|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice - 4 del.
14.4.2008 14:13:54   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

jaz sem klicala k svoji G in grem po sluzbi se pokazat..bomo vidli kaj bo

saj bo vse vredu... jaz moram jutri tudi pojamrat na isto temo ker me tudi malo skrbi...

to je pa zdaj ko v tisti reklami za Kinder cokolado, ko najprej mami bodri tamalo, da "saj bo slo", pol pa tamala mami, da saj v sluzbi "bo slo, mami"

user posted image  user posted image   user posted image

pa saj bo, res!user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 726
14.4.2008 14:16:24   
Čmrlika
Čmrlika: Kateri G hodiš?

Moj Ginekolog je Zdravko Veingerl, oziroma beri, tisti, ki dela samo redna dva UZ........user posted image  po mo je da bi jih še lahko delali, zakaj pa ne? Če kaj sumijo ga itak skoz delajo...nekaterim..user posted image

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 727
14.4.2008 14:19:05   
hijenca
Ta Veingerl je v Jezdarski oz. tam pri Magdalenskem parku?

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 728
14.4.2008 14:21:47   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: narava

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Jana če si kdaj imela hude menstrualne krče potem si lahko predstavljaš kako zgledajo popadki. Vsaj moji so bili takšni v malo močnejši obliki.

user posted image  pol mam jest to ze kar nekaj casa, ker se mi vcasih zdi, kot da bom lihkar dobila festo user posted image  tocno tko kot pred menstruacijo (oziroma tudi med njo)..

se ti pridružujem, vsak dan imam par takih bolečih krčev.... to so lažni popadki...

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 729
14.4.2008 14:22:08   
Čmrlika
Ta Veingerl je v Jezdarski oz. tam pri Magdalenskem parku?

aha....

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 730
14.4.2008 14:23:20   
Čmrlika

Jana če si kdaj imela hude menstrualne krče potem si lahko predstavljaš kako zgledajo popadki. Vsaj moji so bili takšni v malo močnejši obliki.

pol mam jest to ze kar nekaj casa, ker se mi vcasih zdi, kot da bom lihkar dobila festo tocno tko kot pred menstruacijo (oziroma tudi med njo)..

se ti pridružujem, vsak dan imam par takih bolečih krčev.... to so lažni popadki...

jaz sem že tudi mela to.......iiiiiiiii kak fajn mamo vse iste probleme.user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 731
14.4.2008 14:36:14   
Anonimen

Ah, edina, kaj se sekiras..ti bos tak rodila na rok in to eno tako lepo pupico, kile gor ali dol! user posted image  mam tak filing zate, da te bo tvoja puncka ful pozitivno presenetila ko se bo rodila..

Hvala za lepe misli......

Sem šla v trgovino, kakor vsak dopoldanuser posted image in mi gre počasi pošteno na živce, in seveda Logatec je mala vas, in se vsi med sabo poznamo, in vsi ki me srečajo:

OOOOOOOOOOOOO KAKŠEN TREBUH PA MAŠ????user posted image user posted image

TI IMAŠ NAJVEČJI TREBUH, KI SEM JIH JAZ DO ZDAJ VIDLA??????????user posted image user posted image

VERJETNO BO FUUUL VELIK OTROK?????????????user posted image user posted image

Haloooooo, pa jim rečem da sploh ni velik ne otrok ne trebuhuser posted image

(odgovor članu narava)
  Neposredna povezava do sporočila: 732
14.4.2008 14:36:28   
jana81
Jana če si kdaj imela hude menstrualne krče potem si lahko predstavljaš kako zgledajo popadki. Vsaj moji so bili takšni v malo močnejši obliki. Špelin@ pa ti bo počasi dala odpustnico, ker imaš polnih 37. user posted image

imela sem sicer M krče, ampak nikoli neki ful bolečih, upam da tud porod ne bo boleč user posted image  mater sem optimistka ha? Sam dons je tale moj trebuh res grozn napihjen in trd, pa pika me nekje med sprednjim in tazadnjim delom, me kr dvigne s stola,ko me zašpika.
sicer občutek je pa res tak kot da bom dobla menzo vsak čas...kot pri naravi. Ponavad ko pridem iz wc-ja (velike potrebe). Nisem pa vedla da so to lažni popadki.. spet nekaj novega.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 733
14.4.2008 14:41:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

Jana če si kdaj imela hude menstrualne krče potem si lahko predstavljaš kako zgledajo popadki. Vsaj moji so bili takšni v malo močnejši obliki. Špelin@ pa ti bo počasi dala odpustnico, ker imaš polnih 37. user posted image

imela sem sicer M krče, ampak nikoli neki ful bolečih, upam da tud porod ne bo boleč user posted image  mater sem optimistka ha? Sam dons je tale moj trebuh res grozn napihjen in trd, pa pika me nekje med sprednjim in tazadnjim delom, me kr dvigne s stola,ko me zašpika.
sicer občutek je pa res tak kot da bom dobla menzo vsak čas...kot pri naravi. Ponavad ko pridem iz wc-ja (velike potrebe). Nisem pa vedla da so to lažni popadki.. spet nekaj novega.

Jana, se ne bi ti vseeno z špelin@ za odpustnico začela menit???
Sicer vidim, da imaš še 21 dni, ampak sumljiva si miuser posted image

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 734
14.4.2008 14:44:39   
kasso
edina, ne živciraj se zaradi pripomb ljudi, ki ti zavidajo! škoda živcev in bolj verjemi nam notranjkam, ki smo si predstavljale glede na slike v albumu, da je tvoj buši res ogromen, ampak v resnici pa normalno velik. Mogoče daje tak vtis, ker si visoka in suha, pa tudi skrivaš ga ne. Ti ga kar lepo razkazuj z veseljem, ker je prav lep user posted image
Ko pa greš v trgovino daj nase eno jopo tvojega dragega (široko in po možnosti črno...kot jaz user posted image ) pa se bo vsem zdel nekam majhen, dokler se ne slečeš user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 735
14.4.2008 14:46:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

edina, ne živciraj se zaradi pripomb ljudi, ki ti zavidajo! škoda živcev in bolj verjemi nam notranjkam, ki smo si predstavljale glede na slike v albumu, da je tvoj buši res ogromen, ampak v resnici pa normalno velik. Mogoče daje tak vtis, ker si visoka in suha, pa tudi skrivaš ga ne. Ti ga kar lepo razkazuj z veseljem, ker je prav lep user posted image
Ko pa greš v trgovino daj nase eno jopo tvojega dragega (široko in po možnosti črno...kot jaz user posted image ) pa se bo vsem zdel nekam majhen, dokler se ne slečeš user posted image

hvala kasso user posted image

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 736
14.4.2008 14:51:19   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

Jana, se ne bi ti vseeno z špelin@ za odpustnico začela menit???
Sicer vidim, da imaš še 21 dni, ampak sumljiva si miuser posted image

NE NE, JST SE NE DAM PRED MAJEM...NO NAMENA NIMAM...BOG ME USLIŠI.

Strinjam se s kasso...ne se sekirat za druge ljudi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 737
14.4.2008 14:55:06   
hijenca
Edina: ti le lepo ponosno razkazuj svoj trebušček. Veš kaj meni pravijo, da vsak, ki ima kakšen neokusen komentar, kot v tvojem primeru (TI IMAŠ NAJVEČJI TREBUH, KI SEM JIH JAZ DO ZDAJ VIDLA??????????) ti s tem samo nakazujejo nevoščljivost. Ja ne morejo razumet, kako lepa nosečnica si. Res, da sem te vidla samo na slikah, ampak si takšna lepa nosečnica, ki prav žari!! Kot sonček.

Čmrlika: Jaz sem bila pred dvema letoma pri dr. Veingerlu, ker je bila moja G na porodniškem. Meni je bil ta človek tako grozen. Ko mi je jemal bris, sem mislila, da mi bo maternico ven potegnil. user posted image user posted image  Upam, da je drugače bolj človeški, meni se je takrat kr malo zameril.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 738
14.4.2008 14:57:43   
špelin@
Soncnica Sandra ***, upam, da bo oče vsaj samoplačniško hitro na vrsti in bo vse ok user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca
Je pa danes ponoči moja prijateljica rodila user posted image , čeprav je imela rok komaj konec maja. Upam, da je z njima vse OK. Nočem je motit, ker je imela napeto noč.

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos
Sem bila zdaj na kavici, z notranjsko čvekico tudiuser posted image , pa pravi da je ena njena žlahta rodila te dni, in sicer v 32. tednu, user posted image je imel 1,5 kguser posted image .

Seveda z CR, ampak je baje vse OK.

O, madonca... user posted image  Upam, da je z obema user posted image  vse ok user posted image

jana81 in narava: vidim, da sta "grebatorstvo" resno vzeli user posted image user posted image  Ne dovolim vama še pobega v porodnišnico user posted image user posted image

edinaos, ja, kdaj pa boš razkazovala trebuh, če ne ravno zdaj user posted image user posted image user posted image  Kaj te brigajo bedni komentarji - folk ima očitno še vedno preveč časa user posted image
Meni je ravno prejle ena rekla, da zdaj bom pa vsak čas rodila, ker me je res razgnalo, ampak jaz s takim ponosom hodim naokrog z mojim balonom user posted image user posted image  Bom dala v album eno fotko od včeraj zvečer - prosim, odmislite celulit user posted image user posted image

Me tri smo šle prejle malo povprašat v Baby Center za lupinico, ampak v Trbovljah praktično še nič ne vejo o tej akciji (razen iz letaka user posted image ) - robo dobijo pa jutri. No, punci sta s svojim denarjem za prihajajočega bratca kupili srčkane žabice do pasu user posted image user posted image  Tako sta zlati user posted image user posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 739
14.4.2008 14:58:57   
špelin@
Edina: ti le lepo ponosno razkazuj svoj trebušček. Veš kaj meni pravijo, da vsak, ki ima kakšen neokusen komentar, kot v tvojem primeru (TI IMAŠ NAJVEČJI TREBUH, KI SEM JIH JAZ DO ZDAJ VIDLA??????????) ti s tem samo nakazujejo nevoščljivost. Ja ne morejo razumet, kako lepa nosečnica si. Res, da sem te vidla samo na slikah, ampak si takšna lepa nosečnica, ki prav žari!! Kot sonček.

Ej, ti bi jo morala videti v živo: kot da bi stopila iz reklame user posted image user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 740
14.4.2008 14:59:20   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@
jana81 in narava: vidim, da sta "grebatorstvo" resno vzeli user posted image user posted image  Ne dovolim vama še pobega v porodnišnico user posted image user posted image  

sej pravim da še nočem it...bi do maja še počakala če mi bo mali dovolil.user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 741
14.4.2008 15:01:05   
Čmrlika
Čmrlika: Jaz sem bila pred dvema letoma pri dr. Veingerlu, ker je bila moja G na porodniškem. Meni je bil ta človek tako grozen. Ko mi je jemal bris, sem mislila, da mi bo maternico ven potegnil. Upam, da je drugače bolj človeški, meni se je takrat kr malo zameril.

Jaz pa imam same vredu izkušnje z njim, da potrkam no. Je to flu različno, ne?
Sem mela pa prej cel kup čudnih in slabih izkušenj, sploh z ženskimi G, in pol mi je mami enkrat rekla, idi ti k enemu moškemu, so boljši od žensk in glej ga hudička je mela prav...mene še enkrat pri njem ni nič zabolelo, niti zmotilo, no........
razen teh Uz- jev za katere pravi da ni potrebe po več...user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 742
14.4.2008 15:03:19   
Anonimen

Ej, ti bi jo morala videti v živo: kot da bi stopila iz reklame user posted image user posted image

O JOOOJ ZDAJ ME JE PA SRAMuser posted image

Hvala punce

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 743
14.4.2008 15:05:34   
špelin@
Aja, geslo za moj album Naše novo sončece je Gregor user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 744
14.4.2008 15:07:09   
Skye
Pozdravljene drage moje majčice user posted image ...se vam malo javljam, da ne boste mislile, da sem padla v "črno luknjo"user posted image

Joj ali je res že tako blizu naš mesec MAJ user posted image ...sploh še ne dojemam prav....kar toplo  mi postane pri srčku ko pomislim, da bodo naši majčki/majčice že kmalu pokukali/le na svetuser posted image

Vidim da se vas že kar nekaj resno pripravlja na prihod novega člana (punce držite se) ......no tukaj moram nujno omeniti Špelino in njene čudovite odpustnice.......res so občudovanja vredne...BRAVO user posted image user posted image user posted image , in upam da jo bom tud jaz ob svojem času dobila, pa čeprav sem bolj malo aktivna in si zaslužim oceno 1, kar se sodelovanja tičeuser posted image

Čmrlika to boš naš pioniruser posted image user posted image user posted image ...vse ostale pa bomo lepo poslušno maširale za tebojuser posted image

No mi smo še 3 v 1, in upam, da bo še kar nekaj časa tako, čeprav sta princeski malo pritisnili na bremzo kar se rasti tiče, tako da bom v sredo videla kako dalje. Na zadnjem UZ pri dopolnjenih 33 tednih sta bile težki/lahki 1700 g in 1800 g. Drugače pa je maternični vrat dolg in zaprt....tako da očitno ju moje telo še ne misili tako hitro izpustiti iz rokuser posted image
Cilj nam je dočakati vsaj 36 teden
user posted image user posted image Imela pa bom po vsej verjetnosti carski rez zaradi lege (ena je sicer glavično, druga pa na žalost prečno in ker nimata več prostora, se tud ne moreta več obrniti drugače).

Lep sončni pozdravček
Skye & Tia & Lia

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
V drznosti je genialnost,
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 745
14.4.2008 15:08:35   
jana81

ej o kakšnem celulitu si pa govorila ti?????????
jst ga ne vidim.... bušek je pa res lep user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 746
14.4.2008 15:08:49   
mya26
kasso: Tale kolesa so res kar draga. Naši Punči sta ga kupila babi in dedi in sicer v Ristancu (v LJ na nabrežju Ljubljanice) za malo manj kot 100E. Je od enega slovenca ki ga je napravila za likeabike, samo da nič ne piše ime firme (tako kot je stokke stolčke napravil en slovenc za njih). Sicer pa se dobijo v BC tudi cenejši, in niso leseni
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=158702

Diski za dojenje oz. Aquaflo sem danes dobila v Sanolaborju za malo manj kot 9eurov/kos. user posted image Kaj čmo so dragi, ampak pomagajo.

Danes sem bial na dekompresiji in moram reč da nama je prav pasalo. Sem kar malo lažje obula čevlje user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 747
14.4.2008 15:09:21   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image no ko smo ravno pri manekenkahuser posted image ,
nekaj si celulit omenjala???

Jaz ga nikjer ne vidimuser posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 748
14.4.2008 15:10:51   
kasso

Me tri smo šle prejle malo povprašat v Baby Center za lupinico, ampak v Trbovljah praktično še nič ne vejo o tej akciji (razen iz letaka user posted image ) - robo dobijo pa jutri. No, punci sta s svojim denarjem za prihajajočega bratca kupili srčkane žabice do pasu user posted image user posted image  Tako sta zlati user posted image user posted image

Si kar predstavljam njuno veselje user posted image , pa otroci so tako veseli, če lahko sami kaj  kupijo oz. plačajo. Moj sine ima po novem svojo denarnico v katero spravlja bankovce namesto v šparovec in je res vesel, če kaj kupi. Npr. čaka celo popoldne family frost, da si bo kupil sladoled in zelo ponosen sam vzame bankovec  ven in plača, user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 749
14.4.2008 15:11:46   
darmar
Čmrlika kaj si s tem mislila: STREPTOKOKI B, prvič slišim??

aja skoz pozabim, mene je ena punca s tistimi streptokoki B ful zamorila pred dnevi......in sem nazadnje pozabla G vprašat, kak je s tem, upam, da ne bom jutri spet...user posted image  
Taula-ti imaš že kaj več info, ali katera druga?

POROČILO PREGLEDA: naša punca je velika že za 39 tednov. Naslednji pregled je 5.5.08. Takrat bova zopet pomerili. Če bo tko se da tud prej sprožiti porod. NASVET G.. nič sladkarij, soka, .... piti le vodo. Kri in ostalo vse OK.
Zredila sem se za 13 kg.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?