Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 21.5.2008 9:04:05
|
|
|
|
pikica36
|
hoj! vidim da ste se odločile seznamček naredit ja super. pa me kar prilimajte zraven . sem pa kot že nekatere veste s koroške , greva pa v drugi krog po ss pridne bodite
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 21.5.2008 9:20:41
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 jst tud jst tud.prihajam iz žalca-jemljem 3 škatlico klomifena,pregled30.6, ciklus:22 krog oj pozdravljena maša82:sem mislila kam si zginila pa vidim da si tukaj. lp (lunica 85)sončica ojla! ne nisem izginila, sam bolj poredko se javljam.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 21.5.2008 9:29:56
|
|
|
|
murkica
|
BORKE ZA : - Oktavija - CE - čaka na 1.IUI - testek 25.05. (RD 21.5.1980)
- Jazzz27 - xx - 4.Klomifen - testek 06.06. - čaka na IVF/ICSI
- Murkica - LJ - 9. krog-testek in potrditev nosečnosti 10.06. (RD 21.12.1984)
- Ledenka - LJ - čaka na 2.IVF
- Beyba - KR - srečka nosečka - greje (punčka) - PDP 18.06.
- Spelka12 - okolica KR - srečka nosečka - greje (A-punčka, B-?)
- Erin - KR - srečka nosečka (PDP 1.8.) - greje (fantek)
- Sonček33 - KR - 2.IVF - greje - testek 26.05.
- Hmm - ŠTAJERSKA - srečka nosečka
- Katalina - 11.krog - tečke ne pričakuje 02.06.
- Maša82 - LJ - 1.IUI (klomifen) UZ 22.5. (RD 14.7.1982) - 25.krog
- Polaris - MB -(KROG?)- jolly še ni vnovčen
- LuNa73 - CE/MB - ????
- Vita80 - xx - ????
- Spps - Sl.konj. - ????
- Matt - KK- krogov ne šteje več - čaka na IUI/IVF
- Serendipity - Prekmurje -čaka pošto iz MB
- Katalina - KP- ???
- sonček85 - Žalec - 22.krog - 3.Klomifen (pregled 30.6.)
- pikica36 - koroška- 2 krog
Smo vesele in se močno borimo za naše biserčke !!!
< Sporočilo je popravil murkica -- 21.5.2008 9:30:39 >
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 21.5.2008 9:33:36
|
|
|
|
jazzz27
|
Čaki, čaki....Oktavija pol maš ti danes RD?????? (saj smo 21.5.2008, ane??) Kaj je zdaj to ženske?????? Vse najbolše Oktavija....čim prej zaglej !!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 21.5.2008 9:40:47
|
|
|
|
murkica
|
Aja, sploh nisem dojela....Enkrat smo ji namreč že čestitale, pol je pa takrat imela smao žurko verjetno... V glavnem iskrene čestitke in upam, da se ti je za RD pokazal +!!! LP Murkica
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 21.5.2008 9:46:39
|
|
|
|
aqua77
|
Oktavija!! Vse naj, naj, naj, za tvoj direndaj!!!!! Pa čim prej ++++++++++!!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 21.5.2008 9:47:11
|
|
|
|
jazzz27
|
murkica evo jaz sem spet glasovala za tvojo kužiko, ne vem kater dijot ji daje majhne ocene, da ji povprečje zbija!!! Od mene je že 3x5 dobila ! Oktavija...kaj je sedaj s tabo, že kaj novega? Si razmislila kaj o krvnem testu?????' Mi lahko katera pove kdaj naj dam kri za prolaktin hormon, mislim, da to ni nujno glih med M...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 21.5.2008 9:49:15
|
|
|
|
Fargesia
|
joj mam dolgo lajtngo...sploh nisem porajtala da je dans 21.5. blesava sem...jutro je...Oktavija, vse najboljše!!!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 21.5.2008 9:59:43
|
|
|
|
jazzz27
|
Oktavija čaka na darilo ....pejt na krvni test, da boš dobila najlepše darilo za RD, kar si ga lahko zaželiš!!!! Joj, kolk nas ti matraš!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 21.5.2008 10:23:51
|
|
|
|
oktavija
|
Jazzz pa kaj bom hodila na krvni test če je včeraj že tretji testek pokalzal -, sem pa 47 dan cikla.... Očitno gre za hormonsko zmešnjavo in morem počakat da tečka pride na obisk.... Bom pač šla v 32.krog... , No če je do nedelje ne bo bom naredila še zadnji testek ....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 21.5.2008 10:24:49
|
|
|
|
murkica
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 murkica evo jaz sem spet glasovala za tvojo kužiko, ne vem kater dijot ji daje majhne ocene, da ji povprečje zbija!!! Od mene je že 3x5 dobila ! Jaz sem že pogruntala, kako to ocenjevanje poteka. Namreč, tisti, ki imajo svoje kužke gor, vsem ostalim stiskajo slabe ocene, da jim zbijejo povprečje, da nebi slučajno zmagala kakšna druga žival kot njihova oziroma da nebi imela tvoja žival boljše povprečje kot njegova. Ampak hvala za vaše glasove Carice ste
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 21.5.2008 10:29:24
|
|
|
|
aqua77
|
EVO ŠE OD MENE JE DOBILA GLAS! Je pa tolk lušna!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 21.5.2008 10:38:49
|
|
|
|
jazzz27
|
Naša ledenka pa je očitno res šla....upam, da je z muco vse okie!! Polaris...kaj še čakaš??? Ne se tako bat no....mate mal pauze? murkica...jaz sem zlobno bitje !! oktavija...ja kaj češ hodit????!!! V prvi nosečnosti je bilo isto!! A imaš ti slučajno PCO?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 21.5.2008 11:02:24
|
|
|
|
jazzz27
|
Ne vem Oktavija...jaz vem, da jih imam, vendar so mi cikli kar isto dolgi in redni (trkam)... ...a si bila že na kakšnih preizkavah?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 21.5.2008 11:20:19
|
|
|
|
spelka12
|
Da hitro pripopam mojo prigodo, preden mi zmanjka baterije na lepitopiju . Mi smo imeli pa včeraj no danes ponoči pravo dramo. Že od sobote me ful trebuh boli, krči, bruham, glavobol...to sem seveda pripisovala rizični nosečnosti in parkrat panična klicala beniko. Pa me je fino potolažila in danes ob 1 zjutraj se zbudim v krvavi pižami, urin čisto krvav isto wc papir. Sledila sta seveda jok in panika. Šibava v dežurno in tam ugotovijo, da sta piščančka zdrava, srček obema bije, velika sta že 7.89 in 7,45 . Zdaj se je že umirilo, samo še rjavi fleki so. Marička sem se pa ustrašla, se še zdaj tresem. Ni pa vedel povedat, zakaj krvavim . Grem jutri na Jesenice na pregled k svojemu g. pa da vidimo kaj bo rekel gospodič. Dobila sem pa dabstron in buscopan. Spet sama kemija teli tableti Mah samo da je vse o.k. Sem pa že mislila, da bom prosila g. naj mi prekine bolniško, da grem delat (no neuradno bi samo ležala )zarad plače, ampak zdej to jok brate odpade. Spet strogo ležanje . Krucefix, bom mela rit čist ploščato od ležanja. Kako ste pa ve kaj? Vidim, da imamo en nov seznam. Grem pogledat. Pa nekje sem zasledila vse naj naši oktaviji. oktavija - duša zlata, samo za tebe od mene, ker si res fejst dekle,ena rožica. Predstavljaj si prosim cel šopek tebi najljebših rož. Važi? VSE NAJBOLJŠE OKTAVIJA.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 21.5.2008 11:38:17
|
|
|
|
aqua77
|
Spelka12, samo da je vse ok s tvojima pikicama!!! Verjamem da si se na smrt ustrašla! Sej kdo se pa ne bi!!! Zdej pa nic ne bodi heroj, ampak trdno ajaj in počivaj. Vesela bodi, da je drama mimo in začni razmišljat pozitivno, čeprav vem, da bo kar težko, ker je bil to velik šok! Zelim ti, da se ti nikoli več ne ponovi kaj takega in da tvoji dve pikici zrasteta v zdrave in vesele otročke!! TO JE PA ZA SREČO, ZA VSAK SLUČAJ....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 21.5.2008 11:45:06
|
|
|
|
vita80
|
Oj Špelka, pa ne ga srat, da greš iz bolniške! Če si jo dobila jo izkoristi, k gleda denar. V glavnem, da bota vajini piški vredu. Zaj pa počivat!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 21.5.2008 11:47:12
|
|
|
|
spelka12
|
ajsika najprej tebi mal tolažbe. Z muco bo vse o.k. Slišiš? Kmalu bo spet stara mačkonka boš vidla. Zdej pa ena prošnja od mene, antiračunalniške bejbe. Oktavija ful bi ti rada pomagala povečat mesto ampak NE ZNAM. murkica tvoj pesek je res lep in z veseljem glasujem ampak NE ZNAM . Vem, da sem čudna ampak ne vem kam kliknit, da vam pomagam. Toliko v moj zagovor. oktavija sem videla, da si preživljala krizne trenutke . Mene pa od nikoder, da te mal pocrkljam. Žal mi je. Vidim, da sem na seznamu že kot KR - odlično. Super seznam. Se* kdor čaka, dočaka. Še malo, pa boš v postopku. Pa za uspešno deklišno. A so te fejst matrale babe? katalina hvala res za vse pikapoke. Ful jih potrebujem. A veste kaj me je pa najbolj šokiralo od vsega? 5 mesecev nič sexa . Nič, nula, nada, njente. Pa podatek, da sva zadnjič slončkala februarja tud ni razveseljiv Sploh ne vem več, kako to zgleda.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 21.5.2008 11:48:41
|
|
|
|
vita80
|
Oktvija vse najboljše za te, vse najboljše za te, vse najboljše draga Oktavija vse najboljše za te.... (prvo darilce je zdravje, drugo sreča, tretje pa kar si sama najbolj želiš). pa še ena virtualna tortica
< Sporočilo je popravil vita80 -- 21.5.2008 12:03:01 >
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 21.5.2008 11:49:02
|
|
|
|
sonček33
|
spelka joj, ne me strašit. POČIVAJ! Rit gor al dol. Bebici sta pomembni.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 21.5.2008 11:50:49
|
|
|
|
jazzz27
|
Uhhhh, tole je blo pa napeto....sem se že ustrašla!! Hvala bogu, da je vse ok....čuvaj se!!!
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?