Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 8.6.2008 13:25:30
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: katalina ledenka, pol mormo pa pri tebi kako drugo taktiko pogruntat!!! Drugač vidim, da boš kar na žar ruknla! Pomoje se tebe že tako boji, da v tvoj konec ne upa ker oglje voha!!!! Ti jo potolaži, da nisi tako mislila, pa bo še tam mesec pri vas!!! Sigurno ma že kaj za tebe, ker se že dolgo v tvojem koncu ni oglasila.... sicer bo moj res zacel kurit, ampak tokrat so se kure na vrsti ampak vadimo, vadimo pa slonckamo tudi. mogoce bo pa kaj ta mesec? eh, kdo bi vedel...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 8.6.2008 13:26:11
|
|
|
|
ledenka
|
jeeee, imamo vec kot 2000 objav na temi cveke cvekaste!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 8.6.2008 13:26:16
|
|
|
|
jazzz27
|
Evo deklete...k* pa sem dobila tečko!!! Sem mislila da mi bojo jajčniki ven padli.. ....jaz sem sijajno, mi je ok in grem naprej......v četrtek k Rešu Lepo nedeljsko popoldne.....
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 8.6.2008 13:28:26
|
|
|
|
ledenka
|
jazzzika moja zal mi je.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 8.6.2008 13:28:30
|
|
|
|
jazzz27
|
ajsika...mi2 bova pa skup hodile na UZke le glej, da boš še imela kakšno škatlico zame .....drugače bom mogla KAHELCI NAROČIT da mi jih prinese
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 8.6.2008 13:29:00
|
|
|
|
aqua77
|
jazzzika... Bom držala pestke za Reškota 12 in to moooočnoooo.....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 8.6.2008 13:31:24
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 ajsika...mi2 bova pa skup hodile na UZke le glej, da boš še imela kakšno škatlico zame .....drugače bom mogla KAHELCI NAROČIT da mi jih prinese mam., mam. dovolj za do testa kdaj 12. pa imata pregled?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 8.6.2008 13:48:19
|
|
|
|
jazzz27
|
ah žabice moje....saj sem okie.....hvala ....pregled pa imam ob 16:30, takrat bom peti dan v ciklu, ajsika a je možno da me takoj da na postopek?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 8.6.2008 13:51:39
|
|
|
|
sonček85
|
kleja:ja upam da bo že ta mesec imam potem pred rojstno dnevno darilo marca ,čene pa aprila za rd katalina:kaj dobrega kuham hmmmmmmm pečenka rižek,solatka s fožolčkom, juha obvezno in veliko dobre volje za bebice. jazzz: sej bo pa jluij ta mesec ki bo tvoj dan D polepšal v najlepši dan v življenju.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 8.6.2008 13:53:47
|
|
|
|
ledenka
|
jazzzi, zal ne. ker se pri kratkem postopku zacne najkasneje 2. dan cikla ampak za prvic je glede na moje izkusnje boljsi dolgi postopek, ki se zacne 22. dan cikla, najprej tvoje hormone na nulo spravijo in potem stimulirajo. pa julija laboratorij ne dela, bos pa zagotovo lahko avgusta na vrsti
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 8.6.2008 13:54:11
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 kleja:ja upam da bo že ta mesec imam potem pred rojstno dnevno darilo marca ,čene pa aprila za rd katalina:kaj dobrega kuham hmmmmmmm pečenka rižek,solatka s fožolčkom, juha obvezno in veliko dobre volje za bebice. jazzz: sej bo pa jluij ta mesec ki bo tvoj dan D polepšal v najlepši dan v življenju. pol se pa splača k tebi na kosilce uletet!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 8.6.2008 13:57:32
|
|
|
|
ledenka
|
pri nas bodo pa cevapi in kura na zaru.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 8.6.2008 14:00:21
|
|
|
|
aqua77
|
mmmmmmmmmm, ledenka, tudi pri vas ni švoh!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 8.6.2008 14:03:34
|
|
|
|
ledenka
|
kaj pa imas ti v planu za kosilo?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 8.6.2008 14:08:23
|
|
|
|
aqua77
|
Sem v službi in počasi odhajam domov. Dragi bo danes ribice na žar vrgu pa mal solatke po pivičko zraven, pol pa na terasici mal v ležalnik na sončku.... Popoldne sineta peljem na RD od sošolca, nek piknik se mi zdi, tako da bo veselo... Tko zdaj pičim domov, si kaj pišemo vendar ne vem če bom veliko tu gor zdaj dva tedna, ker bom na zasluženem dopustu... beri ledenka, sem se oglasila v tvojem mestecu na pivički.... a mi zrihtaš kako kučo, pa trgovino s čevlji rabimo nujno sem ugotovila.. Pa, pa babe žabe....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 8.6.2008 14:19:20
|
|
|
|
ledenka
|
katalina, uzivaj na dopustu! bom odprla trgovino s cevlji, jo lahko najames
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 8.6.2008 14:22:54
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka katalina, uzivaj na dopustu! bom odprla trgovino s cevlji, jo lahko najames , zmenjeno....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 8.6.2008 14:44:24
|
|
|
|
beyba
|
Evo se vam na ogled dve slikici...dekica ki jo je naštrikala prababica za svojo novo vnučko-prababica je stara 80 let: Pa kot sem rekla sem končala s poslikavo ene stene poleg okna pa vam dam še to na ogled : Kar se tiče klime bo...čakamo majstre da bodo mel čas...tko da pomoje ravno ko bom dam prišla iz porodnišnice se bo pa delat začel itak je sledilo zaslišanje od kje nejmu tolk dnarja, zdej za klimo, pa je moj reku da vse jst financiram da bi mel mir....pa je sledilo zasliševanje od kje meni tolk denarja..... Uglavnem jazzika...jst bom za naslednjič stiskaala pestke... Ledenka si med prvvimi na seznamu hvala za ZS... Sonček 33 je mela pomoje pregled pa ne vem a nisem vidla a sem sfalla a ma dva fižolčka ane? KAtalina upam da ne boš velikokrat v nedeljah v službi...To je čas za slončkanje ne pa za delo.... Kosilo: danes smo imeli polnjene pečene paradižnike in papriko , solata, pa domači sladoled za sladico... ( mkoj ne meša živil, pa je potem navadno kaj čudnega ala beyba za kosilo- sam zaenkrat se še ni pritožil )
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 8.6.2008 15:54:08
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka luncika moja najdrazja se strinjam, hocemo spelkin striptizzzzzzz Zdaj pa si mi polepšala ne samo današnji dan, ampak celi teden, draga moja ajsika, zato ti pošiljam en veeeeeeeeeeelik in en cel tovornjak Ostalim pa tud vsaki po enga
< Sporočilo je popravil LuNa73 -- 8.6.2008 15:55:07 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 9.6.2008 6:11:00
|
|
|
|
sonček33
|
beyba - lepa dekca in luštna poslikava res. Jah zlobne jezike je treba mal pristrižt s kakšno tako, kot jih ima na zalogi tvoj dragi. Pregled imam jutri. Tako da jutri poročam o številu fižolčkov. Pomoje sta kar dva.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 9.6.2008 8:44:27
|
|
|
|
oktavija
|
Čao babuške! Danes spet jaz kuham kavo in čaj ! No mi smo se končno odločili da bomo sodelovali in se prilagajali drug drugemu... To mislim predvsem na mojega moža! No danes greva v MB na prve krvne in ostale preiskave.... Popoldan pa greva gledat najino stanovanje... Full sva oba vesela in se mi prav zdi da naju je to rešilo najine krize... zdaj pa še samo ena pade in bo to to!!! Sicer pa sem ponovno prišla do spoznanja da so vsi moški isti, razlika je v nijansah.... Beyba - sobica čudovita!!! Ledenka-pa ne še vržit štorkle na žar.... Vse ostale pa lep dan vam želim!!!! Obiščite me kaj v mestecu Oktavija!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 9.6.2008 9:08:23
|
|
|
|
pikica36
|
oj babuške- ste ble kr pridne čez vikend no, saj jaz tud samo ne s pisanjem na RR ampak s fešto . v soboto smo malo grilali in veliiko pili , tako da je bilo kr pestro , no, moram pa priznat je kar pasalo malo odklopa in čveka s starimi frendi. sonček 33 stiskam pestke za tvoj pregled, glej da nam sporočiš veselo novičko za tvojo, tvoji, tvoje pikice upamo dajih je čim več predvsem da je z njimi vse ok oktavija , lepo da si svojga spravila v red - tako se to dela zdaj pa še sam pa bo vse ok.. on tako kot mora bit. mi tud pridno delamo , sam ni nekega pravega učinka mogoče pa ko pridem z dopusta mojemu dam prečudovito darilo za 40 roj. dan ????? (iz mojih ust v božja ušesa- ali še bolje- v moj trebušček) v soboto so me full driblali in spraševali - pa kaj je z vama , a ne bote več meli kakega , mi vam šparamo vse cote pa voziček, ...... v glavnem vsem borkam!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 9.6.2008 10:54:05
|
|
|
|
~Biba~
|
jazika kaj ti čem rečt, tak vse vemo, da jo maš že poln kufer..te je pač tak usojenoto rundo pa pač mal bolj v napad; pa še vse me pristopimo zraven, da jo naženemo . oktavija, saj vedno za dežjem posije sonce ...me veseli, da se tudi vidva zdaj valjata v vročini fajn opravta v mb; upam, da vama ne bo dež nagajal. beyba lepo gnezdece pikica36 držim pesti, da bo dopust nepozaben, in da bosta nekaj lepega prek meje prešvercala katalina aqua77 sezonska preobrazba? uživaj v dopustu ledenka škoda da se nisem na čevape povabla Lunaaaa tudi ti z novim avatarjem danes je neko čudno vreme zunaj Vse ostale; lep začetek tedna vam želim; naj vam dež ne pokvari razpoloženja
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 9.6.2008 11:33:01
|
|
|
|
~Biba~
|
lejte tega romantika
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 9.6.2008 12:53:14
|
|
|
|
ledenka
|
maša ima pa danes test sem taaaaak firbec
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Vzrok za endometriozo je pogosto preveč OHEndometrioza, ki jo spremljajo močne bolečine, prizadene kar 10 do 15 odstotkov vseh žensk v rodnem obdobju. In številke...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?