ledenka
|
dan, punce kako smo kaj? tole vreme me ubija... se z biciklom se ne morem vozit novega pri nas ni nic, macko je bolje, sicer se razgibavat ne pusti prevec tipicen dec! pusti mi 1x ali 2x, potem pa zacne grizt in praskat. eh... upam, da bo to dovolj, ceprav dvomim. pa vem, da mu je ta gib neprijeten, ampak kaj cem. masa, za spremembo nicka moras pisat moderatorjem. komu, ne vem, mislim pa, da pise nekje v faq polaris, ko bos menila, da je dobro jollyja vnovcit, ga bos naj te ne bo strah! soncek, lepo si napisala tole o dr. se strinjam, zaupanje je najpomembnejse, ker ce se se s tem sekiras, se ti samo odpuli. beyba, bejz rodit trinity, kako je pri tebi? murkica, sta bila na festivalu? sem videla avtke, mega so kje pa je Oktavija, me zanima, kako je pri njej spelci te je dragi pocartal, upam jazzzika, mogoce pa bo kaj do avgusta kar tak kaj pa, ce se se na GK prijavis za razgovor? lunca moja, ne tolk delat te misssamo tule! punce moje