzaprav le streptokok skupine B (agalactiae). Sicer pa je nevarnost tudi v tem primeru majhna za donošenega otroka, rojenega v terminu.

(odgovor članu Čmrlika)
  Neposredna povezava do sporočila: 822
14.4.2008 22:11:05   
Čmrlika
****- hvala user posted image , upam ,da jutri ne pozabim G vprašat kako in kaj.......
klik
sem to prebrala pa sem posračkana.........user posted image

< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 14.4.2008 22:19:55 >

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 823
14.4.2008 23:05:12   
Soncnica Sandra ***
ORIGINALNO SPOROČILO: darmar
Naj mi pa katera pove, kako se upreti sladkarijam. Pa še skoz mam en čuden občutek od ust proti grlu, pa mislim, da to ni zgaga. In ta okus popravim tako da neki v usta vržem. Zdejle sem se tako znajdla, da sem v 1,3 navadni jogurt stresla malo bojše krispije, ki imajo not tud kakšen lešnik in kakšno pikico čokolade. Ja kaj naj??

Težko!!! user posted image  Saj pri meni je tako. Sej je tudi meni regla G. isto kot tebi: nobenih sladkarij, nič sladkega piti, ....ampak kaj hočem, včasih se pač pregrešim malo manj, včasih malo bolj. Me prav zanima kaj mi bo rekla v sredo na pregledu? Najbrž bom kregana, pa kaj naj se sedaj sekiram še zaredi tega? Mah ja....

ORIGINALNO SPOROČILO: darmar
Sandra, če bi skupaj čez 3 tedne ležale v P se ne bi jaz čisto nič pritoževala, mislim da bi bilo čisto OK, sploh pa bi lažje rodila, kot če bi čakala do roka.

user posted image  Ti čisto verjamem. Mene tako ali tako vsi strašijo, da bom prej rodila. Ampak jaz se ne dam pred 1.majem!!!

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

Neposredna povezava do sporočila: 824
14.4.2008 23:31:02   
Soncnica Sandra ***
ORIGINALNO SPOROČILO: Špelin

Joj ne moreš verjet kako me je tole razpuser posted image , ko sem brala tvoj post. Najprej moraš dobesedno prosit za svoju lupinico, da jo dobiš nazaj, potem ti pol stvari manjka, pol je polomljenih. Joj jaz bi takim ljdem kar vrat zavila!!!!

ORIGINALNO SPOROČILO: Anitka
Sem zdaj opazila, da imamo pa mi danes 34 tednovuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  za dopolnjene tedne!!!

Skye: ful luštne slikice tvojega bušija. Človek kar ne more verjeti, da se v njem skrivata dve mali princeski user posted image user posted image user posted image  Pa ful lepa sobica!!!!

No in ker vidim, da vse pridno pančate, vam želim lep in miren spanec, jaz pa se grem malce prekladati iz kuhinje v dnevno, ker se mi popolnoma mič ne spi. Zjutraj me pa spet ne bo za iz postelje spraviti.

NOČKO vsem..........

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Silvestrovo
Janjikaaaa

Kje boste preživeli Silvestrovo?

Doma (78%)

V hotelu (1%)

V tujini (4%)

V počitniški hišici/koči (4%)

Pri prijateljih/sorodnikih (14%)

Število vseh glasov: 200

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!