|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice - 4 del.
14.4.2008 13:04:51   
Čmrlika
Na sliko boste počakale do jutri, ker frizerka ni imela časa. Čmrlika midve bi se pa lahko dobile na kakšni kavici preden greve v rim. Če ne pa te enkrat sigurno polovim z vozičkom.

ja lahko res....kdaj imaš čas, ti kar povej...prideš kaj v maribor?

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 701
14.4.2008 13:07:30   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

punce, jaz pa preberem nosečniški koledar pa ugotovim, da imam že dva od kao znakov da se pripravlja porod...povečan apetit in drisko user posted image , samo moja podnajemnica pa še kar vstraja v prvem štoku...po moje se niti ne misli dol selit user posted image ...Se mi je pa obseg trebuha v enem tednu povečal za 2cm in mislim da se mi je celo malo l.negre pojavlo user posted image moram še kake druge očke prosit, da pogledajouser posted image , mislim, tako sem si jo želela in jo dobim za vzorec zdaj na koncu,user posted image ...za lušte..al kaj?????user posted image

odpustnico  imaš, tako da le mala se mora še odločit za akcijo user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 702
14.4.2008 13:09:44   
aurora28
Sem našla tale zanimiv odgovor za pospešitev poroda ene nosečnice, ki je rodila in pravi:

Spoštovana gospa,
pridružujem se nasvetu dr. Pušenjaka, iz lastnih izkušenj vem da te dober orgazem že naslednji dan privede v porodnišnico. Treba je samo najti ustrezen položaj...
Obilo sreče!

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 703
14.4.2008 13:12:19   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw
jana kaj pa če si dejansko imela popadke in si živo sanjala, ker se je to dogajalo?! Si pomislila na to? Meni se ponavadi kakšne take stvari tudi v živo dogajajo. Kot recimo tiščanje lulat v spanju in me dejansko res. Krče sem sanjala pa so tudi bli resnični. Malo se čuvaj, pa če nam pobegneš, nam sporoči. user posted image

Ja mogoče pa res, ampak jst ne vem kako zgledajo pravi popadki...zato jih tudi ne bi znala opredelit. V glavnem danes mam že odkar sem vstala trd trebuh, mali se mi guzi pod rebrami in me zdej še na prsni koš pritiska, z rokicami se mi pa zaganja v mehur..ta me bo še jezil mam občutek. Če grem slučajno pred majem (kar si po eni strani želim zarad bolečin, po drugi pa ne), bom ziher sporočila. Sam a veš špelin mi še ni dala odpustnice, zato si ne upam.user posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 704
14.4.2008 13:12:25   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Sem našla tale zanimiv odgovor za pospešitev poroda ene nosečnice, ki je rodila in pravi:

Spoštovana gospa,
pridružujem se nasvetu dr. Pušenjaka, iz lastnih izkušenj vem da te dober orgazem že naslednji dan privede v porodnišnico. Treba je samo najti ustrezen položaj...
Obilo sreče!

Ja, verjamem, v prvi nosečnosti sem vedno imela popadke in se je G hecala, da če bom čez rok, da ve kaj mi predpisat...sex, orgazem....

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 705
14.4.2008 13:14:04   
Soncnica Sandra ***
ORIGINALNO SPOROČILO: kasso
sončica na TEM linku je tudi nekaj kardioloških ambulant, med drugim tudi v NG tale: Kardiološka ambulanta
prim. Bernhardt Herbert, dr. med.
Cankarjeva 60, Nova Gorica, tel.: 05/33 31 425
kjer je bila tašča...ona je šla na napotnico in čakala kar nekaj časa, ker ni bilo nujno...ti določijo oni datum...samoplačniško pa itak najbrž prideš najbrž precej hitreje na vrsto.

Kasso hvala za odgovor!!!

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 706
14.4.2008 13:14:13   
jana81
Spoštovana gospa,
pridružujem se nasvetu dr. Pušenjaka, iz lastnih izkušenj vem da te dober orgazem že naslednji dan privede v porodnišnico. Treba je samo najti ustrezen položaj... Obilo sreče!

user posted image  user posted image  user posted image  super novička za mene, s prvim majem začnem prakticirat tole varianto.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 707
14.4.2008 13:18:38   
Soncnica Sandra ***
ORIGINALNO SPOROČILO: barbaw
Soncnica Sandra nikoli ne bo konec vstajanja preden si šla spat. Hecam te. Ene par mesecev še ne računaj na to. Saj se navadiš in ne potrebuješ več toliko spanja in se hitro skupaj pobereš.

Oh sej ti verjamem user posted image
Veš jaz imam ta problem, da ko vstanem in grem na WC se čisto prebudim, tako da potem ful težko nazaj zaspim, Ah bo že bolje, kajne? user posted image

Darmar: tudi tebi hvala za odgovor!!!

Sedaj pa grem delat testo za picooooooooo, mmmmmmmmm mi že diši user posted image user posted image user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 708
14.4.2008 13:19:29   
aurora28
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

Spoštovana gospa,
pridružujem se nasvetu dr. Pušenjaka, iz lastnih izkušenj vem da te dober orgazem že naslednji dan privede v porodnišnico. Treba je samo najti ustrezen položaj... Obilo sreče!

user posted image  user posted image  user posted image  super novička za mene, s prvim majem začnem prakticirat tole varianto.

Jaz bom pa še danes začela, ampak ne vem kak bo moj dragi gledal na to, ker bo zbit do konca, saj dela po cele dneve. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 709
14.4.2008 13:23:23   
hijenca
Spoštovana gospa,

Samo, da pomaga.user posted image  pa že komaj čaka, da bom za akcijo, ko zdaj revež trpi pomanjkanje. Ne vem če se to dogaja samo meni, ampak želja po user posted image  se je pri meni malo povečala, glede na zadnje mesce. Ampak 2 tedna še bomo bolj malo user posted image , potem pa akcija. user posted image user posted image user posted image

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 710
14.4.2008 13:24:01   
barbaw
Čmrlika jutri grem v mesto, ker imam pregled.

Aurora doživet orgazem v tem stanju pa je hm zelo težko. Vsaj meni. Je pa res, da se med orgazmom skrčijo vse mišice, kar bi lahko pomagalo. Meni v prvi user posted image  orgazem ni nič pomagal, zdaj pa sva bolj na izi, ker mene že tako ali tako dajejo popadki, da se sploh ne trudim pri sprožanju. user posted image

Jana če si kdaj imela hude menstrualne krče potem si lahko predstavljaš kako zgledajo popadki. Vsaj moji so bili takšni v malo močnejši obliki. Špelin@ pa ti bo počasi dala odpustnico, ker imaš polnih 37. user posted image

Soncnica Sandra boljše pa definitivno bo. Prej ali slej. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 711
14.4.2008 13:27:21   
Čmrlika
Čmrlika jutri grem v mesto, ker imam pregled.

Jaz tud, siser zgodaj zjutraj ampak lahko tud kasneje pridem, kdaj boš mela čas? oziroma kdaj greš na pregled?

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 712
14.4.2008 13:28:28   
narava

Jana če si kdaj imela hude menstrualne krče potem si lahko predstavljaš kako zgledajo popadki. Vsaj moji so bili takšni v malo močnejši obliki.

user posted image  pol mam jest to ze kar nekaj casa, ker se mi vcasih zdi, kot da bom lihkar dobila festo user posted image  tocno tko kot pred menstruacijo (oziroma tudi med njo)..

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 713
14.4.2008 13:52:11   
narava
no, kam ste vse izginile?? user posted image  user posted image

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 714
14.4.2008 13:53:38   
Anonimen

Edinaos ne spusti se vsaki trebuh. meni se prvič ni čisto nič. Za čaj pa nimam pojma. Midva sva včeraj na izi user posted image  pa upam, da bo to dovolj pomagalo. bom viela jutri na pregledu, če se kaj dogaja, če ne pa grem po tisti čaj.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , to moj user posted image ne sme bratiuser posted image , če ne bo takoj navaliluser posted image

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 715
14.4.2008 13:56:57   
Čmrlika
Narava- jaz sem tukaj, kaj boš povedala? user posted image

Sedim ko kup dr........za računalnikom, ker se mi nič ne da delat, pa mam ziher kaj user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 716
14.4.2008 14:00:58   
Anonimen

Narava- jaz sem tukaj, kaj boš povedala? user posted image

Sedim ko kup dr........za računalnikom, ker se mi nič ne da delat, pa mam ziher kaj user posted image

Jaz imam tudi en kup dela, lenobe pa še večuser posted image .

Sem bila zdaj na kavici, z notranjsko čvekico tudiuser posted image , pa pravi da je ena njena žlahta rodila te dni, in sicer v 32. tednu, user posted image je imel 1,5 kguser posted image .

Seveda z CR, ampak je baje vse OK.

Ker moja user posted image mora imeti zdaj vsaj že 1,5kguser posted image

(odgovor članu Čmrlika)
  Neposredna povezava do sporočila: 717
14.4.2008 14:02:48   
Anonimen

Aurora doživet orgazem v tem stanju pa je hm zelo težko.

SE STRINJAM......

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 718
14.4.2008 14:07:28   
narava
Ah, edina, kaj se sekiras..ti bos tak rodila na rok in to eno tako lepo pupico, kile gor ali dol! user posted image  mam tak filing zate, da te bo tvoja puncka ful pozitivno presenetila ko se bo rodila..

Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 719
14.4.2008 14:08:46   
Čmrlika
Ah, edina, kaj se sekiras..ti bos tak rodila na rok in to eno tako lepo pupico, kile gor ali dol! mam tak filing zate, da te bo tvoja puncka ful presenetila ko se bo rodila..

SE PODPISUJEM.......
Bzzzzzzzzzzzzzuser posted image

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 720
14.4.2008 14:08:51   
narava
jaz sem klicala k svoji G in grem po sluzbi se pokazat..bomo vidli kaj bouser posted image

Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 721
14.4.2008 14:10:46   
Čmrlika
jaz sem klicala k svoji G in grem po sluzbi se pokazat..bomo vidli kaj bo

saj bo vse vredu...user posted image  jaz moram jutri tudi pojamrat na isto temo ker me tudi malo skrbi...user posted image

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 722
14.4.2008 14:12:22   
Čmrlika
aja skoz pozabim, mene je ena punca s tistimi streptokoki B ful zamorila pred dnevi......in sem nazadnje pozabla G vprašat, kak je s tem, upam, da ne bom jutri spet...user posted image  
Taula-ti imaš že kaj več info, ali katera druga?

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 723
14.4.2008 14:12:47   
narava

jaz sem klicala k svoji G in grem po sluzbi se pokazat..bomo vidli kaj bo

saj bo vse vredu...user posted image  jaz moram jutri tudi pojamrat na isto temo ker me tudi malo skrbi...user posted image

to je pa zdaj ko v tisti reklami za Kinder cokolado, ko najprej mami bodri tamalo, da "saj bo slo", pol pa tamala mami, da saj v sluzbi "bo slo, mami" user posted image

Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 724
14.4.2008 14:13:51   
hijenca
Čmrlika: Kateri G hodiš? Jaz hodim k dr. Ozimičevi, pa me zanima, če še dela UZ v 36 tednu? Ker pripadajo nam samo dva UZ, jaz sem imela 3, ker sem imela tisto prometno nesrečo.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?