beyba
|
Lepo pozdravljene babe žabe... Najprej besede tebi špelči...Ni besed ki bi ti lahko razložile zakaj se je to zgodilo, ni besed, ki bi te potolažile, in ni človeka, ki bi te lahko objel tako toplo, da bi ti bilo malenkost bolje...Tudi rek čas celi vse rane v tem primeru ne drži....Sam s časoma bo manj bolelo, pozabila ne boš nikoli....Vendar verjamem da čeje ratalo zdej, bo še enkrat in takrat bo novo sonce razsvetlilo tvoje življenje in prižgalo novo lučko v očeh. Vem kako ti je hudo, ampak veš da boš poizkusila ponovno in če bo treba še enkrat...ker za tak zaklad ki ga dobiš nakoncu si sposobna it skozi vse... Mislim nate borka.... Potem sem vidla da smo dve gospodični povzdignili v Gospe....čestitke sonček in tryny ob pomembnem koraku v življenju, naj vama prinese veliko novega in seveda lepega, naj vama bo čim bolj z rožicam posuto.... Potem sem pri hitrem pregledu ugotovila tudi da imamo dve novi nosečki, triny je to dobila za poročno darilo in pa pikica tudi tebi čestitke za prigaran plusek. Obema želim lepo nosečnost pa nič zapletov in težav...Uživita in pa roko na srce babe naspita se dokler se še lahko...Na žalost se ne morš na zalogo.... Erin vidim da capljaš počasi za mano...morm pohvalit tvoj trebušček je lep veš... božaj ga dokler je še, potem na začetku kar pogrešaš to veliko , okorno in okroglo stvar, ki ti nakoncu že malo greni življenje, sploh pa pogrešaš premikanje na drugi strani. Je kar čudno ko se ravno navadiš da skoz neki miga znotri, potem pa kar naenkrat vse obstane...Tako da uživej in nič jamrat da si vsega sita, bo še prehitro konec tudi tega lepega obdobja...Velja tudi zate...NASPI SE!!! Oktavija vidim da si prenavljala stanovanje in kako lepo imata sedaj. Nažalost sem tudi prebrala da se maraton zate ne končuje ampak greš tečt v nov krog. Držim pestke da bo tokrat uspelo... Ledenka , obiskala sem tako tvoje mesto kot oktavijino, se bom potrudla, da ga bova z Elo obiskovali še naprej, če mi bo le mala princesa to dovoljevala, sam ma pa eno slabost tale števc obiskov...tut če sva obe v tvojem malem mestu na kavi in sprehodu, vozička nikakor ne upošteva in naju štemplja le kot eno osebo...Ampak tut Ela raste in bo mela še prekmalu svoj računalnik... Vem da omenjam nekoliko pozno ampak na koncu naj se pa zahvalim vsem TETKAM Z BORBE za prečudovit telegram presenečenja...Sem kar obnemela, ko sem ga dobila :-) res ste me lepo presenetile in pustile trajen spomin v Elinem albumu...in ko bo bejba zrasla in gledala vse telegrame ki jih je dobila ob rojstvu, me bo vprašala kdo so pa tetke z borbe in ji bom lahko opisala veliko čudovitih oseb, ki so vplivale na moje življenje in njeno, brez da bi kdaj videla njihove obraze, a mpak močno pa čutila njihova srca. Tko da se vam še enkrat iz srca zahvaljujem da ste se spomnile na naju. Midve z malčico sva čudovito. Ko sem po tednu pobrala ven vse šive so se stvari uredile v enem dnevu...Ok mal se še loviva, ker je revše v 14 dneh življenja zamenjalo že tretje prebivališče je spet mal zbegana amopak se bomo 'ulavfal' pa bo kot rečemo na gosrenskem...Trenutno princeska spi in ma mami čas se oglasit na RR-u. Nekako s spanjem se še lovimo , ni še reda da bi lahko rekla da spi ob določenih urah, vendar pa je nekaj že sigurno...Vedno mi spi od 13- 18, in sigurno mamo vsak dan od 19-22/23 paniko ko ne spi, visi na joški, ne paše ji noben položaj nošenja, se cmeri, joka da se mami trga srce...Ampak bomo tut to uredil. Oči se kar taja ko gleda malega škrata in kar ne more vrjet kako nama je ratal narest tako lepega otroka... Slikce bom potegnila iz fotkiča, ko bom mela čas in vam jo v razširjeni različici prilepim na ogled. Vse ostale ki vas nisem posebej omenila ...NAj se vam opravičim da sem za nazaj sam nahitro preletela kaj sfalila, kaj pozabila, tako da nisem komentirala čist vsega ampak upam da nisem sfalila česa pomembnega, vsem pa pošiljam velik in obljubim da ko se malo spočijem in ko uvedemo malo reda in rutine... se bom potrudla vam spet sledit in vestno sproti komentirat... Lep dan, in če gre katera k špelči na obisk...Naj jo toplo objame še v mojem imenu....
|