Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 14.6.2008 23:51:13
|
|
|
|
spelka12
|
polaris - cc+coca cola+ fanta=voda. Sej si to vodo mislila a ne? jest pa zdej nonstop papcam ego jogurte. zeleno jabolko z baziliko in jagodo z vrtnico. A jih katera je? Ful so dobri sploh zeleno jabolko. Tak osvežilen je.
< Sporočilo je popravil spelka12 -- 14.6.2008 23:52:47 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 14.6.2008 23:54:04
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: polaris pa na pršut ne pozabi - paše zraven Jaz pa lahko izbiram sam med fanto, coca-colo, vodo in CC-jem Mislim, da bo kar voda zmagala pri tej izbiri je to res edino spelci, zakaj pa sam na 4 dni? jaz bi ziher vsak dan hotla poslusat super, da te tvoj zna tako potolazit
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 14.6.2008 23:55:09
|
|
|
|
polaris
|
Ja, ti naši sončki delajo čudeže Tvoj parček bo prav hitro zajamral, ko jima kaj ne bo pasalo. Ti, s čem jih pa poslušata? A s stetoskopom?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 14.6.2008 23:58:22
|
|
|
|
polaris
|
Špelka žal, tvoja enačba se ne izide. Bo kar navadna H2O, tista iz pipe mi špricerji škodijo
< Sporočilo je popravil polaris -- 14.6.2008 23:59:57 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 14.6.2008 23:59:06
|
|
|
|
spelka12
|
Neeee z angel soundom. Taka mala napravica. Namažeš trebuh z gelom, napravo postaviš pod popek in iščeš srčni utrip. Pa seveda imaš zraven slušalke za poslušat, dobiš pa tud kabel za rač., tko da lahko tud vse skupaj posnameš na računalnik. Čudo tehnike res. Je pa kar drag okol 60€ ampak se res splača.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 14.6.2008 23:59:24
|
|
|
|
ledenka
|
teh jogurtov pa se nisem vidla, je pa res, da sploh ne kupujem jogurtov vcasih sem jih ful jedla za zajtrk, zdaj pa ze eno leto ali se vec sadje. no, ob vikendih najprej sadje, potem pa se sendvic polaris, no, kaj pijes?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 15.6.2008 0:01:28
|
|
|
|
ledenka
|
spelci, pri vsem, kar bos se kupla, je to najbrz se poceni. sem bila pred kratkim pri eni frendici z dvojcki - vse mora dvojno kupit, pa pri opremi kar nanese. ampak za otrocke vse polaris, ti lahko vodko-juice zmesam mam vse sestavine
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 15.6.2008 0:02:15
|
|
|
|
ledenka
|
grem spat. nockoooooo
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 15.6.2008 0:04:04
|
|
|
|
polaris
|
joj punce, moji novi sosedi spet telovadijo vsak ljubi večer mi skačejo po glavi... še sreča, da se kmalu selim
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 15.6.2008 0:05:10
|
|
|
|
spelka12
|
Pa sej meni to ni drago, ampak druge kar jamrajo pri ceni. Meni je vredno vsakega ojrčka. Oprema pa nanese ja. Ampak tud to ni panike, ker pol vse prodaš pa mal nazaj dobiš. Cunj imam pa že zdej dovolj. polaris v naši vasi pa kupujemo samo take pipe, s katerih tečeta vino in pivo . Pa smo vsi srečni in veseli .
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 15.6.2008 0:05:11
|
|
|
|
polaris
|
nočka ajsi, lepe sanje
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 15.6.2008 0:06:47
|
|
|
|
spelka12
|
Kam se pa seliš? A sem neki zamudila . Naši novi sosed se pa uči harmoniko igrat. Problem je v tem, da začne zgodaj zjutraj in pozno zvečer. Pa še samo ena stena je men mojo glavo in harmoniko.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 15.6.2008 0:07:35
|
|
|
|
polaris
|
Špelka, mislim da se bo potrebno preselit kar v tvoje kraje... sam mal mrzlo imate pr vas, mene pa rado zebe. Bom raje povzela sam vodovodno napeljavo po vašem vzorcu (kaj veš, morda bomo pa potem tud mi vsako noč telovadili )
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 15.6.2008 0:09:35
|
|
|
|
polaris
|
sem jo tud jaz igrala kot otrok... torej veš kak so me imeli sosedi radi Seliva se na periferijo, če bo vse po sreči nekje v jeseni
< Sporočilo je popravil polaris -- 15.6.2008 0:16:19 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 15.6.2008 0:11:39
|
|
|
|
spelka12
|
Če boš povzela našo napeljavo telovadba odpade, ker kolena ne zmorejo napora . So preveč mehka od H2O . ZaTo pa gremo k reškotu. Mah nč grem jest tud ležat. Mogoče sta pa že zaspala pa bo mir. Še to ajsi sem prebrala, da na potovanjih ješ suši. Jest bi tud enkrat to probala. Ko neham dojit me boš peljala nekam na suši. A ga imajo kje v Sloveniji? Nočko babe, nočko polaris.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 15.6.2008 0:13:01
|
|
|
|
polaris
|
prijazno nočko tud vam trem lepo spančkajte
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 15.6.2008 10:15:16
|
|
|
|
Fargesia
|
Dobro jutro! ena poletna kavica za vas... in ja, lahko sem Maša al pa Fargi!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 15.6.2008 11:18:08
|
|
|
|
polaris
|
hi maša, hvala za kofi, sicer sem eno že spila, bom pa z veseljem še tvojo poskusila ti, a že kaj objemaš wc školjko?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 15.6.2008 12:07:49
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: polaris hi maša, hvala za kofi, sicer sem eno že spila, bom pa z veseljem še tvojo poskusila ti, a že kaj objemaš wc školjko? ne. nič mi ni slabo...zaenkrat! upam da tko tud ostane...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 15.6.2008 14:00:23
|
|
|
|
ledenka
|
hvala za kavico, fargi joj, se moram navadit!!! polaris, se je tvoj primigal? blo veselo? spelci, seveda imajo susi tudi v LJ. ti ga lahko jes - zelenjavnega z ribjim pa res raje pocakaj, so le surove ribe, kar ni najbolj priporocljivo zate v tem trenutku. ce si 100%, da so sveze, je ok, ampak ni za tvegat te bom peljala na susi, ko nehas dojit
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 15.6.2008 14:23:15
|
|
|
|
polaris
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka polaris, se je tvoj primigal? blo veselo? je ja, ob pol dveh, par sekund zatem pa padel v komo
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 15.6.2008 14:49:28
|
|
|
|
Serendipity
|
Ojla pupe moje! Najprej objemček za mojo drago špelinkico - Držim pesti, da je bila le grda grda pomota in da je s tvojo pikico vse bp! fargi - (bom rabil amalo časa, da se navadim ) -kako? sončece -pa ti? Kako kaj tvoja pikapoka in ti? ko, sem že pri pikapoki, kje je pa naša pikapoka???? Beybi - joj, kak sem jaz nestrpna! ajsi, sem te obiskala, zdaj grem še oktavijo poiskat, da jo obiščem...murkica-a za kužiko pa ne morem več glasovat? Ker mi noče ... Za vse ostale lube moje - big extra special hug!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 15.6.2008 15:10:42
|
|
|
|
murkica
|
Zdravo. No midva včeri pol nisva šla nič na festival nostalgije, ker takrat, ko sva imela čas, je že začelo deževati. Najprej sva mogla iti zjutraj še enkrat v Novo mesto, ker sva kupila skuter od enega fanta in sva pozabila vzeti prometn, in ga potem nisva mofla registrirat brez tega in smo se dobili na pol poti. Tako, da mi je bilo ful žal, ko sem potem po televiziji gledala kako fini avtomobili so bili razstavljeni, res škoda. No ampak sva pa dan preživela najprej z mojo sestrico, potem pa še z mojima staršema in zvečer smo šli še vsi skupaj na obisk k babici v bolnišnico, in je bil ravno tako ok dan. Danes pa sva izkoristila sončka in sva se šla malo pelat, pa k njegovemu bratu sva šla na obisk in smo malo zagrilal in se na polno napapcal. Se*- za kužo pa se ne da več glasovati, ker je konec glasovanja. Moram še zbrista link, pa vedno pozabim. Bodite pridne, jaz si pa šibam umit lase, ker imam čisto grozne. LP Murkica
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 15.6.2008 20:46:03
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 Zjokala sem se, stulila tud, je že boljše. Dragi je doma in nestrpno čakava na sredo. Hvala vsem za lepe besede, beyba še posebej tvojemu postu. Zlate ste. Mogoče bo pa res vse o.k. pa itak moram mislit tud na fantka. sonček85 žal mi je jazzzika pred lanskim letom je imel Reš vedno tako. Prvi postopek si plačal, drugega ne in tako dalje. Vedno greš pa lahko tudi v naše zdravstvo, samo tam me pa prime srat pri vseh teh čakalnih dobah.. Kje ste pa ostale? lunči and co.? ja bože jutri konec in gremo veslo v julij
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 15.6.2008 21:38:05
|
|
|
|
beyba
|
Ja bejbe moje...nič še ni, če me še bolj podite rodit....i'm still here..... AM bo že sej pravim v sredo je luna pa še amnio mam takoj zjutri tko da ni panike...bo že počasi ven padlo...Ok upam da hitro da se ne bo mami preveč matrala...Se tipkamo zjutri če bom še tuki
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?