|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice - 4 del.
14.4.2008 11:11:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

****...ojoj pa tako mlada....user posted image user posted image .

Prejšnjo noč nisem spala, ker je bila mama v soboto na UZ v LJ, ker ima   benigen tumor že 5 let kar vemo  6x5 cm v glavi slinavke in jo je una zdravnica čisto preplašila ker je malo zrastlo v 6 ih mesecih ... jutri gre k zdravniku, da ji da pregledat markerje, pa cukr ji je malo zrastel.. mogoče prav zaradi tega... potem pa še k kirurgu, ki jo je že enkrat operiral (odprl in zaprl)... user posted image

kasso zelo mi je žal za tvojo mamouser posted image
špelina, lupinice maxi cosi so ceneje v BC 89,99 eur...ravnokar sem dobila novičke.
novičke? se pravi se preko neta ne splača?

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 676
14.4.2008 11:12:33   
špelin@
špelina, lupinice maxi cosi so ceneje v BC 89,99 eur...ravnokar sem dobila novičke.

Hvala ti, kasso, kar kušnila bi te user posted image user posted image

Stiskam pesti za mami user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 677
14.4.2008 11:21:52   
špelin@
Ej, punce, moram takole javno pohvalit Škodin servis Škerjanec v Domžalah, so se že večkrat v preteklosti izkazali in nam šli na roko, tokrat pa ponovno en velik bravo za njih user posted image  Škodilaček je šel zdaj v popravilo tistih user posted image  prask na strehi, zavarovalnica krije samo en dan nadomestnega avta, oni pa so ga dali za ves čas popravila in to ponovno brezplačno user posted image user posted image user posted image  S tem, da so vedno svoje delo tudi brezhibno opravili user posted image

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 14.4.2008 11:22:02 >

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 678
14.4.2008 11:21:58   
aurora28
Špelin@ hudo dober vic user posted image user posted image user posted image . Sploh nočem razmišljat kaj mu je naredilo user posted image user posted image

**** to pa je žalostna novica user posted image user posted image user posted image , moje sožalje.

Jaz sem pa čist pozabila, da je 18. štrajk in se zdajle spomnem, da mi je v soboto G rekel, da naj pridem čez teden dni nazaj v P in sem ga vprašala če pridem v petek, pa je rekel, da naj raje v četrtek. Ah zdaj pa vem zakaj. user posted image

A boste ve vse oprale voziček in zimsko vrečo? Če boste kako pa boste oprale voziček???

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 679
14.4.2008 11:23:33   
narava
Pozdravljene tetke!

Vreme v lj je prekrasnooooo (naty, bek of, trontelj je moje podrocje! user posted image )! V sluzbo pa samo se jutri! user posted image

Sm prebrala vse za nazaj, vidim HB smo se vse 2v1, ceprav se nekatere ze ornk pripravljate (pol bote pa prenosile, ene nas bo pa usekalo kar tak from nowhere! user posted image )

za nazaj bi bilo utopicno komentirat, ker ste noooooore (komaj cakam, da neham delat, da se vam lahko pridruzim pri norijah - ceprav priznajmouser posted image , sem tudi tako kar nekaj postov prispevala user posted image )
V soboto sva bila z mojim v avstriji v Kiku v sopingu in sem nakupila aaaaaaagrooooooooomno stvari za Pobca+ za mojga mozka (zase itak ne kupujem, dokler sem se kinder jajcek, ker je brezvezeuser posted image ) in vse skupaj placala 100 EUR!?
npr: komplet 3 pizamic (tiste v celem, kot pajacek) je stal nekaj manj kot 9 eurov?? pa ful lepe, ne kr neki..meni pa tasca poslje recimo kak bodi in je cena 8 eur (seveda, kupljen v BC??) tko - splaca se.

spanje je tak brezveze omenjatuser posted image  se pa zjutraj, ko vstaneva, jaz cudim mojemu in moj meni: spiva v isti spalnici, v isti postelji, pri isti temperaturi in istih pogojih, izgledava pa takole: jaz samo v pizami (al pa se to ne) in brez kakrsne koli deke ipd., moj pa s koutrom in deko + pizama user posted image  pol se pa jest cudim njemu kak te ne zakuha do 42 stopinj (ker jaz vem, da bi), on pa meni kako to, da ne zmrznem?! user posted image

kar se pa tice pocutja je pa stanje tako: v petek sem mocno mocno zatekla najprej v noge, kasneje se v blagi obliki v roke in obraz. Cez vikend se stanje ni nic spremenilo (se vedno ful otecena), zaenkrat samo v stopala. Ampak, ker se stanje kljub pocivanju in preko noci nic ne spremeni, se bom sla dons mal pokazat moji G (ker dvomim, da je tole ok??). Aja, pa stanje je nespremenjeno ne glede na to, da slane hrane sploh ne jem in ne glede na kolicino popite tekocine?? bomo vidli kaj bo..

toliko za sedaj, aja moram pritisnit se spelinin ctrl+c, da ne bo slo vse k rakom na obiskuser posted image

lp, narava.

< Sporočilo je popravil narava -- 14.4.2008 11:33:41 >

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 680
14.4.2008 11:23:52   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28
A boste ve vse oprale voziček in zimsko vrečo? Če boste kako pa boste oprale voziček???

Novega jaz nisem oprala.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 681
14.4.2008 11:25:49   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: narava
V sluzbo pa samo se jutri! user posted image

user posted image

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 682
14.4.2008 11:34:35   
Soncnica Sandra ***
Punce, punce!!!!

Nujno rabim pomoč!!!

A katera ve, kje v Ljubljani ali pa tudi malo dlje opravljajo UZ SRCA (beri cela Gorenjska in naokoli, do Celja, ...) pa itak bomo šli samoplačniško, ker če bomo čakali, da bomo mojega očeta peljali tja, kjer jih sprejemajo z napotnico, bo tako ali tako prej zima!!!! user posted image user posted image user posted image

Če katera slučajno ve, ji bom ful hvaležna za vsako informacijo!!! Sem na netu našla PACIENT d.o.o. in CARDIAL d.o.o. v Ljubljani, za vse ostale informacije pa se toplo priporočam!!!!

Že vnaprej najlepša hvala!!!!!

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 683
14.4.2008 11:34:59   
kasso
hvala punce za tolažbo, saj najbrž ni kakšne panike, ampak vseeno te malo stisne, ker je mama kot en poskusni zajček, ker bi ju una zdravnica rada malo prečekirala in ne vem kake preiskave (po kateri je že enkrat dobila vnetje slinavke) delala, ker je za zdravnike zelo redek primer... nič upam, da jo bo njen kirurg v LJ potolažil, kakor jo je do zdaj še vedno...on vsaj ni eksperimentiral in to pobral ven, ker potem najbrž ne bi več živela..... no, mislimo pozitivno!!!

edinaos, če se včlaniš v Baby center, dobivaš redno po pošti ABC novičke na dom, notri so artikli (oprema, igrače, oblekce....), ki so v akciji, tako da pride precej ceneje kot npr. po netu.

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 684
14.4.2008 11:35:09   
aurora28
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 685
14.4.2008 11:35:43   
Soncnica Sandra ***

Novega jaz nisem oprala.

Tako kot Špelin, tudi jaz novega ne bom prala. Za čuda nima neprijetnega vonja (po novem user posted image ).

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 686
14.4.2008 11:36:58   
Anonimen

edinaos, če se včlaniš v Baby center, dobivaš redno po pošti ABC novičke na dom, notri so artikli (oprema, igrače, oblekce....), ki so v akciji, tako da pride precej ceneje kot npr. po netu.

hvala kasso, saj sem včlanjena v BC, verjetno me v poštnem nabiralniku čakajo novičkeuser posted image

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 687
14.4.2008 11:37:07   
jana81

men ga je mami kr na roke oprala voziček in jajčko, pa se je na sončku posušilo.
Glede štrajka pa je men rekla G. da tud če bo, ona bo vseen nosečke pregledala.

narava končno boš z nami cele dneve ha?

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 688
14.4.2008 11:39:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

vozek bom samo z vlažno krpo prebrisala, (itak otrok ne bo imel direktnega stika saj bom vedno dala notri odejico, peleničko.....), slednega pa nimamuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 689
14.4.2008 11:59:43   
hijenca
Hmmm, jaz tudi ne bom prala novega vozička, ampak najprej se že moram spravit po njega. Ampak napredujem, sedaj ga že imam skoraj nagledanega. user posted image user posted image  Ti vozički mi niso usojeni, prej bom šla rodit, ko pa da bom vozek kupla. user posted image

Je pa danes ponoči moja prijateljica rodila user posted image , čeprav je imela rok komaj konec maja. Upam, da je z njima vse OK. Nočem je motit, ker je imela napeto noč.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 690
14.4.2008 12:03:51   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca
Je pa danes ponoči moja prijateljica rodila user posted image , čeprav je imela rok komaj konec maja. Upam, da je z njima vse OK. Nočem je motit, ker je imela napeto noč.

kaaaaj? no upam da je vse ok, to je cel mesec prej...

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 691
14.4.2008 12:08:25   
kasso

A katera ve, kje v Ljubljani ali pa tudi malo dlje opravljajo UZ SRCA (beri cela Gorenjska in naokoli, do Celja, ...) pa itak bomo šli samoplačniško, ker če bomo čakali, da bomo mojega očeta peljali tja, kjer jih sprejemajo z napotnico, bo tako ali tako prej zima!!!! user posted image user posted image user posted image

Če katera slučajno ve, ji bom ful hvaležna za vsako informacijo!!! Sem na netu našla PACIENT d.o.o. in CARDIAL d.o.o. v Ljubljani, za vse ostale informacije pa se toplo priporočam!!!!

Že vnaprej najlepša hvala!!!!!

Moja taščaa je bila v Novi Gorici, kjer so zelo dobri...če te zanima, bom vprašala za točen naslov in tel.

Neposredna povezava do sporočila: 692
14.4.2008 12:11:26   
Soncnica Sandra ***
ORIGINALNO SPOROČILO: kasso
Moja taščaa je bila v Novi Gorici, kjer so zelo dobri...če te zanima, bom vprašala za točen naslov in tel.

Če ti ni odveč, te prosim da jo povprašaš za telefonsko in naslov. Se mi gre, da ga prijavimo tja kjer bo čim prej na vrsti, pol mi je pa prav vseeno za tiste €€€€€ ki nam jih bojo zaračunali.

Hvala Kasso!!!

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 693
14.4.2008 12:24:57   
jana81
**** oz tista ki ve....kako se reče unemu čaju za ledvice za nosečnice?
**** vem da ga piješ.
men se zdi da mi ful voda zastaja v telesu, ker spijem ful vode, pa hodim čez dan ful malo na wc.

Neposredna povezava do sporočila: 694
14.4.2008 12:40:10   
darmar
Aurora28 jaz sem vse oprala v pralnem stroju in posušila na zraku. Če pa bi bil voziček nov pa ne bi prala, saj daš itak dojenčku vedno kaj pod glavo, npr. pleničko.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 695
14.4.2008 12:42:19   
kasso

ORIGINALNO SPOROČILO: kasso

Če ti ni odveč, te prosim da jo povprašaš za telefonsko in naslov. Se mi gre, da ga prijavimo tja kjer bo čim prej na vrsti, pol mi je pa prav vseeno za tiste €€€€€ ki nam jih bojo zaračunali.

Hvala Kasso!!!

sončica na TEM linku je tudi nekaj kardioloških ambulant, med drugim tudi v NG tale: Kardiološka ambulanta
prim. Bernhardt Herbert, dr. med.
Cankarjeva 60, Nova Gorica, tel.: 05/33 31 425

kjer je bila tašča...ona je šla na napotnico in čakala kar nekaj časa, ker ni bilo nujno...ti določijo oni datum...samoplačniško pa itak najbrž prideš najbrž precej hitreje na vrsto.

Neposredna povezava do sporočila: 696
14.4.2008 12:47:11   
darmar
Sončnica Sandra, ravno pred slabim letom sem očeta naročila v Lesce za ultrazvok srca. So ful prijazni in hitro si na vrsti, tudi z napotnico, torej zastonj.

Piši: Ambulanta Apeks - Zaletel: tel. 04 530 22 58, Železniška ulica 10, Lesce.

Pol mam pa še št. od Bleda - diagnostični center samo tam je blo pa več za čakat: tel. 04 5798000.

Upam da so še taprave tel., drugače me pa kar povpraši, sej GSM pa maš.

Neposredna povezava do sporočila: 697
14.4.2008 12:50:41   
aurora28
Evo pa sem si tudi jaz naročila čaj iz malinovih listov, mi ga prijateljica okrog 15. ure prinese. Ja ga imajo v Sanolaborju in ne samo, da mehča maternični vrat, ampak mehča tudi presredek. user posted image user posted image user posted image Zdaj bom navalila na ta čaj, kot mutavi na telefon. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 698
14.4.2008 12:56:33   
Čmrlika
punce, jaz pa preberem nosečniški koledar pa ugotovim, da imam že dva od kao znakov da se pripravlja porod...povečan apetit in drisko user posted image , samo moja podnajemnica pa še kar vstraja v prvem štoku...po moje se niti ne misli dol selit user posted image ...Se mi je pa obseg trebuha v enem tednu povečal za 2cm in mislim da se mi je celo malo l.negre pojavlo user posted image moram še kake druge očke prosit, da pogledajouser posted image , mislim, tako sem si jo želela in jo dobim za vzorec zdaj na koncu,user posted image ...za lušte..al kaj?????user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 699
14.4.2008 12:57:32   
barbaw
Edinaos ne spusti se vsaki trebuh. meni se prvič ni čisto nič. Za čaj pa nimam pojma. Midva sva včeraj na izi user posted image  pa upam, da bo to dovolj pomagalo. bom viela jutri na pregledu, če se kaj dogaja, če ne pa grem po tisti čaj.

Mya vidve sta se dolgo polno dojili. Zato ne vem kakšne težave si imela. user posted image  Strahu pa res ne rabiš met, ker živci pa ful vplivajo na proizvodnjo. lepo sproščeno gremo novim dogodivščinam naproti. user posted image  (Kot pri 5 prijateljev) Jaz imam kaj belege na vrhu pa gre stran kot da bi bila odmrla koža. na novo se mi pa ne dela. Mogoče pa so zametki kolostruma.

Soncnica Sandra nikoli ne bo konec vstajanja preden si šla spat. user posted image  Hecam te. Ene par mesecev še ne računaj na to. user posted image  Saj se navadiš in ne potrebuješ več toliko spanja in se hitro skupaj pobereš.

Na sliko boste počakale do jutri, ker frizerka ni imela časa. user posted image  Čmrlika midve bi se pa lahko dobile na kakšni kavici preden greve v rim. Če ne pa te enkrat sigurno polovim z vozičkom.

jana kaj pa če si dejansko imela popadke in si živo sanjala, ker se je to dogajalo?! Si pomislila na to? Meni se ponavadi kakšne take stvari tudi v živo dogajajo. Kot recimo tiščanje lulat v spanju in me dejansko res. Krče sem sanjala pa so tudi bli resnični. Malo se čuvaj, pa če nam pobegneš, nam sporoči. user posted image

Kasso meni tudi ne raste več v obseg že ful dolgo. user posted image  Pa vidim, da nisem edina. Komaj čakam na jutrišnji pregled.
user posted image  za tvojo mami. Upam, da ni poslabšanja.

tamara me SNP daje in nimam več pojma, kje so črpali kleti. user posted image  vem pa, da je bilo tudi v ljubljani. Jao, res se ne morem spomnit kje je bilo.

**** user posted image user posted image user posted image  počasi dobivam občutek, da vedno bolj rabiš ljubeče roke, ki te bodo stisnile v svoj objem in ti dale varnega zavetja.

Aurora jaz sem prevleke od vozička vrgla v stroj, ker so narejene da jih lahko.

Narava meni je tako vroče, da sem pokrita samo s prevleko za odejo in brez pižame. Moj pa je tako kot tvoj ampak  brez pižame. user posted image
Zatekanje v taki meri pa ni najbolje. Jaz bi se šla pokazat.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu mya26)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prerez presredka: Kako ga lahko preprečimo?
Babica Marjeta Žlebnik svetuje, kako lahko preprečimo prerez presredka pri porodu.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?