LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Hvala lunčika! Eh .. maš še kakih 5 dni za vadit za vikanje, malo pomalo pa bo.. Noge v luft držala? Hehe za bebico? Ma sva midva moderna, pustiva raje to drugim da za naju uštimajo .. Lenoba pač Te je pa tak fajn brat, da se po dolgeeeem času razpišeš! Pridna, ni kaj - ti častim kavico za pridnost, ko prilezem v MB in seveda ugrabim še polaris iz službe pa ga šibnemo na babji čvek! (je še kera v bližini MB-ja?) Eto, eno virtualno kavico (se mi ne da slikic iskat) za vse Jah pravjo, da ko si enkrat gospa... si gospa... si lepo doma in nič ne delaš - torej držiš noge v luft . Pismo, ko delaš bebico, je tud to delo... torej ne smeš delat, ko boš gospa. In ja, res je, naj lepo drugi poskrbijo, ti pa sam počivaj in razmišljaj kak je nedelo fajn zadeva. Mi seka - že spet . zdej bi ti lohk tok o tem zabluzla, da bi se kr iskril. Ampak ker te mam rada, ti bom prizanesla s tem ! Aja pozabla sem na vikanje... in zdej se vedn spomnem na un vic o vidri in zajčku ... sam da tam preraste iz vikanja v tikanje . Kahlica moja..ve ste zadnjič tok naklofale, da sem kr spregledala vse skupi - ste me spomnale na januarsko nepričakujem, ko ste klepetale do onemoglosti o inštalacijah, pa korenčkih pa ananasu pa... ne vem o čem vse ne . Sem pa vesela, da je z vama s pupo vse v najlepšem redu. In kdaj vidimo trebuha tvojga???? Upam, da ne kmalu, ampak zdaj takoj ko si to prebrala ! Polaris, ti pa kuj pipkaj... ne trzam na pipkanje in žvižganje... nekej druzga si izmisl, da bom kej trznala . Dans sem ravn na tebe missla... sem ti misla SMS poslat, če greva na špancir... pa sem ugotovila, da mam tok delaaaaa, da ne vem če bi mi znesl... no, napredek je že. Spomnla sem se... zdej še sam iz besed v dejanja... . Pišuka, si grem vročino zmerit... po moje me kuha... že dva dni pišem neke hudo dolge poste Ajsi, tebe pa vljudno prosim, da me ne ignoriraš...oz. mojega ZS-ja!
< Sporočilo je popravil LuNa73 -- 25.5.2008 15:04:08 >
|