Naty*
|
Oj bejbe! Js se javljam zdele, ker se verjetno zjutri pred pregledom ne bom, po pregledu pa seveda izčrpno poročilo . Upam, da boste dobro spale (js sm to upanje že opustila) in se beremo jutri! IZVIRNO SPOROČILO: Skye Naty bravo za tvojega , da se je spet postavil na glavo...zdaj pa le naj ostane tako do konca A si potem moreš misliti, kako mene tišči pod rebri, ena me nabija z nogicami, druga z ritjo...uh, včasih me kar zabriše v luft Ja tud js upam, da bo ostal tako , pa po pravici povedano...ne, si sploh ne predstavljam, da te brcajo štiri rokice in štiri nogice . Sm pa pogledala tvoje slikice, pa to ne morš verjet, kaka suhica si! špelin@ držim pesti, da bo mel tvoj G spet dober dan in ti bo povedal in pokazal vse kar boš hotla! Glede lupince pa res škoda , ampak verjetno je kr bolš, da res novo nabavita, ker je to taka stvar, da mora bit varna. In če so razmajali ročaj, bogvekaj se je še dogajalo z njo . Pa mal pojamrajta, da je treba kupit novo, mogoče jima bo pa uštekalo....mislm nesramnost . aurora, Estrella* več nas je takih, ki bomo z vozičkanjem in raznoraznimi pripomočki spravljale kile dol ....tko da bomo lahko izmenjevale še shujševalne prigode ! IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naty: kako pa veš, da se je mali obrnil??? Oz. kako si čutila? Jaz nobenega obrata nisem čutila A sem čist za svetom??? Veš js velikokrat čutim ko se obrača, ampak niti približno ne bi mogla rečt, kako se je obrnil. Glede na to, da je pa moj mali pravi kolcamož in se mu kolca tud do štirikrat na dan, po kolcanju vem, kje ma glavco. To je vsa umetnost . Obrate pa res ful čutim, čist drugače, kot pa če samo nogico stegne, al pa brcne. Fuuul boli, ko to izvaja ! IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Naty za tvojega . Pa se je le obrnil in odvzel odvečne skrbi svoji mamici. Hvala, ja sej pravim, upam sam, da mu bo všeč tko, pa da se odloči ostati ! Aurea hvala za link, grem mal firbcat . Vsem, ki imate jutri UZ, GP, CTG (vem, da nas je veliko ) želim čim bolj produktivna srečanja z G in vašimi ! Nočko!