Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 9.6.2008 13:14:26
|
|
|
|
~Biba~
|
go maša go držim pestke, da zagledaš magični
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 9.6.2008 16:05:22
|
|
|
|
Serendipity
|
... jih bom zvečer razložila... babuške ena kavuška samo za vas ---
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 9.6.2008 16:09:33
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity ... jih bom zvečer razložila... kaj pa? in hvala za kavo... sem prelena, da bi si jo šla naredit pa tele iz avtomata itak niso ravno dobre...
< Sporočilo je popravil ledenka -- 9.6.2008 16:12:13 >
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 9.6.2008 17:15:48
|
|
|
|
~Biba~
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity ... jih bom zvečer razložila... zaj pa sem zmedena jih boš lepo po vrsti zložla; al nam jih boš dobesedno razložila; tak kak si rekla se malo narečje igra z mano IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity babuške ena kavuška samo za vas --- Uf to pa mi zaj prav pride, mam lih malo pauze, od
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 9.6.2008 17:53:40
|
|
|
|
jazzz27
|
Dan. Beyba in maša.....raport prosim ....
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 9.6.2008 20:09:34
|
|
|
|
beyba
|
Evo javljam se na raport...Nisem v porodnišnici vstala....Sem ravno dam prišla, sem bla prej pri moji mamici pa sem celo popoldne prespala.....Uglavnem odprta dober centimeter skori dva, pritisk uredu, ctg pa ne vem kaj bi rekla....ginekologinja je namreč prišla prej, pred ctg-jem pol je mogla it v porodno in če ne drugač je rekla da se drugo sredo vidmo na amnioskopiji, pol je pa babca gor nesla v porodno ctg pokazat, pa nadaljna navodila pa je rekla da naj konec tedna pridemm še enkrat na ctg, zdej pa ne vem kaj to pomeni....a je to dobro ani , a se dogaja kej...Itak sem tko ležala da grafa nisem vidla, pa tudi če bi ga ...bi ga drugič v lajfu pa ne vem kaj kej pomeni.....
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 9.6.2008 20:45:42
|
|
|
|
Serendipity
|
Jooj beyba! Komaj čakam, da nam pošlješ srečno novico o Eli kako si drugače?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 9.6.2008 20:48:35
|
|
|
|
~Biba~
|
Upam, da maša ne bo jezna...poglejte na forum klomifenk IZVIRNO SPOROČILO: maša82 Biba12, motiš se!!!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 9.6.2008 20:50:20
|
|
|
|
~Biba~
|
beyba mogoče pa imaš čist majhne popadke..da jih niti še ne čutiš? Morda pa je to stalna praksa, pred predvidenim datumom poroda, da se vsak teden prideš pokazat.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 9.6.2008 20:53:08
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity ... jih bom zvečer razložila... IN MOJ ODGOVOR: IZVIRNO SPOROČILO: kleja Upam, da maša ne bo jezna...poglejte na forum klomifenk IZVIRNO SPOROČILO: maša82 Biba12, motiš se!!!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 9.6.2008 20:54:19
|
|
|
|
Fargesia
|
Se*, rada te imam!!!!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 9.6.2008 20:56:48
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: maša82 Se*, rada te imam!!!!!! Ti pupa naša, meni kar solzice spet tečejo ampak OD SREČE! Pa veš kaj -- VSE BO OK! verjemi. Vem.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 9.6.2008 21:02:48
|
|
|
|
trinity22
|
maša še tukaj iskrene čestitke pa beyba drži se in sproti poročaj kako je s tabo in spikico ostale babežabe jaz vam sporočam, da meni spet ni uspelo in se borim naprej, sedaj pa itaq še sam na poroko mislim ..... komi čakam, komi čakam, tralala
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 9.6.2008 21:03:10
|
|
|
|
jazzz27
|
maša .....uh to pa je novica!!!! Čestitke iz vsega srca....drži se in uživaj!!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 9.6.2008 21:06:07
|
|
|
|
Fargesia
|
hvala, punce...mene je že tak strah kako bo...pa da bo vse ok...je moj prav hud name...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 9.6.2008 21:07:09
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: maša82 hvala, punce...mene je že tak strah kako bo...pa da bo vse ok...je moj prav hud name... a te bomo zdaj po riti? NIč ne bo! VSE BO OK! Zmenjeno?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 9.6.2008 21:10:12
|
|
|
|
jazzz27
|
BORKE ZA : - Oktavija - CE - čaka na 1.IUI (RD 21.5.1980)
- Jazzz27 - xx - čaka na IVF/ICSI
- Murkica - LJ - 9. krog-testek in potrditev nosečnosti 10.06. (RD 21.12.1984)
- Ledenka - LJ - čaka na 2.IVF
- Beyba - KR - srečka nosečka - greje (punčka) - PDP 18.06.
- Spelka12 - okolica KR - srečka nosečka - greje (A-punčka, B-?)
- Erin - KR - srečka nosečka (PDP 1.8.) - greje (fantek)
- Sonček33 - KR - srečka nosečka ( PDP?) - greje ali
- KAHLO - ŠTAJER. - LJ- srečka nosečka (PDP 4.9.) - greje (deklico)
- Hmm - ŠTAJERSKA - srečka nosečka
- maša82 - LJ - srečka nosečka (PDP ?) (RD 14.7.1982)
- Katalina - KP- 11.krog - tečke ne pričakuje 02.07.
- kleja - MB - 11. krog - kliče G. za nadaljno akcijo!
- Polaris - MB -(KROG?)- jolly še ni vnovčen
- LuNa73 - CE/MB - ????
- Vita80 - ŠTAJER. - cca 17. krog, za s pomočjo bio-metode
- Spps - Sl.konj. - ????
- Matt - KK- krogov ne šteje več - čaka na IUI/IVF
- Serendipity - Prekmurje -čaka pošto iz MB
- sonček85 - Žalec - 22.krog - 3.Klomifen (pregled 30.6.)
- pikica36 - koroška- 2 krog
Smo vesele in se močno borimo za naše biserčke !!!
< Sporočilo je popravil jazzz27 -- 9.6.2008 21:14:59 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 9.6.2008 21:13:52
|
|
|
|
jazzz27
|
maša, pa daj no....vse bo okie....kdaj kličeš za nadaljno akcijo? Pa glej da boš poročala....jaz sem že osvežila seznamček....madonca je lepo, ker se tako barva roza.....
< Sporočilo je popravil jazzz27 -- 9.6.2008 21:14:25 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 9.6.2008 21:15:44
|
|
|
|
Fargesia
|
sej bom probala pozitivno razmišljat...sam ful me je strah IMN... Se*, večkrat mi kak sms pošlji...sej veš, take k sam ti znaš!!! jazzz, za pregled sem se pa kr po mailu naročila...verjetn jutri izvem za datum,...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 9.6.2008 21:23:37
|
|
|
|
Anonimen
|
MAŠA, ISKRENE ČESTITKE! SREČNO.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 9.6.2008 21:25:17
|
|
|
|
oktavija
|
Mašika iskrene čestitke!!! Nič ne skrbi vse bo ok! Maši ima še eno vprašanje zate? Jaz sem danes bila na UZ za 1.IUI, 12 dan imam drugi UZ, pa me zanima kdaj je tvoj lubi moral s tabo da je dal svojo donacijo za IUI?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 9.6.2008 21:37:30
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: maša82 Se*, večkrat mi kak sms pošlji...sej veš, take k sam ti znaš!!! Itaq
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 9.6.2008 21:43:09
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija Mašika iskrene čestitke!!! Nič ne skrbi vse bo ok! Maši ima še eno vprašanje zate? Jaz sem danes bila na UZ za 1.IUI, 12 dan imam drugi UZ, pa me zanima kdaj je tvoj lubi moral s tabo da je dal svojo donacijo za IUI? Hvala! jaz sem imela UZ na 12., 15. in 16.dan. 17.dan sem imela IUI in takrat je šel moj z mano. drugače ne bi rabil it zraven, ker sva od doma prinesla (sem posodičico dobila tam ).
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 9.6.2008 21:46:23
|
|
|
|
oktavija
|
IZVIRNO SPOROČILO: maša82 IZVIRNO SPOROČILO: oktavija Mašika iskrene čestitke!!! Nič ne skrbi vse bo ok! Maši ima še eno vprašanje zate? Jaz sem danes bila na UZ za 1.IUI, 12 dan imam drugi UZ, pa me zanima kdaj je tvoj lubi moral s tabo da je dal svojo donacijo za IUI? Hvala! jaz sem imela UZ na 12., 15. in 16.dan. 17.dan sem imela IUI in takrat je šel moj z mano. drugače ne bi rabil it zraven, ker sva od doma prinesla (sem posodičico dobila tam ). Maši kako dolgo (v urah) pa je lahko poteče od dajanje sperme do predaje v bolnici? Moj ima terensko delo in nemore vedno z mano!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 9.6.2008 21:49:11
|
|
|
|
Fargesia
|
hmmm...sej pa ti prineseš s sabo. on doma "opravi" tik preden ti greš, neseš tja in pol oni ven poberejo taboljše.ja midva sva tja prišla ob 7.30 (no, mal sva zamudila k sva se glih zjutri skregala k je mečkal), pol sem bla pa cca okol pol 10 na vrsti. tik tak si fertik. k ginekološki pregled jemanje brisa...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?