LuNa73
|
uuuuuuuuuuuu, gospodična Se*, a si se tud ti mal prhojladrijala na tole RR. Sej jst sem sam uletela, da vidim če je kej novga, pa če je vse pod kontrolo... pa če se babe žabe vrei držite. In kot vidim je itak vse o.k, kar pa še ni čist o.k, pa itak vse vemo da bo. ITAK! Pikapoka, ti pa sam počivej in počivej.... in misli na najboljše.... grdim mislim šcšcšcšc.... Pa še enga takega močnega pa pozitivno naravnanega in toplega . Vidve z velikim in lepim bušijem - sobice so ful cart . Pa pazita tud na sebe no na vaju dve - vaju dva. Ajsi, nč nis povedala kak je s tvojim mačkonom. Vse o.k? Je, a ne? Tole , ki kr lije pa... naj se zdaj izlije kolker se misli, da bo pol hudičevo dolg mir pred njo. sonček in maši, za vaju pa itak še vedno.... pesti pesti pesti in biljon pujsev, pa štirperesnih detlc, pa dimnikarjev, pa slončkov, pa .... v glavnem en bilijon veliko srečo, da končno ugledata ta takodolgo pričakovani plus! Ne plusek... močen in debel in velik plus! Zdej me pa še mal razvestlite.... kdaj postaneta gospe sonček in trinity? zdej enkrat kmal, a ne? polaris - a zdej ko si nasmeh porihtala, pa so se odločl, da boš kr skoz v službi in veselo trosila svoj lepi nasmeh tam? Pišuka, midve sva res neka čudna deloholika. Bo treba mal to spremenit, a ne? oktavija, kak kaže zdej odhod te tvoje rdeče gospe za eno leto? Si ji že dokončno spokala kufre? Se* na tebe pa zadnje čase ful mislim, no pa na tvojga gospodiča tud... oz. se dostikrat spomnim na vaju. Pa tvojemu se spravlam, že celi prejšn teden poslat kaki mail s pozdravi... pa ne najdem cajta oz. ko ga najdem pa se ne spomnim. No, vidva sta men tak fajn... tak fajn usklajena in uglajena in uigrana... tak da res ne vem, zakaj morta postat gospod in gospa, ko pa vama gospodična in gospodič, tak faj n pašeta. Mater bluzim - to zdaj na koncu. V glavnem: Gospodična, uživajte še zadnji teden kot gospodična in izkoristite ta status do konca, kajti ko boste postali gospa, boste lepo doma pa noge v luft držali... Ej, sam mal vadim, kak bo zgledal ko te bom vikala od naslednje sobote naprej.... Grem ker bluzim. Če sem slučajn kiro pozabla.... no, ene nisem pozabla, oz. sam pozabla sem jo napisat.... špelka-moja koklašpiklašpokla, ki piščeta vali - pridno počivaj in pazi nase in tvoja dva piščančka! Tak zdej pa res konc... vse ki sem vas pozabla napisat... objem velik velik, da se vam mal oddolžim, za svojo pozabljivost! Vsem skupi pa...en veliiik cmok! Pol pa še prečekiram, če sem velik napisala.... Aja pa še nekej.... od kdaj pa so nepričakovalke na upanju? Sem misla da sem se zmotla, pa sem dvakrat šla na Upanje... UUUUUUUUU, skor za celo stran sem si vzela časa za vas... da mi ne bi kira kej očitala, kak nimam cajta za vas
< Sporočilo je popravil LuNa73 -- 24.5.2008 22:21:36 >
|