narava
|
Pozdravljene tetke! Vreme v lj je prekrasnooooo (naty, bek of, trontelj je moje podrocje! )! V sluzbo pa samo se jutri! Sm prebrala vse za nazaj, vidim HB smo se vse 2v1, ceprav se nekatere ze ornk pripravljate (pol bote pa prenosile, ene nas bo pa usekalo kar tak from nowhere! ) za nazaj bi bilo utopicno komentirat, ker ste noooooore (komaj cakam, da neham delat, da se vam lahko pridruzim pri norijah - ceprav priznajmo , sem tudi tako kar nekaj postov prispevala ) V soboto sva bila z mojim v avstriji v Kiku v sopingu in sem nakupila aaaaaaagrooooooooomno stvari za Pobca+ za mojga mozka (zase itak ne kupujem, dokler sem se kinder jajcek, ker je brezveze ) in vse skupaj placala 100 EUR!? npr: komplet 3 pizamic (tiste v celem, kot pajacek) je stal nekaj manj kot 9 eurov?? pa ful lepe, ne kr neki..meni pa tasca poslje recimo kak bodi in je cena 8 eur (seveda, kupljen v BC??) tko - splaca se. spanje je tak brezveze omenjat se pa zjutraj, ko vstaneva, jaz cudim mojemu in moj meni: spiva v isti spalnici, v isti postelji, pri isti temperaturi in istih pogojih, izgledava pa takole: jaz samo v pizami (al pa se to ne) in brez kakrsne koli deke ipd., moj pa s koutrom in deko + pizama pol se pa jest cudim njemu kak te ne zakuha do 42 stopinj (ker jaz vem, da bi), on pa meni kako to, da ne zmrznem?! kar se pa tice pocutja je pa stanje tako: v petek sem mocno mocno zatekla najprej v noge, kasneje se v blagi obliki v roke in obraz. Cez vikend se stanje ni nic spremenilo (se vedno ful otecena), zaenkrat samo v stopala. Ampak, ker se stanje kljub pocivanju in preko noci nic ne spremeni, se bom sla dons mal pokazat moji G (ker dvomim, da je tole ok??). Aja, pa stanje je nespremenjeno ne glede na to, da slane hrane sploh ne jem in ne glede na kolicino popite tekocine?? bomo vidli kaj bo.. toliko za sedaj, aja moram pritisnit se spelinin ctrl+c, da ne bo slo vse k rakom na obisk lp, narava.
< Sporočilo je popravil narava -- 14.4.2008 11:33:41 >
Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki. Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih. Uspeh zagotovljen!
|