jazzz27
|
Dan oz jutro! Oktavija, hvala za kavico in prigrizke, mmmmm!! (no ja, realnost je drugačna )... Punca kaj pa, če si noseča??? Po moje ti ni slabo od mestruacije...sploh ne vem kaj naj ti svetujem. Tole je precej sumljivo, da je 46 dan cikla in ti še vedno brez M, test pa je -! Ne vem...malo pač počakaj, če bo prišla, če pa ne pride v treh dneh pa kar pojdi na kri!!! Murkica, jaz sem tudi glasovala za tvojo kužiko, danes že drugič!! Lepa!! Kaj zdaj pri vas kaže? beyba....hvala bogu, samo da je vse ok in da spet pošteno skače!! Kako kaj napreduje oprema? špelka...kako si??? Javi se kaj!! Sonček, kam si se danes skril ? Pri nas je temno kot v luknji! Še šest dni, pa bo padu testek!!! Ti je kaj slabo? Se pravi, da že prej nekako ne pričakuješ ....le glej, da bo lepa novička in da nas ne boš predolgo vlekla.... ....in puščala v negotovosti!!! Polaris, kaj je zdaj to, nič poročanja kaj je zdaj s tabo na stvari.....si šla unovčit jollye al še ne? Ti samo mal gor pršibaš, pa mal moje moje babežabe, pa šmrc!! Javi kako je zdaj kaj s tabo!!! katalina...kako kaj tebi kaže?? Ledenkica....na koncu , ne se bat vse bo okie!!! Danes to že vse poštimajo....si predstavljaš, če bi bli ene 30 let nazaj??? Vem, da ti je hudo in da trpiš, samo tukaj ti ne moreš nič pomagat, le da jo pelješ k strokovnjakom, ki so za to usposobljeni! Verjemi, da bo v dobrih rokah, če bo pri mami....sem opazila, da je že sedaj skrbna in da ti pomaga!! Plus tega bo pa še tvoj dragi z mucko!! Vse stvari se na koncu pošlihtajo!!! Povej, kdaj odpotuješ? Evo jaz sem doma, na srečo imam vas, da mi krajšate čas (zato le pridno kaj napisat ). Punce, danes zjutraj sem šla julat pa sem imela fullll prozorne sluzi...pa včer nismo nič hopacupa, mislite, da bo tale moj jajček zdržal do zvečer?
|