Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 7.6.2008 15:51:11
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka ooooo, gospa Se* ja, poslji to je res prednost kmeckega zivljenja mi mescani pa moramo vsak k* paradajz in cesnjo hudo drago placat ampak, ne bi menjala... zaenkrat sem mestna punca kako kaj zakon, mozicek uboga? ce ne, povej, ga pridemo poucit Ja so čari podeželja in čari mesta. Še zdaj pogrešam mestni život mojih študentskih let. Mi je pa tu tudi fajn. Moužek je pa fajn. Priden. Sem ga že vnaprej lepo ''vzgojila'' Pa neverjetno sexi je s prstanom
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 7.6.2008 15:51:34
|
|
|
|
sonček85
|
mmmmmmnmm jih grem kar jest mi jih je tašššča dalla
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 7.6.2008 17:27:18
|
|
|
|
Serendipity
|
maša --- jaz tak močno stiskam pestke zate! oktavija --- super! Čestitke za novo stanovanje in objemček zaradi te zezaste tečnobe. Kar se pa tiče težav v ljubavi .. mogoče le namig knjiga 5 jezikov ljubezni. Zanimiva in mogoče predstavi drug zorni kot težav.. Probaj. Jaz sem jo dobila za poročno darilo kot pripomoček pri morebitnih težavah . Se mi zdi zanimiva... sončece --- ni bilo odgovora na Z, pa mi tu povej -- Kako si? Pa kako slikico tuj lejko daš gor špelka --- čakamo na slikice. Je pa lepo, da nas nisi pozabila... Luniiica --- jaz te taaaak pogrešam... Erin --- Ti! kako? Kje! Nič te več ni sem med nas fosilke... pikicaaa --- kako si? beyba --- Jupi! Tudi jaz že komaj čakam, kad se tvoje sitno zbroji!!!!! Komaj čakam, da bom ''tetka'' ajsika, jazz, sonček85, katalina & vse ostale čvekice --- big hug in naj bo sončen vikend!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 7.6.2008 18:02:30
|
|
|
|
Fargesia
|
Se*, hvala za pestke!!! upam da bodo pomagale!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 7.6.2008 18:06:57
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: maša82 Se*, hvala za pestke!!! upam da bodo pomagale!!! BODO.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 7.6.2008 18:16:25
|
|
|
|
sonček85
|
se...hvala za objemčke ,naj pomagajo v juniju ali juliju da bo + gospa se..
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 7.6.2008 19:51:38
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 se...hvala za objemčke ,naj pomagajo v juniju ali juliju da bo + gospa se.. Ni zakaj - boš videla, da bo kmalu tudi dan, ko bo tudi naš obraz dobil ''tsiti'' nasmeh... Ta gospa, se mi vedno sliši tak.. ne vem. tisto, staro... Ob besedi gospa, si vedno predstavljam kako 68-letno madam...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 7.6.2008 19:57:10
|
|
|
|
sonček85
|
pa ne si mislat da si stara.jst komaj čakam da bom nosečka da me moj zaprosi in da se poročiva.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 7.6.2008 20:07:10
|
|
|
|
oktavija
|
Jupi!!!! Špelči se je končno oglasila!!!! Vesela sem da si dobro in da fižolčka rasteta!!!! Malo me skrbi kje je Beyba!!! Upam da še ni šla rodit! Sem ji naročila da nam more prej povedat!!! Maša in Sončej držim pestke za +!!!! Mi smo dobro in že pridno kupujemo pohištvo za novo stanovanje, danes je padla omaro za dnevno sobo in mizica tudi, pa spalnico sva že rezervirala. Zdaj še rabiva kuhinjo in štedilnik... Vse ostalo pa že imava!!!! Tole opremljanje je prav zabavno sam zelo drago Normalne kuhinje ne najdeš pod 1000 EUR.... No sej bo nekako!!! Drage punce, bodite pridne in uživajte v sobotnem večeru! Lubčka za vse!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 7.6.2008 21:03:42
|
|
|
|
ledenka
|
oktavija, kje si jo videla za 1000? ker kuhinje, ki so meni vsec, so 4000+ jaja, pa sej je tale ok, ki jo mava... sam men je orto grda
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 7.6.2008 21:10:14
|
|
|
|
ledenka
|
ah ja, tud jaz mam svoje mesto kjer je pir vedno hladen in cokolada ne redi
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 8.6.2008 8:30:07
|
|
|
|
beyba
|
Oila babe žabe...Nič bat, niste še tetke, mam telefon od špelči, pa ji bom poslala sms ko ne bomo več odšteval...sam zadnje čase je tut špelči tko mal tuki gor ...Če da katera od rednih obiskovalk RR-a tel. naj mi pošlje na ZS, da ji iz porodnišnice pošljem sms da bo sporočila tuki na netu, tetkam ko bodo to postale... Mene je včeri zvečer vse začel tko dol prtiskat, pa celo noč me je vse bolel-spodnji del trebuha....nism skor nič spala, pa še moj je spet tko smrčov, zdej hod na terapijo za sinuse, pa je blo že bolš, se je pa včerja na žurki( sem ga zvečer spustla na žur pod pogojem da spije samo 4 pive-pijanih oseb namreč ne spustijo v porodno sobo) neki prehladil, pol je pa spet ponoči smrčal, pa smrkal, pa .... Tko da še ko sem zaspala al meje full hit lulat prijelo, al pa je bil on glasen.... Tko da nič najbolš da vam postrežem z jutranjo kavico .... in...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 8.6.2008 8:31:18
|
|
|
|
sonček33
|
Beyba - komaj čakamo veselih novičk.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 8.6.2008 8:51:56
|
|
|
|
aqua77
|
Komaj čakamo, da bomo tetke vse skupaj, pa res nam ne pozabit javit!!! Vsem pa eno lepo dobro jutro!! , kavica je danes bolj na hitrco, ker sem v službi, ampak mislim da bo ok!! Je ena taka italjanska, ki se na hitro rukne!!
< Sporočilo je popravil katalina -- 8.6.2008 8:52:51 >
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 8.6.2008 10:18:03
|
|
|
|
sonček85
|
katalina :naj ti dan v službi mine kar se da hitro ,da grešdomov in se stisneš k svojemdragem. beyba:komaj čakaam da bomo tete in se veselile s tabo in novim dojenčkom.ti samo veselo naprej -kdaj že maš rok? šplka:kako sem vesela da sta fožolčka super in da lepo rasteta in te ubogata,le tako naprej do poroda,ki je še kar nekaj mesecev do tja. ledenka:hvala za lepe želje in seveda bo kmalu +,tudi sama bom prvič ponosna nosečka-kmalu,samo štorklja se mora mimo našega bloka malo sprehodit.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 8.6.2008 10:21:01
|
|
|
|
aqua77
|
Štorklja bo itaq tvoj blok najdla, sej zdaj so moderne in imajo že vse GPRS pod standardno opremo in nič več pod dodatno kot par let prej!!!! Tako da nič bat sam akcija ( ) pa gas!!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 8.6.2008 10:23:05
|
|
|
|
jazzz27
|
jutro!! No še oje javljanje.... Lepo, da ste se naše fosilke mal oglasile.... Špelka me veseli, da je vse ok in da lepo napredujete Se*....jaz pa sem mislila, da si na kakšnem poročnem potovanju..... Ajsika....joj, jaz ti lahko tudi pošljem češnje....namreč tri so sedaj v polnem zagonu in mi sedaj že mal čez oči ven gledajo katalina...kako si ti....me veseli, da je že mal akcije pri vas in da se že dela orng plane Se že kaj psihično pripravljaš na dopust? Jaz že plavam, če mene vprašaš Oktavija....sem zelo happy za vaju, da se je končno začelo mal premikat.....želim vama vso srečo.....a sta se že kaj pomenila glede preizkav? kleja....no samo še tvoji duhoviti postki manjkajo.....kaj počenjaš? kako kaj pri vas napredujete? Beyba....no le glej, da ne bosta možeka prehitela in mu načrtov pokvarila.....kako je sedaj z vašo klimo, pa taščo....ste se dogovoril? no, če sem kakšno pozabila....vsem en velik no pri nas pa že M zamuja 2 dni ...kljub -, je še vedno upnje....na
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 8.6.2008 10:29:58
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 katalina...kako si ti....me veseli, da je že mal akcije pri vas in da se že dela orng plane Se že kaj psihično pripravljaš na dopust? Jaz že plavam, če mene vprašaš no pri nas pa že M zamuja 2 dni ...kljub -, je še vedno upnje....na Dobro jutro jazzzika!!!! Ja, danes sem zadnji dan v službi!!!!!!!! Pol pa 15 dni zabušavanja!!!! Pridi mal do mene v Portorož plavat!!!! Pri tebi pa kar lepo kaže, kljub - , da ti že dva dni zamuja!!! Ni bed!!! A te že kaj naslednji testek matra??? Kdaj boš vajo ponavljala, da vem navijat in pestke držat!!!! Mislim sej jih itaq, sam pol pa še bolj!!!
< Sporočilo je popravil katalina -- 8.6.2008 10:30:38 >
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 8.6.2008 11:11:47
|
|
|
|
sonček85
|
jaz bi tudi prišla kaj okoli ko greva z dragim potem avgusta mimo portoroža,pa mal v koper,pa mal prek meje in tak boma letos imela malo izleta po vsej sloveniji. grem zdaj kosilo kuhat pa se kaj tipkamo. ja ja moja bo pa res našla moje kooordinate in me v roku pol leta presenetila z malim ,ki ga bom potem z veseljem čuvala . čakamo te dijo
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 8.6.2008 11:20:38
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 jaz bi tudi prišla kaj okoli ko greva z dragim potem avgusta mimo portoroža,pa mal v koper,pa mal prek meje in tak boma letos imela malo izleta po vsej sloveniji. grem zdaj kosilo kuhat pa se kaj tipkamo. ja ja moja bo pa res našla moje kooordinate in me v roku pol leta presenetila z malim ,ki ga bom potem z veseljem čuvala . čakamo te dijo ti kar mimo pridi z dragim in se kaj oglasi, bomo na en kafe skočle skupi.... pa pomahaj v mojem imenu in zakriči za njo naj se še name spomne!!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 8.6.2008 11:31:39
|
|
|
|
~Biba~
|
jutro ...kaj se mi zgodi, če grem z mokrimi lasmi spat... No sem vsaj mojemu popestrirala jutro ; s emi je smejal, namesto da bi se zlagal, pa mi reko , da sem o.k. No danes je pa en tak dan za jazzika....še vedno je upanje...pa grem stavit, da boš tokrat zagledala ..morda samo rabi telo mal več hormona da eš pridela, da se ti pokaže potem veliikiii +..poznam eno, ki ji testek dolgo ni pokazal +...zdaj pa bo počasi šla rodit. Tak da vse kar moraš imet, je mal potrpljenja pa bo. katalina...maš pa pravi termin za zabušavanje...boš lahko čist odklopla, pa in ni vrag da ne bo potem sonček85..tebi pa je tak ena napovedala naslednji mesec ..mogoče jo pa zafrkneš, pa bo že tale mesec beyba drži se, in se spočij...ker potem bo rajanje..prava ringaraja dan in noč iiiiiii saj bi še vse za nazaj komentirala...sam potem ne bo nič s kosila..samo pa se še ne ve skuhat joj danes sem si upala it mal izračunat; pa sem ugotovla, da je 12. ne pričakujem joj mene; to bo kmalu tu. Če ne rata, to rundo, pa pokličem G. No mogoeč še počakam...na dopust Kje pa se ostale
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 8.6.2008 11:41:29
|
|
|
|
aqua77
|
ha,ha,ha.... ta za mokrimi lasmi je bla pa dobra kleja!!! ja 12 bo kmalu tukaj, tako da stiskam pestke!!!! mogoče pa........ sem vam pozabila povedat, včeraj je moja prijateljica rodila!!!!!!!!! fantka, Vida 4kg in 54 cm!!! pravi desc!!!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 8.6.2008 13:09:01
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: katalina Štorklja bo itaq tvoj blok najdla, sej zdaj so moderne in imajo že vse GPRS pod standardno opremo in nič več pod dodatno kot par let prej!!!! Tako da nič bat sam akcija ( ) pa gas!!!! k_rc pa storklje z GPRSjem, ce jim ne dela pri nas so novo ulico naredli, pa je se ni na zemljevidu, jih zgleda to moti
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 8.6.2008 13:18:15
|
|
|
|
aqua77
|
ledenka, pol mormo pa pri tebi kako drugo taktiko pogruntat!!! Drugač vidim, da boš kar na žar ruknla! Pomoje se tebe že tako boji, da v tvoj konec ne upa ker oglje voha!!!! Ti jo potolaži, da nisi tako mislila, pa bo še tam mesec pri vas!!! Sigurno ma že kaj za tebe, ker se že dolgo v tvojem koncu ni oglasila....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 8.6.2008 13:23:28
|
|
|
|
ledenka
|
beyba, hvala za kavico jo danes definitivno rabim. imam obcutek, da bo ta teden recimo v cetrtek katalina, pazi se, ko bom v tistem koncu, te zagotovo kontaktiram pa greva na kavico... ali kar pac ze kleja, drzim pesti, da 12. pride in gre mimo iz takih razlogov kot ti si jaz zmeraj perem lase zjutraj... pol pa grem se z mokrimi v sluzbo soncek85, dober tek kaj dobrega kuhas? jazzzika, ti drzim pesti, ves ampak, ce se ne motim, imata 12. Reskota? soncika moja, za spanje! kako slabosti, kaj bolje? se*, ce ti kdo rece gospa, to samo pripomore k resnosti kaj si naredila s priimkom? sem radovedna spelcika se malo, se malo! si ze skoraj na polovici! luncika moja najdrazja se strinjam, hocemo spelkin striptizzzzzzz masa, drzim pesti! kdaj je test? polaris, hvala za obisk v mestu pir je tam vednoooo na voljo v torek gremo pobrat macove sive, tako da lahko tudorski ovratnik damo potem dol - upam vsaj! oktavija, drzim pesti, da se s tvojim zmenis do jutri, da gresta skupaj v MB
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?