Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 23.5.2008 12:28:21
|
|
|
|
jazzz27
|
sonček....saj bo!!!! Jaz sem pozitivka glede tebe in Oktavije....vidve sta definitivno naše naslednje !!! Ampak bog ne daj, da nas potem zapustite tukajle na borbi!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 23.5.2008 12:29:29
|
|
|
|
KAHLO
|
o bošček.....jazzzika.............pri takih opravkih moraš vedno uporabljat polnomastno majonezo!!!!! jaz nevem no............ ni čudno če vama pol ne rata sindikalistov v žemlco spravt Zdaj pa poslušaj....12.6. bodo tvoji sidnikalisti ob pomoči začeli z javnim shodom...podpore bodo imeli verjetno veliko od belih mož.....ti le glej da jih pol v žemlci dobr zadržala......tvojga pa streniraj .....na polnomastno majonezo.....kapiiiiiiiiiiiiš pa da slučajno pol ne greš še kakega kečupa nabavlat ....!!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 23.5.2008 12:29:39
|
|
|
|
sonček33
|
Ah kje pa jazzz...jaz itak ne znam več živet brez rr in vas, ki mi stojite ob strani
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 23.5.2008 12:35:28
|
|
|
|
jazzz27
|
že, že....tovarna ne dela polnomastne majoneze ....pa moja žemla tud ni glih v ponos ...ah, le kdaj bo polnozrnata???
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 23.5.2008 12:40:29
|
|
|
|
murkica
|
Zdravo čveke.... Ne boste verjele, kako sem se razveselila, ko sem prišla na RR in videla, koliko ste načvekale...No ja, kaj pa je drugega za pričakovati, ko pa je KAHLO tuki ... Ne res super. Sem se kar spomnila malo na stare čase, ko smo še čvekale na ...nepričakujemo... Najprej sonček33- a nebi ti malo zgolljufala pa probala, če je že + viden? Jaz sem po mojem ravno tako nestrpna kot ti in komaj čakam, da nam sporočiš veselo novico. Pa znaki so kaj prisotni? Ledenka dobrodošla nazaj... Kar se pa tiče bruseljskega oz belgijskega piva te pa čisto razumem, moj oče je bil z manjšimi odmori v Bruslju skoraj pol leta in je ves čas tovoril domov pivo... Zakon je... Moja mam je čist padla notri in si sedaj v Eleclercu kupuje češnjevo pivo.. Oktavija- Pa ti bi res lahko jutri zjutraj znova naredila test... Sigurno bo nekaj na tem, ker ti je ves čas slabo. V glavnem držim pesti. KAHLO- Tebe sem itak vedno vesela in sem prav pogrešala tvoj čvekanje z nami. Erin- le glej, da dovolj počivaš, ker drugače bomo vse borke prišle k tebi in te za ušesa, no ravno tako velja za Špelko. Beyba- tale tvoj dojenček pa bo res prišel v luksuz. Prekrasne fotke jazzz- tele tvoje žemeljce bo pa res treba probati. Se*- tebi pa želim na tvoj poročni dan obilo lepih trenutkov in naj se vse tako izpelje, kot si načrtovala. V glavnem uživaj in le glej, da nam boš pripopala slikice, da ti bomo lahko malo fouš. Upam, da nisem katere pozabila, če pa sem jo, je nisem namerno in ji pošiljam pozdravčke. LP Murkica
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 23.5.2008 12:47:25
|
|
|
|
sonček33
|
Murkica - kje pa upam. Jaz še nisem nikol naredila testa. Ma me kar zvije, če samo pomislim. Znakov pa nič kaj posebnih. Mogoče malo večje prsi..kej drugega pa ne, tako da je kar malo smuljivo.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 23.5.2008 12:54:57
|
|
|
|
KAHLO
|
sonček33, oktavija.....jaz sem tud kr nekak prepričana da sta ,pa nevem zakaj , nek notranji glas mi pravi...da tu sploh ni debate pa k bosta oznanli veselo novico bo na tem forumu, k da bi novo leto praznovali Ojla murkica pr vas borkah pa se res ne moram nazaj držat.....sigurno bo zdaj spet moja služba trpela jazzika 12.6. bo tako polnozornata da bo komaj živi kipnila ti le glej da boš te zrnate sidnikaliste dobro sprejela in jih uspešno vzkalila upam da si teren že prpravla.....
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 23.5.2008 13:06:37
|
|
|
|
beyba
|
Evo krompirjeva solata narejena, zrezek tut..... postreženo pred računalnik....zdej pa lahko čvekamo naprej....
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 23.5.2008 13:11:07
|
|
|
|
KAHLO
|
beyba.....mene si pozabla......daj mal prostora naredi pa še hitro en pogrinjek gor vrži............že
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 23.5.2008 13:14:38
|
|
|
|
jazzz27
|
jaz tudi , daj si prej v usta narini, ker bomo vse požrle
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 23.5.2008 13:16:13
|
|
|
|
jazzz27
|
KAHLCA, jaz teren že pripravljam dobro že dve leti!!! ....je že vse tako spedenano!! Za after party
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 23.5.2008 13:20:36
|
|
|
|
KAHLO
|
beyba zaj glej kaj si nardila........ da ne boš pol iskala kakih izgovorov......k bo tvoj uletel domov in bodo piskri prazni Jazzika....ja te pa spusti že tote reveže na fešto!!!!!!!!!!!!!!! al si jim zaračunala še kako vstopnino
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 23.5.2008 13:21:47
|
|
|
|
oktavija
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO sonček33, oktavija.....jaz sem tud kr nekak prepričana da sta ,pa nevem zakaj , nek notranji glas mi pravi...da tu sploh ni debate pa k bosta oznanli veselo novico bo na tem forumu, k da bi novo leto praznovali Kaj pa če moj testek ne bo poakazal + in bo teta prišla z zamudo???? Pol bomo pa jokal , da bo teklo v potokih.....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 23.5.2008 13:23:22
|
|
|
|
KAHLO
|
babnce zaj poglejte toto beybiko kak se baše.....sam da ne bi nič za nas ostalo.........saj ne moram gledat....se bom kr vstran obrnila..... BEYBIKA dober teeeeeeeeeeeek
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 23.5.2008 13:24:11
|
|
|
|
jazzz27
|
Oktavija....potem bomo pa skupinsko.... ....bodi pozitivka....pa daj no, če bi kmal celo pisarno danes pojuhubruhu ....sigurno si
< Sporočilo je popravil jazzz27 -- 23.5.2008 13:26:19 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 23.5.2008 13:25:50
|
|
|
|
jazzz27
|
zdajle ko tole bere ji sigurno ven pada z ust na tipkovnico od smeha .....saj jaz tud stran gledam...drugač bi ji že krožnik vzela ....
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 23.5.2008 13:25:55
|
|
|
|
KAHLO
|
Oktavija nič ne bomo jokal.....tak bojni plan bomo nardili k pr jaziki......pa ni vrag, da ne bi prišli na cilj boš vidla!!!!!! sam nič črno gledat pa obupavat!!!! ti tud ne greš rada na fešto.....nekam k majo vsi žalostne facike glavo pokonco in dobro spromovirat.....svojo pot do cilja....da bodo fiksno odločeni da pridejo na cilj!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 23.5.2008 13:27:06
|
|
|
|
KAHLO
|
ja saj to je pa že višek...................vsaj mljask mljask............ali nekaj bi lahko natipkala........me pa mormo zraven gledat....c.....c.....c
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 23.5.2008 13:28:43
|
|
|
|
jazzz27
|
jaz sem se pa včeraj tako češenj (kmal bi napisala češpelj) najedla, da me je po še dve ure trebuh bolel! ....sam da ne bodo zdaj škorci na našo češno priletel
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 23.5.2008 13:31:04
|
|
|
|
jazzz27
|
beybika, sam da ne boš popadkov dobila...ker jaz nimam hilikopterja , da te pridem iskat če se ti pa kolca, pa mal vode rukni
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 23.5.2008 13:34:47
|
|
|
|
ledenka
|
vidim, da debata teče! gate sem menjala zdaj grem pa na kavo
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 23.5.2008 13:36:27
|
|
|
|
jazzz27
|
Prvo na pir, zdaj pa na kavo? Al maš kavo samo za izgovor, da greš na pivo?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 23.5.2008 13:37:09
|
|
|
|
beyba
|
bejbe moje....Vse še čaka zreski, krompirjeva solata, med tem časom mi je testo vzhajov, za mini krofke, pa breskvovo pogačo...A nebi sladice tut....
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 23.5.2008 13:38:51
|
|
|
|
beyba
|
Ker jst sem za vas naredila take mini krofke, nič mastne, ker se v pekaču pečejo, potem ga daš pa v usta, se pa kar stopi....mmmmmmmmmm kolk bo dobr kera pride pol na kosilo?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako povečati možnosti za zanositevTo so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?