polaris
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 trinitty in druge - vse tiste, ki še niste (upam, da tudi ne bo potrebe) na katerikoli kliniki za neplodnost - bistveno je, da zaupate tem ljudem. In kje pa, tudi če se kdaj takole hudujemo čez ene in druge - gre za velike strokovnjake, ki so za nas, nekatere, edina rešitev do otročka. Ko smo same vpletene v to...je za nami že veliko veliko solza, razočaranj in truda.. Naša duša je že tako načeta, da se včasih zdi, da manjka le še malo, pa se bomo zlomile. In v takih trenutkih nas zmoti čisto vsaka malenkost. Predvsem še zato, ker bi vse rade otroka že danes, še bolje včeraj, pa nam usoda kaže zobe še za prihodnost. Po drugi strani pa drži, da ko si enkrat na kliniki v postopku, da od nekje dobivaš čudežno energijo. Vsaka mala stvar, vsak pregled, pogovor, UZ...vsaka injekcija znova, vsaka tableta ...vse je tako zelo pomembno, ker UPAMO: Upanje je edino, kar nam včasih ostane. Hvala bogu. Iz izkušenj povem, da najbolj pomaga objem svojega dragega. Tudi solze. Pa kakšno kričanje v blazino. Nikakor ne obupat. Zaupajmo tem ljudem tam, ki vsakih posebaj privoščijo, da bi končno dobila željeno. Sonček naš, to si pa tako lepo in iskreno napisala, da imam kar slabo vest, ker sem tak strahopetec in še vedno nisem unovčila svojega Jollyja... sva pa se z mojim dogovorila, da še do jeseni počakava, potem pa se toplo priporočam za nasvet, kateremu strokovnjaku potrkat na vrata... Beyba, moja stavnica je še vedno aktualna tako da se kar pripravi na ponedeljek Špelči in vse ostale babežabe, mislim na vas in vam pošiljam lep pozdravček Aqua, želim ti prijeten dopust Zdaj pa se moram žal poslovit, ker še imam nujen opravek v Ajsigradu - me namreč čaka mrzli pir
|