~Biba~
|
Tak dedi so šli v službo, zdaj pa mam malo mira, pred bombandiranjem; štemanjem; prahom in vsem ostalim paketkom Sem verjetno danes edina, ki lahko reče, hvala bogi, da je ponedeljek Uff kak ni fajn, če nekaj dni ne moreš na RR...sploh nisi na tekočem. Oktavija in murkica kaj te čem posebaj poudarjat da mi je zelo žal; samo jaz vem,d a sta močni ženski(ne po zunanjosti, da ne bom kero užalila ) in vama bo uspelo; slej ko prej. EL naša luna pa ve, kdaj bo to točno Dali upam, da ne boš rabla štet veliko krogov, in da bo v 2. uspelo. Ti samo odklopi..joj še sama ne verjamem da sem to rekla jah, pa me dajte jazika je treba občasen odklop naredit, da se ne razmišlja preveč o teh stvareh . Pa mi ne uspeva glih najbolje. ej lih to sem si mislila, da verjetno prakticiraš; ko te nekaj dni ni blo gor joj da bi bla pri drugih stvareh tui tak jasnovidna...hmmm če smo lih pri jasnovidnosti...luuuuna luna vohaj, vohaj, kaj že vohaš kaj okrog mene to, da se mi meša, tak ne rabiš posebaj poudarjat saj veš...ono s štorkjo, pa bo prišla ta teden? ledenka upam da si uživala na razvajanju, in si si nabrala novih moči, za ta teden. maša imaš danes pregled, ne?...držim pestke, eh saj jih ne rabim, bo tako ali tako vse super; in boš videla srčka. iii kak lepo. vita80 še je ni , ne? Boš kljub temu šla na morje, če se ne prikaže Se..september bo hitro tu...tak kot so nam govorili, ko smo bli mali....še 2x greš spat, pa bo tisti dan D tukaj gospa trinity22 na katero ministrstvo moram pisat, da mi pošljejo zaupne podatke o tvojem geslu? hehe sem dalje brala forum( pač berem, pa sproti pišem) in sem prišla do gesla aqua lepi "štekli" bi pri nas rekli. boš s temi špičaki res prestrašla vse od nas bork joj men se več ne da kolko je tega...gre raje sam brat sem ostala na 109 strani če kere nisem posebaj omenla..ja saj veš...ti pa ona...pa tebe tudi al kaj? se opravičujem, je prevroče... mam vas vse taaaaaaaaaaaaaaak radaaaaa joj skoraj bi pozabla...pikica...čestitke
< Sporočilo je popravil kleja -- 7.7.2008 10:44:19 >
|